Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 9:26   Citovat  

boratko napsal:
Stalo se někomu, že u toureru po face nefunguje výhřev zadního okna? Pokud ano, jak postupovat, aby fungoval? Tlačítko na středovém panelu se rozsvítí a okno je zamlžené stále, ani po 10 min ani náznak odmlžení...
Díky...

mně nefungovalo na VTi - špatný kontakt drát-okno. Vyřešilo to nějaké vodivé lepidlo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 11:19   Citovat  

Mám takovej problém. Asi přede dvěma dny jsem se byl projet a lehce jsem 2.4 prohnal, když jsem vytočil 1° k omezovači Se stydím a chtěl jsem dát 2° škrnul jsem o zubz, poté jsem zpomalil a asi 2km jsem v klidu dojel k nákupnímu centru kde jsem dal neutrál a pomalinku jsem jel kdy jsem chtěl dát 1° a ta tam vůbec nešla. Zastavil jsem a opět jsem ji tam nemohl dát, tak na 2 zaparkoval a chcípl motor a hejbal sem pákou, kdy chvalty šli ale 1° a 2° šel hůř než ostatní. Po cestě domů řadit šlo ale 1° a 2° šli hůře. Doma jsem rozebral táhka u mechanismu řazení u převodovky a kulisu řazení, kdy jsem vše promazala a vše se o tak 70% zlepšilo. Dnes jsem jezdil a bylo vše ok jenom 1°a 2° šel o malinko hůře než ostatní, ale spíš mi přijde že to takhle bylo vždy pouze teď tomu dávám větší pozornost a dříve mi to nepřišlo divné.

Měl jsem podezření na i na spojku ale ta zabírá normílně. Pak mě večer napadlo jestli se dá u těchto převodovek ohnout vydlička. Zažil jsem to u ostaních starých aut a pak tam nešla rychlost nebo vypadávala je to možné i u Hondy. sestkal jste se někdo s tímto "problémem"
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 13:48   Citovat  

silenec napsal:
No jestli to jde ztuha i s vypnutym motorem, tak to nejspis synchronem nebude, ne?

Je pravda, ze na toto jsem nemyslel a ta nemoznost razeni spis vypada na problem se spojkou (u VTi upadla pulka oblozeni a zaradit bylo v podstate nemozne). Ale to skrtani pres zuby spis vypada na synchron, zvlast ve vysokych otackach.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 15:37   Citovat  

kluci, nemáte někdo zkušenosti s tímhle??
docela se mi to líbí, našel jsem že to stojí 129USD..

tudy odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 16:11   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
kluci, nemáte někdo zkušenosti s tímhle??
docela se mi to líbí, našel jsem že to stojí 129USD..

tudy odkaz

na tempgp.com píšou cenu full kit 995$
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 21:55   Citovat  

Dutch napsal:
Mám takovej problém. Asi přede dvěma dny jsem se byl projet a lehce jsem 2.4 prohnal, když jsem vytočil 1° k omezovači Se stydím a chtěl jsem dát 2° škrnul jsem o zubz, poté jsem zpomalil a asi 2km jsem v klidu dojel k nákupnímu centru kde jsem dal neutrál a pomalinku jsem jel kdy jsem chtěl dát 1° a ta tam vůbec nešla. Zastavil jsem a opět jsem ji tam nemohl dát, tak na 2 zaparkoval a chcípl motor a hejbal sem pákou, kdy chvalty šli ale 1° a 2° šel hůř než ostatní. Po cestě domů řadit šlo ale 1° a 2° šli hůře. Doma jsem rozebral táhka u mechanismu řazení u převodovky a kulisu řazení, kdy jsem vše promazala a vše se o tak 70% zlepšilo. Dnes jsem jezdil a bylo vše ok jenom 1°a 2° šel o malinko hůře než ostatní, ale spíš mi přijde že to takhle bylo vždy pouze teď tomu dávám větší pozornost a dříve mi to nepřišlo divné.

Měl jsem podezření na i na spojku ale ta zabírá normílně. Pak mě večer napadlo jestli se dá u těchto převodovek ohnout vydlička. Zažil jsem to u ostaních starých aut a pak tam nešla rychlost nebo vypadávala je to možné i u Hondy. sestkal jste se někdo s tímto "problémem"

Me se taky zda,ze mi 1cka a 2ka jdou radit docela ztuha.Vic to jde znat u 1cky pred rozjezdem.Nevim,jestli je rozdil s nastartovanym motorem nebo bez.Vyzkousim.A taky jde celkem ztuha spojka.Ale to je nejspis normalni.Mam Acco teprve kratce,tak nevim.Na drivejsim Civicu 5g to slo znatelne lehcejc. Ale ta spojka by mi ani nevadila.Spis,jestli je normalni,ze ta 1cka jde tak spatne.Musim ji tam davat celkem silou bych rekl Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 9:32   Citovat  

zde jsem na točil video, poznate to až po nastarování, že ta jednička jde jinak než 3

Odkaz
   Návrat  
Mar643 je teď offline  Mar643
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 10:05   Citovat  

a este mam prosbu ci nahodou nekdo nema manual schemy palivoveho systemu na accord 2.2 cdti 2004 skusim ist hladat chybu od nadrze, alebo nevie niekto ci to ma aj podavacie nejake cerpadlo od nadrze, lebo ked som odpojil trubku od cerpadla a zapol klucik tak nedavalo naftu ani ked som tocil, alebo si to potahuje samotne vstrekovacie cerpadlo?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 18:27   Citovat  

Dutch + martmix:
asi bych zauvazoval i o tom si nechat vymenit prevodovy olej (MTF), pokud jste to uz sami neudelali. Nacnutou prevodovku to sice neopravi, ale fura mensich problemu se prestane na docela dlouho projevovat, radit se da vyrazne lip a oddali to nutne vysoke investice.
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2011 , 8:55   Citovat  

martmix napsal:
S tim pocitam.Ve ctvrtek jedu do H. Koupim tam olej a necham si ho od svyho mechanika vymenit.Pak uvidim Úsměv Prej se ma menit ve 120 000km.Ja mam pre 135,ale nikdo mi neni schopnej rict,jestli byl menenej nebo ne Smutný Tak to radsi udelam.

mě to blbě řadilo taky 1ku a 2ku, stejně jako tobě. Výměna oleje v převodovce nic nezměnila. Taky jsem už maloval čerty na zeď s převodovkou...byla to "jen" vyřízená spojka. Dal jsem novou (17tis v prd...) a teď to jezdí suprově.
   Návrat  
mknismo je teď offline  mknismo
PříspěvekZaslal: 23.12.2011 , 23:49   Citovat  

Nekdo se mi pokusil dostat do accorda 7g, rval asi sroubovak do zamku na dverich ridice, takze ho znicil=nejde tam zasunout klic, jen asi centimetr. V honde chteji za novou vlozku 1500 a 900 za praci. Je mozny vymenit tu vlozku sam? Mate s tim nekdo zkusenost? dikes
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.12.2011 , 23:56   Citovat  

alvi napsal:
"pochopuji" ze pri vymene spojky a jakehokoliv zasahu do prevodovky se olej vymeni . Mozna jsem se nepresne vyjadril , tedy : zadny problem s prevodovkou nemam , jde mi pouze o doporuceny servisni interval dany vyrobcem . Takze : urceny interval pro vymanu motoroveho oleje je u 2.2-ictdi 20tkm (doporuceni dane vyrobcem nedodrzuje jenom totalni ignorant vuci svemu skvelemu vozidlu) , jaky je tedy interval pro prevodovku i-ctdi - bezproblemove !

V manualu pro 2.2i-CTDi (2007) je uvedeny interval vymeny prevodoveho oleje kazdych 120 tkm, pri "zhorsenych jizdnich podminkach" polovicni, takze po 60 tkm. Pri vymene se lije do peti i sestikvaltu 1,9 l. .
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.12.2011 , 9:27   Citovat  

alvi napsal:
jo jo , dobry . Nebyl by jeste typ oleje ? Jsem uzivatel auta , s kazdym prkotinou jezdim k mechanikovi (cca.90km) . Nemam rampu a mechanik taky musi z neceho zit (dokud na to mam....)

Jestli mas na mysli porad ten prevodovy olej, tak zajdi do Hondy pro MTF (ted je to MTF 3), nic lepsiho asi do prevodovek nasich Honda neni.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2011 , 16:25   Citovat  

crushot napsal:
dají se na Tourera sehnat i přední a zadní podnárazník? nebo-li nástavce nárazníků jako jsou na type-s? Úsměv
Sehnat Ble vubec strávil jsem nad tím hodně dlouho. Nový si od H nekoupím stojí 10.000/ks. V Hondě ustí mi to různě scháněli a sehnali akorát ne z type-S. Ve světě jsem moc nenašel, pouze někde laminát, ale to je k prdu protože se někde opřeš a praskne a mám strach s kvalitou zpracování. Pouze hledat někde bouračky a poskládat to ale věř že jak se to objeví kdekoliv tak je to hned pryč...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2011 , 16:47   Citovat  

crushot napsal:
ještě jedna věc Úsměv nevím jak je řešena kabeláž u tourera, ale kdybych měl možnost sehnat originál subwoofer z premium sound systemu, dal by se zapojit bez obtíží? Úsměv
Tohle spíš pořeš s Hifilem, jednou jsem to sním řešil a prý tam jsou nějaké zesilovače a výhybky a tomu moc nerozumím, ale myslím, že říkal že už to viděl u tourera takže ti řekne víc..
   Návrat  
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2011 , 18:28   Citovat  

crushot napsal:
ještě jedna věc Úsměv nevím jak je řešena kabeláž u tourera, ale kdybych měl možnost sehnat originál subwoofer z premium sound systemu, dal by se zapojit bez obtíží? Úsměv

Dle mého nedal - je to úplně jiný systém, vše z rádia jde přes zesilovač, který je vepředu za popelníkem, z toho to teprve jde do všech repro - takže jiná kabeláž, jiné repro, subwoofer ani nepočítám.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 7:51   Citovat  

Ventilové vůle pro K20A6 tušíte někdo? Mám manuál pouze na acuru 2.4.

Tam je výfukový : 0,25-0,29
sací : 0,21-0,25
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 7:52   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Ahoj lidi, tak mi v 2.2 i-CTDi začala blikat kontrolka žhavičky... Předpokládám, že mi to indikuje, že jedna vyhořela. Chtěl jsem se zeptat kolik taková sranda stojí (předpokládám, že čistě žhavička cca 1000 Kč) a co by se stalo závažného, kdybych s výměnou chvilku počkal?

nic. Bude ti to hůř startovat. Můžeš je vyndat a vyzkoušet.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 7:58   Citovat  

crxmann napsal:
Ventilové vůle pro K20A6 tušíte někdo? Mám manuál pouze na acuru 2.4.

Tam je výfukový : 0,25-0,29
sací : 0,21-0,25

Už sem to našel, tak to dávám i sem Mrk

Select the correct thickness feeler gauge for the valves you're going to check. K20A6 engine Intake: 0.21-0.25 mm (0.008-0.010 in.) Exhaust: 0.28-0.32 mm (0.011-0.013 in.) K24A3 engine Intake: 0.21-0.25 mm (0.008-0.010 in.) Exhaust: 0.25-0.29 mm (0.010-0.011 in.)
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 11:23   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Ahoj lidi, tak mi v 2.2 i-CTDi začala blikat kontrolka žhavičky... Předpokládám, že mi to indikuje, že jedna vyhořela. Chtěl jsem se zeptat kolik taková sranda stojí (předpokládám, že čistě žhavička cca 1000 Kč) a co by se stalo závažného, kdybych s výměnou chvilku počkal?

Tak si představte, že mi ta kontrolka přestala blikat. Zasvítí pouze před startováním, takže kontrolka funguje, ale pak už vůbec nebliká, což je ještě divnější... dokáže si to někdo vysvětlit? Nebylo to třeba špatným kontaktem na přívodu energie ke žhavičce?
   Návrat  
Andzin-san je teď offline  Andzin-san
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 23:03   Citovat  

Ahoj,
vedeli byste nekde najit nakres spravneho nastaveni svetel pro Acco 7G? myslim tim pohled z vrchu zda kuzely svetla jdou soubezne pred vozdilo nebo se krizi.

Vite zda je nejaky rozdil nastaveni beznych svetel a xenonu?

Diky
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 16:09   Citovat  

crushot napsal:
už včera večer a i dneska odpoledne se mi stala jedna zajímavá, ale ne příliš funny věc...od pravého zadního kola se mi začalo při rychlosti kolem 100 km/h ozývat temné a pravidelné dunění, které má i druhou složku - trochu to hýbe s autem a včera když jsem měl spolujezdce, tak se vyklonil z okýnka a bylo to slyšet i venku jako takový c c c c c když jsem jel...to mi sakra odchází pneumatika, nebo upadlo jen závažíčko? to že mám určitě v sedínce pravý čep řízení už vím, ale že by se to přeneslo při jízdě na zadek? tomu nevěřim Smutný

tak jsem právě přijel z HK a bude to fakt ten zaseklej pístek...při brždění to kope zpátky do pedálu a kolo už zahřáté bylo...stejně jako předtím...takže zítra snad dopadne odsek Úsměv
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 21:44   Citovat  

dost mě štve, že se jako náhradní díl dá sehnat pouze pístek...gumičku v Hondě sehnat neumí Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 22:18   Citovat  

crushot: objednávací kód hondy by měl být:

opravná sada gumiček: PFKL213411 (750,-Kč/ks))
pístek: PFKL593943 (1075,-kč/ks)

edit: tady dole je ten příspěvek přátele
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 22:41   Citovat  

Olej samozrejme budu menit po 20tisicich. Asi jsem to spatne napsal. Ale ta velka serviska s vymenou vsech filtru, oleje a prevodoveho oleje se pry dela kazdych 40 tisic km, coz je docela nakladna vec. Nebo se snad pletu? Jake vy delate servisni ukony, za kolik a pri kolika km?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 22:51   Citovat  

Clymax66 napsal:
Olej samozrejme budu menit po 20tisicich. Asi jsem to spatne napsal. Ale ta velka serviska s vymenou vsech filtru, oleje a prevodoveho oleje se pry dela kazdych 40 tisic km, coz je docela nakladna vec. Nebo se snad pletu? Jake vy delate servisni ukony, za kolik a pri kolika km?

Viz manual kde mas i tabulku zakladnich servisnich ukonu. Kazdopadne ten vetsi servis po 40tkm (nechavam to komplet na znackovem servisu) pod 10 tkc nejde nikdy, cenu jsem mel +- stejnou vzdycky jak v CR tak i v zahranici. Usetrit se da, pokud nektery material/naplne nakoupis sam a nektere ukony treba zvladnes sam nebo to nechas na nejakem proverenem autoservisu s nizsi hodinovou sazbou. Provoz rekneme modernich aut neco stoji, Honda-servis bohuzel bohuzel patri k tem drazsim. Na druhou stranu je Acco 7G jednim z nejmin poruchovych vozu vubec, nastesti.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2012 , 13:55   Citovat  

Máte doporučení na nějaký žárovky do předních světel? Pravé mi svítí podstatně hůře tak je vyměním.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2012 , 14:10   Citovat  

crxmann napsal:
Máte doporučení na nějaký žárovky do předních světel? Pravé mi svítí podstatně hůře tak je vyměním.
No přímo do acco 7.g nemam, ale určo bych dal odzkoušený Osram Night breaker. Určitě se vyhni xenonovým žárovkám tzv. H.O.D.kám u mě a mých kámošů se to neosvědčilo...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.1.2012 , 17:13   Citovat  

crxmann napsal:

Pouzivam Philips NightGuide. Vydrzi dlouho a sviti vyborne. Podle vyrobce by mely mit prodlouzenou zivotnost o dvojnasobek a svitivost o 50%, takze taky 2x Velmi šťastný
Osram Nightbreaker bych tam nedaval, spatne se to meni a nevydrzi dlouho, zvlast s tim povinnym dennim svicenim.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2012 , 18:21   Citovat  

crxmann napsal:

mam tam OSRAM NIGHT BREAKER PLUS a sviti to fakt paradne
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina