Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hudba P4G
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 21:52   Citovat  

Dělal nekdo hudbu do Prelude 4G? Kudy co tahl, aby nic nepiskalo a nerušilo.
Kde protahl draty pro napajeni zesiku atd. atd.
Kdyz jsem to delal na C5G tak mi to sopta skvele popsal takže jsem šel na vec a bylo jednoduche
jak se skušenou slečnou. HaHaaa
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 9:11   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Dělal nekdo hudbu do Prelude 4G? Kudy co tahl, aby nic nepiskalo a nerušilo.
Kde protahl draty pro napajeni zesiku atd. atd.
Kdyz jsem to delal na C5G tak mi to sopta skvele popsal takže jsem šel na vec a bylo jednoduche
jak se skušenou slečnou. HaHaaa

ja jsem daval do 4G. kabel od baterky jsem tahal pres prah spolujezdce, jeden kabel z radia k zesiku jsem tahal stredovym tunelem. pocitam ze mas predfejslift, tam to neni problem, po fejsliftovana nevim, tam by byl asi problem aby nebyl kabel videt, no nevim, a druhy kabel k druhemu zesiku sel zase u ridicovyho prahu. zkousel jsem to nekolika zpusoby, xkrat jsem to rozebiral a testoval stylem pokus omyl, a vyslo mi to nejlepe takhle, nejake minimalni ruseni tam je, ale nic desiveho. montoval jsem jeste do dalsich trech aut predtim a nikdy to nebylo tak dobre jak v prelude Úsměv no kdyztak se ptej, ted me dal nic uz nenapada, good luck

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 16:50   Citovat  

Harry napsal:
ja jsem daval do 4G. kabel od baterky jsem tahal pres prah spolujezdce, jeden kabel z radia k zesiku jsem tahal stredovym tunelem. pocitam ze mas predfejslift, tam to neni problem, po fejsliftovana nevim, tam by byl asi problem aby nebyl kabel videt, no nevim, a druhy kabel k druhemu zesiku sel zase u ridicovyho prahu. zkousel jsem to nekolika zpusoby, xkrat jsem to rozebiral a testoval stylem pokus omyl, a vyslo mi to nejlepe takhle, nejake minimalni ruseni tam je, ale nic desiveho. montoval jsem jeste do dalsich trech aut predtim a nikdy to nebylo tak dobre jak v prelude Úsměv no kdyztak se ptej, ted me dal nic uz nenapada, good luck

OK potahnu napajeni pres prah spolujezdce a signaly pres tunel, jsem se dival a vypada to opravdu nejlepsi pres tunel.
U toho prahu to bude asi drbacka. to mi hlava nebere
Snad to nebude piskat. O víkendu jdu na to.
Jo a nevis jake jsou repro vzadu a jake vpredu ve dverich? A bych to nezjistil az po rozdelaní?
A kdyz se jde k reprakum ve dverích musi cely tapec dolů asi co? to mi hlava nebere

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 17:14   Citovat  

Aqwertzz napsal:
OK potahnu napajeni pres prah spolujezdce a signaly pres tunel, jsem se dival a vypada to opravdu nejlepsi pres tunel.
U toho prahu to bude asi drbacka. to mi hlava nebere
Snad to nebude piskat. O víkendu jdu na to.
Jo a nevis jake jsou repro vzadu a jake vpredu ve dverich? A bych to nezjistil az po rozdelaní?
A kdyz se jde k reprakum ve dverích musi cely tapec dolů asi co? to mi hlava nebere

u toho prahu to neni az takova hruza, odloupnes ten kryci plast a ten koberec jde uz skoro sam, je vyhoda, ze ten koberec ma na kraji vespod jakoby tusim 3 zlabky, plastove, prislo mi to jak pripravene na tahani kabelaze, jen ten napajeci je hold vetsi, takze trosku mackanice, ale jde, ja jsem si u toho solidne zrasil prsty naštvanej

to repro vepredu jsi nejsem jist, tusim ale ze dvanactky, ci jake to ma oznaceni, nebo 13? kecal bych, kazdopadne tapec musi dolu, otazka minuty, kdyz vis, kde jsou srouby, jeden je v madle, za packou otevirani tusim, po otevreni dveri tusim dva u pantů a na protejsi strane u zamku jakoby. dozadu jsem narval ovaly, rozmer fakt nevim, ale od okna k vrchu sedadla moc mista nemaji, pouzil jsem krouzky, ktere jsem si vyrezal z preklisky, cca 1,2 cm na vysku ma, ale chtelo by to aj vic, protoze potom tomu magnetu dost vadi ty pružene draty v kufru Smutný to jeste musim predelat. no a navrtat malinke dirky zespod a chytit sroubky.ale stipat ten plech pod platem nedoporucuju. 1 malo mista, moznost poskozeni skla 2. zrusis tak podle me deformacni "zony" auta, kdyz je nekdo trefi nedejboze na to misto posledniho sloupku tak se to zmuchla jak papir, zkratky bych do toho radsi nezasahoval rezanim nejakych mega der.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:18   Citovat  

Harry napsal:
u toho prahu to neni az takova hruza, odloupnes ten kryci plast a ten koberec jde uz skoro sam, je vyhoda, ze ten koberec ma na kraji vespod jakoby tusim 3 zlabky, plastove, prislo mi to jak pripravene na tahani kabelaze, jen ten napajeci je hold vetsi, takze trosku mackanice, ale jde, ja jsem si u toho solidne zrasil prsty naštvanej

to repro vepredu jsi nejsem jist, tusim ale ze dvanactky, ci jake to ma oznaceni, nebo 13? kecal bych, kazdopadne tapec musi dolu, otazka minuty, kdyz vis, kde jsou srouby, jeden je v madle, za packou otevirani tusim, po otevreni dveri tusim dva u pantů a na protejsi strane u zamku jakoby. dozadu jsem narval ovaly, rozmer fakt nevim, ale od okna k vrchu sedadla moc mista nemaji, pouzil jsem krouzky, ktere jsem si vyrezal z preklisky, cca 1,2 cm na vysku ma, ale chtelo by to aj vic, protoze potom tomu magnetu dost vadi ty pružene draty v kufru Smutný to jeste musim predelat. no a navrtat malinke dirky zespod a chytit sroubky.ale stipat ten plech pod platem nedoporucuju. 1 malo mista, moznost poskozeni skla 2. zrusis tak podle me deformacni "zony" auta, kdyz je nekdo trefi nedejboze na to misto posledniho sloupku tak se to zmuchla jak papir, zkratky bych do toho radsi nezasahoval rezanim nejakych mega der.

No tak ja jsem pryve chtel udelat vetsi diry do toho plechu a soupnout repro do nej. Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
Tak to asi ne, no ted me prave napada ze jsou tam ty pera na kufr. to mi hlava nebere to mi hlava nebere
Asi to teda poresim distancnima krouzkama no... Nemas nahodou foto? S tím tahanim jste me potesili. Hihi V civicu to byl docela ojeb.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:32   Citovat  

Aqwertzz napsal:
No tak ja jsem pryve chtel udelat vetsi diry do toho plechu a soupnout repro do nej. Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
Tak to asi ne, no ted me prave napada ze jsou tam ty pera na kufr. to mi hlava nebere to mi hlava nebere
Asi to teda poresim distancnima krouzkama no... Nemas nahodou foto? S tím tahanim jste me potesili. Hihi V civicu to byl docela ojeb.

no mozna to pro tebe ojeb bude, jak kdo to bere a jakou ma hranici Velmi šťastný no ty "pera" v kufru jsou opravdu hodne vysoko, a pokud tam chces narvat dobre repro co toho zahraje hodne a dobre tak to musis vyrvednout nejak vys, pac maj vetsi magnet samosebou. ty krouzky jsem pak potahl takovou cernou textilii, kterou ti prodaj snad v kazdem shopu zamerenem na hudbu.na odbornejsi nazev si nevzpominam.zas takovy provik nejsem. Úsměv foto zadku ti muzu poslat, ale az pozdeji, ted jsem we worku a mam internet jedine tady, doma mi jaksi utnuli pripojeni, opozdena platba Velmi šťastný Velmi šťastný :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): tak ti muzu poslat mms kdyz me procinknes na 608 174 327. ja jsem byl v jednu chvili i tak v krizi z tech zadnich repro, ze jsem byl rozhodnutej ty pera v kufru ustipat a potom nejak domyslet jiny mechanismus, aby ten kufr vylitlnahoru Velmi šťastný

v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 22:04   Citovat  

nevim presne jak ma reseny plato prelude,ale u civica coupe jsou tam ty pera na kufr dost na ptd a velky ovaly tam sli po mensich upravach tak tak a stejne musely byt podzdvihnuty.V preludovy bych mozna tahl i ten napajci kabel na zesik tunelem,je tam docela dost mista jak jsem to videl,ale sma poznas co bude lepsi.P.S. Hodne stesti a bacha na prsty.Jinak ojeb je to vzdycky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 10:13   Citovat  

kuky kuk
v-tec napsal:
nevim presne jak ma reseny plato prelude,ale u civica coupe jsou tam ty pera na kufr dost na ptd a velky ovaly tam sli po mensich upravach tak tak a stejne musely byt podzdvihnuty.V preludovy bych mozna tahl i ten napajci kabel na zesik tunelem,je tam docela dost mista jak jsem to videl,ale sma poznas co bude lepsi.P.S. Hodne stesti a bacha na prsty.Jinak ojeb je to vzdycky

natahnes vsechno tunelem a bude to to delat ruchy kuky kuk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 14:27   Citovat  

Jdu to delat, pak napíšu. Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 15:41   Citovat  

no jsem zvedavy Úsměv

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 16:17   Citovat  

to ja su taky zvedave na vysledek, nejlepe i s foto, o nejakym lepsim audiu jsem taky premyslel, ale ted jak ctu ty pruziny... na ne jsem docela zapomnel to bude asi problem, ja si nedovedu moc predstavit ty distancni krouzky to musi vypadat blbe ne? neresil to nekdo treba predelanim tech pruzin, treba vymenou za nejakej pist nebo tak neco?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 18:53   Citovat  

Táááák dněšni plán splněn, zesilovac natahly zapojeny + subík.
Nakonec jsem to tahl oboje v tunelu a to silařinu vpravo a signal vlevo.
Žadné pískání nikde nic. Mr. Green OK Tím tunelem to byla operace pro 3leté dítě.
U baterky pojistka 40A viz. foto.
V kufru jsem lezel a srouboval zesík tak se nedivte, že je křive. Se stydím Se stydím
Pri zapojovaní zadních novych,pořadnych repro na zesík vše srovnám. (Druhy můj krok)
A nakonec vyměna předních repro (třetí krok)

A s tím zadkem no nevim jak to udelam, pruziny jsou cca 1.5cm pod magnetem.
A nahoru na ty distanční kroužky se to taky moc neda, je tam hned sklo takže to bude slast.
Takže tak.

DSC00927.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00927.JPG, 419.62 kB

DSC00928.JPG

DSC00928.JPG, 531.98 kB

DSC00929.JPG

DSC00929.JPG, 470.68 kB

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2008 , 0:41   Citovat  

vypada to celkem snadno, ale to byla ta snazsi cast Velmi šťastný jsem zvedavej jak to dopadne s tema pruzinama, ja uz pomalu zacinam vymyslet jak to otevirani vymyslet bez nich...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2008 , 21:45   Citovat  

JJ počítam že ted príjde to horší. to mi hlava nebere to mi hlava nebere

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 15:50   Citovat  

Nechce se mi sundavat a merit repro co je vzadu na plate. Pak to davat zpet a kupovat new.
Kdopak vi kolikatky jsou v prumeru a kolik se tam dají dat hluboké?
je to dobrý Honda Diky.

Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 16:20   Citovat  

na co máš v kufru 40A pojistku? co vidím ty kabely, tka to nejsou ani 10qmm? Pamatuj, že jistíš kabel, né zesilovač...

Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 16:27   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Táááák dněšni plán splněn, zesilovac natahly zapojeny + subík.
Nakonec jsem to tahl oboje v tunelu a to silařinu vpravo a signal vlevo.
Žadné pískání nikde nic. Mr. Green OK T

Teď to pískat ani nemůže, bo woofer pískat neumí.. Jediný co by se mohlo ozvat by bylo třeba lupnutí při zapnutí světel, brzdovek apod..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 17:31   Citovat  

Dave1984 napsal:
na co máš v kufru 40A pojistku? co vidím ty kabely, tka to nejsou ani 10qmm? Pamatuj, že jistíš kabel, né zesilovač...

Je to desítka a na zesiku pak je 25-30A

pelo je teď offline  pelo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 21:46   Citovat  

zadni plato mam vykuchany asi nuzkama na plech dost nesikovne po predchozim majiteli otvirani taky neresil ja ho resil vsim moznym co bylo po ruce ,mam nachystanej pistek s petidvirka ze zadni kapoty kterej tamn soupnu ale myslim si ale ze to bude chtit dva aby se to nekrizilo bo jsou ty pistky celkem silny a rychly nezapomente ze taky pak zaberou misto v tom kufru ja mam zastavenej do vysky spodni hrany kufru ke spodni strane sedacek coz umoznilo lehci montaz pistku...zadni plato budu resit az pri prelepeni zadniho skla ted mi drzi ovaly par zdrhovacek ;)zesak asi na sedacky ? stema kabelama ste se dohodli kudy??nevite kolik litru ma kufr P4g?kolik litru int??sem zvedavej prave to resim ocenim kazdou radu

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 2:09   Citovat  

tak to otevirani pistekm bych videl nejak takto:

otevirani kufru pistkem.jpg

otevirani kufru pistkem.jpg, 66.98 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 19:41   Citovat  

mot napsal:
tak to otevirani pistekm bych videl nejak takto:

to nevypada zle, kde jsi to splasil?

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 19:45   Citovat  

projizdel jsem google a najednou jsem narazil na tuto fotku, bohuzel postup instalace tam nebyl, proste nahoda, nejhorsi bude vybrat ten spravnej pistek, aby nebyl moc silnej nebo slabej, jeste nevim, jestli dat na kazdou stranu nebo jen na jednu, jak je psano vyse, aby se to nekrizilo

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 19:48   Citovat  

myslim ze by stacel jeden, tak zle bych to zase nevidel. jednoduse v ukotveni u steny sedaku se musi pohybovat a tam tom rameni kufru taky, jinak by to neslo. a pri montazi asi nekolik der navic, nez se clovek trefi do te akorad pozice Velmi šťastný

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 20:00   Citovat  

asi jo, tak dam jeden akorat to jeste musim poradne promerit, abych to nedelal zbytecne, treba se tam ty repro vlezou i skrz pruziny, ale moc mista tam teda nenechali

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 20:05   Citovat  

kdyz uz jsme u toho co si kdo myslite o techto repro do plata P4G US Blaster pujdou tam? nema je nahodou nekdo... Velmi šťastný a co tato znacka obecne, nejake zkusenosti s US Blaster?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 21:19   Citovat  

tak tohle tam nenarvez aniz by jsi neudelal trosku zasah do plata! us blaster je dobra znacka, je to uz kvalitka, tim nic nepokazis. kamarad ma ve 407 pazoutu vse od blastra s tim ze mu zjevi po otevreni kufru hrajici stena a x x repro, proste do toho bouchl asik 150 000 a jeto opravdu zazitek, vic jak konzertovy, tolik k tehle znacce Úsměv mat prachy tak tam bouchnu vse od blastra

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 21:24   Citovat  

Mote jak to kuchnes zmer prosim te jake nejhlubsi se tam vejdou at vim co koupit. :twisted:

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 1:21   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Mote jak to kuchnes zmer prosim te jake nejhlubsi se tam vejdou at vim co koupit. :twisted:

myslis jako zmerit kolik je mista k tem pruzinam co oteviraj kufr? tam moc mista nebude to si preci psal ty sam, ze je mezi magnetem a tema pruzinama cca 1,5 cm ja tam asi narvu ten pistek na otevirani vika kufru, pak se tam podle me vejde (na hloubku) cokoliv, ne?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 10:26   Citovat  

JJ jasne je tam 1.5cm mezi magnetem a pruzinou ale nevim kolik ma to repro co je tam origo, takže nevim jak hluboke repro obednat.
Když zrusis pruziny je jasne ze tam das cokoliv ale to jaa rusit necu. to mi hlava nebere

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:25   Citovat  

ok, chapu, tak v tom pripade na to mrknu a promerim to, ale stejne co jsem se na to koukal zespoda z kufru, tak je tam takovy blby zuzeni, takze narvat tam naky repro bez strihani plechu kolem je asi nadlisdsky ukol, nekdo psal, ze tim muzes narusit destrukcni zony, ale to se me nezda, kdyz uberes tak 1 cm po obvodu, to prece nemuze vadit kouř

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hudba P4G
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina