Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX del sol(TARGA),bez papírů, nepojízdná+4 litá kola navíc
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
de.fakto je teď offline  de.fakto
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 0:39   Citovat  

Dobrý den, nabízím vám nepojízdné CRX del sol (TARGA) bez papíru + 4 litá kola k tomu. Za 20.000 kč
Auto je nepojízdné, jelikož nemá technickou a správný typ motoru, správný motor má být B16A2, ale je tam B16A1 – má o 10 koní méně a je to motor z CRX druhé generace a toto je třetí generace. Navíc motor je lehce přidřený, nevšiml jsem si při jízdě úniku chladící kapaliny což mělo za následek kouř z motoru, okamžitě jsem zastavil, nechal motor vychladnout, dolil chladící kapalinu a nastartoval. Motor sice naskočil, ale ten zvuk co vydával patřil spíš nákladnímu vozidlu. Motor sem nikterak nerozebíral, nemám na to prostory ani čas. Takže jsem se rozhodl auto prodat se vším všudy, jak tam zůstalo, je tam auto alram Magic car, autorádio Pioneer , kožené sedačky, litá kola se zimní 75% pneu, sportovní volant,volant, xenony, sportovní budíky + další 4 litá kola,rozteč 4 x100 a 4 x112, rok nebyla na vyvážení, obuté letní pneu Toyo Proxes T1R 205/40ZR17 se vzorkem2x 5mm, 2x 2,5mm
Další Info: o autě naleznete na: tudy odkaz
o kolech na : tudy odkaz
CENA 20.000
Více na tel: 775493660

PA300299.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
PA300299.jpg, 164.08 kB

PA300255.jpg

PA300255.jpg, 176.12 kB

PA300254.jpg

PA300254.jpg, 126.45 kB

PA300229.jpg

PA300229.jpg, 198.45 kB

PA300228.jpg

PA300228.jpg, 127.56 kB

PB060350.jpg

PB060350.jpg, 118.85 kB

PB060348.jpg

PB060348.jpg, 166.42 kB

PB060347.jpg

PB060347.jpg, 168.6 kB

PB060345.jpg

PB060345.jpg, 118.47 kB

PB060344.jpg

PB060344.jpg, 127.79 kB

PB060333.jpg

PB060333.jpg, 81.49 kB

PB060332.jpg

PB060332.jpg, 146.58 kB

PB060329.jpg

PB060329.jpg, 140.18 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 12:29   Citovat  

čau , kde je možný to okouknout??
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 12:32   Citovat  

R3S napsal:
čau , kde je možný to okouknout??

když rozklikneš odkaz,píše se o Praze OK
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 12:48   Citovat  

Mrk proc to nema papiry?

pekne si ji dobyl, jen co je pravda, carvovi to urcite udela radost az ji uvidi KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 13:10   Citovat  

Newer napsal:
Mrk proc to nema papiry?

pekne si ji dobyl, jen co je pravda, carvovi to urcite udela radost az ji uvidi KO

Papíry asi jo,ale STK ne,když tam má A1 a problémy s přepisem atd...
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 13:31   Citovat  

ty kola sou dobra prasarna :/ ... btw: nemaj bejt spis 114.3 nez 112 to mi hlava nebere ... libej se mi akorat sedacky HaHaaa (a radio : to mam stejne myslim )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 13:38   Citovat  

The Joker napsal:
ty kola sou dobra prasarna :/ ... btw: nemaj bejt spis 114.3 nez 112 to mi hlava nebere ... libej se mi akorat sedacky HaHaaa (a radio : to mam stejne myslim )

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!

Ty vole... Dobrá sebevražda... to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 14:16   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!

Ty vole... Dobrá sebevražda... to snad ne
pockej pockej... ten koment patri na me nebo na celej ten topic -> spise jen kola .... (ja jen kdyz reagujes na me HaHaaa tak to ztraci prehled ) přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 14:19   Citovat  

The Joker napsal:
pockej pockej... ten koment patri na me nebo na celej ten topic -> spise jen kola .... (ja jen kdyz reagujes na me HaHaaa tak to ztraci prehled ) přátele

No že jsem si těch kol nevšim,až když jsi na ně upozornil... Už jsem to hodil do tuzingu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 14:29   Citovat  

Hellborn napsal:
No že jsem si těch kol nevšim,až když jsi na ně upozornil... Už jsem to hodil do tuzingu...
tak sem zamecnik ... tak mi jentak neco neunikne HaHaaa proste nevim ale tohle moh fakt udelat jen ozralej clovek... kord jestli maj fakt roztec (+- baj voko) 112 pořádnej výtlem
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 14:30   Citovat  

Hellborn napsal:

je to dobrý
   Návrat  
Jetloš je teď offline  Jetloš
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 19:44   Citovat  

doklady na VTI del sol by se u mě našly to mi hlava nebere ale kdo by tohle chtěl dávat do kupy??
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 20:52   Citovat  

Opravdu škoda jak tahle auta končí ( myšleno celkově crx ) většinou je koupí uplnej dem.. kterej viděl video na youtube jak to tam všichni točej,jak to Vti jede ale když maji dát nějakou kačku na opravu nebo jen obyčenou výměnu oleje je to problém...chce se mi z takovejch blejt!Chápu že motor prostě odejít může,to se stane i autům s mnohem novějším motorem ale ostatek se dá udržovat,pokud na to nemám tak si koupim škodovku nebo žigulika tam se dá místo oleje nachc.. a jede to,tohle je ale jiný!!
Přeju aby se jí chudinky někdo ujal a dal jí dokupy,tahle auta si to zaslouží.
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 23:55   Citovat  

To auto znám nějaký pátek do zádu, kdy ho vlastnil ještě Carvi. Byl to mazel a chvilku jsem uvažoval, že bych to od něj i koupil. Motor jsem mu pomáhal shánět já, když mu odešla A2, u Minora. Tuším, že to tam dobře dopadlo a od té doby jsem viděl auto pouze, když se prodávalo a pak až tady. Smutný Je mi ho líto. Každopádně přeju úspěšný prodej... přátele
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 12:11   Citovat  

Jestli se dohodnem tak ji vezmu a dam dokupy Úsměv je mi ji lito.
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 13:46   Citovat  

Newer napsal:
Mrk proc to nema papiry?

Kdyz vidim jakymu BLBOVI sem ji prodal tak se moi chce blejt. neskutecny jak se da za 3 roky znicit dost pecovany auto.. kdyzto tak vemu kdyz sem ho prodaval byl jsem v ni uz skoro za 200tis.a to co tu vidim je troska vhodna pro cikany. navic je smutny ze majitel tu pise docela blaboli o aute jakozto je puvodni barva cena kol vykon motoru a nespravny motor kvuli kterymu nema pry papiry a podobne kdyby mel i tak nekdo o tenhle ted uz srot nekdo zajema zajimala by ho historie z doby pred 3lety muzu poskytnou informace precejen s litosti a stydlivosti oznamuju ze jsem byl drivejsi majitel ale takhel za me rozhodne nevypadala... muzu poslat foto a rict co se za me delalo.. nez to nekdo nejmenovany dokhle do.j.ebal! a za me fuj a hanba ! wokurka KO KO KO to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne Bueee Bueee
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 15:35   Citovat  

podle fotek co ma v garazi to je hodne velkej rozdil, taky tohle nedokazu pochopit, ale taky znam jednoho takovyho cloveka co si delsolku koupil jenom proto ze se mu libila a pak uz se o ni nestaral, kdyz sem se ho ptal na vymeny oleje, tak rekl, ze najezdil pres 20000km a ani jednou ho nemenil, tak uz jenom tim me docela nepotesil, celkove to auto bylo v podobne zanedbanym stavu jako tady nabizeny to snad ne
je to fakt skoda, jak dopadaj Tak to valím bulvy
i kdyby skoncila na dily, tak urcite porad lepsi nez aby s ni jezdil clovek co ji dokaze takhle zprasit, nejlip kdyby ji nekdo jeste zachranil, uz tak delsolek rychle ubejva
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 20:25   Citovat  

carvi napsal:
Kdyz vidim jakymu BLBOVI sem ji prodal tak se moi chce blejt. neskutecny jak se da za 3 roky znicit dost pecovany auto.. kdyzto tak vemu kdyz sem ho prodaval byl jsem v ni uz skoro za 200tis.a to co tu vidim je troska vhodna pro cikany. navic je smutny ze majitel tu pise docela blaboli o aute jakozto je puvodni barva cena kol vykon motoru a nespravny motor kvuli kterymu nema pry papiry a podobne kdyby mel i tak nekdo o tenhle ted uz srot nekdo zajema zajimala by ho historie z doby pred 3lety muzu poskytnou informace precejen s litosti a stydlivosti oznamuju ze jsem byl drivejsi majitel ale takhel za me rozhodne nevypadala... muzu poslat foto a rict co se za me delalo.. nez to nekdo nejmenovany dokhle do.j.ebal! a za me fuj a hanba ! wokurka KO KO KO to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne Bueee Bueee
to víš takhle to dopadá když si 20letej koupí vtičko a honí to co se dá a nic do toho nedává Velmi šťastný je jí škoda a o těch profi kolech nemluvě pořádnej výtlem se divim že nebylo napsáno prodám nebo vyměním za nějaké tdi Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Kleeman je teď offline  Kleeman
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 23:24   Citovat  

Hoši.. Jak tu někdo zmínil, že tak to dopadá, když si to koupí 20ti letý kluk. Je mi 20. Měl sem dvě auta.. twingo a koktu f naftě Velmi šťastnýVelmi šťastný ale necejtil sem se v tom, navíc mi to v mým věku připadalo jako zbytečný auto. Koukl sem se po Hondách a našel moji nynější 6g cívku. Je nádherná a předchozí majitel o ní pečoval.. nejezdil v dešti.. atd atd. Když mi jí předával, tak skoro brečel ( i jeho mladá). Je to jen o přístupu k věci. Vím, že se nemusely rozvody dělat, ale radši sem je udělal.. Člověk nikdy neví... prevence... když tomu dám čočku, tak kontroluju olej skoro každej den ( jak uchylka). Je vidět, jak si každej toho auta váží, pro někoho je to celej život a pro někoho jen lapač pi*inek na pár tejdnů. Úsměv Majiteli, když si na to auto neměl, měl si ho radši prodat... Je to škoda..
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 0:39   Citovat  

me bude dvacet presne za 5h a 30 minut Velmi šťastný
a myslim ze moje coupatko ma kliku ze narazilo na me.. protoze driv nebo pozdeji by skoncil minymalne motor blbe jelikoz predeslej panicek nehlidal ani zakladni provozni kapaliny.. se mnou si auti jeste uzije radnej pece a zabvy at to stoji co to stoji VTEC
neni to o veku ale o tom jak majiteloj busi srdicko pro to auto
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 6:35   Citovat  

tak proc se tu taky neurazit Velmi šťastný - delsolku jsem kupoval v 19ti, nyni mi je 22 a takhle rozhodne nevypada!!! naštvanej

kazdopadne ten rozdil oproti fotkam v profilu je opravdu markantni.

hodne stesti s prodejem Úsměv
   Návrat  
Kleeman je teď offline  Kleeman
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 9:11   Citovat  

tooo neee to já sem se neurazil Velmi šťastný
   Návrat  
Filipo je teď offline  Filipo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 9:30   Citovat  

No sice oproti fotkam na profilu ji zrasil dost no,
ale neni to nic co by neslo zachranit..
Myslim ze kdyz se ji ujme nekdo kdo o ni bude mit opravdu zajem tak z ni zase pekny auticko udela Úsměv
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 9:57   Citovat  

tak oproti stavu při koupi je to fakt smutné, ale podle tech pár málo fotek(dost mizerných) bych neřekl že to bude taková tragédie, vypadá to jak kdyby někde nedobrzdil a rozbil nárazník, takže bych sehnal nový nebo opravil tenhle, přelakoval, dal tam chybějící světla, a kdovíco je s motorem, dost lidí tady by to rozhodilo běhěm víkendu a možná by to nevyšlo na takové peníze...přeleštit lak udělat stk a může se jezdit....dal bych mu za to 15 a dal to dokupy...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 10:02   Citovat  

Jonaasek napsal:
tak oproti stavu při koupi je to fakt smutné, ale podle tech pár málo fotek(dost mizerných) bych neřekl že to bude taková tragédie, vypadá to jak kdyby někde nedobrzdil a rozbil nárazník, takže bych sehnal nový nebo opravil tenhle, přelakoval, dal tam chybějící světla, a kdovíco je s motorem, dost lidí tady by to rozhodilo běhěm víkendu a možná by to nevyšlo na takové peníze...přeleštit lak udělat stk a může se jezdit....dal bych mu za to 15 a dal to dokupy...

To bude asi trochu problém s B16A1... Se stydím
   Návrat  
Filipo je teď offline  Filipo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 10:09   Citovat  

Hellborn napsal:
To bude asi trochu problém s B16A1... Se stydím

Dost lidi tu jezdi s jinym motorem nez maji v TP.. myslim ze to zase nebude tak velkej problem Úsměv Staci mit znamy na STK nebo dat na stk nejakou kacku navic no..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 10:18   Citovat  

Filipo napsal:
Dost lidi tu jezdi s jinym motorem nez maji v TP.. myslim ze to zase nebude tak velkej problem Úsměv Staci mit znamy na STK nebo dat na stk nejakou kacku navic no..

Ne každý má známé. Já bych si auto s jiným motorem nekoupil. Leda tohle (a víc jak 5tis. bych nedal - to je myslím až dost za koupi několika problémů v jednom) a dát do toho zpátky A2...
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 20:57   Citovat  

tak ještě jednou nikoho jsem nechtěl urážet já jen že mam takový zkušenosti jak vidim hondu tak v tom prostě sedí 20letej nagelovanej cápek s blonckou vedle sebe kterej si myslí že když má vti tak to může tůrovat jak chce a pak brečí že mu to nejede a nebo že se mu to potká nebo zadře...bohužel takový zkušenosti snima mam já a navíc mě je taky 20 je to hold o citu k autum jak si jich vážíme
   Návrat  
MiMara005 je teď offline  MiMara005
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 22:33   Citovat  

šikovné ruce a je pěkná Mrk Mít 20.000 jen tak beru jí hned... Bueee Není na tom až tak zle...vše se dá sehnat a co se týká generálky motoru tak tady na H-Clubu se dá taky vše domluvit za pěkný peníz.... je to dobrý Tohle si musí vzít člověk který si to udělá sám v garáži a tím pádem za slušné peníze..! H+ Přesně jako můj případ..koupil jsem totální vrak se zadřeným motorem + totálně zničený podvozek + elektr.haprovala...alu nakopaná + lak sprejem...když bych jí nevzal tak by akorát tak zaparkovala na vrakárně.... Bueee Ohledně motorů...tady jezdí už spousty aut s jinýma motorama...min.jinýma spodkama..pač se motory špatně schání....! VTEC Když není známej na STK tak se snad stačí jen optat po okolí..po dílnách... pořádnej výtlem Když tu bude ještě za cca 2 měsíce tak si pro ní skočím je to dobrý H+
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 22:49   Citovat  

Už je prodaná.....!!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX del sol(TARGA),bez papírů, nepojízdná+4 litá kola navíc
Fórum: Prodám auto