Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Type-R CH1 nebo Civic 7G coupe?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
KoNFo je teď offline  KoNFo
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 4:15  Naposledy upravil KoNFo dne 12.1.2012 , 3:54, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Ahoj Úsměv momentálně už se mi konečně a opravdu a snad srovnaly priority, bohuzel litam od extremu k extremu, ale snad se usadím Mrk
Na programu je Velmi šťastný Honda Civic 7. generace ve verzi kůpé Úsměv
Vice zde: odkaz

~~~

Minuly Title: Honda Accord Type-R CH1?
Na programu je Honda Accord Type-R CH1, je to dobry vuz? Da se sehnat? Úsměv Nebo radeji slabsi vybavu a motorizaci 1.8L? Finance mam asi 130tisíc
Vice zde: odkaz

PredMinuly Title: Je Honda Civic coupe Si k sehnání?
Jsem tu u Vás nováčkem, tak nejprve trochu představení se. HaHaaa Jmenuji se Honza, bydlím kus od Olomouce, je mi 21, IT maniak Velmi šťastný a Hondu jsem měl pouze motorku (a brutální zážitky) Úsměv Hondu auťáka jsem zatím neměl ani neřídil a u nás ve "městě" snad ani žádná není (jsem se koukal), jen jeden nový model. Předokolku máme v rodině jen jednu a to pouze a jen škodovku pickup-a Velmi šťastný Jsem zvyklý na zadokolku BMW, ale před Vánoci mě sundal Opel (nějaká pojišťovačka), který mi nedal přednost (vypálila jak dělová koule ze STOPky). Auto v háji, s pojišťovnou to řeším. Určitě znáte blbej výměr totální škody. Mi poslali 31k s tim ze auto ma hodnotu 42 Velmi šťastný Dobrej vtip. Jak se zdá, pletou si kupé a kompakta. Jejich technik dokonce do protokolu o autě nenapsal ani, že má šíbr, ani zrcátka v elektrice HaHaaa Ale o to mi zde nejde, psát o nějaké bouračce Úsměv) ..ale auto potřebuju, BMW e36 už je starý model a na pořádnou e46 se asi nenajde dost peněz, takže...

~~~

Jsem dlouhosáhle přemýšlel co si to koupit za auto... a dospěl jsem k názoru Honda Civic v kupéčku a 6. generaci.. a když už, tak nějakou pořádnou, kterou vymazlím a bude mi dělat jenom radost. Velmi šťastný Nejsem ten typ co koupí nějaký auto, je rád, že může ten plyn může sešlápnout až na podlahu a nerozpadne se, auto pak zrychtuje a koupí si další.. To je hnus. Smutný Když si koupím auto, tak dělám vše co zmůžu, aby bylo v co nejlepším stavu a podle možností vylepšuju k nějaký vysnený představě Úsměv Přecejen jsem stále student a s příjmama to nevidím až tak zeleně Velmi šťastný ale snažím se. Takže zase takže... HaHaaa :hehe:

Když Hondu Civic Coupe, tak v Si 1999-2000 Úsměv Jenže, háček se najde hned na začátku, je to model dělaný pro USA (a asi né v moc kusech, nevím). Nikde jsem žádnou nenašel, u nás nic, autoscout nic. Je reálný ho někde sehnat a popř. za kolik? Když jsem koukl na VTi, tak tahle vybava se zas v kupéčku nedělala. Nebo přemýšlet nad jinou variantou motorizace? A jaká alternativa motorizace by tak byla v kupéčku nejlepší?

Četl jsem zde, že se swapují motory, což by bylo jistý řešení, když se neseřene verze Si, ale legalizace není nic snadnýho, vím.
Za chyby v textu se omlouvam, uz skoro spim. Tak dobrou noc pro nespavce ;]
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 4:25   Citovat  

1) skok z e36 do c6g neni zadna velka vyhra...resp nulova zmena, co se tyce stari auta.
2) Pokud nutne touzis po coupe s b16 motorem, tak bych asi pockal az nekdo bude prodavat swap...

Na otazky sis vicemene odpovedel sam kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 8:04   Citovat  

to bych radsi zustal u bmw a koupil m3 nez za ty penize co das do swapu etc. Velmi šťastný
   Návrat  
WrabCZak_ je teď offline  WrabCZak_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 8:30   Citovat  

Ahoj . C6g coupe mam (máma má 2.) 77kW a cca 140nm (pokud se nepletu) , 200km/h z toho nakonec vymacknes. Nejede to spatne na to ze to je 1.6 ale zazrak to neni no ... Spotreba (u mamy 6,5l/100km ale ma 175ky gumy) u me na 195kach je 7,8 ... kdyz sem uvazoval nad Si tak je moznost z USA ... Jeze auto stoji kolem 200 000.- a v buhvi jakym stavu bude no a pak cca 50 000 das za dopravu ... A nejspis budes jeste neco muset investovat , dalsi moznost je postavit si repliku ... Motor se tu obcas vyskytne ale s cenou kolem 35 000 pak nejaky ty plastiky z E-bay (plus sem pocital brzdy, podvozek, hudbu a dalsi nesmysli) a si v tom za 180 000
no a nejlepsi nakonec ... Jestli mas 110 000 tak si zajed do Kladna a muzes si koupit C6g coupe s (jakobi) Si motorem a replikama advanu RG-2 ... Ale jestli mas tak 60 000 tak asi setri . A popremejslej co od auta chces a pripadne koukni na C6g VTi sice neni tak pekny ale bude s tim sranda .
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 8:38   Citovat  

No ono se coupe vyrábělo v Americe a Si je vlastně naše VTi (DOHC Vtec). Občas se nějaké Si (nebo kanadské SiR) objeví,ale je jich málo. Coupe pro Evropu mělo dva motory 1.6 bez Vtecu 77kW a SOHC Vtec 92kW (ale Vteců je málo). Legalizace swapu není složitá,ale nemožná - Honda povolí výměnu motoru jen za stejný typ, i kdyby byl rozdíl jen 1kW (osobní zkušenost když jsem potřeboval vyměnit D16A6 80kW za D16Z2 81kW,tak mi řekli,že smůla).
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 8:54   Citovat  

to kdyz uz tak fakt tech 92kW v coupecku..obcas k videni jsou..na Si bych zapomnel OK

tudy odkaz

a nebo VII.generaci s 1,7ckou a 88kW Se stydím

tudy odkaz

a nejlip poface,ale to uz si priplatis

tudy odkaz
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 9:27   Citovat  

tudy odkaz

Nic lepšího u nás v čr asi neseženeš, než je filipovo coupe je to dobrý
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 9:31   Citovat  

bigy napsal:
http://www.sportovnivozy.cz/15102-honda-civic-coupe-vti

Nic lepšího u nás v čr asi neseženeš, než je filipovo coupe je to dobrý

Souhasím, akorát to chce mít známý na technický Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 9:55   Citovat  

Bohuzel, jak napsali ostatni, budes si muset ujasnit priority - bud chces kupe, nebo 160 koni. Si se prodavalo jen dva roky, je drahe a cenene i v USA, dovoz stoji majlant a vzhledem ke stari auta a tomu, ze u nas muzes mit VTi v sedanu/3D nebo pak s 1.8 v 5D/kombiku to nedava smysl.

Kupe bych navic uz nebral 6G, ale rovnou 7G - neni to zadny zazrak, ale aspon trochu novejsi konstrukce a cena neni o moc jina, protoze to nikdy zadnym hitem nebylo. Nicmene s 1.7 125 k to jede moc pekne.

Pokud chces VTi, tak bych lovil edici Black Phantom z konce vyroby, i kdyz to muze byt na dlouho. Alternativne dle financi bych se dival na Accord Type R.

Obecne je to ale vsechno stare...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:23   Citovat  

No budu na to mit nejak 90tisic+-, o swapu jsem ani nepremyslel, jen okrajove zminil (co kdyby nekdo neco Velmi šťastný )

- trochu si pomuzu, ne vyrazne, ale trochu jo.. e36ku jsem mel r.v.96, kdybych si poridil Hondu r.v. 2000+-, tak tu jistej posun je (co bych taky za ty prachy mohl chtit ze)

- sice je to vsechno porad celkem stary a tech cca 5let moc nepomuze, ale je to proste neco jinyho nez ty novy auta Úsměv)

- BMWcka desne zerou Velmi šťastný mel jsem to auto problem uzivit pres benzin, nahradni dily nebyly az takovej problem Velmi šťastný takze M3, 2.5 nebo 3litr bych sice chtel, ale to uz bych neuzivil vubec Ble Rad bych si polepsil aspon spotrebou Úsměv) motor to je 1.6i (chip na 87kW), spotřebu jsem mel cca 7(dalnice 150km/h za dobrych podminek) a 11(mesto).. Otazkou je, jestli VTi nebude zrat jeste o trochu vic Velmi šťastný

- No asi nakonec sahnu po sedanovi VTi (ale porad je tu ten Accord Type R), i kdyz je to sedan a ten pocit z interieru bude asi trochu jinej nez u kupe, ale co zmuzu. Aspon udelam radost tem 2ma dalsim lidem, co by si chteli prisednout dozadu Velmi šťastný

- Teoreticky jsem přemýšlel i motorizaci s VTEC-E, ze bych si poridil auto jen na levnou jizdu, ale zalezi kolik doopravdy zere. A taky mozna bude problem ho najit(nekoukal jsem) Úsměv

- U 7g je ale desne hnusnej zadek Velmi šťastný ja nevim, kdo ty tvary svetel vymyslel a tvary vozu nejsou taky uplne ono Ble

- Accord Type-R Tak to koukám! na toho jsem nepomyslel a je krasny ^^ a taky celkem drazsi Úsměv a vypada skoro jak EVO HaHaaa

Tak jste mi v tom udelali bordel Velmi šťastný kdyz pozadavek prehodim z kupé na sedana, tak mam zas co vybirat :-X Civic VTi nebo Accord Type R HaHaaa Chce to asi prozkoumat, co jak je narocny, co jak zere, co se k tomu da vsechno dodelat Velmi šťastný A jestli treba na toho Accorda Type R budou ty prachy stacit, protoze nepredpokladam ze sezenu auto v super stavu, do kteryho nejmin rok nebudu muset nic davat Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:36   Citovat  

Tak na ATR okolo 100tkč rovnou zapomeň Velmi šťastný Počítej min. 150tkč za ty levnější kousky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:39   Citovat  

rotker napsal:
Tak na ATR okolo 100tkč rovnou zapomeň Velmi šťastný Počítej min. 150tkč za ty levnější kousky

No zapomenout nemusí, ale bude to chtít investice a ty jsou u ATR jinde než u Civica a taky spotřeba od 12l... Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:40   Citovat  

na ATR ti penize stacit nebudou..VTI v sedanu 6.generace je jak safranu..a Vtec-e zere cca od 5,5-8L ..prumerove budes kolem 6,5L/100Km a nebudes se muset bat tomu slapnout

za sebe ti doporucuju ekonoma OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:45   Citovat  

Hlavator napsal:
na ATR ti penize stacit nebudou..VTI v sedanu 6.generace je jak safranu..a Vtec-e zere cca od 5,5-8L ..prumerove budes kolem 6,5L/100Km a nebudes se muset bat tomu slapnout

No minimálně jeden tu na prodej je...

Nepřekvapuješ.. HaHaaa
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:47   Citovat  

DanTe napsal:
Souhasím, akorát to chce mít známý na technický Úsměv

raději tam přijedu s tímhle civicem, než s otce pick upem Úsměv
   Návrat  
5 háček

Hlavator napsal:

A za sebe ti doporučuju se vrátit v čase asi tak o měsíc a půl a vzít tady economa od Hlavatora Se stydím Protože to byl neskutečnej mazel a nebojím se říct v topstavu Úsměv
   Návrat  
5 háček

Lukas28 napsal:
raději tam přijedu s tímhle civicem, než s otce pick upem Úsměv

Ale vyhoděj tě s obojím stejně rychle Velmi šťastný
   Návrat  
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:49   Citovat  

A co tak prelude 5g vtec?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:51   Citovat  

kdyz takhle resis spotrebu a 316 E36 co te "sezirala" tak si nekupuj ani vti, ani si, ani atr ale radsi nejakou 1,4ku co jezdi za 6, jinak budes brecet pořádnej výtlem ty chces "vykony" auto s kterym se sportovne svezes a pritom ti prijde moc spotreba okolo 10ti litru, to si naprosto protireci, takze si asi este jendou ujasni priority Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:52   Citovat  

ten co nabizi tady toho sedana ve VTicku je nejakej divnej s tou cenovkou..kdysi sem to s nim i resil po mailu...to tady myslim jeste nebyl prihlasenej..nvm kdo da v tehle dobe 120k za sedana i kdyz ve VTIcku z roku 2000 to mi hlava nebere jak na tom bude se muzem jen dohadovat..udajne samo TOP stav jako vzdy,ale takovych tu bylo HaHaaa

ekonoma doporucuju a doporuci ti ho tady kazdy kdo ho mel- spotreba super,kdyz chces a umis radit smerem dolu akcelerace taky uchazejici,na dalnici ti nedojde dech stejne rychle jako s 1,4kou a o poruchovosti nema cenu mluvit Ble pro cloveka co nehleda premiru pohodli a vykonu do teto doby naprosto idealni auticko

ja teda nemel sedana ale 3dvirko a bohuzel sem se ho zbavil,protoze sem potreboval neco vetsiho do budoucna a navic sem chtel uz trochu toho pohodli a vykonu navic ..jinak by nesel a kdyby mela pritelkyne ridicak tak by nesel urcite!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:55   Citovat  

osiris napsal:
kdyz takhle resis spotrebu a 316 E36 co te "sezirala" tak si nekupuj ani vti, ani si, ani atr ale radsi nejakou 1,4ku co jezdi za 6, jinak budes brecet pořádnej výtlem ty chces "vykony" auto s kterym se sportovne svezes a pritom ti prijde moc spotreba okolo 10ti litru, to si naprosto protireci, takze si asi este jendou ujasni priority Úsměv

To tě zklamu, ale 1.4 za 6l nejezdí ani omylem Hihi Jediná šance na super spotřebu je ten econom, protože 1.4 jezdí za 7-8l aby to normálně jelo Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 15:58  Naposledy upravil Hlavator dne 11.1.2012 , 16:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jo a opravdu byl udrzovanej..nekteri co me znaji vi jak sem byl peclivej Velmi šťastný opravdu to bylo sednout a jezdit-jedina vec-klepali tycky pred.stabiku-vymena 700kc za obe dohromady

mel sem z nej nakonec se vsim vsudy necelych 70tis a muzu ti rict,ze na klubu se stejne neprodal a sel pres annonci na moravu pořádnej výtlem tak vidim jak tady nekdo proda VTI za 120 Velmi šťastný

1,4ka jezdi za 6 snad jen Beckymu ktery tam ma zanovni motor Mrk taky sem mel a nvm kdyz tady lidi tvrdi jak jezdi za 6,5 tak koulim ocima protoze ja jezdil za 8-ale je fakt ze prevazne mesto OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 16:00   Citovat  

Hlavator napsal:
ten co nabizi tady toho sedana ve VTicku je nejakej divnej s tou cenovkou..kdysi sem to s nim i resil po mailu...to tady myslim jeste nebyl prihlasenej..nvm kdo da v tehle dobe 120k za sedana i kdyz ve VTIcku z roku 2000 to mi hlava nebere jak na tom bude se muzem jen dohadovat..udajne samo TOP stav jako vzdy,ale takovych tu bylo HaHaaa

No já si s ním nepsal no... Kdyby měl šíbr,tak bych o někom,kdo to dá věděl... Se stydím
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 16:00   Citovat  

DanTe napsal:
To tě zklamu, ale 1.4 za 6l nejezdí ani omylem Hihi Jediná šance na super spotřebu je ten econom, protože 1.4 jezdí za 7-8l aby to normálně jelo Úsměv

no ja jsem jezdil za 6 i s D16Y, tak proc by to neslo s D14 Úsměv... nijak jsem se neomezoval a slapal jsem na to jako vzdycky Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 16:01   Citovat  

Hellborn napsal:
No já si s ním nepsal no... Kdyby měl šíbr,tak bych o někom,kdo to dá věděl... Se stydím

ale nedal Velmi šťastný a me odrazoval uz ten sportovni volant co tam ma.. to mi hlava nebere plasty snad dole pod volantem pryc nebo co sem tam videl..nvm-clovek by musel jet,projet,kouknout-ale 120 je fakt vysnenej sen vsech snu nejsnovatejsi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 16:08   Citovat  

osiris napsal:

No takhle Úsměv s BMW jsem si nemohl vzdycky valet sunky v aute, ale obcas, kdyz jsem potreboval jet daleko sam, tak jsem musel i hromadnou dopravou, aby to nebylo az tak drahy Úsměv co se tyce spotreby, tak jsem na ni vicemene zvyklej.. ale rozhodne jsem kvuli ni nemusel jist chleba a vodu, abych prezil a auto uzivil HaHaaa Jen rikam, ze mensi spotreba je taky cesta Úsměv Bud levne auto, ktery tolik nestoji a moc nezere Úsměv a nebo sportaka, u kteryho se s vyssi spotrebou pocita Mrk

A tech 90 tisic je takovej zaklad (jenom moje prachy).. uvidim co bude, zatim situaci resim s tim, ze byla bouracka, neni zas tolik penez a shani se nove auto.. Vzhledem k tomu, ze to bylo vicemene rodinne auto, tatka ma pickupa kvuli praci (jen 2 mista) a vsechno se jezdilo s mojim (o ktery jsem se po koupi staral jenom ja), tak rodice prispejou urcite radi Úsměv navic v rodine auto potrebujem, slouzilo taky pro prevoz tezce telesne postizene osoby po spitalech, kdyz je treba Úsměv od nas totiz nic moc nejezdi a kdyz tak cesta trva dlouho.. Tady se i sportak uplatni Velmi šťastný
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 16:40   Citovat  

KoNFo napsal:
No takhle Úsměv s BMW jsem si nemohl vzdycky valet sunky v aute, ale obcas, kdyz jsem potreboval jet daleko sam, tak jsem musel i hromadnou dopravou, aby to nebylo az tak drahy Úsměv co se tyce spotreby, tak jsem na ni vicemene zvyklej.. ale rozhodne jsem kvuli ni nemusel jist chleba a vodu, abych prezil a auto uzivil HaHaaa Jen rikam, ze mensi spotreba je taky cesta Úsměv Bud levne auto, ktery tolik nestoji a moc nezere Úsměv a nebo sportaka, u kteryho se s vyssi spotrebou pocita Mrk

A tech 90 tisic je takovej zaklad (jenom moje prachy).. uvidim co bude, zatim situaci resim s tim, ze byla bouracka, neni zas tolik penez a shani se nove auto.. Vzhledem k tomu, ze to bylo vicemene rodinne auto, tatka ma pickupa kvuli praci (jen 2 mista) a vsechno se jezdilo s mojim (o ktery jsem se po koupi staral jenom ja), tak rodice prispejou urcite radi Úsměv navic v rodine auto potrebujem, slouzilo taky pro prevoz tezce telesne postizene osoby po spitalech, kdyz je treba Úsměv od nas totiz nic moc nejezdi a kdyz tak cesta trva dlouho.. Tady se i sportak uplatni Velmi šťastný

a za kolik chces jezdit dalky kdyz si s e36 jezdil za 7 ??? pokud chces jezdit za 4 kup si ochcavku ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 17:13   Citovat  

Sakul napsal:
a za kolik chces jezdit dalky kdyz si s e36 jezdil za 7 ??? pokud chces jezdit za 4 kup si ochcavku ...

Tak to napisu jeste jinak, u BMW e36 je ukazatel okamžité spotřeby, lze s ním jet i za 6-7 litru, ale chce to hlidat a ne vzdy to lze Úsměv ale realita prumerne spotreby mimo mesto je někde jinde, nejsou jen rovny silnice, jsou i kopecky, zatacky, omezeni..

Spotřebu není třeba řešit pokud se mimo město nedostane přes nejakych 9+- litru a kombinovana pres nejakych 11+- litru. Stejne, jediny co bych asi udelal, kdyby auto zralo min, tak ze bych jezdil vic, takze bych na tom byl vicemene nastejno, auto potrebuju hlavne na ty situace kdy do cile levne jet nelze v pozadovanym case a pri pozadovany dobe cesty.. a pohodli, vybaveni a prostor je jedine plus a bude tezky si převyknout z BMW Úsměv to auto nebude pouze jen na jezdeni Velmi šťastný naskytnou se i jiny situace xD
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 17:16   Citovat  

KoNFo napsal:
No budu na to mit nejak 90tisic+-, o swapu jsem ani nepremyslel, jen okrajove zminil (co kdyby nekdo neco Velmi šťastný )

- trochu si pomuzu, ne vyrazne, ale trochu jo.. e36ku jsem mel r.v.96, kdybych si poridil Hondu r.v. 2000+-, tak tu jistej posun je (co bych taky za ty prachy mohl chtit ze)

- sice je to vsechno porad celkem stary a tech cca 5let moc nepomuze, ale je to proste neco jinyho nez ty novy auta Úsměv)

- BMWcka desne zerou Velmi šťastný mel jsem to auto problem uzivit pres benzin, nahradni dily nebyly az takovej problem Velmi šťastný takze M3, 2.5 nebo 3litr bych sice chtel, ale to uz bych neuzivil vubec Ble Rad bych si polepsil aspon spotrebou Úsměv) motor to je 1.6i (chip na 87kW), spotřebu jsem mel cca 7(dalnice 150km/h za dobrych podminek) a 11(mesto).. Otazkou je, jestli VTi nebude zrat jeste o trochu vic Velmi šťastný

- No asi nakonec sahnu po sedanovi VTi (ale porad je tu ten Accord Type R), i kdyz je to sedan a ten pocit z interieru bude asi trochu jinej nez u kupe, ale co zmuzu. Aspon udelam radost tem 2ma dalsim lidem, co by si chteli prisednout dozadu Velmi šťastný

- Teoreticky jsem přemýšlel i motorizaci s VTEC-E, ze bych si poridil auto jen na levnou jizdu, ale zalezi kolik doopravdy zere. A taky mozna bude problem ho najit(nekoukal jsem) Úsměv

- U 7g je ale desne hnusnej zadek Velmi šťastný ja nevim, kdo ty tvary svetel vymyslel a tvary vozu nejsou taky uplne ono Ble

- Accord Type-R Tak to koukám! na toho jsem nepomyslel a je krasny ^^ a taky celkem drazsi Úsměv a vypada skoro jak EVO HaHaaa

Tak jste mi v tom udelali bordel Velmi šťastný kdyz pozadavek prehodim z kupé na sedana, tak mam zas co vybirat :-X Civic VTi nebo Accord Type R HaHaaa Chce to asi prozkoumat, co jak je narocny, co jak zere, co se k tomu da vsechno dodelat Velmi šťastný A jestli treba na toho Accorda Type R budou ty prachy stacit, protoze nepredpokladam ze sezenu auto v super stavu, do kteryho nejmin rok nebudu muset nic davat Velmi šťastný

swap mam v aute ja ... viz tudy odkaz
s e36kou to samozrejme nejde vubec srovnavat, kamarad ma 1,6 ku , neco tak mrveho jsem nevidel, nedavno jsem na to mmel servisovat drobou zavadu a byl to pro me neskutecnej problem ( taky nova zkusenost , predtim jsem se hrabal jen v H ) ... mezi nama nepochopim, auto ktery ma 8 ventilu , atmo, 1.6 ma vahu vzduchu ale budiz, jinak to asi nejde Velmi šťastný
p.s. jede to cca jako civic 1.4 66kW ( muj oblibenej vyrok, hondacky kone jsou rychli kone.. )

kdyz uvazujes nad postrebou tak u VTI je velmi prizniva sam se muzes predvedcit na tudy odkaz staci zadat znacku, model, pozadovanej motor, rok ... a muzes se kochat spotrebama X uzivatelu .. je tam i v jakem pocasi jeli, jaka jestli dalnice kombinovana, mest, jak to moc vytaceli atd, pro predstavu dobre

pokud resis kazdej litr jak tu vidim , tak o tom accu type R ani nepremyslej

a posledni vec kterou poradim , i kdyz to bude znit asi jako lobbing.....

Kup si vysnene auto, ktere chces, a nedelej kompromis.... z vlastni zkusenosti vim, ze se s tim stejne nesmiris a bude te to po case stvat..... nehelde na to ze si psal ze do toho chces nejake penize investovat, a ver ze nejlip se investujou do vozu kterej .... je tvuj splneny sen

posledni postreh kterej ti napisu je ze s STK neni az takovej problem.... nebo alespon ja jsem nidky nemel.... a nestalo me to temer nic .. ( mam swap ) ...
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 17:27   Citovat  

Newer napsal:
swap mam v aute ja ... viz tudy odkaz
s e36kou to samozrejme nejde vubec srovnavat, kamarad ma 1,6 ku , neco tak mrveho jsem nevidel, nedavno jsem na to mmel servisovat drobou zavadu a byl to pro me neskutecnej problem ( taky nova zkusenost , predtim jsem se hrabal jen v H ) ... mezi nama nepochopim, auto ktery ma 8 ventilu , atmo, 1.6 ma vahu vzduchu ale budiz, jinak to asi nejde Velmi šťastný
p.s. jede to cca jako civic 1.4 66kW ( muj oblibenej vyrok, hondacky kone jsou rychli kone.. )

kdyz uvazujes nad postrebou tak u VTI je velmi prizniva sam se muzes predvedcit na tudy odkaz staci zadat znacku, model, pozadovanej motor, rok ... a muzes se kochat spotrebama X uzivatelu .. je tam i v jakem pocasi jeli, jaka jestli dalnice kombinovana, mest, jak to moc vytaceli atd, pro predstavu dobre

pokud resis kazdej litr jak tu vidim , tak o tom accu type R ani nepremyslej

a posledni vec kterou poradim , i kdyz to bude znit asi jako lobbing.....

Kup si vysnene auto, ktere chces, a nedelej kompromis.... z vlastni zkusenosti vim, ze se s tim stejne nesmiris a bude te to po case stvat..... nehelde na to ze si psal ze do toho chces nejake penize investovat, a ver ze nejlip se investujou do vozu kterej .... je tvuj splneny sen

posledni postreh kterej ti napisu je ze s STK neni az takovej problem.... nebo alespon ja jsem nidky nemel.... a nestalo me to temer nic .. ( mam swap ) ...

Ono to jede bych řekl dokonce ešte huř než hondacka 1.4 KO
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Type-R CH1 nebo Civic 7G coupe?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina