Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o pomoc!! DIGI TV
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
barisot je teď offline  barisot
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 22:05  Naposledy upravil barisot dne 12.1.2012 , 22:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím H+

Prosím Vás všechny o pomoc Smutný

Pokud víte o někom, kdo má nebo měl problémy se společností DIGI Czech Republic s.r.o. ať se mi prosím ozve v záležitosti o podání hromadné žaloby popř. poskytnutí informací pro novináře televize Nova za účelem varování dalších potencionálních klientů!

A předem se omlouvám, vím že se to netýká Honda

Děkuji
Hanka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 22:09   Citovat  

Pokud jste na facebooku, zde je odkaz na můj profil a prosím o sdílení statusu. Mám ho jako veřejný tak by s tím neměl být problém...
odkaz
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 22:42   Citovat  

o co se jedná ?? máme taky Digi TV ale žádný problémy s nima nemáme Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 22:48   Citovat  

shaman napsal:
o co se jedná ?? máme taky Digi TV ale žádný problémy s nima nemáme Úsměv

Ve zkratce:

Děda si od nich objednal satelit, bylo mu řečeno že mu do 5 dnů pošlou technika na zapojení. Nikdo ale nepřišel a po několika telefonátech a uhánění firmy se nic nedělo až můj otec zjistil číslo přímo na technika. Ten když přišel, řekl, že službu nelze zapojit, protože v tom místě není žádný signál. Volali to na zákaznickou linku, kde děda rovnou vypověděl smlouvu a bylo to akceptováno. Pak se zase nic nedělo a když se začal shánět po tom, kdy si satelit odvezou, bylo mu řečeno že smlouvu musí vypovědět písemně. To udělal, ale díky tomu, že mu technika neposlali a pak ho neinformovali o tom, jak smlouvu vypovědět, nestihl to ve výpovědní lhůtě, která je 14 dnů..
Teď po něm chtějí zaplatit aktivační poplatek, poplatek za připojení zařízení (které ani nevybalil) a jiné sankce a pokuty. Služba nebyla ani aktivována ani zapojena..
V každém dopise i telefonátu tvrdí něco jiného...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 23:22   Citovat  

Viděl jsem toto na FB a sdílel jsem. je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 23:23   Citovat  

S Digi začínaj problémy už při první bouřce,pokračujou při jednání s poskytovatelem služby.Vy to máte,bohužel,opačně.
Zagoogluj a vyjede ti několik stránek,kde běží diskuze s nespokojenými zákazníky Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 9:10   Citovat  

Sablos, děkuji!

Spoon: taky děkuji, zkusím pohledat.
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 9:45   Citovat  

barisot napsal:
Ve zkratce:

Čau Hančo. Digi-tv jsou svým přístupem k zákazníkovi známí. Byl jsem u nich a probíhalo to asi takhle. Po objednání satelitu jsem na něj čekal třičtvrtě roku než se ráčil dostavit technik. (na televizi se nedívám, tak jsem to moc neřešil) Po roce se podělal set-top box, tak jsem volal přímo technikovi, co to zapojoval jak dál postupovat. Ten už u nich nepracoval a poradil mě co nejdříve od nich odejít (důvodi sem psát nebudu)a to následovně: sepsat výpověď, sbalit set-top box a jet přímo na jejich pobočku, která má sídlo vedle Hornbachu v těch nových budovách. Vše jsem měl do desíti minut vyřízené a nebyl žádný problém. Od technika jsem byl upozorněn že, kdybych výpověď poslal poštou, tak bych mohl čekat i půl roku na vyřízení. Zajeď tam osobně a určitě se snima domluvíš Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 9:59   Citovat  

Ludva napsal:
Čau Hančo. Digi-tv jsou svým přístupem k zákazníkovi známí. Byl jsem u nich a probíhalo to asi takhle. Po objednání satelitu jsem na něj čekal třičtvrtě roku než se ráčil dostavit technik. (na televizi se nedívám, tak jsem to moc neřešil) Po roce se podělal set-top box, tak jsem volal přímo technikovi, co to zapojoval jak dál postupovat. Ten už u nich nepracoval a poradil mě co nejdříve od nich odejít (důvodi sem psát nebudu)a to následovně: sepsat výpověď, sbalit set-top box a jet přímo na jejich pobočku, která má sídlo vedle Hornbachu v těch nových budovách. Vše jsem měl do desíti minut vyřízené a nebyl žádný problém. Od technika jsem byl upozorněn že, kdybych výpověď poslal poštou, tak bych mohl čekat i půl roku na vyřízení. Zajeď tam osobně a určitě se snima domluvíš Mrk

Ahojky,

děkuji, pokusím se tam zajet a vyřešit to na místě. Jde o to, že zařízení už si odvezli, ale dědovi účtují poplatek za aktivaci, která ani neproběhla, za instalaci zařízení, které nebylo vybaleno, za nedodržení smlouvy a podání písemné výpovědi po výpovědním termínu (což obnáší pokutu a faktury za celý rok po který měla smlouva běžět) a teď dokonce i pokutu za to, že to neuhradil a ta už je za 5.000,-
Tímhle mě fakt namíchli. Přitom už jim děda zaplatil to co po něm původně chtěli a to byla částka za faktury na rok... Najednou začali chodit upomínky zaplaťte ještě toto a toto, pokaždé se u částek objevuje jiný důvod k zaplacení...
Rozhodla jsem se to řešit razantně. Pokud se mi podaří sehnat další lidi, bude to + jinak podám žalobu. Potřebuji hlavně zpochybnit jejich chování a to, že oni můžou za to, že děda nemohl vzpovědět smlouvu ve výpovědním termínu, když mu neposlali technika.
Navíc zařízení už dávno odevzdal a oni mu v upomínce uvedli, že chtějí zaplatit i za nevčasné odevzdání zařízení.
Děda je v důchodu, moc o novinkách co se týká vysílání neví, ale tohle mi přijde ubohé a neadekvátní chování k zákazníkům...

Každopádně děkuji, to co jim tam povím si za rámeček nedají...
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 10:04   Citovat  

barisot napsal:
Každopádně děkuji, to co jim tam povím si za rámeček nedají...

Je mě to jasný. Snad ti to dobře dopadne a bude stačit, když pohrozíš televizí. Měj se. Honda meetallll
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 10:07   Citovat  

to sou tyhle smejdi ? Se stydím

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 10:17   Citovat  

Hlavator napsal:
to sou tyhle smejdi ? Se stydím

tudy odkaz

Tohle by měli být oficiální stránky, ale to co jsi našel je zřejmě nějaký portál plný konverzací. Každopádně stačí se podívat na první 4 řádky a je mi jasné, že děda není jediný...
odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 10:17   Citovat  

Ludva napsal:
Je mě to jasný. Snad ti to dobře dopadne a bude stačit, když pohrozíš televizí. Měj se. Honda meetallll

děkuji Honda přátele
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 10:29   Citovat  

barisot napsal:
Tohle by měli být oficiální stránky, ale to co jsi našel je zřejmě nějaký portál plný konverzací. Každopádně stačí se podívat na první 4 řádky a je mi jasné, že děda není jediný...
odkaz

prave to chce neco kde si lidi vymenuji zkusenost a pripadne s nema clovek muze koordinovat kroky proti nim..to myslim,ze je prave ono forum ktery sem sem daval Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 10:36   Citovat  

Hlavator napsal:
prave to chce neco kde si lidi vymenuji zkusenost a pripadne s nema clovek muze koordinovat kroky proti nim..to myslim,ze je prave ono forum ktery sem sem daval Mrk

jj přesně to se hodí Mrk děkuji
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o pomoc!! DIGI TV
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina