Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 486
whiteno9 je teď offline  whiteno9
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.1.2012 , 22:16   Citovat  

martmix napsal:
Jen tak pro kontrolu.Acco 7g ma na potkavaci svetla zarovky H7 ze? Budu davat xenony a nechce se mi jit do garaze koukat Úsměv

mas tam taky H1, jako ropa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2012 , 18:16   Citovat  

máte tu někdo u origo navi couvací kameru???
budu dávat xcarlink a když už v tom budu, rád bych to dal
jedná se o Tourer
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.1.2012 , 20:19   Citovat  

crushot napsal:
kdo mi pomůže nějakou radou či zkušeností ohledně zkvalitnění audia v Toureru? Úsměv
To zalezi na penezich a pozadavcich... obecne vytlumit aspon dvere, vymenit repro, pridat zesilovac (pripadne vymenit radio), pridat subwoofer...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2012 , 20:24   Citovat  

boratko napsal:
zkvalitnění audia? Zdá se mi na dost dobré úrovni a to nemám sound systém....

Nevim co jsi mel driv za auto, ale Acco 7G s PSS neni vubec zadny zazrak ale rekneme akceptovatelny standart. Bez nej je to jeste horsi. Prvni vec co bych udelal (bez vetsich zasahu do auta) je urcite poradne vytlumeni dveri a vymena OEM papiraku Pioneer za kvalitnejsi komponentni repro. Pro opravdu kvalitni poslech to chce odstavit puvodni radio a celou audiosoustavu vybudovat znova.
Obratte se na Hifila, najdete v sekci Clanky- Partneri.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.1.2012 , 9:58   Citovat  

Měnil jste někdo uhlíky v altíku 2.0? popřípadě nevíte rozměry?

Dutch, hondza ?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 16:56   Citovat  

Jaké má 2.4 max. rychlosti na jednotlivé rychlostní stupně-v manuálu? Někde jsem našel, že to na jedničku jede 90, na dvojku 140 Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 17:00  Naposledy upravil Hondak dne 10.1.2012 , 17:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

No 90 na jednotku sa mi zdra troska moc, typoval by som tych 1-65, 2-105, 3-150... I ked treba brat v zretel,ze to 6tka,takze mozu byt rychlosti este troska hustejsie,ale veru si nepamatam kolko som tocil 1 a 2 na 2.4,ale mam pocit ze tak nejak ako som napisal.Tak ako vidim v odkaze som sa moc nesekol. Úsměv
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 18:10   Citovat  

Rychlosti co jsem nasel natocene u 2.4 asi takto:
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 21:04   Citovat  

Davidoff napsal:
Dotaz: nemá tady někdo kdo jezdí na neseriovejch kolech problem s přední nápravou, při přejetí nerovnosti mi od levýho kola zní nepříjemnej jakoby "plechovej zvuk", vyměnil jsem tam asi 4 silentbloky, stabilizační tyčku, tyčku řízení a problém přetrvává, obouvám 8,5*18" 225/40, na zimních 205/55/16 to nedělá nic. už si s tím nevím rady i muj mechanik to ukončil tyčkou řízrní a dělá to pořád, na jizdní vlastnosti to nemá žádný vliv

Díky Davidoff

Jake mas na tech kolech ET? Ta sirka uz je celkem dost, tak jestli ti to pri propruzeni treba nekde nedrhne.
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2012 , 21:13   Citovat  

Bully napsal:
Jake mas na tech kolech ET? Ta sirka uz je celkem dost, tak jestli ti to pri propruzeni treba nekde nedrhne.

co jsem našel na netu tak by to mělo bejt ET 40 ale jistej si tím nejsem, to bych se musel jít podívat do garage ale asi to bude ono, a tímto bych neřekl že to bude protože mám ty kola tři roky a tento problém se mi objevil minulý rok
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:45   Citovat  

Dobrý den, jmenuji se chlubílek a tohle mi došlo poštou Mrk . ......Tak jsem zvědavej....prej tam bude nějakej menší nárust výkonu, tak nevím kolik psů či poníků to přidá. Ale aspoň nebudu muset kupovat pořád dokola vzducháč Úsměv . Určitě to ve svých hondách máte taky. Sám nevím proč jsem to nekoupil už dávno.
Honda

DSC_0082.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0082.JPG, 1.16 MB
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 22:58   Citovat  

Tankuje tady někdo na OMW ten jejich MaxMotion??? dneska jsem tam prásknul první nádrž Maxmotion95 tak jsem na to zvědavej, po tom co mi říkal prodavač by mě to mělo snížit spotřebu, tření v motoru atd atd (vím že to jsou kecy ale mám za to dvojnásobnej počet bodů Je to tam.) Velmi šťastný nejezdí tady na to někdo dýl aby poreferoval?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 15:04   Citovat  

Já vím, že už to tady jednou, možná víckrát bylo, ale nějak se mi stále nedaří odtsranit to vrzání pedálu spojky u mého Accouše.
Už jsem to opatlal kam až jsem dosáhl, ale vrže to pořád. Když to sešlápnu rychle tak ne, ale při rozjíždění, kdy se pedál pouští pomalu, tak je to fakt opruz. Ale co vám budu vyprávět.
K věci: zkusil jsem to nafotit trochu lépe, aby tam bylo alespoň trochu něco vidět, hodil jsem k tomu čísla a poprosím zde někoho, kdo ví odkud se ten zvuk line, ať mi prostě jen napíše číslo, které mám namazat.
Můj favorit je číslo 1, ale tam si nejsem jist, zda si můžu dovolit vzít třeba injekční stříkačku s vazelínou a po sešlápnutí pedálu, kdy se mi tam odhalí takový ten prostor, tak to tam naprat až to poteče skoro ven. Nevím přesně co je na druhé straně toho pístu (je-li to tedy píst), tak abych něčemu neublížil. Mazal jsem to tam sice několikrát, ale dovnitř jsem se neodvážil.
Číslo 2 je mnou namazáno už mnohokrát, ale bez úspěchu. Tenhle koncový spínač na vyšlápnutou spojku mi přijde, že to nedělá.
Pak máme ještě imaginární číslo 3, které bych přiřadil někam tam, kde je pedál uchycen nějakým čepem ke karoserii, ale tam se foťákem, potažmo mobilem, už moc nedostanu.
Nějhorší na tom je to, že když si k tomu vlezu a "šlapu" na to rukou, tak to nic nedělá...
Tak předem díky za rady a doufám, že tenhle problém už moc dlouho sejřit nebude... Se stydím

+Fotografie2270+.jpg

+Fotografie2270+.jpg, 1.47 MB

+Fotografie2272+.jpg

+Fotografie2272+.jpg, 1.83 MB
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 16:22   Citovat  

SaKaL napsal:
Já vím, že už to tady jednou, možná víckrát bylo...

č.1-já použil silikonovou vazelínu. Žádné jiné mazivo nezabralo,a že jsem jich vyzkoušel...
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 19:34   Citovat  

Vynikajuca je este grafitova vazelina, vydrzi dlho...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 20:44   Citovat  

OK, díky chlapci, mám nějakou Shell vazelínu, která se používá v potravinářském průmyslu, tak jsem jí tam napral stříkačkou a zatim je klid a tichoučko Je to tam. Kdyby to vydrželo těch půl roku, tak budu spokojen...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 20:58   Citovat  

A když už vás tady mám, tak sem hodím ještě jeden dotaz.
Občas se mi stane, chvilku po nastartování (cca 2s), že se mi rozsvítí kontrolky VSA a k ní přidružený <!>. Auto se chová normálně, ale kontrolky svítí stále. Dojedu, zhasnu motor. Za chvíli nastartuju znova, a všechno zhasnutý, nic nesvítí (myšleno jako žádný trouble).
Tohle se mi začalo dít tuším někdy z kraje podzimu, nevím, ale jinak VSA funguje zcela bez problémů, dneska jsem zkoušel trochu jezdit na ledu a zabíral v pohodě - jak při smyku tak i při rozjíždění (k tomu blikal ten žlutý <!> jakože akce). Tlačítkem jde taky normálně vypnout a zapnout.
Stalo/stává se to někomu? Někde nějakej potencionální "vakl"? Nebo snad nějaké čidlo? Chápu, že řešit "závadu", která se objevuje jen občas je naprd... Ble

+Fotografie2093+.jpg

+Fotografie2093+.jpg, 646.91 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 21:23   Citovat  

SaKaL napsal:
A když už vás tady mám, tak sem hodím ještě jeden dotaz.
Občas se mi stane, chvilku po nastartování (cca 2s), že se mi rozsvítí kontrolky VSA a k ní přidružený <!>. Auto se chová normálně, ale kontrolky svítí stále. Dojedu, zhasnu motor. Za chvíli nastartuju znova, a všechno zhasnutý, nic nesvítí (myšleno jako žádný trouble).
Tohle se mi začalo dít tuším někdy z kraje podzimu, nevím, ale jinak VSA funguje zcela bez problémů, dneska jsem zkoušel trochu jezdit na ledu a zabíral v pohodě - jak při smyku tak i při rozjíždění (k tomu blikal ten žlutý <!> jakože akce). Tlačítkem jde taky normálně vypnout a zapnout.
Stalo/stává se to někomu? Někde nějakej potencionální "vakl"? Nebo snad nějaké čidlo? Chápu, že řešit "závadu", která se objevuje jen občas je naprd... Ble

Obecne podobne obcasne rozsviceni nejake kontrolky (kdyz to presto funguje jak ma) znamena vetsinou nejaky trivialni problem v minulosti, teda doufejme ze u tebe nejde o nic vaznejsiho. RJ ho vyhodnotila prave jako problem a bez vyresetovani se proste obcas pripomene. Pro klid duse bych s tim sel radsi na diagnostiku, meli by zjistit pricinu proc tohle zacalo a pokud nebude potreba nic opravovat, vyresetuji to a prestane to svitit.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 21:40   Citovat  

Bully napsal:
Obecne podobne obcasne rozsviceni nejake kontrolky (kdyz to presto funguje jak ma) znamena vetsinou nejaky trivialni problem v minulosti, teda doufejme ze u tebe nejde o nic vaznejsiho. RJ ho vyhodnotila prave jako problem a bez vyresetovani se proste obcas pripomene. Pro klid duse bych s tim sel radsi na diagnostiku, meli by zjistit pricinu proc tohle zacalo a pokud nebude potreba nic opravovat, vyresetuji to a prestane to svitit.

Pravdou je, že mám auto cca půl roku, většinou s ním jezdí manželka (no asi jako u Tebe) a ta mi to nahlásí jen občasně, takže vysledovat nějakou pravidelnost moc nejde.
No kdyby ještě někoho něco napadlo, sem s tim...
Vlastně jsem ještě nezkoušel jak to funguje, když se to rozsvítí a zůstane svítit. Třeba se někdy zadaří...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 21:49   Citovat  

SaKaL napsal:
Pravdou je, že mám auto cca půl roku, většinou s ním jezdí manželka (no asi jako u Tebe) a ta mi to nahlásí jen občasně, takže vysledovat nějakou pravidelnost moc nejde.
No kdyby ještě někoho něco napadlo, sem s tim...
Vlastně jsem ještě nezkoušel jak to funguje, když se to rozsvítí a zůstane svítit. Třeba se někdy zadaří...

Spravne by mela rozsvicena kontrolka VSA signalizovat prave jeho vypnuti, ale to vis sam. Kontrolka ale prave muze svitit i kdyz dana vec funguje, jenom se proste pripomina zavada co kdysi nastala nebo neco co proste RJ vyhodnocuje jako zavadu. Bezne jde auto do nejakeho omezeneho/nouzoveho rezimu, u kontrolky VSA mozna chvili nefunguje VSA (aniz by zrovna nastala situace kdy bys to mohl mit vubec moznost poznat). Klasikou je ze pri opakovanem nastartovani takovy nouzovy rezim skonci a i kontrolka zhasne.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 23:05   Citovat  

Dutch napsal:
Nene příteli, Euro-R je K24 a 220koní, redline 8800rpm :twisted: 0-100 7.3s zde

Žádná K24 netočil 8000ot. - na to má moc dlouhý zdvih (nebo tak nějak). S 220 koňmi souhlasím, ale byly při 8000ot. a motor byl K20.

tady jsou budíky EuroRu:

Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 23:13  Naposledy upravil Bully dne 15.1.2012 , 23:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dutch napsal:
Nene příteli, Euro-R je K24 a 220koní, redline 8800rpm :twisted: 0-100 7.3s zde

To je jenom blog nejakeho radoby odbornika. Mrkni se treba sem tudy odkaz , sem tudy odkaz , tady tudy odkaz atd. atd., je to dvoulitr. Napis Type-R si dneska lidi davaji i na Skoduvky Velmi šťastný , aniz by o Type-R vubec slo.

Edit- nez jsem to dopsal tak sis to stejne zjistil sam Mrk přátele
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 14:25   Citovat  

budíku v mim accordu 2.4 exekutive

IMAG0027.jpg

IMAG0027.jpg, 508.67 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 21:54   Citovat  

Tady jeden Accord 2.4 TypeS...

+Fotografie2282+.jpg

+Fotografie2282+.jpg, 831.46 kB
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 9:03   Citovat  

Chtěl bych se zeptat, nefunguje mi výhřev zadního okna u tourera r.v.2007.. Tlačítko na plabuní desce je zároveň i pro výhřev zrcátek a ta se fungují, nejde jen to sklo. Je možné, že se kabel někde seknul nebo jen rozpojil ze zdířky? Popř. mohlo byste poradit kudy kabel vede, aby si s tím mohli lépe poradit v servisu?
Díky
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 11:03   Citovat  

boratko napsal:
Chtěl bych se zeptat, nefunguje mi výhřev zadního okna u tourera r.v.2007.. Tlačítko na plabuní desce je zároveň i pro výhřev zrcátek a ta se fungují, nejde jen to sklo. Je možné, že se kabel někde seknul nebo jen rozpojil ze zdířky? Popř. mohlo byste poradit kudy kabel vede, aby si s tím mohli lépe poradit v servisu?
Díky

změřil bych jestli je na svorkách u skla 12V
nevím jestli je společná pojistka ?
co jsem zažil problém u otvírání zad. dveří, tak vždy u plast tunelu, kudy vedou kabely ze dveří do karoserie, na konci je ostrá hrana a o tu se překlesávají. viz. obr.
Ale pravda, vždy to zatím bylo u před-face tzn. r.v. 03-05

honda-accord-tourer-2003006.jpg

honda-accord-tourer-2003006.jpg, 86.21 kB
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 17:54   Citovat  

Mám takový menší problém s řízením... během jízdy, když mám volant rovně (0°), tak to má tendenci auto mírně táhnout doprava. Takže, abych jel rovně, tak musím směr jízdy kompenzovat volantem a mírně ho pootočit proti směru stahování jízdy (max o 10° pootočení volantu)...

Nevíte čím to může být? Co to mohlo způsobit a jaká asi bude cena za opravu?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 18:20   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Mám takový menší problém s řízením... během jízdy, když mám volant rovně (0°), tak to má tendenci auto mírně táhnout doprava. Takže, abych jel rovně, tak musím směr jízdy kompenzovat volantem a mírně ho pootočit proti směru stahování jízdy (max o 10° pootočení volantu)...

nechal bych překontrolovat vůle v nápravách (čepy, přední silentbloky ve spod. ramenou, atd.) a nechal udělat geometrii

někdy stačí "vymést" pořádnou díru a je o starost víc Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 18:33   Citovat  

C.M.Burns napsal:

Pokud to vazne neni nejaka zavada (kdyz mas kola rovne tak je volant v zakladni poloze?) tak jde o klasicke Acco-tema, ale podle me se to tu uz taky probiralo. Asi vsechny silnice jsou smerem od stredu naklonene dolu, aby na nich nestala voda. Acco 7G ma okolo zakladni polohy volantu docela "mrtvo" jako asi vetsina vozu stredni tridy, prispiva to ke stabilite auta ve vyssich cestovnich rychlostech. Kdyz auto zacne tahnout po smeru sklonu vozovky, musis proste volantem vracet vuz do primeho smeru. Zalezi kde jezdis, nekde se to mozna proste projevi vic a prekvapi to.
   Návrat  
MacAfee je teď offline  MacAfee
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 20:02   Citovat  

Zdravím,
potřeboval bych radu od zkušenějších. Za pár dní se jedu kouknout na Accorda r.v. 2005 2,2I-CTDI ( vozy od 140 000km do 190 000km cca.) a kdeby mě někdo moch dát vědět na co si asi nejvíce mám dát pozor při koupi. Otec automechanik v pár věcech se vyzná ale budu rád když poradíte na co si dát nejvíce pozor přímo u tohoto vozu. Předem děkuji za rady.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina