Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
GR?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Majky CTR je teď offline  Majky CTR
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 2:21   Citovat  

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti z koupí auta z Řecka. Něco málo už jsem si hledal a CTR tam seženete třeba i 100k míň.
S koupí auta nemám jedinnou zkušenost, natož ze zahraničí. Řecko není sice nejblíž ale když to tak počítám tak by to podle mě furt vyšlo tak o 50k levněji než tady v Čechách.
Díky všem za odpověd Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 2:27   Citovat  

tudy odkaz tady mas hezky ctr a vyjde te na slusne penize
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 8:18   Citovat  

Ruku na srdce- ty jsi ochotny zaplatit tolik penez za auto ktere jsi v zivote ani nevidel a netusis ani jestli je na fotce vubec to same co se prodava? Nebo si kvuli tomu jen tak odskocis do Recka?
Kdyz jsem shanel auto v zahranici sam (shodou okolnosti taky CTR 7G), najezdil jsem kvuli nekolika kusum po Nemecku vlastne pres 1500 km nez jsem se v jednom i vratil domu. Na fotkach treba neskutecne lestenky a podle majitele ani skrabanecek, nazivo vyseptany polovrak co ani nesel nastartovat a kde nesel najit jediny dil zvenku ani zevnitr co by nebyl nejakym zpusobem dobity. Ale majitel byl ochotny udelat slevu pořádnej výtlem
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 9:14   Citovat  

Asi tak..auto chce videt osobne a nemyslim si,ze bys vzal prvni na ktere si do recka udelas vylet-zvlast kdyz pises,ze stoji tyhle šmuky Tak to valím bulvy urcite bych nespolihal na dovoz konkretniho vozu co si vyberes jen podle foto pouze dovozcem..nejednou sem slysel,ze pak zakaznici nebyli spokojeni,nedostali k autu vse co meli apod.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 11:00   Citovat  

Je vidět,že nemáš s koupí auta zkušenost. Úsměv

Chce to zodpovědět pár otázek:
1. Jaká je péče řeků o auta? Víš to? Váš jak se k autům chovají? Víš jak se tam jezdí a po jakých silnicích?
2. Kdo to doveze a za kolik?
3. Jak to budeš platit (předem, po dodání)?
4. Dodají vůbec to auto?
5. Co bude když auto nebude v pořádku? (pochybuju,že Ti za technický stav bude odpovídat přepravní firma)

Ani u auta, které si prohlídneš a necháš prohlídnout někdým,kdo je zná a ví co a jak, se ti může stát,že se něco vysype - je to pořád jen ojetina! A obzvlášť u TypeRa, kterého si asi nekoupí nikdo na jezdění na nákupy...

Ušetříš 50tis. - to je bezva, tolik stojí nová převodovka... HaHaaa
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 16:19   Citovat  

Jak to vypada s polskem ... je to samy jako DE ? tam maji taky pekny kousky ..hlavne z USA Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 16:29   Citovat  

Mohl by jsi mi prosím nějak přiblížit tu údržbu řeckejch aut?

Vždycky jsem chtěl EP3. Je to můj sen už 4 roky a nic jinýho se mi nikdy víc nelíbilo. Je to prostě super auto za přijatelný peníze.

Používal bych ho jako civilní auto. Jedinně v zimě bych ho nevytahoval, protože vím co sůl dokáže s karoserií.

Hellborn napsal:
Je vidět,že nemáš s koupí auta zkušenost. Úsměv

Chce to zodpovědět pár otázek:
1. Jaká je péče řeků o auta? Víš to? Váš jak se k autům chovají? Víš jak se tam jezdí a po jakých silnicích?
2. Kdo to doveze a za kolik?
3. Jak to budeš platit (předem, po dodání)?
4. Dodají vůbec to auto?
5. Co bude když auto nebude v pořádku? (pochybuju,že Ti za technický stav bude odpovídat přepravní firma)

Ani u auta, které si prohlídneš a necháš prohlídnout někdým,kdo je zná a ví co a jak, se ti může stát,že se něco vysype - je to pořád jen ojetina! A obzvlášť u TypeRa, kterého si asi nekoupí nikdo na jezdění na nákupy...

Ušetříš 50tis. - to je bezva, tolik stojí nová převodovka... HaHaaa
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 16:32   Citovat  

nevymejslel bych blbosti, podivej se do DE, mas to bliz, navic kdyz sem byl v recku tak sem nevidel ani jedno pekny udrzovany auto Velmi šťastný
u nas se daj sehnat podle me taky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 16:34   Citovat  

Majky CTR napsal:
Mohl by jsi mi prosím nějak přiblížit tu údržbu řeckejch aut?

Vždycky jsem chtěl EP3. Je to můj sen už 4 roky a nic jinýho se mi nikdy víc nelíbilo. Je to prostě super auto za přijatelný peníze.

Používal bych ho jako civilní auto. Jedinně v zimě bych ho nevytahoval, protože vím co sůl dokáže s karoserií.

Nemohl, protože jí neznám... Úsměv Ale Ty bys měl vědět, jak se (obecně - samozřejmě,že záleží na jedinci) o auta starají, když tam odtud chceš brát auto.
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 16:56   Citovat  

jaky mas vubec financni strop ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 17:20   Citovat  

Sakul napsal:
jaky mas vubec financni strop ?

Ideálně včetně prvních preventivních investic do auta (náplně, svíčky apod.).
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 18:43   Citovat  

nechci nějak pošpinit řeky,ale co jsem tam byl,auta docela dostávaj
vlhkost,sůl,silnice,sem tam nějaký ten ťukanec, což extra neřeší

jestli rád hraješ ruletu nebo bedny,tak to kup a nebo ty prachy pošli měVelmi šťastný
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 19:07   Citovat  

Přesně jak píše RASTA, z Řecka ani omylem, všechny auta omlácený - nový/starý to je jedno, to se neřeší, hlavně že je na každý káře pořádnej vejfuck - na to jsou ujetý Velmi šťastný V tý oblasti kde jsme byli bylo i hafo prachu, takže přes noc zaparkovaný auto bylo ráno uplně bílý - když v takovým prostředí nemění pravidelně filtry tak to asi musí taky podle toho vypadat.

I když by si teoreticky narazil třeba na super luxus netknutej kousek, tak tě zase zničí doprava do ČR. Kámoš potřeboval z Kefalonie přestěhovat nábytek z bytu do Ústí nad Labem Velmi šťastný a vyšlo by ho to cca na 80000,- a to bylo to nejlevnější co sehnal. (tak to tam odvez do šmelcu a bylo to vyřešený) Záleží z jaký části/ostrova by se to mělo do ČR dovést.

Vykašli se na to a rači se podívej u nás nebo v sousedních zemích - Německo, Rakousko, Slovensko atd.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 20:06   Citovat  

Finanční strop? Někdo kolem 280 tisíc včetně všech investic Úsměv

Hellborn napsal:
Ideálně včetně prvních preventivních investic do auta (náplně, svíčky apod.).
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 20:13   Citovat  

Majky CTR napsal:
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti z koupí auta z Řecka. Něco málo už jsem si hledal a CTR tam seženete třeba i 100k míň.
S koupí auta nemám jedinnou zkušenost, natož ze zahraničí. Řecko není sice nejblíž ale když to tak počítám tak by to podle mě furt vyšlo tak o 50k levněji než tady v Čechách.
Díky všem za odpověd Úsměv

Ahoj Majky,
no je to zajímavé, ale po zkušenostech od majitelů vozů, které jim přivezli zdejší členové: Rom. a Alicante ze SRN, I či CH - by bylo lepší asi kouknout tam. Pokud z GR máš zájem, kontaktuj zdejšího člena KachnaCRX, ten leta žil v Řecku, řecky umí a tamní poměry zná a ví. Takže mu napiš a uvidíš.

přátele
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 20:31   Citovat  

Recka auta nejsou o nic vice orezla nez ta nase , jejich silnice jsou mnohonasobne lepsi nez ty nase . Faktem je , ze tukance se tam neresi , opravy jsou poplatne jizanskemu naturelu . Odstrasujici , podle mne , je vzdalenost statni hranice CR-GR - cca.1000km , vyrizeni veskere dokumentace - vyraz "maňana" je libozvucnejsi reckemu akvivalentu ...., a co je nejpodstatnejsi , je 100% nevyreklamovani niceho . Takze tak jak Recko mam rad , sam bych z teto krajiny nekoupil .
To area07 : cena cca.80t je za zeleznicni vagon .......
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 21:46   Citovat  

Majky CTR napsal:
Finanční strop? Někdo kolem 280 tisíc včetně všech investic Úsměv

Tak si kup za cca 199 stříbrný předfacelift z Plzně - dovezl ho Alicante ze Švýcarska.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 7:09   Citovat  

Nechci samozřejmě nějak někoho urážet ale představoval jsem si CTR který má najeto maximálně tak do 100k. Přeci jenom je podle mě v lepším stavu Úsměv
Uznávám že Hondy vydrží klidně i 500k, ale "čím méně tím lépe!" Úsměv

Hellborn napsal:
Tak si kup za cca 199 stříbrný předfacelift z Plzně - dovezl ho Alicante ze Švýcarska.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 7:27   Citovat  

Majky CTR napsal:
Nechci samozřejmě nějak někoho urážet ale představoval jsem si CTR který má najeto maximálně tak do 100k. Přeci jenom je podle mě v lepším stavu Úsměv
Uznávám že Hondy vydrží klidně i 500k, ale "čím méně tím lépe!" Úsměv

Tak to budeš za Tvůj rozpočet hledat hodně dlouho.... Jsou to jen 7-10let stará auta...

Jinak moje osboní zkušenost - Civic 6g VTi,r.1996, původ ČR - koupil jsem ho s 220tis.km a prodal po 4letech s 250tis.km - za celou dobu jen drobnosti (minidírka v chladiči, odešlo víčko chladiče, repas zadních brzd, ve 250tis se poprvé dělala preventivně spojka), pak jsem koupil Jazz 2002, původ D, najeto 150tis.km - po pár měsících jsem ho prodejci vrátil, protože s ním byly pořád problémy (kopresor klimy, čidlo kliky, špatný signál k map senzoru)...

Nebuď klasický Čech,který si radši koupí auto se 100tis.km bez servisky než auto s 200tis.km s jasnou servisní minulostí, a nekoukej na km,ale na stav a servis.
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 7:52   Citovat  

já byl taky střelec a jel 1800km do Irska pro STi Velmi šťastný naštěstí jsem měl víc štěstí jak rozumu a vypadalo tak jak mělo Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 15:51   Citovat  

Uvidíme jak se to bude mít po zimě. Zatím by se dalo říct že peníze stále scháním. Tohle je jen iformační téma jestli by se vyplatilo jet do toho Řecka nebo ne.
Řecko už je vyřešeno. Nikam se nepojede. Po zkušenostech ostatních majitelů a rádců jsem se rozhodl že to opravdu cenu nemá.
Až budu schánět CTR tak se určitě ještě ozvu.
Překvapivě už mám 3 nabídky od různých majitelů tohoto vozu Velmi šťastný

Hellborn napsal:
Tak to budeš za Tvůj rozpočet hledat hodně dlouho.... Jsou to jen 7-10let stará auta...

Jinak moje osboní zkušenost - Civic 6g VTi,r.1996, původ ČR - koupil jsem ho s 220tis.km a prodal po 4letech s 250tis.km - za celou dobu jen drobnosti (minidírka v chladiči, odešlo víčko chladiče, repas zadních brzd, ve 250tis se poprvé dělala preventivně spojka), pak jsem koupil Jazz 2002, původ D, najeto 150tis.km - po pár měsících jsem ho prodejci vrátil, protože s ním byly pořád problémy (kopresor klimy, čidlo kliky, špatný signál k map senzoru)...

Nebuď klasický Čech,který si radši koupí auto se 100tis.km bez servisky než auto s 200tis.km s jasnou servisní minulostí, a nekoukej na km,ale na stav a servis.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 0:00   Citovat  

bohuzel zacina doba kdy nad naftou premysli i ti nejvetsi odpurci dieslu ... taky i semnou Bueee proste benzin zacina bejt drazsi nez cokliv jineho .. jeste to LPG+CTR no ja zatim bojuju zato aby CTR doma zustalo ..ikdybych se mel prestehovat bliz k praci Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 7:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
bohuzel zacina doba kdy nad naftou premysli i ti nejvetsi odpurci dieslu ... taky i semnou Bueee proste benzin zacina bejt drazsi nez cokliv jineho .. jeste to LPG+CTR no ja zatim bojuju zato aby CTR doma zustalo ..ikdybych se mel prestehovat bliz k praci Velmi šťastný

Fakt jo, když je dražší než benzín + má diesel prý (nevím - neměl jsem a mít nebudu) nákladnější údržbu... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 12:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Fakt jo, když je dražší než benzín + má diesel prý (nevím - neměl jsem a mít nebudu) nákladnější údržbu... Úsměv

tak proc je tolik CTR na prodej a schani se c8G v nafte nebo maly auta jako jazz se spotrebou kolem 5L/100Km ... 10l/100Km na denni jezdeni se uz chce malokomu snaset Se stydím ..proto ja treba premejslim nad stehovanim nebo LPG Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 12:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak proc je tolik CTR na prodej a schani se c8G v nafte nebo maly auta jako jazz se spotrebou kolem 5L/100Km ... 10l/100Km na denni jezdeni se uz chce malokomu snaset Se stydím ..proto ja treba premejslim nad stehovanim nebo LPG Úsměv

Zas tolik CTR na prodej jsem neviděl. Úsměv
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 14:37   Citovat  

Souhlasím s Hellbym. počet CTR na prodej v ČR je tak do 10 kusů. Oken f tédéí na hlínách jsou tisíce... Jinak nevím jak kde, ale nafta tady stojí 36 a benzín 35.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 14:42   Citovat  

master88 napsal:
Souhlasím s Hellbym. počet CTR na prodej v ČR je tak do 10 kusů. Oken f tédéí na hlínách jsou tisíce... Jinak nevím jak kde, ale nafta tady stojí 36 a benzín 35.

A když si odečteme Alicanteho dovoz na kšeft, ruberovo oranový dovoz na kšeft a to oranžové SI 8g, tak se jich majitelé zas moc houfně nezbavují... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 14:45   Citovat  

Hellborn napsal:
A když si odečteme Alicanteho dovoz na kšeft, ruberovo oranový dovoz na kšeft a to oranžové SI 8g, tak se jich majitelé zas moc houfně nezbavují... Velmi šťastný

jaký oranžový SI? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 14:49   Citovat  

master88 napsal:
jaký oranžový SI? Úsměv

Oranžový sedan 8g SI - je na sportovních vozech, prodává se asi 3roky, Daver ho byl s ninjou okouknout a majitel ho nejspíš plesknul než dostal značky (strory je v "zajímavých bbazar nabídkách", str. Ti neřeknu, ale teď tak 5-10 od konce...)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 15:00   Citovat  

Hellborn napsal:
Oranžový sedan 8g SI - je na sportovních vozech, prodává se asi 3roky, Daver ho byl s ninjou okouknout a majitel ho nejspíš plesknul než dostal značky (strory je v "zajímavých bbazar nabídkách", str. Ti neřeknu, ale teď tak 5-10 od konce...)

jo tohle... tak jestli to je oranžová tak já jsem čínskej mandarýn ale Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
GR?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina