Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: Limit poděkováni
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4

Jste pro případnou změnu limitu poděkování ze stávajícího 1poděkování za 24h bez rozdílu osoby na 1poděkování pro 1konkretní osobu za 24h ?
Ano
65%
 65%  [ 31 ]
Ne
34%
 34%  [ 16 ]
Hlasovalo : 47
Celkem hlasů : 47

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 9:58  Naposledy upravil Hlavator dne 19.1.2012 , 10:26, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Byl jsem vyzvan at zjistim ohlasy a nazory na to kdyby byla moznost zmenit podekovani z limitu 1 podekovani za 24h bez rozdilu osoby ,ktere podekovani udelujete na 1 podekovani pro 1 konkretni osobu za 24h

nebyli byste tedy limitovani 1 podekovanim denne..podekovani by bylo treba klidne 10denne,ale pouze by muselo byt smerovano kazde jine osobe!

Myslime si nekteri,ze by to vedlo k zefektivneni jak nyni kdy rada z nas udeluje zpetne podekovani lidem o kterych si mysli,ze si ho zaslouzili v minulosti a jiz ho meli,ale zmenami jim bylo toto vynulovano tak do budoucna kdy je zrejme,ze behem jednoho dne se muze stat a patrne i stava,ze clovek by za radu,pomoc,obchod rad podekoval vicero osobam a nemusi si tak pamatovat a posleze teprve postupne po delsim case diky omezeni tyto podekovani udelovat

H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 10:05   Citovat  

oprav me jestli se pletu, ale pochopil jsem to tak, ze kdyz se 2 lidi rozhodnou dat napr. me podekovani v jednom stejnem cyklu 24 hod. tak mi je muze dat jen jeden (protoze konkretni osoba muze za 24 hod. dostat pouze jedno podekovani?) to je podle me nesmysl a nechal bych to tak jak to je nastavene soucasne je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 10:07  Naposledy upravil Hlavator dne 19.1.2012 , 10:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mot napsal:
oprav me jestli se pletu, ale pochopil jsem to tak, ze kdyz se 2 lidi rozhodnou dat napr. me podekovani v jednom stejnem cyklu 24 hod. tak mi je muze dat jen jeden (protoze konkretni osoba muze za 24 hod. dostat pouze jedno podekovani?) to je podle me nesmysl a nechal bych to tak jak to je nastavene soucasne je to dobrý

Pochopil jsi to spatne..jedna se o limit pro sobu,ktera podekovani udeluje-ne pro tu ,ktera ho prijima! Tobe se muze rozhodnout prikladne za kalendare dat podekovani 15 osob za 24h-vsechny je ty dostanes-jen oni jsou limitovani tim,ze kazdy z nich ktery ti ho jiz udelil ti dalsi na 24h udelit nebude moct
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 10:08   Citovat  

aha, uz rozumim Se stydím vyborne tak v tomto pripade je to za me zmena k lepsimu, takze ano přátele
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 10:11   Citovat  

Já to pochopil tak, že třeba během dne chci poděkovat dvěma různým lidem, ale můžu za těch 24h dát jen jedno poděkování je to tak? Úsměv Jestli ano, tak jsem pro je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 10:20   Citovat  

Behem dne chces podekovat 15 lidem..vsem muzes dat po 1 podekovani za 24h..limit tedy neni v poctu podekovani pro vice osob..pouze je limit 1 podekovani - 1 konkretni osoba - 24 hodin ...

tzn.nehrozi zneuziti,ze jedne osobe tam naklepes 5 podekovani za sebou a zaroven nejsi limotovany tim,ze si udelil podekovani Honzovi a tak Jirkovi ho budes moct udelit az za 24h . muzes dat kazdemu po 1 podekovani a dalsi pak az za 24h OK

je pomerne takze koukam vysvetlit o co jde proto sem zvyraznil v 1 postu to co by melo celou pripadnou zmenu vystihovat to mi hlava nebere
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 10:53   Citovat  

Přijde mi to rozumné.
Dám příklad, aby to bylo všem zcela jasné.
Přestalo mi jezdit auto, poradil jsem se na foru, kamarádi identifikovali chybu a rozhodli se mi pomoci. Přijeli ke mně a byli dva, jako Pat a Mat, jen šikovnější. Auto mi opravili, bezva jsme pokecali, kluci odjeli a já zase mohu jezdit.
Vlezu tedy zpátky na forum, chci jim poděkovat, naklikám poděkování Matovi, ale protože začíná běžet 24hodinový limit, s poděkováním Patovi musím počkat 24 hodin od chvíle, kdy jsem poděkoval Matovi.
To by se touhle změnou odstranilo a mohl bych poděkovat Patovi i Matovi zároveň. A mohl bych případně poděkovat i jejich bratrancům Batovi, Ratovi, Vatovi a Latovi, pokud se opravy auta také zúčastnili Úsměv
Při dosavadním omezení bych si ta poděkování musel rozložit na 6 dní Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 11:00   Citovat  

Presne tak..osobne pracuji na zpetnem udeleni podekovani klukum co mi drive dost pomohli..delam na tom tyden a diky praci atd.sem stihl udelit 3 Mrk takhle bych to davno mel za sebo ua nemel pocit,ze i kdyz je to dlouho neustale jim to podekovani aspn touhle formou zase dluzim
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 11:02   Citovat  

me to nevadilo ani drive, ted mi to je taky vesmes jedno, nedekuju kazdej den 3 lidem
takze ja se necham unaset proudem muhehe
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 11:04   Citovat  

Becky napsal:
me to nevadilo ani drive, ted mi to je taky vesmes jedno, nedekuju kazdej den 3 lidem
takze ja se necham unaset proudem muhehe

na druhou stranu az budes potrebovat a nejak se ti to nakupi a budes potrebovat treba pomoct a budes zavazan z niceho nic vicero lidem tak aby sis to rozdelil na nepomerne dlouhy casovy usek a nejlip si to nekam napsal Úsměv

bylo by super aby tady nekdo napsal aspn 1 nazor na to v cem by tato zmena byla negativni a tedy v neprospech nas vsech Mrk

Je dobre,ze tu mame hlasy,ale bylo by zkratka dobre zjistit nazory od uzivatelu proc ANO a nebo proc NE
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 11:14   Citovat  

za celou dobu sem to nepotreboval, tak myslim ze se bez toho obejdu, ale jak sem psal, nerikam NE jdu se stadem Úsměv

zpetne komenty davam lidem ktery mi pomohli vicekrat, a shrnu to do jednoho podekovani, me to problem nedela ze si pockam den
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 11:17   Citovat  

OK taky nazor Mrk
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 11:29   Citovat  

OK
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 12:31   Citovat  

je to dobrý
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 13:03  Naposledy upravil 665+1 dne 19.1.2012 , 13:10, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

původní diskuze byla, o 24 hodinovém limitu a ne týhle šílený podmínce.

předem říkám, že tohle je řešitelné, ale já to dělat nebudu, protože je to hodně hodně složité.

a je to kompletní překopání funkcionalit a podmínek pro zobrazení

1) je to složité, jak rádio
2) zpomalý to načítání

takže zpět.

Bavíme se pouze o časovém limitu udělovat poděkování.

mistr Hlavator to trochu překombinoval
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 13:06   Citovat  

časový parametr je v hodinách a já jsem ochoten upravit tento parametr na zákládě ankety.
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 13:10   Citovat  

byl bych taky pro ale jenom když forum poběží stejně rychle pak bych měl akorát nervy Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 13:14   Citovat  

Bazzi napsal:
byl bych taky pro ale jenom když forum poběží stejně rychle pak bych měl akorát nervy Velmi šťastnýVelmi šťastný

určitě to zpomalý, protože by se musela křížit s tabulkou příspěvků, která je ta největší a má statisice záznamů.

a nad tou dělat validaci vůči dalši tabulce se záznamy s poděkováním. v tom vyhledat, zda-li uživatel uděloval. pak vypočíst funkcí, jestli může.

v podstatě je to 2x vetší zátěž anebo to komplet uplně překopat zobrazovaní příspěvků a do toho se nepustim ani náhodou. To je jak to napsat celý od znovu. To už bysme mohli rovnou vyměnit celý forum a udělat nový a lepší a rychlejší ... pifko

suma sumarum se taková úprava dle mýho ani náhodou nevyplatí, protože přínos neodpovídá náročnosti a nárokům...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 13:16   Citovat  

665+1 napsal:
původní diskuze byla, o 24 hodinovém limitu a ne týhle šílený podmínce.

předem říkám, že tohle je řešitelné, ale já to dělat nebudu, protože je to hodně hodně složité.

a je to kompletní překopání funkcionalit a podmínek pro zobrazení

1) je to složité, jak rádio
2) zpomalý to načítání

takže zpět.

Bavíme se pouze o časovém limitu udělovat poděkování.

mistr Hlavator to trochu překombinoval

ted by me zajimalo proc sem mistr?
dal by me zajimalo pokud sme si tedy od zacatku nerozumeli a vsichni tohle brali jako bernou minci a myslim,ze pri diskuzi o podekovani jsme meli na mysli vsichni tohle

Muzes tedy prosim polopate vysvetlit v cem by spocivala USKUTECNITELNA zmena ?

PS: od zacatku jsem rikal,ze chapu,ze to neni priorita,ze nvm jak je to softw narocne a ze se nikdo nezhrouti kdyz to nepujde pifko spis me zarazi,ze si od zacatku nepochopil kam smerujeme a tudiz si hned nerekl,ze tohle je neuskutecnitelne to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 13:25   Citovat  

Hlavator napsal:
ted by me zajimalo proc sem mistr?
dal by me zajimalo pokud sme si tedy od zacatku nerozumeli a vsichni tohle brali jako bernou minci a myslim,ze pri diskuzi o podekovani jsme meli na mysli vsichni tohle

Muzes tedy prosim polopate vysvetlit v cem by spocivala USKUTECNITELNA zmena ?

PS: od zacatku jsem rikal,ze chapu,ze to neni priorita,ze nvm jak je to softw narocne a ze se nikdo nezhrouti kdyz to nepujde pifko spis me zarazi,ze si od zacatku nepochopil kam smerujeme a tudiz si hned nerekl,ze tohle je neuskutecnitelne to mi hlava nebere

chceš udělovat víc poděkování pod 24 hodin. To je uskutečnitelné. To je parametr systému, nikoli podmínky, které jsi přidal. Viz vysvětlení o pár příspěvků výše.

mistr viz wiki >
Obecně slovo mistr označuje jakéhokoliv člověka, jenž dosáhl mimořádné zručnosti či dokonalosti (nebo se k ní blíží) v nějakém oboru lidské činnosti respektive mistrovství ve svém oboru (a to zpravidla bez ohledu na jeho formální vzdělání, funkční zařazení či jeho společenské postavení). Ženskou variantou tohoto slova je buďto mistrová (obvykle v případě povolání či řemesla) nebo mistryně (nejčastěji v případě sportu či umění).
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 13:36   Citovat  

super..uz konecne vim,ze jsem mistr je to dobrý i kdyz osobni invektiva,ktera si mi predtim podle me zbytecne prisuzoval si myslim zacal ted pouzivat spise ty Tak to valím bulvy

tzn.zmeni se casovy limit.. to mi hlava nebere jako,ze budu moci udelit 1 podekovani kuprikladu za 2h to mi hlava nebere nebo 24h zustane,ale zmeni se tedy pocet podekovani z 1ho na 5 za 24h kuprikladu ?
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 14:20   Citovat  

Jsem taky pro zvýšení počtu poděkování za 24hodin. Mimochodem, šlo by vytáhnout, komu všemu jsem naklikal za "starého" systému poděkování a co jsem jim napsal? Fakt si to všechno už nepamatuju..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 14:20   Citovat  

chlapci v klidu, nejak do sebe sijete posledni dobou se mi zda Velmi šťastný
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 14:24   Citovat  

já teda pro nejsem pak tady budu čekat 2dny než odeělu příspěvek naštvanej
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 14:36   Citovat  

Hlavator napsal:
super..uz konecne vim,ze jsem mistr je to dobrý i kdyz osobni invektiva,ktera si mi predtim podle me zbytecne prisuzoval si myslim zacal ted pouzivat spise ty Tak to valím bulvy

tzn.zmeni se casovy limit.. to mi hlava nebere jako,ze budu moci udelit 1 podekovani kuprikladu za 2h to mi hlava nebere nebo 24h zustane,ale zmeni se tedy pocet podekovani z 1ho na 5 za 24h kuprikladu ?

oslovení mistr používám hodně často a v pozitivnim slova smyslu.

je to 1 příspěvěk se může udělit nejdříve za <parametr> a ten je teď 24 hodin.

funkce je tedy : unix čas současný - poslední zaznamenaný unix čas > 24 hodin

aby bylo uplně jasno
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 14:48   Citovat  

dj-bobr napsal:
Jsem taky pro zvýšení počtu poděkování za 24hodin. Mimochodem, šlo by vytáhnout, komu všemu jsem naklikal za "starého" systému poděkování a co jsem jim napsal? Fakt si to všechno už nepamatuju..

Bobře, přečti si tohle vlákno, máš to tam všechno napsaný: tudy odkaz

Btw. místo aby admini řešili podstatný věci, tak se zabývají takovýhlema kravinama Tak to valím bulvy Jsem pro to nechat to tak jak to je Chápeš!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 16:28   Citovat  

Stepa napsal:
Bobře, přečti si tohle vlákno, máš to tam všechno napsaný: tudy odkaz

Btw. místo aby admini řešili podstatný věci, tak se zabývají takovýhlema kravinama Tak to valím bulvy Jsem pro to nechat to tak jak to je Chápeš!

Kuprikladu podstatna vec je pro tebe co?..kdyz tohle je kravina..pojem kravina je totiz hodne subjektivni pifko
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 17:00   Citovat  

Hlavator napsal:
Kuprikladu podstatna vec je pro tebe co?..kdyz tohle je kravina..pojem kravina je totiz hodne subjektivni pifko

Hergot a co jinýho, než subjektivní názor tady ode mne čekáš? Velmi šťastný Mrk

Podstatný je pro mně bezchybný chod fóra, žádný lagy a výpadky, což se nabalováním různých "vylepšení" a blbůstek trochu komplikuje. Něco jiného je hodit do placu "vychytávku" a něco jiného to je naprogramovat a odladit...tohle co tady teď řešíme je ve vztahu k tomuhle kravina Úsměv. A ano, je důležité rozvíjet web dál, aby to nestagnovalo, ale taky v nějakých mezích. Další věc je zavděčit se stádu uživatelů, hrozný problém, každý má totiž na tu věc svůj názor HaHaaa

Kdyby to dělal 666 a spol. za prachy na plný úvazek, tak neřeknu ani popel a dám ano...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 17:47   Citovat  

pro me je toto osobne zlepseni..neni to pro me kravina Mrk
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 17:48   Citovat  

a ve finale to dopadne tak ze rozdat muzete podekovani kolik chcete ale ..prijmout.. na profil jen 2 za den pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: Limit poděkováni
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina