Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž- Leden 2012- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Komu dáte svůj hlas?
Filipo
1%
 1%  [ 3 ]
SaKal
18%
 18%  [ 36 ]
PK81
20%
 20%  [ 38 ]
Gear
6%
 6%  [ 13 ]
Jirka.H
6%
 6%  [ 12 ]
Shaman
10%
 10%  [ 19 ]
KachnaCRX
4%
 4%  [ 8 ]
MAXXI
14%
 14%  [ 27 ]
RadekGT
17%
 17%  [ 34 ]
Hlasovalo : 93
Celkem hlasů : 190

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 15:53  Naposledy upravil Bully dne 26.2.2012 , 0:03, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Vazene Hondarky a Hondari, vyhlasuji fotosoutez na mesic leden pro kalendar Honda-clubu.cz. Snimky muzete posilat do 31.1.2012. .
Kalendar se osvedcil a je o nej zajem, uroven snimku je cim dal vyssi a doufam ze tomu tak bude nadale nove i pod mym moderovanim.
Prectete si, prosim, pozorne pravidla fotosouteze i poznamku pod nimi, neco se z praktickych duvodu upravilo.
Preji vam dobre svetlo a tesim se na vase snimky! je to dobrý

1. FORMAT A VELIKOST

Je mozne zasilat pouze fotky ve formatu JPG, s orientaci na delku (povolen je format 3:2 i 4:3), vitezna fotka muze byt pri pouziti do kalendare oriznuta na jednotny format v rozmezi cca 10%. Neni mozne zasilat fotky na vysku, panoramaticka fotka je povolena pouze v pripade, ze finalni format bude odpovidat rozmezi uvedenemu pomeru stran. Neni povoleno k fotce dodavat zadne barevne ani odzobne ramecky, pouze cista fotka. Pokud na tom autor trva, je mozne do fotky vlozit svuj podpis (na originalni verzi pro kalendar vsak byt nesmi).

a) Zmensene foto do souteze: format JPG (komprese max 70%), delsi strana 1024pix, kratsi v zavislosti na formatu, tj. 683pix u pomeru 3:2 a 768pix u pomeru 4:3; (+- pixel, zavisi na editoru).
b) Originalni foto do kalendare: format JPG v maximalni kvalite, velikost min. 5 mpix.

Neni mozne zasilat foto z mobilu, fotografie bude vyrazena. Neodstranujte prosim z fotografii umyslne EXIF.

2. UPRAVY

Jsou povoleny upravy jako uprava kontrastu, barev, lokalni korekce, drobne retuse vad ci rusivych mist, upravy perspektivy, orez, redukce sumu, rozostrovaci ci doostrovani filtry, hdr, kolorovani, multiexpozice apod. Dovoleno je vymazat znaky a cislice z RZ a nahradit je.

Je zakazano provadet jakekoliv fotomontaze, dodavani ruznych pozadi ci objektu z jinych fotek, dokreslovani, zasadni zmeny objektu (napr. virtual tuning).

3. AUTORSTVI A PODMINKY

Soutezit muze pouze autor zaslane fotografie a kazdy muze zaslat maximalne 1 fotografii za mesic. Jestlize nekdo posila fotku ciziho auta napr. zde z klubu, bylo by vhodne ho o tom informovat (pokud je to mozne). Pokud autor se svou fotkou zvitezi, nemuze se nasledujici 4 mesice fotosouteze zucastnit (kazdy tedy muze mit maximalne 3 vitezne fotky v kalendari). Zvitezi-li fotka s konkretnim autem, nemuze jiz stejne auto byt objektem soutezni fotografie v danem roce (sledujte proto pozorne fotosoutez). Autor fotografie zaroven s jejim zaslanim dava OS Honda Club souhlas ke zverejneni.

4. PREDMET

Hlavnim predmetem fotografie musi byt vyrobek se znackou HONDA, predevsim tedy automobil, popr. motocykl (berte v potaz, ze jsme server zamereny predevsim na auta, tzn. ne napr. doplnky z butiku). Motiv fotografie by mel v idealnim pripade korespondovat s obdobim soutezniho mesice. Neposilejte prosim letni fotku do lednove souteze, nebo fotku se snehulakem v srpnu apod. . Moderator si z techto duvodu vyhrazuje i pravo ev. presunu viteznych fotografii z jednotlivych mesicu do jinych. Na fotografii mohou byt i lide, avsak vzdy by mely byt obeznameni s tim, jak bude tento snimek pouzit. Fotka by mela byt vzdy porizena v soualdu s dobrymi mravy.

5. ZASILANI FOTEK A HLASOVANI

Fotky muzete zasilat ve zmensene verzi na adresu fotosoutez@honda-club.cz pouze po predem urcenou dobu souteze vyhlasenou moderatorem. Do nazvu souboru nezapomente napsat svuj nick! Po prijeti Vam moderator vzdy potvrdi prijeti, popr. Vas upozorni, ze fotka nesplnuje podminky a muzete sjednat napravu.

Nasledne budou vsechny fotografie zverejneny, a to v poradi, v jakem dorazily, a zacne hlasovani. Kazdy hodnotici ma pravo dat hlas az trem fotografiim, hlasovani bude probihat 7 dni. Pote budou vyhlaseni vitezove a autor prvni vitezne fotografie bude pozadan o zaslani fotografie v originalnim rozliseni. Soutezici, jehoz foto skonci druhe, bude taktez pozadan o zaslani fota, z nejz bude vytvoren wallpaper v designu H-C.

Poznamky- dulezite!
Moderator, potazmo OS Honda Club, si vyhrazuje pravo na zmenu pravidel a vyrazeni jakekoliv fotografie nesplnujici uvedene podminky. V pripade zjisteni zamerneho podvodu hrozi autorovi zakaz ucasti v soutezi po cely rok nebo dokonce i ban.
Z duvodu nutneho predstihu kvuli priprave a distribuci kalendare pred koncem roku rocnik souteze 2012 probehne ne po kalendarnich mesicich, ale v intervalech cca 25 dni. Dalsi rocniky potom po kalendarnich mesicich, s tematem odpovidajicim danemu mesici (tzn. 1. soutezni mesic pro r.2013 bude listopad s tematem listopadu).

Filipo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Filipo.jpg, 331.42 kB

SaKaL.jpg

SaKaL.jpg, 846.29 kB

PK81.jpg

PK81.jpg, 618.2 kB

gear.jpg

gear.jpg, 406.61 kB

Jirka.H.jpg

Jirka.H.jpg, 483.14 kB

shaman.jpg

shaman.jpg, 197.71 kB

KachnaCRX.jpg

KachnaCRX.jpg, 608.42 kB

MAXXI_C6G.jpg

MAXXI_C6G.jpg, 371.59 kB

RadekGT.jpg

RadekGT.jpg, 509.3 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 16:23   Citovat  

Ahoj Bully proč není povolen formát 16:9 Cooo??? Formát 3:2 už skoro nikdo nepoužívá Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 16:32   Citovat  

maxxi napsal:
Ahoj Bully proč není povolen formát 16:9 Cooo??? Formát 3:2 už skoro nikdo nepoužívá Úsměv

Protoze neni rec o televizi ale o fotografovani, kazda DSLR ma format snimace 3:2, pripadne se pouziva jeste 4:3 u kompaktu. je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 19:07   Citovat  

Bully napsal:
Protoze neni rec o televizi ale o fotografovani, kazda DSLR ma format snimace 3:2, pripadne se pouziva jeste 4:3 u kompaktu. je to dobrý

No když myslíš přátele já mam všechny zobrazovazí zařízení právě jak píšeš 16:9 proto už 4:3 ani 3:2 nepoužívám a fotim rovnou do 16:9. Při prezantaci fotek ve formátu 4:3 mi vadí černé pruhy po krájích LCD Úsměv ale pro HC udělám vyjímku H+
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 22:44   Citovat  

maxxi napsal:
No když myslíš přátele já mam všechny zobrazovazí zařízení právě jak píšeš 16:9 proto už 4:3 ani 3:2 nepoužívám a fotim rovnou do 16:9. Při prezantaci fotek ve formátu 4:3 mi vadí černé pruhy po krájích LCD Úsměv ale pro HC udělám vyjímku H+

Jsme uz dost OT, ale tady neni rec o tom co ja si myslim ale o pomeru stran snimace. Pokud ti tvuj pristroj umoznuje fotit i do formatu 16:9 tak to neni pomerem stran snimace ale ze ti pristroj udela orez snimku uz sam abys to nemusel delat pozdeji v editoru, tj. nevyuzijes celou plochu snimace ale jenom jeho cast. Ze to zrovna tobe/tvemu monitoru/tvym zvykum vyhovuje vic je ciste jenom tvoje vec.

Obecne pro vsechny- pravidla si muzete precist nahore, kdo je nechce respektovat, jeho fotka nebude prijata do fotosouteze. Kdo chce diskutovat o pravidlech, zalozte si svoje tema ve vhodne sekci a do tematu o fotosoutezi na mesic leden zkuste prispivat jenom s tim co sem patri, dekuji přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 19:59   Citovat  

UP! je to dobrý
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 21:41   Citovat  

Máš to tam...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:09   Citovat  

Up, porad se divam na zpravy kolik mate v CR snehu a nikdo nic zimniho neposle. Mame uz 19. a do fotosouteze doted prisly pouhe 2 snimky to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:34   Citovat  

Bully napsal:
Up, porad se divam na zpravy kolik mate v CR snehu a nikdo nic zimniho neposle. Mame uz 19. a do fotosouteze doted prisly pouhe 2 snimky to mi hlava nebere

Kde ten sníh je? U nás nic... Smutný
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:37   Citovat  

u nas trochu snehu bylo, ale auto mam polorozebrany v garazi Velmi šťastný a fotak v Praze a zrovna sidlim na severu.
a hlavne neumim takovy fotky co by staly za to je do souteze posilat cože cože ?
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:38   Citovat  

Bully napsal:

Poslal bych ale fotit tady to bláto to mi hlava nebere kdyby byl aspon sníh to by byla hned (pěkna) fotečka
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:40   Citovat  

mattheo napsal:
a hlavne neumim takovy fotky co by staly za to je do souteze posilat cože cože ?

Tak tohle je právě ta chybná úvaha! Mrk Každá fotka má šanci. Taky nejsem fotograf a loni se nějakou náhodou jedna fotka na automat povedla a ještě větší náhodou se líbila... Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak tohle je právě ta chybná úvaha! Mrk Každá fotka má šanci. Taky nejsem fotograf a loni se nějakou náhodou jedna fotka na automat povedla a ještě větší náhodou se líbila... Se stydím

jo, semtam pekna fotka mi vyjde, ale jeste sem si uvedomil jeden duvod, ja do zimnich obdobi ani fotit nemuzu, protoze moje delsolka zatim snih nepoznala a neplanuju ji vytahovat do snehu, leda ze by sem vyfotil punto na snehu Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:45   Citovat  

Nefnukejte a posilejte, ja taky poslal fotku kde neni ani vlocka snehu, letosni zima je proste takova no, tak co se da delat...
Dalsi foto session probehla o vikendu, to uz nejakej snih byl, ale fotku uz jsem mel poslanou, tak alespon bude neco na unor... Tedy pokud nevyhraju... Úsměv Vic aut doma nemam...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:16   Citovat  

Příští víkend bude žena s malým pryč,tak něco zkusím a budu dělat Sakalovi konkurenci s šedým kombajnem... HaHaaa I když ten jeho lip... to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:21   Citovat  

Hellborn napsal:

No pokud si myslí že je fotka špatná tak špatná bude...já bych taky nikam neposlal fotku o které si myslim že neni dobrá Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Příští víkend bude žena s malým pryč,tak něco zkusím a budu dělat Sakalovi konkurenci s šedým kombajnem... HaHaaa I když ten jeho lip... to mi hlava nebere

Poď do mě...
:twisted:
Čím víc Tourerů tady bude, tím líp, alespoň bude větší šance nějakýho protlačit do kalendáře...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:35   Citovat  

maxxi napsal:
No pokud si myslí že je fotka špatná tak špatná bude...já bych taky nikam neposlal fotku o které si myslim že neni dobrá Úsměv

Já to spíš myslel, že je chyba to předem vzdávat, "protože neumím dělat fotky"... Navíc jsme od něj žádnou pořádně neviděli,tak těžko soudit...

SaKaL napsal:
Poď do mě...
:twisted:
Čím víc Tourerů tady bude, tím líp, alespoň bude větší šance nějakýho protlačit do kalendáře...

Najdu místo, umeju, naleštím a fotím! Úsměv

mattheo napsal:
jo, semtam pekna fotka mi vyjde, ale jeste sem si uvedomil jeden duvod, ja do zimnich obdobi ani fotit nemuzu, protoze moje delsolka zatim snih nepoznala a neplanuju ji vytahovat do snehu, leda ze by sem vyfotil punto na snehu Velmi šťastný

Chudinka, nezná sníh? Tak jí vem na letní dovolenou do Alp (viz. foto s mým a Targoušovo votuzidlem, povšimněte si "vostrýho loktu"... Velmi šťastný ale jezdím s loktem na dveřích pořád... Se stydím ) Mrk

P.S. Bully, počítalo by se to jak zimní fotka,když je to focený v srpnu 2006? HaHaaa

DSC03158.JPG

DSC03158.JPG, 219.23 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 22:53   Citovat  

Hellborn napsal:
Chudinka, nezná sníh? Tak jí vem na letní dovolenou do Alp (viz. foto s mým a Targoušovo votuzidlem, povšimněte si "vostrýho loktu"... Velmi šťastný ale jezdím s loktem na dveřích pořád... Se stydím ) Mrk

P.S. Bully, počítalo by se to jak zimní fotka,když je to focený v srpnu 2006? HaHaaa

Alpy vypadaj pekne, akorat jestli je mistama snih i na silnici, tak taky problem, zimaky nemam Velmi šťastný ale vypada to ze silnice sou docela suchy.
Jinak k soutezi, na slunecny mesice zkusim letos teda neco poslat přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 23:11   Citovat  

Malokdy tu bohuzel vyhrala nejaka fotka co by byla charakterem typicka pro dany mesic. Sice je to idealni stav fotit opravdu v obdobi vyhlaseneho mesice, ale stejne se z duvodu casove rezervy fotosoutez trosku zkrati a pripadne ev. hrube tematicke nesrovnalosti prinejhorsim vyresim prohozenim fotek, Hondu na pisecne plazi je lepsi mit v lete a vylet nad vyskovou hranici s celorocni snehovou pokryvkou bude taky lepsi mit v zime, kdyz by ani jina fotka se snehem treba ani nebyla.
Tim ale nechci rikat ze mate neco tahat z archivu, i kdyz zrovna neni snih tak stejne paradni zimni snimek muze byt i s autem komplet pokrytym namrazou, moznosti je spousta je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 23:25   Citovat  

Ovšem ani z archivu nemusí být špatné foto... Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 14:18   Citovat  

Zatim dosly pouhe 3 snimky, snazte se, kazdy ma sanci!
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 20:07   Citovat  

Tak jsem poslal jednu fotečku z vyletu na vysočině VTEC
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 20:40   Citovat  

Blizi se nam termin uzaverky a moc snimku se neseslo, posilejte Mrk

Protoze vidim u par lidi ze si nevi rady treba s presnym formatem a velikosti fotek kvuli splneni pravidel- zadny uceny z nebe nespadl a nachystal jsem neco napr. tady tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 21:56   Citovat  

Bully napsal:
Blizi se nam termin uzaverky a moc snimku se neseslo, posilejte Mrk

Protoze vidim u par lidi ze si nevi rady treba s presnym formatem a velikosti fotek kvuli splneni pravidel- zadny uceny z nebe nespadl a nachystal jsem neco napr. tady tudy odkaz

Tak jsem taky něco poslal Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 16:58   Citovat  

Počasí mému nápadu zrovna nepřeje... Smutný Ale jdu to zkusit... A zítra má být lépe... Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 17:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Počasí mému nápadu zrovna nepřeje... Smutný Ale jdu to zkusit... A zítra má být lépe... Je to tam.

Jenom abys nastartoval... Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 19:51   Citovat  

SaKaL napsal:
Jenom abys nastartoval... Hihi

Baterku mám týden starou. Hihi Ale zasáhla vis major a foto není. Smutný Snad to půjde zítra...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 19:59   Citovat  

Hellborn napsal:
... Snad to půjde zítra...

Velmi šťastný Jeste mate 2 dny a 5 hodin do uzaverky..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 20:01   Citovat  

Bully napsal:
Velmi šťastný Jeste mate 2 dny a 5 hodin do uzaverky..

No jo... Snad to stihnu... Úsměv Na foto, které jsem měl v zásobě bych potřeboval lepší vybavení... Smutný Hlavně světla...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž- Leden 2012- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina