Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
výběr zimních pneu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

jaké pneu koupit?
Michelin Alpin A4
20%
 20%  [ 2 ]
Dunlop SP Winter SPort 3D
70%
 70%  [ 7 ]
Nokian WR D3
10%
 10%  [ 1 ]
Hlasovalo : 10
Celkem hlasů : 10

crushot je teď offline  crushot
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 22:14   Citovat  

všechny zdravím...jaké používáte na svých autech zimní pneu? konečně začal padat sníh a já zjistil, že jsem za bezesněhovou zimu pneumatiky sjel, tak přemýšlím o nových, minimálně na předek. jde mi o rozměr 205/55 R16 na A7G Tourer, mí favorité jsou Michelin Alpin A4, Dunlop SP Winter SPort 3D a Nokian WR D3. díky za vaše odpovědi, tipy a názory Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 22:47   Citovat  

Zimni Micheliny jsem na aute jeste nemel, ale Nokian WR D3 byly vyborne na snehu, zato celkem hruza na mokru a na suchu (a to byly nizkoprofilove 215/45x17 se zesilenou bocnici!). Vzhledem k tomu ze dny kdy je na silnici snih jsou spis vyjimkou je lepsi dat prednost necemu co se nesmyka a nezvyka. V tomhle me az necekane prekvapily dalsi zminene Dunlop SP WinterSport 3D. Mam je ted prave v tomhle rozmeru 205/55x16 na Acco 7G Tourer i na CTR 8G. Presto ze jde o vyssi profil a uzsi behoun s klasickou bocnici, v zatackach na suchu i mokru sedi jisteji, neklouzou tolik a nedeformuji se tak. Na snehu jsou pritom stejne dobre.

Edit- pro jistotu jsem se podival poradne na ty Nokiany a mel jsem Nokian WR G2 a ne D3 to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 23:26   Citovat  

tak ja mam ted na anglanovi prave ty Dunlopy predni jsou ok ale zadni uz jsou spis na limitu mozna uz i pod kvuli te bez snehove zime Úsměv
ale jako drzi celkem obstojne rozmer 195/55/R15
bracha ma na oktave ty Micheliny a nemuzu se ji vynachvalit rozmer 195/65/R15
ja mel kdysi na C4G Savy a ty byly super
jezdim totiz 2km po ceste ktera si nijak neupravuje jenom to zhrnou a nasypou par kamenu nez se dostanu na hlavni tah do mesta
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 23:43   Citovat  

Jezdim zasadne na Dunlopech a nedam na ne dopustit, takze u me jasna volba je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 23:54   Citovat  

Na accordu mám Alpin 4 a pohoda.Vyjedu všude,držej za všech podmínek,neubejvaj.
Na prelude už druhý Alpin 3 a v průchodnosti na sněhu jsou ještě o fous lepší.
Kdybych dneska šel kupovat zimní gumu na acco,jdu do osmičkovejch ultragtipů od GY OK
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 12:16   Citovat  

spoon napsal:
Na accordu mám Alpin 4 a pohoda.Vyjedu všude,držej za všech podmínek,neubejvaj.
Na prelude už druhý Alpin 3 a v průchodnosti na sněhu jsou ještě o fous lepší.
Kdybych dneska šel kupovat zimní gumu na acco,jdu do osmičkovejch ultragtipů od GY OK

mel jsem sedmicky (teda jeste mam) na starym c4g sedanu a nikdy jsem nepochopil jak se muze nekomu stat, ze nekam nevyjede, pritom ani na mokru jsem nemel problem
   Návrat  
JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 13:11   Citovat  

Ono to není jen někam vyjet, ale potom se dostat i zpátky dolů. Je fakt, že já mám kolegy, kteří jeden jezdí Michelinky A4 (VW Passat), a druhý Dunlop SP Winter 3D (Subaru Impreza), a nestěžují si ani jeden z nich. Já bych byl ale spíš pro ty Dunlopky (a už jsou i Winter 4D). Je ale fakt, že já jezdím v zimě na Bridgestonkách.....
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 13:33   Citovat  

jak se tady psalo, na českých silnicích se jezdí v zimě převážně na suchu a nebo na mokrý břečce....sníh je málokdy a většinou jen chvíli než to silničáři nasolí...
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 13:40   Citovat  

Já mám na zadku Firestone Winter hawk 2 A můžu říct že to jsou strašné gumy, mají 5mm a nikam se snima nedostanu když jsem je měl 14 dní na předku ...

Jinak na předku mám SAVA eskymo S3 sice to jsou poláci a není ani ta guma tak drahá ale pozor . Na suchu úžasný, mokro taky bomba ale sníh ??? Pánové už jsou sjeté pod 4mm a dostanu se úplně všude !!!! Lepší gumy jsem na zimu ještě neměl ...

Takže doporučuji !!!!
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 13:45   Citovat  

Kutlas napsal:
Já mám na zadku Firestone Winter hawk 2 A můžu říct že to jsou strašné gumy, mají 5mm a nikam se snima nedostanu když jsem je měl 14 dní na předku ...

Jinak na předku mám SAVA eskymo S3 sice to jsou poláci a není ani ta guma tak drahá ale pozor . Na suchu úžasný, mokro taky bomba ale sníh ??? Pánové už jsou sjeté pod 4mm a dostanu se úplně všude !!!! Lepší gumy jsem na zimu ještě neměl ...

Takže doporučuji !!!!

otec to ma na accordu 4g s jeste hoodne slusnym vzorkem a zastavit s tim na snehu je nemozny Velmi šťastný
ale nerikam, ze na podstatne lehcim civicu to nemuze fungovat dobre Úsměv
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 13:54   Citovat  

Kutlas napsal:

Takže doporučuji !!!!

tak tohoto tematu jsem se nemohl vyhnout, vyzkousel jsem hodne druhu pneu a za me teda firestone winterhawk jsou dobre, mam ted uz pouze 4,7mm a jezdim vsude:-D jinak dunlop jsou super jak na snehu tak na suche ci mokre vozovce, ale presto si pristi rok koupim protektor EVEREST- mel jsem to na civicovi, na facku a tento rok jsem je dal i otci na facko a nemuze si stezovat, stejne je to vsechno jen o ridici Chápeš!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 14:11   Citovat  

voyta napsal:
tak tohoto tematu jsem se nemohl vyhnout, vyzkousel jsem hodne druhu pneu a za me teda firestone winterhawk jsou dobre, mam ted uz pouze 4,7mm a jezdim vsude:-D jinak dunlop jsou super jak na snehu tak na suche ci mokre vozovce, ale presto si pristi rok koupim protektor EVEREST- mel jsem to na civicovi, na facku a tento rok jsem je dal i otci na facko a nemuze si stezovat, stejne je to vsechno jen o ridici Chápeš!

Nevím jak na tom jsou Winterhawk 1 ale ta druhá generace no opravdu nejsem spokojen .
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 14:17   Citovat  

ted jezdim na 2, jinak kamos ma typ 1 na bravu jtd uz 3ti zimu a taky si vubec nestezuje, jak pisi je to jen o ridici
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 17:02   Citovat  

To je pravda je to o řidiči Úsměv Ale já bydlím v podhůřím takže když tu je pak na silnici dost sněhu a silničáři tu jsou na baterky a nebo když vyjíždím příjezdovku k přítelkyni tak potrebuju gumy které dokonale odvádějí sníh a mají výborný záběr .

Jistě že jsou i kvalitnější gumy něž Savy ale já jsem zatím vyzkoušel ze zimních jen málo ale jsem za ně moc spokojen
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 17:06   Citovat  

Doporucuju Yokohama W.drive V902 super spokojenost a ze na nich nejezdim pianko je to dobrý
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2012 , 22:31   Citovat  

Oživím: zimní semislicky mě závadou na čepu řízení definitivně opustili takže jsem byl nucenej obout něco se vzorkem, "zvolil" jsem Hankook Winter Icept RS - zvolil není uplně to správný slovo, protože 1.února je opravdu luxusní výběr Velmi šťastný (což chápu) tak uvidím co z nich vyleze - i když na kdysi 100HP dieselovy je důležitý hlavně kulatý tvar a vzorek Velmi šťastný

Hankook_W442.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Hankook_W442.jpg, 110.17 kB
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2012 , 22:38   Citovat  

Majlou napsal:
Doporucuju Yokohama W.drive V902 super spokojenost a ze na nich nejezdim pianko je to dobrý

Taky jsem ted. a Legenda poridil Yokohamy a jsem naprosto spokojenej. Jeste uvidime, jak dlouho vydrzej Úsměv
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 0:36   Citovat  

nikde jsem neviděl ale já jezdím goodyear Ultra Grip 7 už třetí zimu a naprosto bez problému, koupil jsem je podle testů co byli na netu a první byli Conti nějaký, ale jelikož ke Conti mám nějakou osobní výhradu tak jsem bral Goodyear a jezdíme na tom dvě auta ( já Ultrgrip7 a máti Ultragrip8) v rodině a super Úsměv
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 0:45   Citovat  

Davidoff napsal:
nikde jsem neviděl ale já jezdím goodyear Ultra Grip 7 už třetí zimu a naprosto bez problému, koupil jsem je podle testů co byli na netu a první byli Conti nějaký, ale jelikož ke Conti mám nějakou osobní výhradu tak jsem bral Goodyear a jezdíme na tom dvě auta ( já Ultrgrip7 a máti Ultragrip8) v rodině a super Úsměv

O tech jaem taky premejslel, ale koncem ledna uz nejak nebyl zadnej vyber Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
výběr zimních pneu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina