Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Android
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
CINIC je teď offline  CINIC
1 háčko
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 11:35   Citovat  

Zdravim potrebuji pomoc s Androidem ....nemohu stahovat aplikace z marketu a nevim cim to je chtel bych posbirat co nejvic rad nez bych pristoupil k Tovarnimu nastaveni ktere asi problem vyresi.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 11:39   Citovat  

CINIC napsal:
Zdravim potrebuji pomoc s Androidem ....nemohu stahovat aplikace z marketu a nevim cim to je chtel bych posbirat co nejvic rad nez bych pristoupil k Tovarnimu nastaveni ktere asi problem vyresi.....

Co takhle android forum? HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 11:44   Citovat  

Stáhnout poslední verzi marketu z netu, updatnout přes kabel, stahovat ...
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 11:53   Citovat  

Zkus jestli se aplikace stahne do telefonu, kdyz ji nechas nainstalovat z PC na https://market.android.com/, nekdy to pak zacne fungovat i z telefonu...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 11:58   Citovat  

Máš vůbec účet na marketu? Hihi
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 12:04   Citovat  

DanTe napsal:
Máš vůbec účet na marketu? Hihi

Tuším, že bez něj by ho to nepustilo ani na samotný market
Já mám gmail automaticky, ale otec nedávno došel s Xperiou mini, že ho to nepustí na Market bez registračky na google je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 14:46   Citovat  

No ono to fungovalo prave a z niceho nic to prestalo fungovat a aplikace se ani nestahnou jinak dekuji za tipy vsechno otestuji.... je to dobrý
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 17:07   Citovat  

stačí když si změníš heslo k gmailu a už to nejde Úsměv měl jsme ten samej problém..páč jakákoliv změna na googlu = toto.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 17:55   Citovat  

No to je právě to já sem právě nic neměnil Velmi šťastný takže fakt nevím co se stalo ale budu si to pamatovat že nemám měnit heslo Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 18:32   Citovat  

CINIC napsal:
No to je právě to já sem právě nic neměnil Velmi šťastný takže fakt nevím co se stalo ale budu si to pamatovat že nemám měnit heslo Velmi šťastný

divný je že jsme tak dlouho klikal na "OK" až mě to pustilo, zkus to taky Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 19:27   Citovat  

Ty jo to je upa......sem z toho už zoufalej proč když se ti tam něco pokazí tak proč ti to nehodí hlášku kde to selhalo co je tam za chybu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 20:03   Citovat  

Tak už mi to aspoň z části funguje pravděpodobně by pomohlo tovární nastavení ....odinstaloval sem aktualizovaný Updater a s ním i aktualizovaný Správce stahování je pravděpodobné že aktualizace jsou vadné při odinstalaci phone zahlásil že tyto položky budu moci využívat v továrním nastavení a jak se hned aplikace nainstalovali Velmi šťastný Velmi šťastný všem děkuji za rady a sem opravdu rád že sem to vyřešil Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 7:55   Citovat  

Tak a už mě android taky začíná štvát HaHaaa Stáhl jsem si takový jakoby tamagochi, kde si pěstujete dráčka už od vajíčka a začalo mi to hlásit, že "aplikace není nainstalována" tak jsem jako blbec to odinstaloval a nainstaloval, data se samozdřejmě smazala, takže jsem přišel o 15i denního dráčka Bueee Řek jsem si ok, zkusím to znovu, vypěstoval jsem si včera dráčka a dneska to hlásí to samé, pěkně mě to štve, nevíte někdo co s tím? Jedná se o Samsung Galaxy SII Bueee Chtěl bych to zkusit přeinstalovat, ale aby mi tam zůstala ta uložená data, mám androida fakt chvilku Úsměv

EDIT: Tak jsem dostal odpověď přímo od tvůrců hry, kdyby vám to někomu dělalo něco podobnýho někdy, tak stačí smazat ikonu z hlavní obrazovky a z aplikací ji tam přesunout znovu, tak snad už si budu moct užívat chování dračího miminka v klidu Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 9:29   Citovat  

DanTe napsal:
Tak a už mě android taky začíná štvát HaHaaa Stáhl jsem si takový jakoby tamagochi, kde si pěstujete dráčka už od vajíčka a začalo mi to hlásit, že "aplikace není nainstalována" tak jsem jako blbec to odinstaloval a nainstaloval, data se samozdřejmě smazala, takže jsem přišel o 15i denního dráčka Bueee Řek jsem si ok, zkusím to znovu, vypěstoval jsem si včera dráčka a dneska to hlásí to samé, pěkně mě to štve, nevíte někdo co s tím? Jedná se o Samsung Galaxy SII Bueee Chtěl bych to zkusit přeinstalovat, ale aby mi tam zůstala ta uložená data, mám androida fakt chvilku Úsměv

EDIT: Tak jsem dostal odpověď přímo od tvůrců hry, kdyby vám to někomu dělalo něco podobnýho někdy, tak stačí smazat ikonu z hlavní obrazovky a z aplikací ji tam přesunout znovu, tak snad už si budu moct užívat chování dračího miminka v klidu Se stydím Velmi šťastný

Tvoje starosti bych fakt chtěl mít Velmi šťastný Jinak jak jsi spokojen s SGSII? Tenhle týden bych ho měl dostat jako služebák a docela se už na něj těším, jen to bude můj první droid, tak nevím co od toho čekat Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 9:48   Citovat  

rotker napsal:
Tvoje starosti bych fakt chtěl mít Velmi šťastný Jinak jak jsi spokojen s SGSII? Tenhle týden bych ho měl dostat jako služebák a docela se už na něj těším, jen to bude můj první droid, tak nevím co od toho čekat Úsměv

Měl jsem předtím Iphone a se samsungem jsem nadmíru spokojen, Iphone mě vyloženě wc Velmi šťastný Samsung má téměř všechno zadara narozdíl od iphone, takže to je hodně velký plus, jen je tam občas nějaká reklama, ale hacknutím se ty reklamy daji odstranit a hlavně to nejdůležitější, k ničemu nepotřebuješ I tunes pořádnej výtlem
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 9:51   Citovat  

rotker napsal:
...

jen to nejlepší Velmi šťastný Jsou to suprové telefony. Měl jsem SGS, teď mám SGS2 a za 14 dní si jdu pro SG Nexus Velmi šťastný

Konečně telefon, co plně vystihuje pojem Smartphone. Využívat jej jen na e-mail by byla urážka, umí toho daleko více. Já ho používám při pohotovostech místo notebooku. Mám nainstalovanou VPN do práce a když se něco děje, tak se pomocí SSH připojím a řeším. Opravdu smekám před tímto zařízením. SGS2 dokáže obstojně nahradit notebook a od SG Nexus a SGS3 (které bude můj další tel.) očekávám ještě USB host. Pak už notebook skončí jen na stole a nikam se s ním tahat nebudu.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 9:57   Citovat  

Tak díky za uklidnění pánové. Na jabku mě právě vytáčí I tunes a že se vše platí, proto Iphona nidky, na androida jsem zvědav Úsměv
P.s. proč mi filtr vulgarismů nechce schválit slovo I tunes (napsané malým a dohromady) to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 9:58   Citovat  

DanTe napsal:
Měl jsem předtím Iphone a se samsungem jsem nadmíru spokojen, Iphone mě vyloženě wc Velmi šťastný Samsung má téměř všechno zadara narozdíl od iphone, takže to je hodně velký plus, jen je tam občas nějaká reklama, ale hacknutím se ty reklamy daji odstranit a hlavně to nejdůležitější, k ničemu nepotřebuješ I tunes pořádnej výtlem

Něco co začíná na I.. už mi do baráku nesmí. Posledním pozůstatkem této slepé odbočky je můj Ipod classic, ale to jen proto, že umí USB host a hudba se do něj dá nahrávat pomocí linuxu bez I tunes (omlouvám se za toto sprosté slovo). Jinak jen těžko považovat Iphone za smartphone. Operační systém bez multitaskingu není operační systém, ale jen hloupý firmware.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 9:59   Citovat  

rotker napsal:
P.s. proč mi filtr vulgarismů nechce schválit slovo I tunes (napsané malým a dohromady) to mi hlava nebere

Protože každý rozumný člověk ví, že je to sprosté slovo toho nejhrubšího zrna Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 10:00   Citovat  

Meethos napsal:
Něco co začíná na I.. už mi do baráku nesmí. Posledním pozůstatkem této slepé odbočky je můj Ipod classic, ale to jen proto, že umí USB host a hudba se do něj dá nahrávat pomocí linuxu bez I tunes (omlouvám se za toto sprosté slovo). Jinak jen těžko považovat Iphone za smartphone. Operační systém bez multitaskingu není operační systém, ale jen hloupý firmware.

Amen, nemám co dodat Velmi šťastný
   Návrat  
Ozz je teď offline  Ozz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 13:24   Citovat  

já mám iphone už 3 roky a nemůžu si stěžovat Úsměv sice i tunes je opravdu občas opruz ale když se to odemkne tak se dá stahovat vše zadarmo.. tak a teď mi na wc na hlavu Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 13:42   Citovat  

Ozz napsal:
já mám iphone už 3 roky a nemůžu si stěžovat Úsměv sice i tunes je opravdu občas opruz ale když se to odemkne tak se dá stahovat vše zadarmo.. tak a teď mi na wc na hlavu Je to tam.

Já se určitě hádat nebudu. sto lidí, sto názorů, sto chutí a sto preferencí. Každý máme to svoje. Já jsem 5 let byl věrný Symbianu, pak jsem okusil Android no a v tuhle chvíli jsem našel vyváženou kombinaci Jako služební používám SGS2 s Androidem a soukromý tel je Nokia N8 se Symbianem.

A pomineme-li drahou pořizovací cenu u Iphone, tak ceny programů v marketech jsou +- stejné, jen pro Android jich je víc a díky open source i víc zdarma.
   Návrat  
yarina je teď offline  yarina
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 14:29   Citovat  

Nedávno mi přestala běhat moje milovaná Nokia N73 se starším Symbianem. Váhal jsem co pořídit jako náhradu, prošel jsem si dost founů, omrknul, uvažoval jsem zase o Nokii. Pak mi kamarádka půjčila Nokii N97, má jí asi rok a díky Symbianu byla tak strašně pomalá, že jsem tenhle OS okamžitě vyřadil z výběru a volba padla právě na Android. Váhal jsem mezi nějakým HTC a Samsungem Galaxy Ace. Když jsem je pak měl v ruce, přišlo mi SGA jako strašný pádlo, ale pak jsem si zase říkal, že když už mám procházet na telefonu web, tak se hodí větší displej. Sice HTC mělo kovový tělo, ale byl to prcek. S Ace jsem spokojený, takže další plus pro Samsung.
CINIC: Jak to dopadlo s tím tvým problémem? Zkusil bych to taky řešit přes kabel...
   Návrat  
Medv£d je teď offline  Medv£d
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 16:12   Citovat  

Galaxy ace mám taky a pro ty kteří se ho chystaj koupit nemůžu nic víc než jen doporučit Mrk libový telefon za tu cenu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 18:29   Citovat  

yarina napsal:
Nedávno mi přestala běhat moje milovaná Nokia N73 se starším Symbianem. Váhal jsem co pořídit jako náhradu, prošel jsem si dost founů, omrknul, uvažoval jsem zase o Nokii. Pak mi kamarádka půjčila Nokii N97, má jí asi rok a díky Symbianu byla tak strašně pomalá, že jsem tenhle OS okamžitě vyřadil z výběru a volba padla právě na Android. Váhal jsem mezi nějakým HTC a Samsungem Galaxy Ace. Když jsem je pak měl v ruce, přišlo mi SGA jako strašný pádlo, ale pak jsem si zase říkal, že když už mám procházet na telefonu web, tak se hodí větší displej. Sice HTC mělo kovový tělo, ale byl to prcek. S Ace jsem spokojený, takže další plus pro Samsung.
CINIC: Jak to dopadlo s tím tvým problémem? Zkusil bych to taky řešit přes kabel...

No byly to tak tři hodiny zoufalství než se mi podařilo to spravit šel sem po tipech co sem psali ostatní ale zároveˇsem lovil i na Googlu nakonec to dopadlo tak že sem zajel do Menu > Nastavení > Aplikace > Správa aplikací no a tam sem si našel položku Updater a u ní sem vymazal mezipaměť a odinstaloval aktualizace telefon zahlásil že tuto aplikaci (čili Updater) budu moci používat v Tovarním nastavení no a to samé sem udělal u položky Správce stahování no a problém byl vyřešen.....co z toho plyne můj problém by teoretickoprakticky vyřešilo tovární nastavení ale nechtěl sem přijít o data tak sem rád že sem to vyřešil takhle.... Úsměv
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 18:55   Citovat  

To sem chtel zrovna napsat, vymazani mezipamneti marketu pomaha..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:23   Citovat  

Ahoj mám další drobný problém s Androidem Telefon zahlásí že sou k dispozici nové aktualizace na Android tak je stáhnu a když se spustí instalace tak mi to zahlásí že software který je v telefonu je upravená verze a že aktualizaci nelze naistalovat dále to píše že aktualizace se nainstalují v případě vrácení softwaru do původního stavu ... (tohle je obecně řešeno až mi to udělá znovu tak sem dodám přesné termíny toho co to po mě chce)...
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:33   Citovat  

A co že to máš za kalkulačku?Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:47   Citovat  

Nastavení / Info o telefonu / Aktualizace systémového softwaru / Plánovaná kontrola - zruš zaškrtnutí ať tě to neotravuje Velmi šťastný
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:50   Citovat  

Nebo Odin a fláknout si tam ROMku jakou chcešVelmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Android
Fórum: Volná diskuze