Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
NRG Quick Release
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 22:46   Citovat  

Docela me na YT zaujalo toto video

Odkaz

tak jsem trosku zacal patrat o co jde a zajimalo by me par veci pokud nekdo mate s necim podobnym zkusenosti.

Nasel jsem na netu par shopu kde by se ta sada bez volantu dala koupit - napr. tady , kazdopadne me dost desi objednavat takovy drazsi polozky z USA. Jde hlavne o to jak by to proslo pres celnici, jestli by me obrali o nejake clo atp. - v tomto hledam prvni radu Úsměv

Dal by me zajimalo , pokud nekdo slysel, popr. ma vlastni zkusenost, jak je to s funkcnosti, jestli se na to da spolehnout a neurve se me to v prvni zatacce do ktere vletim trosku vic zostra ... ?

Je mi jasny ze k teto sade budu muset koupit jeste volant coz je zase dalsi vec, ted by me hlavne zajimalo jak s tou postou a kvalitou ...

Diky za kazdej nazor přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 22:53   Citovat  

Mišák ITR má tuhle mrchu Mrk

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 22:57   Citovat  

tohle tema budu sledovat, protoze me zrovna zkusenosti s touto znackou velice zajimaji...

mel jsem totiz uz v podstate to stejne v Prelude (ale bylo to "no name" proste nejaka China) a byl to hroznej kram, stalo to kolem dvojky, kupovano tady v CR na sportovniautodoplnky.cz a nestalo to za nic, byla v tom vule jako prase, volant mel vuli jak doleva tak i doprava a taky se s nim dalo hybat ve smeru k ridici a ve smeru k palubce, takze fakt desny na presny rizeni to opravdu nebylo... a nemel jsem k tomu ten bezp. adapter, stejne tak pripojeni klaksonu bylo trochu problematicke, protoze jsem mel v aute volant s bagem a pod nim je takovy plastovy kolecko ve kterym se namotava a odviji pasek, kterej prevadi kontakty do klaksonu a do bagu, ten ale musel kvuli sportovni nabe pryc a tudiz sem musel vyresit jak tam dostat + 12V na troubitkou Velmi šťastný takze i s timto je potreba pocitat...

jinak k tomu clu a dph, pocitej, ze je budes muset platit, u takoveto polozky se tomu nevyhnes, DPH bude 20% a clo by melo byt do 10% ale mam pocit ze ti smejdi k tomu pricitaji i postovne, takze celni poplatek by se mel vypocitavat z celkove zaplacene castky... to mi hlava nebere (ale nejsem si tim jistej)

speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 0:42   Citovat  

dph a clo se vypočítává pouze z ceny produktu, poštovný se nezapočítává a sazba CLA na autodoplňky je většinou do 4%.

Jinak osobně mám od NRG quick release verzi thin něco přes dva roky a nemůžu si stěžovat, tehdy mě i s poštou stálo něco přes 3k, a kvalitativně je to velmi v pohodě a žádný známky únavy jsem nezaregistroval, holt za kvalitu si člověk musí připlatit.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 9:46   Citovat  

mot napsal:
tohle tema budu sledovat, protoze me zrovna zkusenosti s touto znackou velice zajimaji...

mel jsem totiz uz v podstate to stejne v Prelude (ale bylo to "no name" proste nejaka China) a byl to hroznej kram, stalo to kolem dvojky, kupovano tady v CR na sportovniautodoplnky.cz a nestalo to za nic, byla v tom vule jako prase, volant mel vuli jak doleva tak i doprava a taky se s nim dalo hybat ve smeru k ridici a ve smeru k palubce, takze fakt desny na presny rizeni to opravdu nebylo... a nemel jsem k tomu ten bezp. adapter, stejne tak pripojeni klaksonu bylo trochu problematicke, protoze jsem mel v aute volant s bagem a pod nim je takovy plastovy kolecko ve kterym se namotava a odviji pasek, kterej prevadi kontakty do klaksonu a do bagu, ten ale musel kvuli sportovni nabe pryc a tudiz sem musel vyresit jak tam dostat + 12V na troubitkou Velmi šťastný takze i s timto je potreba pocitat...

jinak k tomu clu a dph, pocitej, ze je budes muset platit, u takoveto polozky se tomu nevyhnes, DPH bude 20% a clo by melo byt do 10% ale mam pocit ze ti smejdi k tomu pricitaji i postovne, takze celni poplatek by se mel vypocitavat z celkove zaplacene castky... to mi hlava nebere (ale nejsem si tim jistej)

no cetl jsem prave nejakou diskuzi, kdyz jsem prolizal weby a pasak co to mel psal ze klakson vpohode, ze vse funguje. dal tam psal i nejakej borec ze s tim zavodi a taky vpoho tak zatim to vypada na pozitivni reakce ...

jinak pokud to nekdo z fora ma tak budu rad kdyz se podeli o to kde to obednaval, na netu je tech webu precejen vic tak se kazde kladne doporuceni hodi Úsměv
docela dost premyslim ze do toho pujdu totiz...

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 9:54   Citovat  

speedy_s napsal:
dph a clo se vypočítává pouze z ceny produktu, poštovný se nezapočítává a sazba CLA na autodoplňky je většinou do 4%.

Jinak osobně mám od NRG quick release verzi thin něco přes dva roky a nemůžu si stěžovat, tehdy mě i s poštou stálo něco přes 3k, a kvalitativně je to velmi v pohodě a žádný známky únavy jsem nezaregistroval, holt za kvalitu si člověk musí připlatit.

Ee, Mot ma pravdu. Zakladem je vzdy cena vcetne postovneho Úsměv Sice uz je to par let, ale u tohoto pochybuji v existenci novel HaHaaa

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 9:57   Citovat  

Mě tedy vždy celnice taky řeší CLO z celkové ceny včetně pošty. Zajímavé je, že pokud si nechám něco poslat z US, tak CLO platím vždy. U balíčků z japonska atd většinou ne Úsměv..Samo se jedná o věci nad 22 EUR Úsměv..Někdy bych ten jejich systém chtěl pochopit..

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 10:04   Citovat  

Takze jsem to nasel presne.
DPH se plati vzdy z cele castky, vcetne vymereneho cla a postovneho naštvanej
Clo bez dopravy se pocita pouze v pripade, ze se nejedna o obchodni zasilku.

Zde odkaz na upresnujici zdroj OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 10:24   Citovat  

diky za info ohledne cla a dph OK
nasel jsem ted eshop z UK, to by byla asi lepsi volba , tim bych se obojimu vyhnul pokud se nepletu ,,, to mi hlava nebere

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 10:40   Citovat  

Z UK je to všechno vpohodě. Zásilky jdou mimo celnici(EU) a většinou mi to chodí do týdne.

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 12:12   Citovat  

Ossi napsal:
diky za info ohledne cla a dph OK
nasel jsem ted eshop z UK, to by byla asi lepsi volba , tim bych se obojimu vyhnul pokud se nepletu ,,, to mi hlava nebere

hod odkaz na ten shop, taky o to mam zajem, a cena v tom shopu UK bude jiste vyssi nez v US, ze? ale kdyz spoctu postovny a clo a DPH, tak se to mozna i vyplati...

2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 12:35   Citovat  

je to trosku drazsi ale jak rikas ... po tom co odectem to clo a dph tak to vyjde lip...
a na nejaky papirovani s celnikama nemam nervy Úsměv
nasel jsem dva shopy :

tudy odkaz

tudy odkaz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 12:39   Citovat  

A nebo i tady tudy odkaz
Pošta do CZ: 12 liber

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 19:20   Citovat  

MikeT napsal:
A nebo i tady tudy odkaz
Pošta do CZ: 12 liber

jj ale to je jen ten short hub adapter na volant, je jeste potreba quick release kit ...
kazdopadne cena je tam o nekolik desitek liber mene (30), zajimavy, aby to nebyla nejaka ebay napodobenina kuky kuk

Obsah fóra Honda-club.cz   
NRG Quick Release
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina