Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Vti B18C4
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 21:23   Citovat  

Zvažuji prodej své Hondy Civic, jedná se o 6g „anglána“ 1.8Vti/124kw B18C4 z roku 1999. Neprodávám kvůli závadám, ale kvůli tomu, že potenciál a účel auta už moc nevyužívám. Kupoval jsem ho na přechodnou dobu na ježdění do práce a občasné výlety jako druhé auto. Auto kupované jako nové v Čr a od r 1999 do 2010 ježděná po Praze. Jsem 4. majitelem od 11.9.2010. VIN: SHHMB6730WU004257, Eko zaplacená, najeto něco málo přes 200000km. Výbava klasika anglán: elektrika, klima, polokůže, centrál DO, zimní pneu Continental ještě tak na jednu sezonu na orig. Vti kolech. Serviska není, ale předchozí majitel prý jezdil k panu Kunhelovi od r 2007 a vedl vlastní servisní historii, já jsem v tom pokračoval...
Podvozek: Vzhledem k tomu, že je auto ježděné převážně po Praze, tak podvozek už něcco pomatuje, není to ale nic šíléného. Na zadní nápravě by to chtělo pár silentbloků povyměňovat , něco vyměněné, přední se zdá být ok. Některé díly na podvozek + komplet uložení stabilizátorů mám už nakoupené a event. dám k autu. Vpředu tlumiče Koni, vzadu zánovní..Nemám moc času se do toho pouštět. Výfuk, zadní tlumič je nový a navařil jsem na něj ještě decentní kulatou koncovku, střední tlumič byl vyhnilý – nahradil jsem ho rovnou tubkou. Katalizátor snad ještě chvilku žít bude. Před zimou proveden ochraný nástřik podvozku bitumenem a prahy vystříkány voskem do dutin. Nové zadní brzdy (třmeny i desky), přední ok.
Motorově je auto bez problému. Ježděno na 100oktan, spotřeba cca 8l/100km, oleje zanedbatelná doléval jsem cca 2dcl po 5000 km, měněn každých 10000. Před zimou měněn palivový filtr, palec přebroušen, nové víčko rozdělovače, modré silikonové zapalovací kabely, svíčky NGK. Zánovní baterie Banner. Komplet nové rozvody ve 199000km vč. vodní pumpy, řemen a multiřemeny Gates, měněn termostat a snímač chladící kapaliny, výměna válce posilovače brzd a mnoho dalšího…. Při další výměně oleje jsem se chystal vyměnit těsnění pod vanou, lehce to tam a pod hlavou sálá – není to nic markantního, ale já mám rád věci TOP, pod víkem udělané. Těsnění mám nakoupené, dám k autu. Převodovka v pořádku synchrony neškrtají. MTF měněno pravidelně. Klima pravidelně dezinfikovaná a doplňovaná.
Karoserie: Opět bych to svedl na centrum Prahy, že se ve dveřích oběvují dolíčky a obouchaná místa, s tím se ale asi nedá nic dělat, za mého vlastnictví garážováno. Bez koroze, pouze klasicky u Hond – zadní lemy trochu nabublané, ale nikoli prohnilé. Prahy a spodek auta ok. Na předek nebouraná, předchozímu majiteli se ale povedlo na cosi nacouvat a lehce se opřel zadkem, je to „tak nějak“ opravené, funkční ale na spodku 5.dveří je vidět prasklý lak a malá deformace, nárazník narovnán – není poznat popř vyfotím.
Vzhledem k investicím do auta a pořizovací ceně bych byl někde na 85000Kč a víc, nejsem ale blázen a vím jaká je dnešní doba, trh ojetin daleko širší než poptávka k tomu dnešní ceny PHM. Cenu bych si představoval někde na 70000Kč s tím, že by se o ceně dalo ještě jednat, ale poznámky typu za 40000 ho vezmu si nechte prosím – je to VTI !. Na prodej nespěchám mám čím jezdit, proto když se neprodá zůstane v garáži a spz dám do depozitu a pak se uvidí co dál, třeba se ten motor bude ještě hodit Úsměv Případné dotazy rád zodpovím, nebo dodám fotky na požádání.
Děkuji všem za pozornost VTEC
Foto zde: tudy odkaz

tel:733776616
mail: civicvtman@gmail.com

DSC_0219.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0219.JPG, 566.94 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 10:47   Citovat  

promiň za offtopic ale konečně pořádně napsanej inzerát OK kurnik mít na to prachy už ho mám doma Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 11:18   Citovat  

drambejs napsal:
promiň za offtopic ale konečně pořádně napsanej inzerát OK kurnik mít na to prachy už ho mám doma Velmi šťastný

Díky dal jsem si záležet, ale myslím, že mi tam stejně ještě něco chybí Velmi šťastný to mi hlava nebere No mysím, že dlouho potrvá než se prodá...
   Návrat  
drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:10   Citovat  

já si mysli že bude za chvilku pryč Úsměv btw kolik si to veme teď v zimě ? UP
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 15:14   Citovat  

benzínu? co mám tak nějak by očko fik odměřené tak dálku (Hradec Králové - Chomutov) jsem jel kolem a kolem 7-7,5l/100km (dálnice svižnějším tempem) po městě a dojíždění do práce mi to vychází tak nějak kolem 8l max.do těch 9l/100km. Samozřejmě není to nejmíň, ale na druhou stranu to není zase tolik vzhledem k výkonu toho auta (170koní). Celkově když jedu s ní mám super dojmy z jízdy a nějaké ty tdička nám starosti nedělají. Jsem rád, že jsem si jí mohl vyzkoušel, ale je čas posunout se dál, k tomu mám rozdělán ještě projekt eg5 turbo a 3 auta v dnešní době není lehké uživit... VTEC
   Návrat  
Shorty je teď offline  Shorty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 18:32   Citovat  

Auto znám a musím říct že je to parádní svezení. Valda jí dopřával tu nejlepší péči a po technické stránce je to top a ty kosmetický vady nejsou nic hroznýho škoda že nemám prachy jinak by už stála u mě před domem. OK
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 19:38   Citovat  

snad sem nepřehlédl v textu, ale kde je auto k videni?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 20:25   Citovat  

Lukavice u Rychnova nad kněžnou Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 20:24   Citovat  

Možná i výměna, za ek3, eg8, ep2 aj. s oboustrannými doplatky dle nabídky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2012 , 23:10   Citovat  

Up nejspíš půjde na díly...Byl by zájem především o kastly, karosářské díly, interiér a drobnosti? Nechám za směšné ceny. Motor a nápravy si nechám na swap do eg5. Podle zájmu začnu s rozděláváním a veškeré díly pak umístím do jednoho topicu spolu s pár díly na turbo kit na d16z6 jako nové turbo, svody atd. Zároveň se s prosbou obracím na swapera, který má s podobným swapem zkušenost viz.: tudy odkaz
   Návrat  
grafv je teď offline  grafv
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 14:19  Naposledy upravil grafv dne 14.2.2012 , 14:46, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Zájem bych asi měl o nějaké blbiny jako jsou lišty dveří vlevo u okna dolea kovové i plastové (nastojaka) i s přidělavatkama a plastové podběhy přední se všema plastovýma šroubkama možná i zástěrky všechny 4 no a mlhovka na straně řidiče jo a taky zadní ostřikovač oken, přidělávátka plast prahů, červený znak vzadu, vše pokuď je nepoškozené!Kdyby teda byl na díly a moh bys vyfotit sedačky a volant?
Možná taky koberce a koncový tlumič to už záleží za kolik by to vše bylo.
Škoda že není black pearl to bych asi stál i o jiné karosářské díly...
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 14:29   Citovat  

walda91 napsal:
Up nejspíš půjde na díly...Byl by zájem především o kastly, karosářské díly, interiér a drobnosti? Nechám za směšné ceny. Motor a nápravy si nechám na swap do eg5. Podle zájmu začnu s rozděláváním a veškeré díly pak umístím do jednoho topicu spolu s pár díly na turbo kit na d16z6 jako nové turbo, svody atd. Zároveň se s prosbou obracím na swapera, který má s podobným swapem zkušenost viz.: tudy odkaz

to mi pridje jako skoda swapovat, chvilku jsem nad nim uvazoval ...

pokud to chces jako performance swap tak to neni idealni volba, ma dost dlouhou prevodovku, .... kdybys chtel poradit se swapem tak klidne napis

mel jsem c6g coupe s b16a2 Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Nosound89 je teď offline  Nosound89
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 18:40   Citovat  

kdyby šel na díly tak bych měl zájem o přední kapotu s maskou, podspoiler popřípadě celý nárazník, zadní křídlo a možná i sedačky, ale to by záleželo na ceně Mrk

nic nepotřebuji nutně tak by mi stačil jen podspoiler a křídlo Úsměv vše ostatní bych bral jen kvúli toho, že to budeš mít asi méně obité a v lepším stavu Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 18:58   Citovat  

Ja myslim, ze na dily se to nevyplati, pokud za to chces 70tis...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 19:28   Citovat  

neni to skoda? myslim ze za cca 70 by si casem kupce nasel.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 23:44   Citovat  

Chlapci hele, poraďte...Zkuste se vžít do mé situace a napište svůj názor. Mám eg5 karoserii, komplet vyvařenou atd. Mám k ní papiry orig. d16z6 a mám ještě jedny papíry b16a2. To auto se mi neskutečně líbí. Mám anglána původně koupený na ježdění do práce, pro rohlíky a retka do trafiky. Pak mám ještě jednoho ropáka s francouzským původem a ještě nějakej ten služebák by se našel, tudíž je ten anglán pro mě celkem zbytečný na to ježdní do práce atd hlavně při dnešních cenách PHM si myslím, že by mi stačila i nějaká jebka otřískaná na provoz nenáročná. Při jízdě do práce nepotřebuju, aby mi to auto dělalo nějakou radost, což ten anglán umí výborně, ale auto pro rdost bude právě ta eg5. Nyní mám 2 možnosti: Mám blok Z6, zgenerálkovanej, výbrus, nový šály Acl, ojnice eagle, kované písty z vitary, blok guard, apr štefty... za tuto práci vděčím Wheelmanovi, je to velice vstřícný a ochotný člověk (dík mu patří i za tu kastli:)) blok bude korunován hlavou P08 od minora, kterou ještě čeká event. Go kované ventily, pružinky a Ti retainery.Připravené je nové turbo tuším T25 a zakázkové svody. Na tento setup ještě chybí celkem dost věcí kolem motoru a jeho fungování, jako je spojka, BoV,OCT,IC kit,Westgate, chladič, rozdělovač, klapka, regulátor tlaku paliva, a nějaké to těsnění atd. Druhá možnost, kter se nyní nabídla je použít komplet vnitřnosti z komplet anglána (motor, nápravy,...) a další přebytečnosti jako karosařina, interiér rozprodat...prodat i motor d16z6 tak jak je, pokud by se někdo našel, nebo prodat toho anglána a pokračovat v turbu a do práce koupit nějaké fáčko nebo něco tak... Co mám zvolit, kterou cestou by jste šli Vy?? Děkuju za názory Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 6:31   Citovat  

prodal bych anglana a dodelal to turbo, uz v tom mas co si psal dost prace i penez, ktere nikdo pri pripadnem prodeji neoceni. za utrzene penize dostavis a koupis nejakou 1,4i do prace. Naopak bys za d16 skoro nic neodstal a za kastli taky asi moc ne a mel bys porad jen jedno auto a nedodelane. Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 8:43   Citovat  

Clark napsal:
prodal bych anglana a dodelal to turbo, uz v tom mas co si psal dost prace i penez, ktere nikdo pri pripadnem prodeji neoceni. za utrzene penize dostavis a koupis nejakou 1,4i do prace. Naopak bys za d16 skoro nic neodstal a za kastli taky asi moc ne a mel bys porad jen jedno auto a nedodelane. Mrk

je to dobrý něco na tom bude, další názory?
   Návrat  
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 9:14   Citovat  

můj názor znáš Úsměv

blbost "zabít" hezkého englána... kupec se najde a dodělal bych původní plány...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 9:20   Citovat  

Wheelman napsal:
můj názor znáš Úsměv

blbost "zabít" hezkého englána... kupec se najde a dodělal bych původní plány...

Dopadne to tak Úsměv ozvy se až to budeš mít doma, stavím se
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 12:00   Citovat  

neblázni prodej anglána tak jak je a postav to turbo spočítej si jenom tý práce a času penize co si dal do turba ti už nikdo nedá a b18 nepojede jako turbo :twisted: musíme pokecat ať ti to vymluvim Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 13:00   Citovat  

vidis to uz mas tri ze tri Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 14:18   Citovat  

Ale b18 z anglána by se dala upravit na b18 ITR... Lucy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 22:48   Citovat  

Velmi šťastný Tak turbo zůstavá, anglána ač nerad musím poslat do světa. jen mi ho je líto je to můj první Dohc Vtec a kdybych to turbo nezačal určitě by motor putoval do eg 5 a ladilo se. Místo něj pořídím nějaký hnusný učelový dayli přibližovadlo do práce a dokončím turbo. H+ PRODEJ NA DÍLY ZRUŠEN !!!!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 23:27   Citovat  

Upřímně, kolik si papaj ty 1.3, 1.4, 1.5 v c5g a 6g?
   Návrat  
spawn je teď offline  spawn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 18:05   Citovat  

walda91 napsal:

moje c5g D15B2 si veme +- 10 nevím přesně, ještě sem neměl možnost to pořádně spočítat je zima Velmi šťastný natech 45l zhruba tech 400-500 km
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 21:35   Citovat  

walda91 napsal:

Asi tak o litr až dva méně. Moc si nepomůžeš.....
A ještě nebudeš mít dostatek výkonu pro bezpečné předjíždění.
Jestli je to VTI v cajku a nevyžaduje investice, tak si ho nech. Pokud ho budeš chtít za každou cenu prodat, tak na tom tratíš mnohem víc peněz než za benzín při lehce vyšší spotřebě.
   Návrat  
spawn je teď offline  spawn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 15:10   Citovat  

tudy odkaz

tady je jeden anglá zbořenej a motor mu prej jede......

sorry za offtopic Úsměv
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 14:59   Citovat  

spawn napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/14395785/Vymenim-Hondu-Civic-18-VTI-za-MOTO-nebo-PRODAM.php

tady je jeden anglá zbořenej a motor mu prej jede......

sorry za offtopic Úsměv

sorry za offtopic ale vsem pripadnym zajemcum se snazim jen usetrit cas a penize,na motor jsem se byl podivat se Zemim a ten motor je proste v haji,svicky od oleje a v jednom valci musi unikat komprese...Na Zemiho radu jsem do toho nesel,motor spatnej a to se jeste nevidel spodek a nevi se jak je na tom prevodovka,poloosy atd...To jen pro pripadny zajemce,snad se inzerent nenastve za muj koment... Honda
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 18:15   Citovat  

owraka napsal:
sorry za offtopic ale vsem pripadnym zajemcum se snazim jen usetrit cas a penize,na motor jsem se byl podivat se Zemim a ten motor je proste v haji,svicky od oleje a v jednom valci musi unikat komprese...Na Zemiho radu jsem do toho nesel,motor spatnej a to se jeste nevidel spodek a nevi se jak je na tom prevodovka,poloosy atd...To jen pro pripadny zajemce,snad se inzerent nenastve za muj koment... Honda

Jo, hlavně že má vymazlený motor..... Další TOP stav. Velmi šťastný
Děkuju za cenné info.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Vti B18C4
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina