Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 50 z 333
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 11:02   Citovat  

krtekm napsal:
zakladem je palec, vicko, kabely, svicky, palivak. pokud si jima nejsi jistej rovnou vsechno povimenuj. nerikam ze to je timto ale muze byt. muze to byt i nekvalitni benzin nebo spousta daslich veci...

jezdim na lpg Úsměv a dela to jak na benzin,tak na plyn.no nic,koupim zatim ten palec a vicko...

nemate nekdo tip,kde nejlepe koupit?nebo od koho treba z klubu???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 14:45   Citovat  

jestli si dobre pamatuju, zapalovace jsou dost citlive na vule ventilu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 15:04   Citovat  

krtekm napsal:
jestli si dobre pamatuju, zapalovace jsou dost citlive na vule ventilu...

ventily serizeny Mrk
   Návrat  
honda je teď offline  honda
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 23:34   Citovat  

Zdravim
Má tu prosím někdo zkušenost s montáží tempomatu z 2,0 do 1,8 ? Jde mi hlavně o případnou přípravu v kabeláži (motoru a interiéru a cívky volantu) u 1,8 - 5dv liftback , r.v. 2000 .
Díky za jakoukoliv radu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2012 , 0:05   Citovat  

honda napsal:
Zdravim
Má tu prosím někdo zkušenost s montáží tempomatu z 2,0 do 1,8 ? Jde mi hlavně o případnou přípravu v kabeláži (motoru a interiéru a cívky volantu) u 1,8 - 5dv liftback , r.v. 2000 .
Díky za jakoukoliv radu.

...hmmm, kabeláž už tam v 1.8 možná bude, zaslepená.Nejhorší ale vidím předělat ten volant... zzzzzzz
   Návrat  
honda je teď offline  honda
PříspěvekZaslal: 12.2.2012 , 8:25   Citovat  

Volantu se až tak neobávám, určitě to bude snadnější než vyměňovat kabelové svazky Smutný .
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2012 , 11:19   Citovat  

honda napsal:
Volantu se až tak neobávám, určitě to bude snadnější než vyměňovat kabelové svazky Smutný .

mam kdyztak volant s ovladanim tempomatu.je z prelude 5g,triramenny,kozeny.pasuje do accorda.mam ho v coupe.jeden volant mam navic Úsměv akorat nemam airbag
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2012 , 11:31   Citovat  

honda napsal:
Zdravim
Díky za jakoukoliv radu.

nevim jiste ale myslim ze uzivatel t-i-c-t-a-c zastavbu delal...
   Návrat  
xan je teď offline  xan
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.2.2012 , 15:01   Citovat  

zdravim tak sem asi 14 dni majitelem acc 6g rv1999 ale hned po koupi me prestal fungovat dalkovej central nemate s tim nekdo zkusenost? cim to muze bejt ? za tu dobu co auto mam fungoval asi tak 3x nevim jestli to je mrazem nebo necim jinym, baterku v ovladaci sem uz menil a porad stejny Se stydím
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2012 , 17:50   Citovat  

xan napsal:
zdravim tak sem asi 14 dni majitelem acc 6g rv1999 ale hned po koupi me prestal fungovat dalkovej central nemate s tim nekdo zkusenost? cim to muze bejt ? za tu dobu co auto mam fungoval asi tak 3x nevim jestli to je mrazem nebo necim jinym, baterku v ovladaci sem uz menil a porad stejny Se stydím

to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
xan je teď offline  xan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2012 , 20:24   Citovat  

Robbie napsal:
to mi hlava nebere to mi hlava nebere

uvidime no treba to rozmrzne
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2012 , 20:33   Citovat  

xan...procti forum...ono to dalkove u 6gecka funguje tak prapodivne Velmi šťastný /mackam nekdy i petkrat/...
...a jeste neco pokud si dobre spominam tak nekdo psal ze pri hledani narazil na kondenzovanou vlhkost ve spinacce takze si autak stale myslel ze je klic v zapalovani - projdi forum urco to najdes Úsměv...

AFY
   Návrat  
xan je teď offline  xan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2012 , 21:25   Citovat  

chalejkum napsal:
xan...procti forum...ono to dalkove u 6gecka funguje tak prapodivne Velmi šťastný /mackam nekdy i petkrat/...
...a jeste neco pokud si dobre spominam tak nekdo psal ze pri hledani narazil na kondenzovanou vlhkost ve spinacce takze si autak stale myslel ze je klic v zapalovani - projdi forum urco to najdes Úsměv...

AFY

na ty vlchkosti ve spinacce by neco mozna mohlo bejt sviti me ten krouzek kolem klice ve spinacce i kdyz je klic venku (nevim mozna to je normalni) ale na palubce me to nic neukazuje ze by tam byl klic (jinak sem taky zjistil ze muzu klic vyndat i pri nastartovanym motoru a motor porad bezi ale predpokladam ze je to normalni Mr. Green )
no du hledat na foru a zejtra zkusim mackat 5x Je to tam.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 10:27   Citovat  

xan napsal:
na ty vlchkosti ve spinacce by neco mozna mohlo bejt sviti me ten krouzek kolem klice ve spinacce i kdyz je klic venku (nevim mozna to je normalni) ale na palubce me to nic neukazuje ze by tam byl klic (jinak sem taky zjistil ze muzu klic vyndat i pri nastartovanym motoru a motor porad bezi ale predpokladam ze je to normalni Mr. Green )
no du hledat na foru a zejtra zkusim mackat 5x Je to tam.

To s tim klickem sem zjistil u Targy nedavno taky asi zamek spinacky v haji?Ze by?Ale v accu je spinacka nova z hondy to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 11:18   Citovat  

David.306 napsal:
Poradi nekdo?Kde nebo od koho nejlepe koupit palec a vicko rozdelovace(novy)?

A zaroven se chci zeptat:Mam v poslednich par mesicich problemy s tim ze motor obcas cuká.Je uplne jedno jestli je studeny nebo zahraty,ale vzdycky to zacne cukat,kdyz jedu treba v obci a mam 2000-2500otacek motoru.Dela to jen par desitek,stovek metru a pak zas dobry.Mel sem sundany vicko rozdelovace a palec,byli dost zaneseny a asi i opaleny.Nicmene,kontakty jsem poradne ocostil(obrousil smirkem) a par dni auto jezdilo bez problemu.Myslite,ze by mohl byt uz spatny palec a vicko rozdelovace?Nebo mate tip na neco jineho?Nejake cidlo?Spinaci skrinka?Dekuji

koupeno a vymeneno vicko rozdelovace a palec,bohuzel asi vyhozene penize.cukalo to zase.mezi 2000-2500 otacek a kdyz sem pridal plyn,tak se to jakoby dusi a nechce zrychlovat,pak treba preradim a zas to jede normalne.dela to jen nekdy,ne pokazde.svicky meneny pred 8000km a kabely zmereny a maji hodnoty podle servisniho manualu.tak uz fakt nevim,ale honda uz pujde asi ze skaly Velmi šťastný
   Návrat  
kocour je teď offline  kocour
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 15:37  Naposledy upravil kocour dne 15.2.2012 , 15:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Seřízení ventilů + vyčistění rozdělovače na A6G 2.3 F23Z5

Zdravím pánové, mám 2 dotazy:

1) musí se na našich accordech seřizovat jednou za čas ventily nebo máme hydroštely a není to potřeba? Pokud ano, nemáte někdo předepsané hodnoty pro můj motor?!

2) preventivně chci vyčistit kontakty v rozdělovači a krabičku, ale nevím jestli to má nějaká úskalí a jestli je to vůbec dobré udělat, čemu tím pomůžu?!... případně je-li to slabina našich accordů?!

Díky za odpovědi a přeji hezký den...

tak zatím ni...nikdo neřešil?! Ble
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 17:43   Citovat  

David.306 napsal:
koupeno a vymeneno vicko rozdelovace a palec,bohuzel asi vyhozene penize.cukalo to zase.mezi 2000-2500 otacek a kdyz sem pridal plyn,tak se to jakoby dusi a nechce zrychlovat,pak treba preradim a zas to jede normalne.dela to jen nekdy,ne pokazde.svicky meneny pred 8000km a kabely zmereny a maji hodnoty podle servisniho manualu.tak uz fakt nevim,ale honda uz pujde asi ze skaly Velmi šťastný

zkusil bych vyměnit cívku v rozdělovači. Nebo celý rozdělovač za nějaký funkční.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 18:03   Citovat  

mikos napsal:
zkusil bych vyměnit cívku v rozdělovači. Nebo celý rozdělovač za nějaký funkční.

jen mit penize na experimenty Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 18:20   Citovat  

To je zapeklita vec toto... Jeste bych skusil omrknout kostru. Jestli se nekde nevyklepala.
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 21:24   Citovat  

David.306 napsal:
jen mit penize na experimenty Tak to valím bulvy

Mě to dělalo to samý, co tobě. Koupil jsem jinej rozdělovač a zatím mám klid (musim zaklepat). Ono ti toho na výměnu stejně moc nezůstává.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 21:49   Citovat  

mikos napsal:
Mě to dělalo to samý, co tobě. Koupil jsem jinej rozdělovač a zatím mám klid (musim zaklepat). Ono ti toho na výměnu stejně moc nezůstává.

nj,ted jde jen o to kde a za kolik ho sehnat.mam coupe,motor F20B5,tak nevim,zda bude stejnej jako u sedanu(F20B6)???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 7:28   Citovat  

Radsi bych nasel nekoho s accem co je blizko a skusil ten rozdelovac vymenit z jinyho fungujiciho auta. Predstih nerozladis protoze rozdelovac ma pevnou pozici. Kupovat na slepo civku nebo ridici modul je draha sranda...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2012 , 15:49   Citovat  

krtekm napsal:
Radsi bych nasel nekoho s accem co je blizko a skusil ten rozdelovac vymenit z jinyho fungujiciho auta. Predstih nerozladis protoze rozdelovac ma pevnou pozici. Kupovat na slepo civku nebo ridici modul je draha sranda...

nj,jenze kdo mi ho pujci na nejakou dobu?cca tejden-14 dni?ne pokazdy to zlobi,tak bych musel chvili testovat Tak to valím bulvy

a ani nevim jestli ma sedan(F20B6) a coupe(F20B5) stejny rozdelovac to mi hlava nebere
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 8:29   Citovat  

kocour napsal:
Seřízení ventilů + vyčistění rozdělovače na A6G 2.3 F23Z5

Zdravím pánové, mám 2 dotazy:

1) musí se na našich accordech seřizovat jednou za čas ventily nebo máme hydroštely a není to potřeba? Pokud ano, nemáte někdo předepsané hodnoty pro můj motor?!

2) preventivně chci vyčistit kontakty v rozdělovači a krabičku, ale nevím jestli to má nějaká úskalí a jestli je to vůbec dobré udělat, čemu tím pomůžu?!... případně je-li to slabina našich accordů?!

Díky za odpovědi a přeji hezký den...

tak zatím ni...nikdo neřešil?! Ble

Taky by me zajimal bod 1 vzhledem k tomu, ze mi nejde otevrit manual.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 8:47   Citovat  

To kendik a kocour: Tedy, vůbec přemýšlet o tom, že honďácký motory mají hydroštely, za to bych "ordinoval" 20x Zdrávas a Otčenáš... Úsměv To teď po ránu neslyšíte krásný dieselový klapot ventilů, než se motor pořádně prohřeje? Velmi šťastný
No nic... Ještě horší bylo, když jsem kdysi ukazoval motor jednomu, ehm, jak ho slušně nazvat, a on, přestože jasně musel vidět kabely od rozdělovače, se naprosto vážně zeptal, jestli je to diesel. Beze slova jsem kapotu motoru zavřel radši s ním šel do hospody probírat ženský.
Jo, a mrkněte do tabulky, tam ty hodnoty pro seřízení ventilů jsou.

Valve clearance2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Valve clearance2.JPG, 139.37 kB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 10:18   Citovat  

Samoze vim ze hydrostely nemaji jen jsem nevedel jak casto se maji nechat seridit diky za rychle info Úsměv
Takze to neni divny kdyz mi v techle mrazech prvnich 5 minut motor rachta skoro jak naftak od VW? Po ohrati uz je to zase ten klasickej sametovej zvuk Úsměv
   Návrat  
xan je teď offline  xan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2012 , 17:00   Citovat  

tak forum mam precteny nic moc sem o tom dalkovym nenasel jeste me napadlo vymazat ridici jednotku jak mam postupovat odpojit baterku asi vyndat nejakou pojistku ne? Se stydím předem diky za odpoved
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2012 , 21:43   Citovat  

Zdravim Vás... Zrovna včéra jsem ztratil dálku Tak to valím bulvy byla už stejně ta krabička nalomená což o to, ale nevíte kolik si tak řeknou v Hondě za novou dáku? klíče mám dva ale prostě dálka neni... A ještě jeden dotázek: Dneska mě zarazil pohled na ručičku u teploty motoru kerá byla uplně dole celou cca hodinu jízdy Ble ted nevim, jestli jsem si toho nikdy v zimě nevšiml, ale podle mýho by měla být minimálně ve čtvrtce, díky za jakoukoli radu nebo postřeh OK
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 8:58   Citovat  

Co jsem tak vyčmuchal bude to asi ranec v tý Hondě... 4-5000,- nesouhlas To radši půjdu do něčeho jako třeba zde:
tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 9:06   Citovat  

Jorgensen napsal:
Co jsem tak vyčmuchal bude to asi ranec v tý Hondě... 4-5000,- nesouhlas To radši půjdu do něčeho jako třeba zde:
tudy odkaz

kamos si nechaval delat klic s imobilizerem nekde u HK za cca 800,- a zjistoval jestli dela i dalkace.a on ze ne,dela je jeho kamos,ale nevim za kolik.ale muzu ti kdyztak zjistit cislo na toho co dela klice a pres nej se muzes domluvit.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina