Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 184 z 272
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 10:03   Citovat  

zyx napsal:
Covece mam jen plechy 15" bez pneu.Byli na tom zimaky ale ty jsem prodal zvlast.

plechz 15ky mam prave taky ..... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 12:42   Citovat  

jak je to se spotrebou s tempomatem ?

nezere to vic, nez kdyz si budu drzet .. .stejnou rychlost pedalem ? Úsměv

( za predpokladku konstatni rychlosti )

je mi jasny ze kdyz dam + nebo - .... tak to zrychluje pod plnym plynem Velmi šťastný
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 13:26   Citovat  

Newer napsal:
jak je to se spotrebou s tempomatem ?

nezere to vic, nez kdyz si budu drzet .. .stejnou rychlost pedalem ? Úsměv

( za predpokladku konstatni rychlosti )

je mi jasny ze kdyz dam + nebo - .... tak to zrychluje pod plnym plynem Velmi šťastný

ja mam spotrebu stejnou nebo trochu lepsi. Spis je blby ze lidi kolem neumej jezdit plynule takze porad zrychlujes nebo zpomalujes a to me pak nebavi to porad prenastavovat a radsi to vypnu. Malokdy se mi stane ze zapnu tempomat a je tak maly nebo plynuly provoz ze uz ho nemusim regulovat a jedu az do cile...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 13:42   Citovat  

PreludeZ napsal:
ja mam spotrebu stejnou nebo trochu lepsi. Spis je blby ze lidi kolem neumej jezdit plynule takze porad zrychlujes nebo zpomalujes a to me pak nebavi to porad prenastavovat a radsi to vypnu. Malokdy se mi stane ze zapnu tempomat a je tak maly nebo plynuly provoz ze uz ho nemusim regulovat a jedu az do cile...

Moje řeč je to dobrý Každopádně je to nechutně návyková záležitost, hlavně na dlouhý cesty, úplně si chrochtám blahem Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 13:30   Citovat  

jakej motorovej olej je predepsanej pro h22a5 ( prelude 5g ) ?

EDIT : ted tam je tusim 5w-30 plna syntetika
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 20:07   Citovat  

Čaues,
potřebuju poradit. Jakým způsobem dostáváte z kotouče ty zajišťovací šroubky? Chtěl jsem měnit brzdy na předku a nemůžu to za živýho boha vyšroubovat. Máte na to někdo nějakou techniku, nebo co přesně za vercajk na to používáte? Klasický šroubovákem jsem s tim ani nehnul a to jsem to nejdřív postříkal odrezovačem a ještě jsem to trochu poklepal kladivem Smutný
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 21:08  Naposledy upravil Pjétro dne 18.2.2012 , 21:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DanTe napsal:
Čaues,
potřebuju poradit. Jakým způsobem dostáváte z kotouče ty zajišťovací šroubky? Chtěl jsem měnit brzdy na předku a nemůžu to za živýho boha vyšroubovat. Máte na to někdo nějakou techniku, nebo co přesně za vercajk na to používáte? Klasický šroubovákem jsem s tim ani nehnul a to jsem to nejdřív postříkal odrezovačem a ještě jsem to trochu poklepal kladivem Smutný

taky jsem tenhle problém řešil,vyzkoušel jsem snad cokoliv ....ale nakonec to stejně vyhrála navařená matka Mrk
pak si doma najít ten samej šroubek,jednoduše zkrátit závit a našroubovat zpátky...
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 21:11   Citovat  

DanTe napsal:
Čaues,

Pokud myslis sroub na kotouci tak odvrtat aby jsi sundal kotous a pak uz to jde klestema ten zbytek pokud to tam neni nejak prirezle.Potom by jsi musel jedine privarit matku a odsroubovat.nebo to neresit ponevac je tam jen kuli tomu aby se ti nenasazovali blbe kola.kotouc drzej srouby na kola.navic honda ma stefty tak pohoda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 21:11   Citovat  

Pjétro napsal:
taky jsem tenhle problém řešil...nakonec to stejně vyhrála navařená matka Mrk

Navařená kam? to mi hlava nebere

Zítra jdu do kelly koupit speciální šroubovák, tak snad to tím sundám Úsměv Vrtat se mi nechce, minule jsem na tom dodělal tři vrtáky a odvrtával jsem to fakt hodně dlouho zmatenej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 21:21   Citovat  

DanTe napsal:
Navařená kam? to mi hlava nebere

Zítra jdu do kelly koupit speciální šroubovák, tak snad to tím sundám Úsměv Vrtat se mi nechce, minule jsem na tom dodělal tři vrtáky a odvrtával jsem to fakt hodně dlouho zmatenej

normálně vezmeš velkou matku tak aby když ji přiložíš na kotouč nad tu hlavu tak aby nebyla o moc větší než hlava abys nepřivařil i kotouč...a napereš tam svár na co největší proud (samozřejmě na tak velkej aby hned neutavil matici)
nechápu na co kupovat speciální šroubovák to mi hlava nebere navíc nechápu v čem je speciální,když já jsem na to vyzkoušel všechny druhy šroubováků,a pak i golu s nástavcema a stejně ani wc nakonec se jenom ohlodaly...
jinak to vrtání taky nevidim jako super nápad už jenom k úspoře vrtáků,navíc ty šrouby tam jsou většinou krásně zarostlý takže těžko je pak kleštěma někdo dostane ven,...budou se pak muset stejně navařit OK
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 22:13   Citovat  

Newer napsal:
jakej motorovej olej je predepsanej pro h22a5 ( prelude 5g ) ?

EDIT : ted tam je tusim 5w-30 plna syntetika

je na to osvedcene zaklinadlo "RTFM" HaHaaa

jinak na 5W30 jeszdi spousta z nas Úsměv

Prelude.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Prelude.jpg, 102.33 kB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 22:49   Citovat  

Ten speciální werk se jmenuje odrážecí šroubovák...je to dobrá věc(Pjétro, všechno si nevyzkoušel). Dáš do toho ránu kladivem, skládá se to ze dvou kusů, má to na sobě šroubovici. Jak to držíš a majzneš do toho, tak se ta část s bitem o kousek otočí(tou ranou se zároveň šroub trochu odrazí a bit má lepší kontakt a tolik se neožvejká). A jsou na to potřeba kvalitní bity, jinak se ožvejkají Velmi šťastný.

Problém je v tom, že ten šroubek je zarostlý většinou na konci, takže buď velká rána(malá nestačí), aby se odrazil. Nebo zde zmíněné navaření, případně ten odrážecí šroubovák Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 23:12   Citovat  

Stepa napsal:
Ten speciální werk se jmenuje odrážecí šroubovák...je to dobrá věc(Pjétro, všechno si nevyzkoušel). Dáš do toho ránu kladivem, skládá se to ze dvou kusů, má to na sobě šroubovici. Jak to držíš a majzneš do toho, tak se ta část s bitem o kousek otočí(tou ranou se zároveň šroub trochu odrazí a bit má lepší kontakt a tolik se neožvejká). A jsou na to potřeba kvalitní bity, jinak se ožvejkají Velmi šťastný.

Problém je v tom, že ten šroubek je zarostlý většinou na konci, takže buď velká rána(malá nestačí), aby se odrazil. Nebo zde zmíněné navaření, případně ten odrážecí šroubovák Úsměv

to sou zase vymoženosti Velmi šťastný pravda,ještě jsem nezkoušel autogen...nevim teda kolik takovej werk stojí,ale i tak si myslim že nejsnažší je navařit matku,a dát krásnej novej šroubek ,no nie kouř než jet koupit šroubovák a doufat že to pomůže...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 23:20   Citovat  

Stepa napsal:

Sice jsem nechtěl kupovat tohle, ale ať hledám jak hledám, tak odrážecí šroubovák nikde nenalézám maximálně najdu dětský odrážedlo Velmi šťastný Ale vím že tohle existuje, že jsem kdysi v servisu koukal na mechanika kterej tenhle šroubovák měl, nemá to nějakej specifickej název, nebo nemáš tušení kde to koupit? V AK to nemaji

EDIT: Už jsem to našel, jmenuje se to rázové nářadí a mají to i v AK je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 23:33   Citovat  

DanTe napsal:
Sice jsem nechtěl kupovat tohle, ale ať hledám jak hledám, tak odrážecí šroubovák nikde nenalézám maximálně najdu dětský odrážedlo Velmi šťastný Ale vím že tohle existuje, že jsem kdysi v servisu koukal na mechanika kterej tenhle šroubovák měl, nemá to nějakej specifickej název, nebo nemáš tušení kde to koupit? V AK to nemaji

EDIT: Už jsem to našel, jmenuje se to rázové nářadí a mají to i v AK je to dobrý

tak nahoď odkaz a hlavně cenu Velmi šťastný ...zítra se pochlub jak se zadařilo
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 23:35   Citovat  

Pjétro napsal:
tak nahoď odkaz a hlavně cenu Velmi šťastný ...zítra se pochlub jak se zadařilo

Zítra nevím jestli se k tomu dostanu, maximálně to asi stihnu jen koupit Úsměv Každopádně tady je ta sada co chci kupovat tudy odkaz |WP2N0moO
+EvNJ6ym96nEeBFYERV6HHiFYKHsHkLQqsGdFTs/WGaEpFoT/on9gwY+s03MpCGgHEOgHTBWQFvYiI1iPiQIDU
jA87JQB/SPiBvC7dkQai4oV7kFVOMUVUB1d1W2j/fD3qGxWfHTf+Zrg2Pv7eTFTSA5DzF0F9+5dlvCfgYQ90pFvAXW0Z2TBvPBq/NKpD+feLBzwXcfNoAsjo5
K6n7TFU44cGQ/RYmwFwr17rsN6AAJIJj2S7WGD7LR/6kdRzGnHTpzvlA70EJoHJrSV78sH/rX8HbzSjVOFOs7/zfGPrcKvVatwUxO5bjn9w8K5SsnF5evErxtCz
jaVPouEWC/lPjAME5bH1KXZiRZbS1WvnDgUbu1MfKdBhg6ynhyHhasVJyJnNqG+qpSveEIcewZf/w6RGEtLdW/8uI=

Ty odkazy z AK jsou šílený Tak to koukám!

Stepo máš za to přínos ode mne přátele
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 0:08   Citovat  

Ono to má asi víc názvů, já to znám pod tím co jsem napsal(patrně starší název) Úsměv. Přeju ať se zadaří a díky je to dobrý
   Návrat  
thebigmove je teď offline  thebigmove
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 11:01   Citovat  

Zdravim jak tezke a nakladne je predelat p5g z manual na auto klima? DIKY Za odpovedi!!!!mozna lepsi sz..
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 11:36   Citovat  

thebigmove napsal:
Zdravim jak tezke a nakladne je predelat p5g z manual na auto klima? DIKY Za odpovedi!!!!mozna lepsi sz..

rozhodne ne prez sz Úsměv)) taky me to zajima Lucy
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 12:28   Citovat  

PreludeZ a Mot ji predelavali v P4G tak budou vedet vic.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 13:02   Citovat  

tudy odkaz sice je to z 4g ale určitě vás bude čekat to samý...jen budete potřebovat díly z 5g je to dobrý
taky teď pracuju na automatický klimě,ale do p4g kde nnebyla ani manuální...takže se docela těšim Velmi šťastný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 15:21   Citovat  

Pjétro napsal:
https://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=15751&highlight=klimatizace+prelude sice je to z 4g ale určitě vás bude čekat to samý...jen budete potřebovat díly z 5g je to dobrý
taky teď pracuju na automatický klimě,ale do p4g kde nnebyla ani manuální...takže se docela těšim Velmi šťastný

Digi klima z P4G a P5G je "skoro" stejná.P4G má dva konektory a P5G jeden.U P5G už není třeba ventil na vodu a tím pádem o dva dráty míň a má konektor na jiném místě.Namontovat digi do auta kde nebyla klima je možná lepší jak ho montovat do manuální klimy. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 15:28   Citovat  

thebigmove napsal:

Pokud se ti povede sehnat origo digi ovládač do P5G se vším tak ne.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 22:43   Citovat  

P5G s predkem z JDM ITR Úsměv
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2012 , 12:52   Citovat  

Tak jak tu probehla debata jestli to s tempomatem zerem mene. tak ano potvrzuji ze Preluda jezdi s tempometem podstatne mene. 50L na 510km Tak to koukám! dost jsem cucel dalnice 110km/h 3500ot. mesto 52km/h 1600ot. a jde to. Okresky rychlostni 3, 4, 5 sviznejsi jizdou a je to doma za neuveritelnych 9,8L/100km :twisted:
   Návrat  
Orbith-R je teď offline  Orbith-R
PříspěvekZaslal: 20.2.2012 , 16:10   Citovat  

Zdravim nechcem zakladať novú tému tak to hodím sem,dúfam že ma neukameňujete Se stydím .Zaujíma ma či je toto normálne alebo je ten podvozok vhodný akurát na výmenu.Keď je tá struna stlačená tak auto stoji iba vlastnou váhou,a keď je uvolnená tak je koleso vo vzduchu.Po rovnej ceste sa jazdí celkom v pohode,ale keď prídu hrbole tak je to tragédia.dik za postrehy přátele

niekoľko fotiek : tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2012 , 21:02   Citovat  

Pokud myslíš ty fotky pružin tak to jsou sportovní pružiny a ty tohle dělají.Pokud chceš pohodlí tak si tam dej sérii. OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 14:35   Citovat  

O to pohodlie až tak nejde(aj keď by to mohlo byť lepšie Velmi šťastný ),len sa mi zdá že to je nejako divne stlačená ta struna.Po prejdení nejakej nerovnosti sa to musí stláčať na doraz a to sa mi veľmi nepozdáva.Ale nie som znalec na túto problematiku tak hádam sa nájde niekto kto to objasní to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 14:59   Citovat  

tojo,na to že to máš ve vzduchu (čili nestlačený) tak je ta pružina nějak moc zmáčklá Tak to koukám! když to pak pustíš na zem tak se taky trošku zmáčkne a přes nerovnost už to musí jít fakt na doraz to mi hlava nebere takhle to teda vypadá dost děsivě (ta přední ani ne ale ta zadní),nejsou z nějakýho jinýho auta(modelu)? Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 15:34   Citovat  

všetky 4 fotky sú fotky jedného kolesa Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: