Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jen ať zlevňuje ! :)
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Sivan je teď offline  Sivan
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 16:14   Citovat  

Nevím jestli vás to bude zajímat, ale mě to potěšilo hned co jsem viděl titulek ,,Povinné ručení opět zlevňuje, pojišťovny pláčou, klienti jsou spokojení :D :arrow: odkaz . Snad se to hodí do téhle sekce, když tak to přesuňte nebo smázněte
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 16:32   Citovat  

No po dnešní rozpravě s naším firemním pojišťovacím makléřem bych tedy tvrdil opak, od 1.2. se zdražovalo KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 16:33   Citovat  

a)Je to krásně ukrytá reklama na Direct. Tak to valím bulvy
b)Ze zvědavosti jsem si to nechal spočítat a jsem na 2x takové částce, co platím teď, takže mi pověz, kdo normální by z toho jásal?
c)Tohle je jen další zbytečný spam, co patří leda tak na facebook. KO
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 16:41   Citovat  

V dnešní době zdražuje vše a že by pojišťovny slevnily tomu se mi nechce věřit
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 20:55   Citovat  

Ano, pojišťovny zdražují. Ale hlavně proto, že si to klienti "ovce" nechají líbit a neozvou se.
Konkurence je poměrně slušná a máte vidět jak se pojišťovna začne snažit, když pohrozíte, že chcete přejít ke konkurenci z důvodu ceny.
Dneska jsou všechny ceny smluvní. Nic není pevně dané a každý obhodník (i pojišťovák) má slušný prostor pro poskytnutí slevy.
Ale jenom když si o ní zákazník řekne.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 21:06   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ano, pojišťovny zdražují. Ale hlavně proto, že si to klienti "ovce" nechají líbit a neozvou se.
Konkurence je poměrně slušná a máte vidět jak se pojišťovna začne snažit, když pohrozíte, že chcete přejít ke konkurenci z důvodu ceny.
Dneska jsou všechny ceny smluvní. Nic není pevně dané a každý obhodník (i pojišťovák) má slušný prostor pro poskytnutí slevy.

Na zapad od hranic CR je pojisteni vyrazne drazsi, ve vsech zemich. Pokud od pojistovny ocekavas krome hazeni penez do jeji kasicky i plneni skodnych udalosti v plne vysi nakladu na opravu (ev. porizeni srovnatelneho vozu), ta cena nahoru jit proste musi.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 21:08   Citovat  

Petr 78 napsal:

Jo,taky mám slevu,ale pokud budu mít ve 12měs škodnou událost,tak budu muset doplatit.. Takže některé ty slevy jsou "slevy"...

A pokud budou soudy pokračovat v trendu "dejte poškozenému plnou cenu",tak se zdraží...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 21:42   Citovat  

Dřív jsem si taky myslel, že pojištění (životní, úrazové) bude rok od roku dražší. A tak jsem si sjednal dlouhodobé pojištění až do důchodu, aby mě nepostihlo zdražování.
Jenže one se žádné zdražování nekonalo a po pár letech jsem zjistil že moje dlohodobá "výhodná" pojistka je nevýhodná a drahá. Nebyl problém najít mnohem výhodnější a levnější pojistku u konkurence (u solidní a srovnatelné konkurence).
Takže jsem bez váhání přešel ke konkurenci.
A měli jste vidět jak se najednou stará pojišťovna začala zajímat a nabízet individuální nabídky.
Tolik moje zkušenosti s pojišťovnama.
Všechno se zdražuje ne protože se musí ale protože se chce (nenažranost nezná mezí).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 21:50   Citovat  

Petr 78 napsal:
Dřív jsem si taky myslel, že pojištění (životní, úrazové) bude rok od roku dražší. A tak jsem si sjednal dlouhodobé pojištění až do důchodu, aby mě nepostihlo zdražování.
Jenže one se žádné zdražování nekonalo a po pár letech jsem zjistil že moje dlohodobá "výhodná" pojistka je nevýhodná a drahá. Nebyl problém najít mnohem výhodnější a levnější pojistku u konkurence (u solidní a srovnatelné konkurence).
Takže jsem bez váhání přešel ke konkurenci.
A měli jste vidět jak se najednou stará pojišťovna začala zajímat a nabízet individuální nabídky.
Tolik moje zkušenosti s pojišťovnama.
Všechno se zdražuje ne protože se musí ale protože se chce (nenažranost nezná mezí).

Jaka nenazranost? Podobny nazor bych pochopil u veci co platit proste musim a nemam kvuli nejakemu monopolu na vyber. Jenomze ty to pojisteni sjednavas dobrovolne, je na tobe jestli vubec, komu a za co platis. A ze na tom pojistovna vydelat proste musi je duvod proc tuhle cinnost provozuje. I ta v soucasne nejvyhodnejsi nabidka zdrazi az to bude potreba.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 22:15   Citovat  

Bully napsal:
Jaka nenazranost? Podobny nazor bych pochopil u veci co platit proste musim a nemam kvuli nejakemu monopolu na vyber. Jenomze ty to pojisteni sjednavas dobrovolne, je na tobe jestli vubec, komu a za co platis. A ze na tom pojistovna vydelat proste musi je duvod proc tuhle cinnost provozuje. I ta v soucasne nejvyhodnejsi nabidka zdrazi az to bude potreba.

Tahle teorie bohužel nekoresponduje s mojí zkušeností.
Jak je totiž možné, že jsem našel pojišťovnu, která mě za stejnou měsíční platbu pojistí na dvojnásobné plnění oproti staré pojistce sjednané před dvěma lety?
To je to samé, jako když ten samý náhradní díl koupím u jednoho prodejce za polovic než u druhého. To je u mě jasná známka nenažranosti toho druhého. Vždyť i ten první na tom dílu neprodělá.
Hele, nejsi ty náhodou pojišťovák? Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 22:29   Citovat  

Petr 78 napsal:
Tahle teorie bohužel nekoresponduje s mojí zkušeností.
Jak je totiž možné, že jsem našel pojišťovnu, která mě za stejnou měsíční platbu pojistí na dvojnásobné plnění oproti staré pojistce sjednané před dvěma lety?
To je to samé, jako když ten samý náhradní díl koupím u jednoho prodejce za polovic než u druhého. To je u mě jasná známka nenažranosti toho druhého. Vždyť i ten první na tom dílu neprodělá.
Hele, nejsi ty náhodou pojišťovák? Velmi šťastný

Pojistovak, jasne pořádnej výtlem Ne, jenom pouzivam selsky rozum. Pokud se pojistovne vyplati drzet ceny neprimerene vysoko a najde dost blbcu co na to skoci tak je to vec tech klientu co nepremysli. Ale az se druhe pojistovne co je podstatne levnejsi (nez ta predchozi) nevyplati nizke ceny, zdrazi je. Treba ne v prubehu 2 let, ale udela to, jinak by svou zivnost neprovozovala.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 22:46   Citovat  

Bully napsal:
Pojistovak, jasne pořádnej výtlem Ne, jenom pouzivam selsky rozum. Pokud se pojistovne vyplati drzet ceny neprimerene vysoko a najde dost blbcu co na to skoci tak je to vec tech klientu co nepremysli. Ale az se druhe pojistovne co je podstatne levnejsi (nez ta predchozi) nevyplati nizke ceny, zdrazi je. Treba ne v prubehu 2 let, ale udela to, jinak by svou zivnost neprovozovala.

Jo jasný, s tím souhlasím. je to dobrý
Ale už neslyším na výmluvy typu: "museli jsme zdražit z důvodu vyšších nákladů"
Teda pokud se ty náklady netýkají větších výplat pro vedení firmy..... HaHaaa
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 22:48   Citovat  

jeho prvni prispevek je reklama na pojistovnu, smesne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 22:53   Citovat  

k prvnímu příspěvku - donesl se ke mně nějaký pláč na vyplácení pojistného při škodní události u Directu... Co je na tom pravdy nevím.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 22:55   Citovat  

Hellborn napsal:
k prvnímu příspěvku - donesl se ke mně nějaký pláč na vyplácení pojistného při škodní události u Directu... Co je na tom pravdy nevím.

No je fakt, že by to byl jeden ze způsobů jak zlevnit pojistky - ušetřit na vyplácení poj. plnění. Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 23:07   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jo jasný, s tím souhlasím. je to dobrý
Ale už neslyším na výmluvy typu: "museli jsme zdražit z důvodu vyšších nákladů"
Teda pokud se ty náklady netýkají větších výplat pro vedení firmy..... HaHaaa

přátele
Taky nesnasim argumenty pro zdrazovani treba typu "podivejte se na cenu v sousednim Nemecku" KO (A proc ne na nemecke platy? Velmi šťastný) Jasne ze se musime divat za co a kolik platime, jenom konkurencnim bojem se muzou ceny drzet na rozumne urovni. Horsi je to v oborech kde o konkurenci nejde a jde opravdu jenom o dojeni za kazdou cenu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 23:12   Citovat  

Přesně tak. Proto je konkurence potřeba. A nemusí jít jenom o cenu. Třeba e-shopy nevybírám jenom podle ceny. Kolikrát rád zaplatím vyšší cenu, pokud za ni ale dostanu třeba lepší zákazniký servis.
Prostě chci za svoje peníze dostat co nejvíc a nejsem ochotný platit víc když nemusím.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jen ať zlevňuje ! :)
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina