Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zapůjčení auta za účelem focení
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 2
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 18:52  Naposledy upravil 83427 dne 24.2.2012 , 21:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

už nic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 18:56   Citovat  

hm ?

osiris.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
osiris.jpg, 204.4 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lucas19 je teď offline  Lucas19
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 18:56   Citovat  

Když ty fotky výjdou,mohl bys mi za nějakej úplatek nafotit mou přítelkyni u Honda Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 19:01   Citovat  

osiris napsal:
hm ?

né, to néééééé. Možná kdyby se dal do hajzlu ten bordel co je na střeše... pořádnej výtlem

Lucas19 napsal:
Když ty fotky výjdou,mohl bys mi za nějakej úplatek nafotit mou přítelkyni u Honda Úsměv

V zásadě bych v tom neviděl problém. Uvidim jak dopadne tenhle projekt a pokud z toho vyleze to, co očekávam, rád se vrhnu na další je to dobrý
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 19:06   Citovat  

osiris napsal:
hm ?

Velmi šťastný
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 20:21   Citovat  

jakoze by se ted mel ozvat majitel nsx s tim, ze si u nej rano vyzvednes auto a vecer mu ho vratis dotankovany? pořádnej výtlem
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 20:55   Citovat  

HonDan napsal:
jakoze by se ted mel ozvat majitel nsx s tim, ze si u nej rano vyzvednes auto a vecer mu ho vratis dotankovany? pořádnej výtlem

Tak přece ho nebude zdržovat jako Neyo Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:06  Naposledy upravil HonDan dne 24.2.2012 , 21:17, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

spoon napsal:
Tak přece ho nebude zdržovat jako Neyo Velmi šťastný

nabizim c4g sedan, je to takova raritka, ale doufam ze ho budes fotit i vevnitr, tam by se totiz hodilo vysat Velmi šťastný

na den auto, a na oplatku na den modelku Velmi šťastný
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:10   Citovat  

83427 napsal:
Co projedu taky dotankuju takže škodní nebudete, pokud auto nebude čisté, tak ho umeju a jezdim slušně a bez nehod takže v tomhle směru autu taky nic nehrozí. Samozřejmě v případě zájmu mohu za odměnu poskytnout fotky v plném rozlišení

Ty si opravdu myslíš, že by Ti někdo prostě jen tak půjčil auto a ještě s dokladama na celej den? Dobře Ty pořádnej výtlem"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:11   Citovat  

Badunclesam napsal:
Ty si opravdu myslíš, že by Ti někdo prostě jen tak půjčil auto a ještě s dokladama na celej den? Dobře Ty pořádnej výtlem"

jezdi bez nehod Chápeš!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:25   Citovat  

HonDan napsal:
jezdi bez nehod Chápeš!

Jó ahá, jezdí bez nehod, tak proto úplně cizímu člověku svěřím své auto Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:26   Citovat  

Badunclesam napsal:

Za zkoušku přece nic nedam. Věděl bych o jednom NSX, ale je ještě v itálii a nevěřim, že ho jeho majitel v dohledné době doveze do ČR. Pokud to tu nedopadne, budu hledat jinde dokud nenajdu.

Badunclesam napsal:
Jó ahá, jezdí bez nehod, tak proto úplně cizímu člověku svěřím své auto Velmi šťastný

Pokud do toho nejdeš, tak nevim proč tu píšeš. Pokud už mi má někdo svěřit auto, je jedině dobře, že jsem slušný řidič a nikdy jsem neboural.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:32   Citovat  

83427 napsal:
Pokud do toho nejdeš, tak nevim proč tu píšeš.

Třeba proto, že toto je fórum a píšu svůj názor. Což se obvykle ve fóru dělá Mrk
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:36   Citovat  

Nejvíc mě fascinuje tok tvých myšlenek...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 21:42   Citovat  

Badunclesam napsal:
Třeba proto, že toto je fórum a píšu svůj názor. Což se obvykle ve fóru dělá Mrk

kybys jen psal jen svůj názor (o kterej mimochodem nestojim), měl bys tu jeden post a ne několik.

Chtěl jsem prostě udělat nějaký fotky s HC tématikou, ale lidi jako ty mi dávaj původně dobrej úmysl sežrat a šuk na to. Než tady číst takový wc tak si zařídim nějaký to ferrari nebo porsche. Topic můžete klidně locknout, už nemam zájem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 22:00   Citovat  

Pak mi,prosim tě,pošli kontakt na toho úplně cizího frajera,kterej ti to ferrari půjčil,mám pro něj bezva kšeft kouř

Myslím,že kdybys žádal poskytnutí auta k focení,s tím,že se sejdete tam a tam,zajedete na místo/místa,nafotíš,tak se ti sem pár lidí nahrne..
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 11:36   Citovat  

ja bych ti to taky nepujcil jen tak na dobry slovo ( na to je tam az moc penez a prace ) ale bud bych jel s tebou a nebo by jsme udelali nejakou smlouvu o zapujceni vozu na dobu urcitou oproti nejaky tvoji vratny zaloze Úsměv

... jinak sundat veci ze zahradky je to nejmensi, mam vic variant bordelu na strese Úsměv slecna modelka muze jet na hory, surfovat k vode, slavit vanoce se stromeckem, s 6ti kozenejma jet kuframa na dovcu, s kolem nebo s tim boredelem co je tam ted a atd atd....

odkud jsi a kam by jsi chtel jet ? a kdy? to je taky docela dulezity Mrk
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 11:40   Citovat  

ti muzu pujcit tak skodovku:-D
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 1:04   Citovat  

spoon napsal:
Pak mi,prosim tě,pošli kontakt na toho úplně cizího frajera,kterej ti to ferrari půjčil,mám pro něj bezva kšeft kouř

Myslím,že kdybys žádal poskytnutí auta k focení,s tím,že se sejdete tam a tam,zajedete na místo/místa,nafotíš,tak se ti sem pár lidí nahrne..

bejvalej spolužák půjčuje tyhle káry za prachy lidem, co se v tom chtěj projet jako zážitek. Chtěl po mě, abych mu to nafotil. Takže nebude problém aby mi jedno z nich půjčil, já si odjel pár kiláků bokem, udělal pár fotek a zase mu to vrátil... Jeho číslo tu rozhodně uvádět nebudu. Jak jsem psal, Chápeš! ** Chápeš! na to. Tady je pro každýho auto posvátný takže to asi neni správný místo pro podobný zařizování. Zařídim si to jinde...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 1:09   Citovat  

83427 napsal:
bejvalej spolužák půjčuje tyhle káry za prachy lidem, co se v tom chtěj projet jako zážitek. Chtěl po mě, abych mu to nafotil. Takže nebude problém aby mi jedno z nich půjčil, já si odjel pár kiláků bokem, udělal pár fotek a zase mu to vrátil... Jeho číslo tu rozhodně uvádět nebudu. Jak jsem psal, Chápeš! ** Chápeš! na to. Tady je pro každýho auto posvátný takže to asi neni správný místo pro podobný zařizování. Zařídim si to jinde...

V tom případě to není cizí člověk,takže na něj kontakt uvádět nemusíš.Ten jsem chtěl pouze v případě,pokud by to byla taková kafka,že ho potkáš na parkovišti,on ti hodí klíče a začne tě koulovat techničákama,možná i pětilitrama na benzín Hihi
A jedna žlutá za obcházení filtru Chápeš!
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 1:37   Citovat  

83427 napsal:

tak proč se ptáš nás co jsou nám auta posvátný a nechceme ti je zadarmo půjčit?

Kamaráde, kdybych neviděl v čem jezdíš tak bych tě odhadoval na to, že bydlíš u rodičů, je ti tak 20 a na auto ti dal taťka, jinak bys takhle o majetku druhých mluvit fakt nemohl...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 2:16   Citovat  

master88 napsal:
tak proč se ptáš nás co jsou nám auta posvátný a nechceme ti je zadarmo půjčit?

Kamaráde, kdybych neviděl v čem jezdíš tak bych tě odhadoval na to, že bydlíš u rodičů, je ti tak 20 a na auto ti dal taťka, jinak bys takhle o majetku druhých mluvit fakt nemohl...

Klidne bych se na to podival i z druhe strany, predstav si ze si od nekoho pujcis auto a majitel te potom narkne ze jsi mu na nem neco udelal a bude to po tobe chtit vymahat. Ten clovek je vazne naivni.
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 10:21   Citovat  

Ja uz bych to tady smazal pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 10:41   Citovat  

Bully napsal:
Klidne bych se na to podival i z druhe strany, predstav si ze si od nekoho pujcis auto a majitel te potom narkne ze jsi mu na nem neco udelal a bude to po tobe chtit vymahat. Ten clovek je vazne naivni.

Budto jsem naivni a nebo doslo k nepochopeni. Mozna oboji. Dokonce jsou tu pripady, ze nekomu odeslo auto a jiny clen hc dotycnemu pujcil na nekolik dni svy auto. A to si myslim je neco jinyho nez ze si auto zapujcim za ucelem foceni a za dve tri hodiny ho ma majitel zpatky a umyty. Kdyz date auto nekam do servisu tak se s nim dejou mnohem horsi veci. Nebo jste tak naivni a myslite si, ze to auto je tam na miste jak jste ho tam zaparkovali? Nevim proc to tema nekdo davno nemaznul nebo nelocknul.
   Návrat  
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 11:41   Citovat  

pozri sa kamarade fotografe .......ty ches auto od ludi pre ktorych je to auto Honda srdcovka ako aj pre mna ....a je tak to auto tak spravene ze je ako nove a po motorovej stranke su poniektore take nadupane ze neverim ze by ti niekto len tak pozical auto a ete sa na nom zabijes po pripade mu narobis kopu pokut za prekrocenie rychlosti a podobne.....mas mozno dobry napad nafotit auticka Honda ale musis chapat ze sa treba patricne dohodnut aj s majitelom a verim ze keby si zobral aj majitela auta tak verim ze problem by nebol je to dobrý ....alebo sa mylim chlapi?
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 12:08   Citovat  

souhlas je to dobrý

Madvad napsal:
pozri sa kamarade fotografe .......ty ches auto od ludi pre ktorych je to auto Honda srdcovka ako aj pre mna ....a je tak to auto tak spravene ze je ako nove a po motorovej stranke su poniektore take nadupane ze neverim ze by ti niekto len tak pozical auto a ete sa na nom zabijes po pripade mu narobis kopu pokut za prekrocenie rychlosti a podobne.....mas mozno dobry napad nafotit auticka Honda ale musis chapat ze sa treba patricne dohodnut aj s majitelom a verim ze keby si zobral aj majitela auta tak verim ze problem by nebol je to dobrý ....alebo sa mylim chlapi?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 12:12   Citovat  

83427 napsal:
Budto jsem naivni a nebo doslo k nepochopeni. Mozna oboji. Dokonce jsou tu pripady, ze nekomu odeslo auto a jiny clen hc dotycnemu pujcil na nekolik dni svy auto. A to si myslim je neco jinyho nez ze si auto zapujcim za ucelem foceni a za dve tri hodiny ho ma majitel zpatky a umyty. Kdyz date auto nekam do servisu tak se s nim dejou mnohem horsi veci. Nebo jste tak naivni a myslite si, ze to auto je tam na miste jak jste ho tam zaparkovali? Nevim proc to tema nekdo davno nemaznul nebo nelocknul.

Ne, takhle se to proste nedela, bez majitele si muzes auto pujcit opravdu (krome pujcovny) jenom od dobreho kamarada. K tomu potrebujes spis zvednout telefon a vytocit nejpouzivanejsi cisla nez sondovat na foru kdo z neznamych lidi vlastni nejake atraktivni auto co by te zajimalo a od ktereho ti da klice. S tim ze ho ujistis ze pojedes opatrne a ze mu ho vratis vecer, to je vazne naivita.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 12:16   Citovat  

Madvad:ano,to se tady pár lidí snažilo,možná blbým způsobem,vysvětlit..
Půjčit si od cizího člověka auto je,pro obě strany,svým způsobem nesmysl.Domluvit se s někým na přistavení auta k focení je mnohem snažší.Sám jsem takhle na silnici vyblikal a získal pro Neya bílé GTR.Sám majitel nabídl,že přijede i černé GTR jako kontrast.Astona,GT3,2x X6M nebo H1 mám taky "na telefonu".Stačí požádat,ukázat nějakou fotku v mobilu,aby měl představu a většinou si majitel chce udělat památku na svojí hračku a nemá s tím problém.Pak už jen dohodnout termín a místo OK
   Návrat  
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 12:24   Citovat  

podla mna tu vzniklo iba nedorozumenie ...a verim ze aj pan fotograf ked si myslel ze mu to auto niekto pozicia tak asi poviem za vsetkych ze na par hodin ci na den ti ho nikdo nikdy nepozicia iba ak tak kamarat ako to bolo pisane vyssie.......komunikacia je dolezita vec a keby si oslovil hocikoho s fora ci nepojde nafotit auto s tym ze bude nablizku pozerat sa myslim ze nebudes mat s tym ziaden problem a ludia sa ti budu hrnut ak to budes robit rozumne a kvalitne ....tod vse odomna VTEC
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 12:31   Citovat  

83427: mas v hlave bramboracku...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zapůjčení auta za účelem focení
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina