Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 42
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 17:57  Naposledy upravil Davidoff dne 19.2.2012 , 20:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak jsem se dneska projel bílou 1,8 i-Vtec Executive, hrozně se mi líbí interiér a hlavně ten volant ten je božskej. Pak mě hodně zaujalo odhlučnění a podvozek, táhnul mě přes takovou silničku 3.třídy tak si asi představíte jak vypadala a nic, žádný rány do řízení, pohodlíčko prostě pecka je to dobrý Jediný co bych mu asi vytknul je ten desing zádě ale to je asi osobní pocit. K motoru se moc vyjádřit nemůžu protože jsme rozmlsanej z 2,4tky, sice jsem tomu moc nešlapal abych nebyl pokárán ale to bude asi o tom zvyku ze silnějšího auta Mrk

celkově mě to auto zaujalo ale za accorda bych ho nevyměnil, po čem jsem víc pokukoval tak bylo CR-V Je to tam. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 18:41   Citovat  

Bully napsal:
Takhle ano. Ona je vubec ta amerika celkem schizofrenni, resit emise a ekologii tam kde se jezdi snad i na WC osmivalcovym osobnim nakladakem s obsahem a spotrebou nekolika evropskych vozu.
Myslim ze staci jeste par takovych zim jako letos a to Rusko bude nasledovat i CR Se stydím

Jenže z nafťáku lítají do ovzduší mnohem větší sajrajty (rakovinotvorné saze) než z benzíňáku s katalyzátorem ("pouze" skleníkové plyny).
Ona doba větší obliby naftových motorů brzo skončí. Lidi už pomalu dostávají rozum a probouzejí se z mediální masírky.
A pro Hondu budou vždycky prioritní benzínové motory. Naštěstí.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 20:52   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jenže z nafťáku lítají do ovzduší mnohem větší sajrajty (rakovinotvorné saze) než z benzíňáku s katalyzátorem ("pouze" skleníkové plyny).
Ona doba větší obliby naftových motorů brzo skončí. Lidi už pomalu dostávají rozum a probouzejí se z mediální masírky.
A pro Hondu budou vždycky prioritní benzínové motory. Naštěstí.

Klidne si o tom muzeme pokecat, protoze tenhle nazor zavani prozmenu fanatizmem z druhe strany. Ale asi v jinem tematu, tady je to vazne silne offtopic
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2012 , 15:00   Citovat  

crashtest
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 14:01   Citovat  

Konečně jsme s Xenonem viděli C9G naživo (černá 1,8 sport) a taky jsme to prolezli. Live je to pecka OK Honda Poses perfektní, super volant (až na tu jemnou kůžičku-nevim jak bude za čas vypadat???), a grafika palubáku a displeje je už na úrovni roku 2012 konečně Velmi šťastný Tak teď ještě jízda VTEC Snad sem Xenon hodí nějakou photo Lucy
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 16:44   Citovat  

obrázky jenom mobilem...

těšim se na svezení VTEC

líbí se mi
- vyklápěcí klíč
- barevný display s couvací kamerou
- tlustý věnec volantu
- dojíždění oken při zamčení

asi bych si rychle zvyklnul Úsměv

2012-02-24-12.22.04_1200.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2012-02-24-12.22.04_1200.jpg, 293.81 kB

2012-02-24-12.22.18_1200.jpg

2012-02-24-12.22.18_1200.jpg, 329 kB

2012-02-24-12.23.21_1200.jpg

2012-02-24-12.23.21_1200.jpg, 479.38 kB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 16:52   Citovat  

xenon04 napsal:
obrázky jenom mobilem...

těšim se na svezení VTEC

líbí se mi
- vyklápěcí klíč
- tlustý věnec volantu

Klíč - zbytečnost,
Display - On někdy byl černobílý? A na co proboha u tak malého auta?
Dojíždění oken - to jsem někde měl v rámci alarmu,celkem příjemné,ale dá se bez toho žít (obzvlášť když Acco má třeba dojíždění dolu i nahoru)
Věnec - asi jediná potěšující zpráva. Zbytek je v autě celkem zbytečný...
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 16:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Klíč - zbytečnost,

Nesouhlasím, obojí je super věc.
Klíč je v kapse víc kompaktní.
Kdo nikdy necouval s kamerou nepochopí, ale oproti pípacím senzorům je to opravdu velká přidaná hodnota.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:06   Citovat  

padam napsal:
Nesouhlasím, obojí je super věc.
Klíč je v kapse víc kompaktní.
Kdo nikdy necouval s kamerou nepochopí, ale oproti pípacím senzorům je to opravdu velká přidaná hodnota.

Asi nemám tak malý kapsy,aby mi v nich klíč vadil... Velmi šťastný

Jezdil jsem kamarádovo Prassatem R32 kombi v plné polní,takže jsem s ní couval několikrát, stejně jako jsem couval s Accordem nebo C8g bez kamery i bez nějakého pípání z kamionu a rozdíl minimální. U osobního auta normální velikosti je to zbytečnost.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:09   Citovat  

podle mne a i podle názorů dealerů z Německa se Civic touto generací posunul min. o půl třídy výš OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:10   Citovat  

Rom. napsal:
podle mne a i podle názorů dealerů z Německa se Civic touto generací posunul min. o půl třídy výš OK

A s cenou třídu a půl... HaHaaa
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:10   Citovat  

Hellborn napsal:
U osobního auta normální velikosti je to zbytečnost.

Předej klíče manželce a uvidíš jaká je to "zbytečnost". Hihi
PS: Já osobně kameru taky nepotřebuju. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:11   Citovat  

padam napsal:
Předej klíče manželce a uvidíš jaká je to "zbytečnost". Hihi
PS: Já osobně kameru taky nepotřebuju. Úsměv

Předávám, teda přesněji bere si je sama a bez problému. Úsměv
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Klíč - zbytečnost,
Dojíždění oken - to jsem někde měl v rámci alarmu,celkem příjemné,ale dá se bez toho žít (obzvlášť když Acco má třeba dojíždění dolu i nahoru)
Věnec - asi jediná potěšující zpráva. Zbytek je v autě celkem zbytečný...

Myslím že tím dojížděním oken při zamčení myslí, že se okna zavřou či otevřou při přidržení tlačítka zamykání resp.odemykání. Jako to má koncern. Což se mi osobně líbí a u Akouše to postrádám....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:17   Citovat  

Newtom napsal:
Myslím že tím dojížděním oken při zamčení myslí, že se okna zavřou či otevřou při přidržení tlačítka zamykání resp.odemykání. Jako to má koncern. Což se mi osobně líbí a Akouše to postrádám....

Já vím,co tím myslí. Měl jsem to u jednoho alarmu,kde se po zamčení okna zavřela. Vzhledem k tomu,že otvírám max. okno řidiče (od čeho je klima) při vjíždění přes závoru,tak si pak jen cvaknu nahoru a než vystupuju,tak je okno zavřený 10x... Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:25   Citovat  

Hellborn napsal:
...

o zbytečnosti tu mluví někdo, kdo má problém s jednim tlačítkem na výhřev zrcátek a zadního okna? Úsměv

jinak tedy, já mám z 9G lepší pocit, než jsem měl před lety z 8G. ale možná jsem si na ty tvary zvyk. nemůžu říct, že by to byl kdovíjakej krasavec, ale kterej civic byl...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 17:28   Citovat  

Dejf napsal:
o zbytečnosti tu mluví někdo, kdo má problém s jednim tlačítkem na výhřev zrcátek a zadního okna? Úsměv

jinak tedy, já mám z 9G lepší pocit, než jsem měl před lety z 8G. ale možná jsem si na ty tvary zvyk. nemůžu říct, že by to byl kdovíjakej krasavec, ale kterej civic byl...

Já s tím nemám problém, jen nechápu na co zbytečně rozmazovat nezamrzlé zrcátko,když chci rozmrazit naopak zamrzlé zadní okno. Proto jsem naopak rád,že si u Accorda můžu vybrat (zrcátka jsem zapnul jednou akorát proto,jestli to funguje). Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 18:07   Citovat  

Hellborn napsal:
A s cenou třídu a půl... HaHaaa

Cena je +/- jako u všech předchozích generací Smutný
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 20:44   Citovat  

xenon04 napsal:
obrázky jenom mobilem...
těšim se na svezení VTEC
líbí se mi
- vyklápěcí klíč
- tlustý věnec volantu

S vyklápěcím klíčem souhlasím, couvací kameru bych nevyhodil, automatické dovírání oken při zamknutí auta je příjemná fičura, ale u volantů u mě jednoznačně vede ten náš z C8G Úsměv Jak co se věnce, povrchu, designu týče, tak multifunkčních ovladačů.
A jízda, připrav se na mnohem lepší odhlučnění motoru. A osobně mi motor přišel kolem 2.500ot línější než v Ufu (auto mělo nalítáno kolem 16.000km, tedy podobně jako moje).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 22:13   Citovat  

Hellborn: "Zbytek je v autě celkem zbytečný..." - tak zaplať pánbůh, že v 21. století nepřemýšlej v hondě jako ty Velmi šťastný celkem bych se styděl, kdyby mi padla brada na podlahu v nějakým hyundai čím vším se můžou nechat rozmazlit třeba v i30...

2bep: prodejce říkal, že je na kvalty natažená akorát pětka a šestka, uvidíme Úsměv na svezení se celkem těším
volant se mi taky víc líbí v 8g, u toho 9g se mi líbí víc tloušťka věnce (možná jen opticky, ale přišel mi i menší poloměr)

a ceny, ty nám asi nebudou nikdy dost dobrý...
koukám na prospekt z roku 2008 a ceny byly ještě horší jak dnes... (startovní ceny 8g si bohužel nepamatuji)

1.8/2.2 comfort - 519/569 tis. vs. dnešních 449/519
1.8/2.2 sport 6MT - 559/609 tis. vs. dnešních 479/549
1.8/2.2 executive 6MT - 599/649 tis. vs. dnešních 579/649 (dnes je v ceně bezklíč. start, el. sedačky, lepší audio a interiér v kůži - u 8g byla jen ta kůže za příplatek tuším dalších lidových 40tis.)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 22:23   Citovat  

xenon04 napsal:
Hellborn: "Zbytek je v autě celkem zbytečný..." - tak zaplať pánbůh, že v 21. století nepřemýšlej v hondě jako ty Velmi šťastný celkem bych se styděl, kdyby mi padla brada na podlahu v nějakým hyundai čím vším se můžou nechat rozmazlit třeba v i30...

Já bych byl zas radši kdyby vynechali tyhle kraviny a trochu se cenově srovnali s konkurencí. Víc lidí vezme radši tu i30 než Civica. Kdyby byly cenově podobné,tak bys vzal radši méně kvalitní auto (a to se Hyunday stále zlepšuje) kvůli couvací kameře,aby se ti líp couvalo o servisu nebo kvalitní spolehlivé auto se skvělými jízdními vlastnostmi? Bohužel už ani na tu kvalitu nemůžeme sázet... Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 23:00   Citovat  

já to myslel tak, že je snad lepší mít možnost si za něco připlatit než to nemít v nabídce vůbec, ne?
resp. je lepší to tam mít v základu a nemuset připlácet nic
cenově je 9g líp vybavená za nižší cenu než byla 8g, takže nevím jakou bys měl představavu o ideální ceně/výbavě Ty?

možná se budeš divit, ale tu i30 jsem si podle představ poskládal v konfigurátoru na 523 890 Kč (1,6 GDI DOHC) a to se dalo připlácet dál za automat, Stop & Go systém... (naftovou 1,6 CRDi VGT 94 kW na krásných 593 890 Kč)
takže pokud se budeme bavit o holobytech a tam jsou cenově vážně napřed (btw. můžeš si zkusit hrát sám tudy odkaz )

v i30 jsem ani neseděl ani nejel, takže nemůžu soudit... ale kdyby mi sedla a v plný polní stála 449 vs civic 579 tak už bych nahlodanej byl...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 23:09   Citovat  

to se jako to auto neda zamknout s otevrenyma oknama?
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 23:15   Citovat  

HonDan napsal:
to se jako to auto neda zamknout s otevrenyma oknama?

Ne, při zamčení auta se Ti okna zavřou sama Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 23:48   Citovat  

xenon04 napsal:
já to myslel tak, že je snad lepší mít možnost si za něco připlatit než to nemít v nabídce vůbec, ne?
resp. je lepší to tam mít v základu a nemuset připlácet nic
cenově je 9g líp vybavená za nižší cenu než byla 8g, takže nevím jakou bys měl představavu o ideální ceně/výbavě Ty?

možná se budeš divit, ale tu i30 jsem si podle představ poskládal v konfigurátoru na 523 890 Kč (1,6 GDI DOHC) a to se dalo připlácet dál za automat, Stop & Go systém... (naftovou 1,6 CRDi VGT 94 kW na krásných 593 890 Kč)
takže pokud se budeme bavit o holobytech a tam jsou cenově vážně napřed (btw. můžeš si zkusit hrát sám tudy odkaz )

v i30 jsem ani neseděl ani nejel, takže nemůžu soudit... ale kdyby mi sedla a v plný polní stála 449 vs civic 579 tak už bych nahlodanej byl...

Já si i30 sestavovat nebudu - mám Swifta v střední výbavě. Velmi šťastný A mám ho proto,že byl o 50tis. levnější než předváděčka Jazz v nejnižší výbavě - pravda nemá takový kufr,ale pro účely koupě stačí, sklopný klíček a volant (oproti Jazzu kožený) lze nastavit jen výškově,ale má o 3kW víc (a taky proměnné časování a je pěkně točivý), o 1 airbag víc, rádio CD+mp3+USB vstup, vyhřívaná zrcátka, dokonce má i kryt zavazadlového prostoru v ceně. A jak tak koukám,tak nejnižší Jazz nemá ani klimu... Tak to koukám!

A věřím,že dost podobně se na to bude koukat spousta dalších... A je otázka, jestli si připlatit za pevně danou výbau nebo si určit,co chceš a bez čeho se obejdeš a ušetříš. Obzvlášť v dnešní době...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 0:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Já bych byl zas radši kdyby vynechali tyhle kraviny a trochu se cenově srovnali s konkurencí. Víc lidí vezme radši tu i30 než Civica. Kdyby byly cenově podobné,tak bys vzal radši méně kvalitní auto (a to se Hyunday stále zlepšuje) kvůli couvací kameře,aby se ti líp couvalo o servisu nebo kvalitní spolehlivé auto se skvělými jízdními vlastnostmi? Bohužel už ani na tu kvalitu nemůžeme sázet... Ble

Vezme určitě, ale v holovýbavě, jinak se dostanou taky na cenu Civica. Pro ilustraci si kámoš loni kupoval funglovku ix35, nechal tam nandat výbavu srovnatelnou s CR-V a dostal se na nějakých 700 tisíc s naftovou verzí, oproti tomu nejlacinější CR-V v naftě stojí 689t....

Honda nikdy neměla na první pohled lowend ceny, ale při srovnání s hlavní konkurencí to v daných výbavách vychází skoro na stejno. Ten kdo kupuje auto jen podle ceny stejně šáhne po nějakým Loganovi, nebo Thalii maximálně Octávii Tour a ceny Hondy ho vážně netrápí.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 9:36   Citovat  

area07 napsal:
Vezme určitě, ale v holovýbavě, jinak se dostanou taky na cenu Civica. Pro ilustraci si kámoš loni kupoval funglovku ix35, nechal tam nandat výbavu srovnatelnou s CR-V a dostal se na nějakých 700 tisíc s naftovou verzí, oproti tomu nejlacinější CR-V v naftě stojí 689t....

Honda nikdy neměla na první pohled lowend ceny, ale při srovnání s hlavní konkurencí to v daných výbavách vychází skoro na stejno. Ten kdo kupuje auto jen podle ceny stejně šáhne po nějakým Loganovi, nebo Thalii maximálně Octávii Tour a ceny Hondy ho vážně netrápí.

Jo,ale máš možnost si to udělat podle sebe a neutratit za věci,které nevyužiješ. Tu i30 jsem si teď sestavil a vysla mě na 410tis. vs. +/- srovnatelný (něco má navíc,něco ne) Civic 480...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 9:38   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo,ale máš možnost si to udělat podle sebe a neutratit za věci,které nevyužiješ. Tu i30 jsem si teď sestavil a vysla mě na 410tis. vs. +/- srovnatelný (něco má navíc,něco ne) Civic 480...

tak to je jasná volba, ne ? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 9:44   Citovat  

Rom. napsal:
tak to je jasná volba, ne ? Úsměv

No to právě nevím... Úsměv

Btw: Má Civic otvíratelnou střechu? Pokud ne,tak další mínus... Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 10:13   Citovat  

Hellborn napsal:

Jak pise Area07, Honda mela vzdycky vetsinu vybavy uz v cene. Casto je ji to vytykane jako nevyhoda, na druhou stranu to zlevnuje cely vuz- tedy za predpokladu ze by sis to stejne doobjednaval.
Kdyz jsem pred lety shanel kombi tak jsem navstivil i dealera Hyundai, skladali jsme spolu vybavu a cenu prave te i30 CW. S vybavou se kterou bych ho tenkrat prekousnul jsme byli na oficialnich 26 tis. €!!! Tak jsem koupil mnohem levneji mnohem lepsi rok "stary" Accord Tourer kde bylo prakticky vsechno. Cena noveho byla 31 tis. €.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina