Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 6G coupé SI 2000
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
pospa je teď offline  pospa
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 20:48   Citovat  

Zdravim chtěl bych se poinformovat , má-li někdo pojem jestli je v čr C6G coupé SI? Nebo jsou tu akorát předface D16 + swapy ? Díks Úsměv

IMG_1033 copy.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1033 copy.jpg, 191.68 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ERVSKY je teď offline  ERVSKY
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 21:15   Citovat  

SI bylo pro americký trh,v ČR těžko, takže spíše ty swapy.
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 21:26  Naposledy upravil R3S dne 27.2.2012 , 21:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jedno origo Si je na slovensku...
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 21:28   Citovat  

Další černe v nemecku o kterym vim OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 0:18   Citovat  

R3S napsal:
jedno origo Si je na slovensku...

To myslíš bílí s zelenýma kolama ? Hod mi link jestli to je jiný ,dík OK Bílí jsem viděl na Sk Honda fóru a to je předělaný na poface 2000.
   Návrat  
Baddy je teď offline  Baddy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 9:05   Citovat  

To mě mrzí že to jsem Honda nedovážela...Myslím že udělali velkou chybu!!! Bueee
   Návrat  
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 10:42   Citovat  

Toto je origo Si...síce momentálne nemá origo nárazníky a prahy, ale majiteľ má všetko doma odložené a je to fakt cukrík:

AST%20stretnutie%20(1).jpg

AST%20stretnutie%20(1).jpg, 115.33 kB
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 11:20   Citovat  

jj tohle jsem myslel
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 11:33   Citovat  

Takže když to schrneme jaký tam jsou všechny rozdíly ? komplet motor B16 se vším všady, zadní kotoučová náprava, poface předek a jiný panel ovládání klimy,větrání je to tak ?
By se mi moooc líbilo zrovna jednu mít doma v origo stavu Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 13:27   Citovat  

To uz je jednoduzsi sehnat EK9 nebo koupit naky pekny koupe co se tady prodava a swapnout rovnou K20 jako shanet tole je nesmysl HaHaaa ja si treba postupne delam Si z tajpara Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 13:48   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
To uz je jednoduzsi sehnat EK9 nebo koupit naky pekny koupe co se tady prodava a swapnout rovnou K20 jako shanet tole je nesmysl HaHaaa ja si treba postupne delam Si z tajpara Velmi šťastný

Ale já nepsal že scháním Úsměv Právě na místě by byl spíš ten swap + vzhled Si,proto jsem se ptal jestli tu je nějaký ,nebo jestli někdo dělal podobu do Si. Jinak když už složitostí swapovat Kmotor tak asi spíš rovnou K24 ne ? VTEC

Odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 14:03   Citovat  

pospa napsal:
Ale já nepsal že scháním Úsměv Právě na místě by byl spíš ten swap + vzhled Si,proto jsem se ptal jestli tu je nějaký ,nebo jestli někdo dělal podobu do Si. Jinak když už složitostí swapovat Kmotor tak asi spíš rovnou K24 ne ? VTEC

K24 je blbost - to je ekomotor, má vysoký zdvih (takže těch 7000ot. ja maximum) a není k němu uporavitelná jednotka. K20 má v základu stejně nebo víc koní (podle generace K24) a dá se posunout výš.

Ale když,tak bych si radši bych sehnal SiR, právě proto,že jich moc v Evropě není. A odpadají problémy s STK a při prodeji...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 14:27   Citovat  

Hellborn napsal:
K24 je blbost - to je ekomotor, má vysoký zdvih (takže těch 7000ot. ja maximum) a není k němu uporavitelná jednotka. K20 má v základu stejně nebo víc koní (podle generace K24) a dá se posunout výš.

Ale když,tak bych si radši bych sehnal SiR, právě proto,že jich moc v Evropě není. A odpadají problémy s STK a při prodeji...

K24 s hlavou z K20 Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 14:36   Citovat  

master88 napsal:
K24 s hlavou z K20 Se stydím

Jenže stále zůstává dlouhý zdvih starých K24,který není otáčky CTRa vhodný - důvody si už přesně nepamatuju... Proč myslíš,že EuroR měl 2.0 a 2.4? Vždyť i Si 9g končí s ot. na 7000 a staré točilo 8000...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 14:44   Citovat  

No ale jak by jsi sehnal to SiR ? Velmi šťastný ,prodej a STK bych neřešil ,když by jsi takový model měl jako jedinej v ČR tak by jsi neřešil prodej ,teda já určitě ne.. . Co jsem koukal po celý evropě tak bych neřekl dvakrát že se to vyplatí, pěkný v modrým laku se dají sehnat v Británii, řízení samozřejmě vpravo a nevím jak je to přesně s dovozem ,vím že pokud tam žiješ aspoň 3roky tuším, koupíš auto a můžeš sním jezdit i v čr dlouhodobě..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 14:56   Citovat  

pospa napsal:
No ale jak by jsi sehnal to SiR ? Velmi šťastný ,prodej a STK bych neřešil ,když by jsi takový model měl jako jedinej v ČR tak by jsi neřešil prodej ,teda já určitě ne.. . Co jsem koukal po celý evropě tak bych neřekl dvakrát že se to vyplatí, pěkný v modrým laku se dají sehnat v Británii, řízení samozřejmě vpravo a nevím jak je to přesně s dovozem ,vím že pokud tam žiješ aspoň 3roky tuším, koupíš auto a můžeš sním jezdit i v čr dlouhodobě..

V Kanadě. Úsměv Tam je výhoda,že je tacho v km.

Jo,chlapče, taky jsem si říkal, že neprodám,ale pak se změnila životní situace a byto to prodat opečovávaného Accorda se 100tis.km nebo opečovávané VTi sedan s 250tis.km... A že VTi v sedanu taky zrovna moc není... Úsměv Pokud bys měl swap,tak ten bys jako jediný v ČR asi neměl... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 17:11   Citovat  

Hellborn napsal:
V Kanadě. Úsměv Tam je výhoda,že je tacho v km.

Jo,chlapče, taky jsem si říkal, že neprodám,ale pak se změnila životní situace a byto to prodat opečovávaného Accorda se 100tis.km nebo opečovávané VTi sedan s 250tis.km... A že VTi v sedanu taky zrovna moc není... Úsměv Pokud bys měl swap,tak ten bys jako jediný v ČR asi neměl... Úsměv

Jak se tahají auta z Kanady ? Se tam letí na slepo a zpátky letadlem, trajektem? to musí být aspoň 6000km ne? navíc asi papírování nebude příjemný. Stím prodejem je to dost osobní a každej má jinou situaci já bych totiž dvě hondy neměl Velmi šťastný tím pádem bych neměl ani dilema co prodat.. Nejde jen o swap ,ale aby to bylo totožně udělané jako Si takže i poface a ten modrý lak a kdybych takové auto měl ,na začátku toho všeho bych nepřemýšlel jak to budu prodávat Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 17:20   Citovat  

imho než tahat SI z kanady tě vyjde líp koupit tu v evropě coupé a b16a2 udělat GO obou a pak to nastříkat tou vysněnou modrou...
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 18:18   Citovat  

master88 napsal:
imho než tahat SI z kanady tě vyjde líp koupit tu v evropě coupé a b16a2 udělat GO obou a pak to nastříkat tou vysněnou modrou...
cekal bych od tebe spis prispevek ze prodas super C6g coupe + CTR7G na swap .... pri koupi oboji sleva 20000 pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 19:30  Naposledy upravil capino dne 28.2.2012 , 19:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

koupit origo C6G coupe Si nezprzněný tunerem nebude skoro možný, protože kdo ho má tak neprodá a překopat nějakou "lidovou" evropskou verzi do origo Si.. hodně štěstí, je to o rozebrání téměř celýho auta do mrtě nehledě na to, že některý díly nikde jinde než přímo v USA Hondě neseženeš.

Takže jestli to chceš jenom na oko a pro osobní pocit tak kup buď tu černou z německa nebo obyč kupé + swap B16A2, nalakuj a nech bejt...

Hodně štěstí (taky jsem chtěl překopat komplet na 100% USDM, ale z tohohle kontinentu bez známostí v USA je to nemožný) přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 19:31   Citovat  

master88 napsal:

Dle mého názoru jsou swapy na houby - dřív nebo později dojde ke zpřísnění kontrol (jak policejních,tak STK - jo, pamatuju doby,kdy tu lidi říkali "A jak mi prokážou,že mám tmavší folie,když tam mám atest" a hup - 2-3roky uběhly a policajti mají měřáky..) a pak člověk zjistí,že má nepoužitelné a neprodejné auto...
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 20:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Dle mého názoru jsou swapy na houby - dřív nebo později dojde ke zpřísnění kontrol (jak policejních,tak STK - jo, pamatuju doby,kdy tu lidi říkali "A jak mi prokážou,že mám tmavší folie,když tam mám atest" a hup - 2-3roky uběhly a policajti mají měřáky..) a pak člověk zjistí,že má nepoužitelné a neprodejné auto...

Hellbino nestras Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 20:36   Citovat  

Becky napsal:
Hellbino nestras Se stydím

Nemám zrovna optimistické informace... Se stydím

P.S. Nechal sis v garáži D15?
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 20:38   Citovat  

Hellborn napsal:
Nemám zrovna optimistické informace... Se stydím

P.S. Nechal sis v garáži D15?

kdyz to budou zprisnovat, tak OK, ale taky meli umoznit moznost prestavby jako je to v DE, pak s tim nemam problem
D15 uz je pryc, zpatky bych ji nedal Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 20:43   Citovat  

Becky napsal:
kdyz to budou zprisnovat, tak OK, ale taky meli umoznit moznost prestavby jako je to v DE, pak s tim nemam problem
D15 uz je pryc, zpatky bych ji nedal Velmi šťastný

No ona ta možnost existuje,ale je poměrně drahá (asi 40 nebo 50tis.) a nevím přesně podmínky... Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 22:08   Citovat  

capino napsal:
koupit origo C6G coupe Si nezprzněný tunerem nebude skoro možný, protože kdo ho má tak neprodá a překopat nějakou "lidovou" evropskou verzi do origo Si.. hodně štěstí, je to o rozebrání téměř celýho auta do mrtě nehledě na to, že některý díly nikde jinde než přímo v USA Hondě neseženeš.

Takže jestli to chceš jenom na oko a pro osobní pocit tak kup buď tu černou z německa nebo obyč kupé + swap B16A2, nalakuj a nech bejt...

Hodně štěstí (taky jsem chtěl překopat komplet na 100% USDM, ale z tohohle kontinentu bez známostí v USA je to nemožný) přátele

přesně tohle jsem si chtěl přečíst OK Já tak jenom zlehka plánuji dopředu mám coupé D16 a teď jsem těžce bez peněz Velmi šťastný ale rád bych z toho udělal do budoucna aspoň na "oko" Si ,pokud je to teda nejlepší varianta.. Mám strejdu v Británii a tam jich je dost docela a vychází okolo 60K ale to pravořízení a ty papíry co stím že..Co se týče toho předělání tak je to teda celolak ,komplet předek poface ,náprava s kotoučema a komplet swap B16 jo ? Jinak mám pocit že jiný rozdíly tam nejsou ještě teda to ovládání klimy a větrání..a to křídlo co tomu supr padne Úsměv
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 23:38   Citovat  

aha aha,tak co se tu potom resi? HaHaaa
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 23:58   Citovat  

Informace? pokec? uvahy?... to víš každej o něčem fantazírujem
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 0:18   Citovat  

pospa napsal:
přesně tohle jsem si chtěl přečíst OK Já tak jenom zlehka plánuji dopředu mám coupé D16 a teď jsem těžce bez peněz Velmi šťastný ale rád bych z toho udělal do budoucna aspoň na "oko" Si ,pokud je to teda nejlepší varianta.. Mám strejdu v Británii a tam jich je dost docela a vychází okolo 60K ale to pravořízení a ty papíry co stím že..Co se týče toho předělání tak je to teda celolak ,komplet předek poface ,náprava s kotoučema a komplet swap B16 jo ? Jinak mám pocit že jiný rozdíly tam nejsou ještě teda to ovládání klimy a větrání..a to křídlo co tomu supr padne Úsměv

tak si nech privist kastli a plechy ...jinak v anglii Sí se mi nezda ...myslis asi ten lak zejo Úsměv

ja bych koupil treba tohle odkaz a vrazil do nej seriovej interier a K20 a bys mel MEGA Sí Velmi šťastný v perfect stavu Úsměv ja otom treba premejslel ale pak jsem kopil rovnou CTR no a delam z nej 7G SI Úsměv

HPIM1593jjjh.jpg

HPIM1593jjjh.jpg, 1.91 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 0:35   Citovat  

5 gen nebyla ve verzi Si ne?
   Návrat