Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Promazani El.okynka stale nejede
Fórum: Elektroinstalace
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2012 , 20:09   Citovat  

koukám že máš kladenskou značku. Pokud s tím chceš pomoct můžeš se o víkendu stavit za mnou na berounsku a pomůžu ti s tím.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2012 , 20:25   Citovat  

optimas napsal:
Aha takže na ten silikonový olej se asi prach a jiný bordel nebude lepit jo?? Tak to valím bulvy Podívej tady někde je topic už hodně starý kde se tohle taky velice řešilo jestli WD vazelínu a další jiné blivajzy a přišli s tím že nejlepší je na tohle cocpit. taky jsem byl nevěřící véna a vyzkoušel jsem a funguje to a vyzoušeli to i další a nebylo jich málo. Takže já předávám jen jak jsem tady přečetl a co si pochvalovali ostatní. Takže když tam stříkne ten silikon tak se mu jako nebude lepit prach na tu gumu??? Ale je to jedno nalej tam co chceš. já ti poradil co je tady odzkoušené
odkaz

samozrejme ze bude, nikdo nerika ze nebude. NA prichut citron se ale nic nelepi to je ozkousene Tak to valím bulvy

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2012 , 20:33   Citovat  

oorrbb napsal:
samozrejme ze bude, nikdo nerika ze nebude. NA prichut citron se ale nic nelepi to je ozkousene Tak to valím bulvy

tys mi zabil
pořádnej výtlem

kefa je teď offline  kefa
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2012 , 20:34   Citovat  

silikon určitě ne. je mastnej, vysušuje a ničí plasty a váže na sebe prach- právě oproti kokpitu, který silikon neobsahuje ( Teda neměl by), právě z důvodu usazování prachu.

S mastem zkušenost nemám, ale nebál bych se použít nějaké suché mazivo- teflon atp. A nebo sprej na údržbu a promazání pásu- aby se navýjeli a nešpinili, také je to suché mazivo.

oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2012 , 20:40   Citovat  

mastek myslis toto?

tudy odkaz

pokud jo tak 11Kč hosi vy*erte se na spreje Velmi šťastný ja kupuju Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2012 , 21:04   Citovat  

jj přesně to je ono a nanášíš štětcem... Mrk

Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2012 , 22:33   Citovat  

Da se koupit v drogerce ten mastek ? Velmi šťastný .Jinak oni prodavaj neco na pasy aby se poradne navyjeli ?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2012 , 7:16   Citovat  

Chvílema mi přijde, že nečteš co ti tu píšeme. Tak ti to zopakuju.

crxmann napsal:
Nejhorší varianta! Jak tam něco nastříkáš tak ti to možná pomůže na chvilku, ale časem naopak to bude ještě horší jak to bude vysychat a lepit se na to prach. Dělá se to mastkem. Koupíš v drogerce a štětcem naneseš. Ale ted doporučuju kompletně vyčistit a pořádně lihem. Mastek je takovej divnej prášek. Konzervují se tím gumové věci aby se k sobě nepřilepili. Je třeba v nafukovacích matracích.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 23.2.2012 , 8:34   Citovat  

oorrbb napsal:

Takže to abych kvůli jednoho nevěřícího trouby šel a rozdělal dveře a nafotil ti ty gumy jak vypadaj abys uvěřil, že jsou čistý bez jedinýho bordelu. Myslíš že nic jinýho kromě silikonu nefunguje? Je to jedno protože každý zastává svůj názor a druhý ho bude vždy odsuzovat, protože ho nevyzkoušel a je přesvědčen že jen ten jeho je správný. Ještě tady chybí další co řekne, že nejlepší je oživovač gumy a nebo další názory. Já jsem dal tenkrát na radu od ninja, který mi pomáhal s hodně věcma a myslím ,že je dost zkušený na to aby věděl co funguje a co ne, ale jak jsem psal výše každý má odzkoušené to svoje

drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2012 , 9:14   Citovat  

pokud si všimneš u rozebírání toho mechanismu tak je tam jeden šrou kterej je "nastavitelnej" je vlevo vprostřed toho plechu tak si ho povol dej ho níž nebo vejš podle toho kde se nachází teď a uvidíš jestli to pojede líp když ho dáš moc (nahoru nebo dolů) tak to bude třeba dobře zajíždět ale zas špatně vyjíždět musíš to vychytat + to samozřejmě promazat (čim chceš protože 1000 lidí 1000názorů) já konkrétně bych volil mastek je to výborná věc

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2012 , 11:03   Citovat  

Tak dneska se jdu na to pustit znova jsem teda zvedavej na to :X

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 18:47   Citovat  

Tak vcera jsem promazaval.a dneska jsem promazaval okynko.Ty vodici listy do nich jsem nastrikal Cokpit sprej (vanilka Velmi šťastný ).A do motorku a do tech list dole jak drzi okynko jsem nastrikal WD a i do tech spoju u toho mechanismu + na ty ozubeni kolecka.A zlepsilo dolu to jezdi paradne ale nahoru je to furt linejsi takovy pri nastartovanim mototu je to rychlejsi o neco ale kdyz je motor vypnuty tak je to pomalejsi.Ale hlavne ze to jezdi Úsměv Az to zas prestane jezdit tak to asi rozeberu komplet a pekne to namazu

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 20:43   Citovat  

Tomas Civic napsal:
Tak vcera jsem promazaval.a dneska jsem promazaval okynko.Ty vodici listy do nich jsem nastrikal Cokpit sprej (vanilka Velmi šťastný ).A do motorku a do tech list dole jak drzi okynko jsem nastrikal WD a i do tech spoju u toho mechanismu + na ty ozubeni kolecka.A zlepsilo dolu to jezdi paradne ale nahoru je to furt linejsi takovy pri nastartovanim mototu je to rychlejsi o neco ale kdyz je motor vypnuty tak je to pomalejsi.Ale hlavne ze to jezdi Úsměv Az to zas prestane jezdit tak to asi rozeberu komplet a pekne to namazu

Nahoru to bude vždycky línější než dolu. Nebo ty do kopce běháš stejně rychle jako z kopce? A s nastartovaným motorem to pojede vždycky rychleji,jde tam totiž víc "šťávy" pořádnej výtlem

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 21:46   Citovat  

Tak jasny.Ale jde o to ze okynko u ridice me jede nahoru rychlejc Mrk Dolu obe okynka jedou stejne ale nahoru je okynko u spolujezdce pomalejsi u ridice okynko mam uz zavreny a u spolujezdce je v pulce

Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 22:04   Citovat  

Já jsem pro ten silikonový sprej. Na kupátku 6G mi to taky zlobilo. Myslel jsem, že budu muset komplet vyměnit el. stahovačky, jak se to nechtělo vůbec hýbat. Ale pak jsem stáhl obě skla úplně dolů a do těch gum, v nichž jezdí ty okna jsem nastříkal ten silikonovej olej. Pak jsem to párkrát spustil nahoru a dolů a je to v pohodě kouř . No a vždycky, když se mi zdá, že je to horší, což je max. jednou za rok, tak tu proceduru zopakuju. Ale bacha, ať to nepřeženeš. To pak nějakou dobu otíráš okna od mastnoty.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 22:07   Citovat  

No zatim to tak nejak jezdi kdyz se to zas zhorsi ze se to zastavi uplne tak koupim ten silikonovej sprej teda.No ja jsem to tam vystrikal jak nevim co Velmi šťastný Okno bylo trosku ale to me nevadi se utre

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 22:08   Citovat  

Tomas Civic napsal:
Tak jasny.Ale jde o to ze okynko u ridice me jede nahoru rychlejc Mrk Dolu obe okynka jedou stejne ale nahoru je okynko u spolujezdce pomalejsi u ridice okynko mam uz zavreny a u spolujezdce je v pulce

To bych vůbec neřešil, pokud v tom není nějaký markantní rozdíl. Já to taky zkoušel, že jsem obě okna spustil nahoru najednou a nikdy se nedovřou ve stejný okamžik. To mi vůbec nevadí.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 22:12   Citovat  

Tomas Civic napsal:
No zatim to tak nejak jezdi kdyz se to zas zhorsi ze se to zastavi uplne tak koupim ten silikonovej sprej teda.No ja jsem to tam vystrikal jak nevim co Velmi šťastný Okno bylo trosku ale to me nevadi se utre

Ten silikonovej olej má tu výhodu, že zůstává dlouho mastnej a nevysychá. Poprvé jsem do toho nastříkal nějaký mazivo ve spreji na panty a pohyblivý části podvozku. Taková vazelína ve spreji to byla. No a za chvíli vyschla a bylo to ještě horší. Musel jsem to rozebrat, vyčistit, a nakonec zabral až opravdu ten silikon. sprej. Uvidíš.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 22:21   Citovat  

Tak asi dam na tebe a radsi to pouziju Úsměv To se prodava jako ty spreje Coyot treba? koupim ho treba v autokelly ne ?

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 0:25   Citovat  

Poslouchej, co ti píšou kluci nahoře ... nic mastného tam nesmí. Naváže se ti na to prach a bordel, kterého je ve voze po cestě více než dost, stačí když stáhneš okýnko a všechen prach z venčí se ti postupně začně nalepovat na to mastné místo ... až ho bude dost, tak se ti vytvoří takový kekeš, který ti to okno zastaví úplně a už to z toho nedostaneš.

Okno máš dobře seřízené ? Není třeba zkřížené ve vedení, nejsou lišty pokřivené nebo špatně napružené ?

nuninek je teď offline  nuninek
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 18:21   Citovat  

Mám podobný problém, ale okna u spolujezdce a za ním nechodí vůbec. Co s tím? Mám rozebrané komplet dveře, ale ani o kousek dolů s okýnkem nepohnu, ani ručně silou, ani větší silou... Zítra zkusím, jestli do toho jde šťáva, ale ještě nedávno u spolujezdce trošku chodili. Chtěl jsem vyndat motorek, ale nepřišel jsem na to, jak ho vyndat bez těch drážek, ve kterých jezdí to stahování okna (vede k tomu lanko a to mi vyndat nešlo). Poraďte, jak dostat okýnko dolů (a případně pak i nahoru), zkusil bych to promazat, jinak budu asi muset sehnat celý ten stahovač. Nebo nějaký jiný nápad, co s tím?
A ještě jeden dotaz: najdu někde, schéma pojistek na civic sedan EK3 D15Z6 rv98? na pojistkové skříňce cosi mám, ale totálně to neodpovídá skutečnosti, co tam je. Tudíž buďto někdo vyměnil ten dekl na skříňku anebo tam narval nesmyslné pojistky...
Díky za jakékoliv rady

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 20:16   Citovat  

nuninek napsal:
najdu někde, schéma pojistek na civic sedan EK3 D15Z6 rv98? na pojistkové skříňce cosi mám, ale totálně to neodpovídá skutečnosti, co tam je. Tudíž buďto někdo vyměnil ten dekl na skříňku anebo tam narval nesmyslné pojistky...
Díky za jakékoliv rady

ahoj, tady je schéma je to asi v půlce stránky, jak by měli pojistky být

tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 23:17   Citovat  

No, koukám, že ten mastek bude taky dobrá alternativa. S tím, že se na to nic nelepí. Každopádně, pro mě novinka, ale v létě vyzkouším. OK

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 23:22   Citovat  

Tomas Civic napsal:
Tak asi dam na tebe a radsi to pouziju Úsměv To se prodava jako ty spreje Coyot treba? koupim ho treba v autokelly ne ?

V podstatě kdekoliv, autodíly, benzinka. Ale jinak, co jsem koukal, tak ten mastek, co ti tu kluci dávali jako radu, bych nezatracoval. Minimálně to taky zkusím. Každej holt podle toho, co mu fungovalo.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Promazani El.okynka stale nejede
Fórum: Elektroinstalace
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina