Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti MJ Auto
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 10:21   Citovat  

Přemýšlím o nákupu kotoučů a desek v tomto obchodě,mají pěkné ceny,konkrétně značku ATE. Ale oproti třeba Autokelly je ta cena poloviční. Nemužou to být nějaké čínské kopie??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 10:54   Citovat  

S tim jsem se tam jeste nesetkal a to tam beru spolu s tchanem uz tak 10let. Jedina vec co mi vadi je to, ze pokazde kdyz si objednam treba 5 dilu minimalne jeden je spatne. Tzn na jine auto. Resim to pri kazde objednavce a pokazde se to sanzim zkontrolovat primo na miste. Nekdy to ale nejde.

Na druhou starnu vzdy kdyz byl problem omluvili se okamzite vec vzali zpet a objednali spravny dil. I kdyz byla chyba ne me strane. Samozrejmne bez nejakych poplatku ci pokut. Panuje tam spis takova rodinna atmosfera.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 10:59   Citovat  

take jsem od nich nekolikrate nakupoval a vzdy to bylo bez problemu a ceny prijemne je to dobrý
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 11:02   Citovat  

Já mám stejné zkušenosti jak krtek. Objednával jsem blatníky na anglána a poslali na japonce ale taky se hned omluvili a vyměnili. Tehdy posílali PPL-kou a v pohodě se všechno vyřešilo. Ještě jsem pak objednával pár dílu a už bylo všechno v pořádku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 11:06   Citovat  

kupoval jsem tam cerpadlo a pohoda cena prijemna jednani take.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 12:16   Citovat  

Taky jsem od nich několikrát bral a bez problémů, ceny, přístup, vše je to dobrý
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 12:27   Citovat  

já nakupuju na Automatejcek.cz tam je to ještě levnější a nakupujete tam od člověka který přemýšlí takže pokud hodíte do košíku nějakou blbost co se mu nezdá tak hned volá Úsměv....zatím tam nakupuju 3 roky a pohoda Úsměv koupil jsem tam kotouče na Legenda jeden za 800kč a už maji nalítáno 40tisíc km a nemají ani hranu Úsměv co víc si přát
   Návrat  
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 13:15   Citovat  

krtekm napsal:
Panuje tam spis takova rodinna atmosfera.

Naprostý souhlas - při nákupech taky spokojenost...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 14:35   Citovat  

Kmóďa napsal:
Přemýšlím o nákupu kotoučů a desek v tomto obchodě,mají pěkné ceny,konkrétně značku ATE. Ale oproti třeba Autokelly je ta cena poloviční. Nemužou to být nějaké čínské kopie??

Muzes i u nas v shopu . Meli bychom byt nejlevnejsi na trhu a muzu Ti zarucit, ze to opravdu nejsou kopie. Ostatne, brzdy od nas vzalo uz pres 20 zdejsich klubaru je to dobrý

Joo a filter dle vozdila ani nezkousej .. na tom se pracuje a jeste dlouho pracovat bude Bueee Staci si najit kod v Elitu ci Kelly a dat si ho nahore do hledani Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 16:54   Citovat  

Kmóďa napsal:

Ne, to je tím, že Kelly má nehorázné marže.
Já mám osobně dobré zkušenosti s AutoMatějček. Zapalovací cívku tam měl za nejlepší cenu na trhu a jednání perfektní.
U Autodíly-Cardo jsem chtěl objednat olejový filtr, který byl podle e-shopu skladem, ale druhý den mi volal prodavač, že tento filtr nemají a neví kdy bude. Na jednu stranu zklamání, že nemají aktualizovaný stav v e-shopu, ale na druhou stranu oceňuju, že mi dali hned vědět že filtr není.
S MJ Auto mám zatím jenom zkušenost takovou, že neodpověděli na můj dotaz. Ale budu tam asi kupovat pro bráchu chladič (nejlepší cena na trhu), tak uvidím jestli vše proběhne hladce.
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:01   Citovat  

Reno: Nechce me tam u vas fungovat Filtr dle vozu. Dycky vyberu Honda a hned se to vrati zpet cože cože ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:21  Naposledy upravil Petr 78 dne 26.2.2012 , 17:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mám stejný problém jako ARMIK.
Měli byste si to chlapi poladit. Při dnešní konkurenci takhle ztrácíte zbytečně zákazníky, když tam nenajdnou to co potřebují. A čekat na odpověď přes e-mail se taky každému nechce. Za tu dobu má dávno objednáno jinde.
Ale třeba ceny olejů tam máte perfketní. je to dobrý
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:21   Citovat  

ARMIK napsal:
Reno: Nechce me tam u vas fungovat Filtr dle vozu. Dycky vyberu Honda a hned se to vrati zpet cože cože ?

Taky jsem se chtěl podívat na ceny a co vše je na auta a hle stejný problém to mi hlava nebere
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:25   Citovat  

God. . vždyť píše, že ten filtr nefunguje! najdeš si kod a pak vyhledáš.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:27   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ne, to je tím, že Kelly má nehorázné marže.
Já mám osobně dobré zkušenosti s AutoMatějček. Zapalovací cívku tam měl za nejlepší cenu na trhu a jednání perfektní.
U Autodíly-Cardo jsem chtěl objednat olejový filtr, který byl podle e-shopu skladem, ale druhý den mi volal prodavač, že tento filtr nemají a neví kdy bude. Na jednu stranu zklamání, že nemají aktualizovaný stav v e-shopu, ale na druhou stranu oceňuju, že mi dali hned vědět že filtr není.
S MJ Auto mám zatím jenom zkušenost takovou, že neodpověděli na můj dotaz. Ale budu tam asi kupovat pro bráchu chladič (nejlepší cena na trhu), tak uvidím jestli vše proběhne hladce.

Takze
1) mame aktualizovany e-shop se skladovym systemem 3x tydne. Pri celkovem poctu 713 000 polozek to casteji bohuzel nejde.
2) chtel sis objednat nebo objednal? Nebot chapu, ze treba dosel zrovna MANN a tak Ti jen prodavac rekl, ze dany filtr zrovna neni. To ale rika pouze po telefonu a i tak nabizi nahradu (samozrejme znackovou a za cenu nahrady). Pokavad bys mel objednavku v shopu na olejovy filtr na Hondu, tak bych se to rozhodne dovedel, bot na Hondy je jen par druhu a tech mame skladem desitky Úsměv Hod mi do SZ cislo objednavky. Toto by me opravdu zajimalo Úsměv

Armik: tak tak, bohuzel neni funkcni. Zakaznici to delaji tak, ze jim to bud najdeme nebo si to najdou treba v Kellyne a pak si daji vyhledat kod na nasich strankach Úsměv

Jinak k tematu. Pravdou je, ze tydne resime desitky pomluv typu "cinskej LUK", "cinskej olej", Brembo z Ukrajiny apod. Vsechno jsou to famy vznikajici bud z pomluv nebo obycejneho strachu lidi pred koupi levneho zbozi. Pritom vetsina shopu v CR posila original za onu polovicni cenu. Mame zmapovanou konkurenci, ktera za cenu znackoveho originalu a pod kodem onoho originalu prodava nahrady typu starline apod. Tam ale ani jeden ze zde jmenovanych shopu nepatri OK
Vzdy lituji toho, ze dany seznam mame, ale nesmime ho zverejnit. Podobny stav jako mel COI se zpravou o kvalite paliva na pumpach. My ten sber mame pomoci lidi nasledne volajicich o pomoc nam, ale jako prime podklady ke zverejneni na nasich strankach to nestaci Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:37  Naposledy upravil Petr 78 dne 16.3.2012 , 18:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo: měl jsem objednáno s platbou předem na účet a naštěstí jsem se držel intrukce, že mám počkat až mi prodejce potvrdí objednávku. A máš pravdu, že mi prodejce nabízel alternativní značky za stejnou cenu. Já ale trval na tom konkrétním filtru a tak jsem objednávku stornoval. Už jsem alergickej na to, když mi prodavač začne říkat, že na značce nezáleží, že jsou všechny filtry stejné.
Jednalo se o filtr Mann W814/80. Není určený pro Hondu Civic, ale mám své důvody proč ho používám a po vlastních zkušenostech nechci jiný.

Ohledně té "černé listiny". Mohl bys ten seznam zveřejnit tady? Myslím, že by ti hodně lidí bylo vděčných.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:43   Citovat  

Bohuzel to je pravda s tim filtrem. Jsme ve fazi implementace kompletniho systemu, ale to trva a jeste nejakej cas trvat bude. Eliminuje to spoustu zakazniku, ale jednani s dodavatelem a nasledna implementace = otazky mesicu. Jako analytik / programator Vam mohu jen rici, ze pocet polozek je pres 2 miliony, pocet tabulek nekolik set, pri existenci nekolika desitek relacnich DB pro nahrazky, kody vyrobcu, druhy vozidel (vysledne pres 100 000 druhu vozidel) ... kompletni manual pro web service vsech funkci ma nekolik stovek stranek.
Radi bychom spolupracovali blize s HC. Toto reseni je ale mozne, a pro vsechny tri strany vyhodne (cardo, hc klub, clenove), pouze s funkcnim filtrem. Jinak vas zbytecne odpudime cekanim, sebe zavalime tunou zprav a vedeni si udela jmeno spatnym vyberem nefunkcniho partnera. To nikdo z nas nechce.
Verte mi ale, ze ja osobne filtrem ziju uz nekolik desitek noci a plnych vikendu a to defakto za hubicku, bot na netu plati pravidlo, ze bud mate na reklamu a muzete mit draze nebo musite drzite krok s konkurenci a mate prd marzi. My sli druhou cestou. Ta je nakonec nejvice vyhodne pro vas, pro lidi Lucy

A ted se omlouvam, ze to pisu zrovna v tomto topicu. Snad jednou budeme mit svuj topic a ja se budu moci v noci divat na TV jako normalni obcan. Ale jestli do te doby umru, pak zajiste s klavesnici v ruce Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 17:50   Citovat  

Petr 78 napsal:
ReNo: měl jsem objednáno s platbou předem na účet a naštěstí jsem se držel intrukce, že mám počkat až mi prodejce potvrdí objednávku. A máš pravdu, že mi prodejce nabízel alternativní značky za stejnou cenu. Já ale trval na tom konkrétním filtru a tak jsem objednávku stornoval. Už jsem alergickej na to, když mi prodavač začne říkat, že na značce nezáleží, že jsou všechny filtry stejné.
Jednalo se o filtr Mann W814/80. Není určený pro Hondu Civic, ale mám své důvody proč ho používám a po vlastních zkušenostech nehci jiný.

Ohledně té "černé listiny". Mohl bys ten seznam zveřejnit tady? Myslím, že by ti hodně lidí bylo vděčných.

Jestli nechces jiny, pak je to v poradku a chapu to. Jen jsem se lekl, ze sis objednal a u nas odpoved ve stylu "nemame, storno". Nacez u filtru pro Hondu, bot od nas bere par Honda servisu a nemit pomalu univerzalni filtr na Hondu = hodne spatny dodavatel = ztrata odberatele Úsměv

S tim zverejnenim to opravdu nejde. Nejsme zastupujici agentura pro poskozene zakazniky. Ono uz takhle mame opravdu zajimave emaily od konkurence. Bereme to s nadhledem, bot kdybych jim prisazoval nalezitou miru ... tak uz nikdy nevyjdu pred barak, auto radeji prodam a rodinu si neporidim.
V CR je asi zvykem, ze nez sam bojovat a snazit se urvat kus mistecka na trhu, tak radeji psat "drsne" emaily konkurenci o jejich eliminaci kouř
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 9:53   Citovat  

Kupoval jsem par věci od MJAuto na Hondu a Volvo. Spokojenost. Jsou spolehlivé a je vidět že to chtějí do budoucna rozvíjet a mít spokojené zákaznici.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 18:47   Citovat  

Připojuju se ke spokojeným zákazníkům MJAuto.
Objednal jsem tam pro bráchu chladič za absolutně bezkonkurenční cenu.
Chladič v pořádku dorazil, vypadá solidně a komunikace byla taky bezvadná.
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2012 , 6:34   Citovat  

Taky mám zkušenosti s MJ auto perfektní(5let), vždy mi přišlo vše OK a velice rychle. A ceny jedny z nejlepších.

A už mám zkušenosti i s Cardo, na to že jsem objednával v pondělí, tak to přišlo až v pátek PPLkou, což celkem trvalo, ale do víkendu to stihlo přijít, takže spokojenost. je to dobrý Cena oleje až podezřele nízká, ale po hranolkách cítit nejde, takže snad to bude origo olej Velmi šťastný Jinak ceny maj velice dobrý, asi běžný věci budu nakupovat tady ať má Reno prachy na attacka z provizí eshopu HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2012 , 8:44   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Taky mám zkušenosti s MJ auto perfektní(5let), vždy mi přišlo vše OK a velice rychle. A ceny jedny z nejlepších.

A už mám zkušenosti i s Cardo, na to že jsem objednával v pondělí, tak to přišlo až v pátek PPLkou, což celkem trvalo, ale do víkendu to stihlo přijít, takže spokojenost. je to dobrý Cena oleje až podezřele nízká, ale po hranolkách cítit nejde, takže snad to bude origo olej Velmi šťastný Jinak ceny maj velice dobrý, asi běžný věci budu nakupovat tady ať má Reno prachy na attacka z provizí eshopu HaHaaa

Opravdu prislo az v patek? Hod mi cislo objednavky, bot takova cekacka neni zvykem. Podivam se, zda nebylo neco z objednaneho zbozi na objednani u vyrobce. Hranolkovy olej mame skladem k okamzite expedici Hihi
Za prispevek dekuji. Provize z Carda pokryje spise platbu jidla. Takze jsi mi treba rohlik zaridil HaHaaa
Attack je staven z penez prazkych klientu (sprava site, IT helpdesk) VTEC
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2012 , 9:06   Citovat  

Ono to nebylo ani tak chybou Cardo, jak pitomou PPLkou, ve středu ráno to dostali do ruk a v pátek odpoledne doručili, to už je aji česká pošta rychlejší. Neobjednával jsem nic velkýho, jen olej a filtr, takže jsem na to zase nespěchal.

Budeš někdy dodělávat to třídění podle auta? To mě docela štvalo Velmi šťastný Ale tak stejně jsem si dohledal co jsem chtěl, ale znám lidi co by to radši vzdaly.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2012 , 9:26   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Ono to nebylo ani tak chybou Cardo, jak pitomou PPLkou, ve středu ráno to dostali do ruk a v pátek odpoledne doručili, to už je aji česká pošta rychlejší. Neobjednával jsem nic velkýho, jen olej a filtr, takže jsem na to zase nespěchal.

Budeš někdy dodělávat to třídění podle auta? To mě docela štvalo Velmi šťastný Ale tak stejně jsem si dohledal co jsem chtěl, ale znám lidi co by to radši vzdaly.

Aa, tak PPL. Ja uz se lekl, ze nekde u nas chyba Úsměv PPLko melo jiste problemy, ale v tomto roce se o dost zlepsilo. Minuly rok bylo procento zpozdenych, nedorucenych ci poskozenych baliku kolem 7%. V tomto roce jsme zatim na 3%. Byla to i jedna z podminek pro prodlouzeni smlouvy (zajistuju klientum nekolik internetovych obchodu a vsechny je vedu pres ramcovou spolupraci me spolecnosti). Na trh se tlaci nove progresivni prepravni spolecnosti, coz oni moc dobre vi. Problem byl v tom, ze ridici PPL si proste mnohdy delaji vse po svem a jejich vedeni jim to tolerovalo. Bohudik je tomu konec a tak verim, i ja osobne, v lepsi zitrky VTEC

To trideni je velky problem, ale pracuje se na tom. Ztrata zakazniku plynouci z tohoto omezeni je velmi vysoka. Ale je to technicky a hlavne financne velmi narocne. Jednou proste bude ... jinak budu mit nocni mury naštvanej

Pro nas je nyni dulezite, ze nastupuje posila a dokonce primo z HC (Lojzik). Tim padem se bude moci venovat vice i zdejsim lidem a nase spoluprace s HC se bude moci prohloubit. Umime velmi zajimave ceny dilu na Hondy a je skoda toho nevyuzit. Respektive, vam nedat prilezitost usetrit vyrazne mnozstvi penez OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti MJ Auto
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina