Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou motorku?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 15:29   Citovat  

Hellborn napsal:
No tak třeba CBF 500 se dá koupit slušná za 60tis. a má pořád větší potenciál než 125 nabo 250... Ty koupíš novou, fajn, ale motorky jsou dost návykové a za chvíli Ti nebude stačit.. A co pak?

pak jí prodá za 30tis. a koupí starší CBR600 Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 15:39   Citovat  

novou mašinu nekupovat - je to jak s novým autem, samotnou koupí padne cena o 30% a za půl roku intenzivního řádění zjistíš, že kámošova mašina ti sedí víc..a nedej bože se zánovním bajkem rýpnout o zem Úsměv

Speedey: já měl zase ZXR750 vysavače, též designově kultovní strojovna, zvuk supr, motor taky, ale ta váha, malý rejd a neochota naklápět do zatáček mi dost vadily. Až už to bylo na koleni tak to neuhlo, ale mělo to prostě asi divně volený úhel řízení a šířku gum, že mašina byla na překlápěčkách neohrabaná. U sedmpade ninjí toto je často kritizovaná věc a já to pocítil hned - chce to tam natlačit silou Úsměv Přesto jako poctivý design motorky mi vždy naskočí na mysl ZX-7R, přikrčený buldočí čumák a vysoký zadek Úsměv
Rád bych někdy zkusil suzu SRADa. Je to sice vzhledově ne moc sexy stroj, ale technika i váha tam je na parádní úrovni a člověk by měl zkusit i konkurenci, přestože jsem taky kawař Úsměv Do něčeho novějšího teď nechci sypat prachy, stačí bajk do 30 tis.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 15:47   Citovat  

Streetkid napsal:
novou mašinu nekupovat - je to jak s novým autem, samotnou koupí padne cena o 30% a za půl roku intenzivního řádění zjistíš, že kámošova mašina ti sedí víc..a nedej bože se zánovním bajkem rýpnout o zem Úsměv

Speedey: já měl zase ZXR750 vysavače, též designově kultovní strojovna, zvuk supr, motor taky, ale ta váha, malý rejd a neochota naklápět do zatáček mi dost vadily. Až už to bylo na koleni tak to neuhlo, ale mělo to prostě asi divně volený úhel řízení a šířku gum, že mašina byla na překlápěčkách neohrabaná. U sedmpade ninjí toto je často kritizovaná věc a já to pocítil hned - chce to tam natlačit silou Úsměv Přesto jako poctivý design motorky mi vždy naskočí na mysl ZX-7R, přikrčený buldočí čumák a vysoký zadek Úsměv
Rád bych někdy zkusil suzu SRADa. Je to sice vzhledově ne moc sexy stroj, ale technika i váha tam je na parádní úrovni a člověk by měl zkusit i konkurenci, přestože jsem taky kawař Úsměv Do něčeho novějšího teď nechci sypat prachy, stačí bajk do 30 tis.

máš pravdu ale já to měl rád, vysednout a "pocééém" za mnou a na koleno Velmi šťastný jinak Srada má kamoš a ZX se na to nehrabe to je fakt...dával mě jak malýho kluka hlavně ty technický pasáže mno...já ji koupil v roce 2009 tuším za nějakejch 65tis no a za rok šla za 35tis a byl sem rád to byl takovej blbej přelom starších mašin a hlavně tahání R1 apod. z Itálie za pár šušní naštvanej
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 16:27   Citovat  

Speedey napsal:
pak jí prodá za 30tis. a koupí starší CBR600 Velmi šťastný

Právě... Možná bych rovnou koupil toho Horneta a uškrtil ho...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 16:47   Citovat  

Hellborn napsal:
No tak třeba CBF 500 se dá koupit slušná za 60tis. a má pořád větší potenciál než 125 nabo 250... Ty koupíš novou, fajn, ale motorky jsou dost návykové a za chvíli Ti nebude stačit.. A co pak?

a pak nic, bude stacit, vim jakej mam pristup k motorkam Úsměv ja jsem sem nepsal proto, aby jste mi vischni rikali ze si mam koupit 600ccm ale proto aby jste mi poradili kterou z tech co mam ve vyberu pořádnej výtlem stejne asi skoncim u toho CBR 250, jsou nejvstricnejsi a s nejlepsi cenou, pak teda je este zajiimava ta aprilie, u toho GW250 je naprd ta doba dodani v pulce leta... ja si chci udelat radost v cervnu k narozkam Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 16:49   Citovat  

osiris napsal:
a pak nic, bude stacit, vim jakej mam pristup k motorkam Úsměv ja jsem sem nepsal proto, aby jste mi vischni rikali ze si mam koupit 600ccm ale proto aby jste mi poradili kterou z tech co mam ve vyberu pořádnej výtlem stejne asi skoncim u toho CBR 250, jsou nejvstricnejsi a s nejlepsi cenou, pak teda je este zajiimava ta aprilie, u toho GW250 je naprd ta doba dodani v pulce leta... ja si chci udelat radost v cervnu k narozkam Úsměv

S autem jsi taky začínal na slabém... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 17:09   Citovat  

zacinal ale ja jsem autovej VTEC motorku chci hlavne na dojizdeni do prace + obcasnej vejlet s kamaradama ne na zadny blbnuti, na to mam rataka, ten mi dava drenalinu vic nez dost Velmi šťastný proto vim ze mi 250ccm bude nadlouho bohate stacit Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 17:12   Citovat  

osiris napsal:
zacinal ale ja jsem autovej VTEC motorku chci hlavne na dojizdeni do prace + obcasnej vejlet s kamaradama ne na zadny blbnuti, na to mam rataka, ten mi dava drenalinu vic nez dost Velmi šťastný proto vim ze mi 250ccm bude nadlouho bohate stacit Úsměv

Kamarádi mají taky 20kW? Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 17:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Kamarádi mají taky 20kW? Se stydím

kamarádi mají Hornety Velmi šťastný
A budou čekat na každý benzínce pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 17:52   Citovat  

prumerna vyletni rychlost podle GPS je 70kmh ... kdyz ujedou tak holt pockaj ja se kvuli nim nezabiju Velmi šťastný .. ocividne mi ale asi s mojim probleme neporadite, tak uz prosim nekomentovat Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 18:03   Citovat  

osiris napsal:
prumerna vyletni rychlost podle GPS je 70kmh ... kdyz ujedou tak holt pockaj ja se kvuli nim nezabiju Velmi šťastný .. ocividne mi ale asi s mojim probleme neporadite, tak uz prosim nekomentovat Hihi

No néé tak teď vážně..já měl kdysi jako adolescent Yamahu TDR 125ccm žádný žihadlo ale jak píšeš cestovní rychlost kolem 100km/h byla příjemná a spotřeba taky velice hezká nějakých 3-4L/100km. Ale pak člověk sedne na pořádnou motorku a chce něco víc a víc ale tak pokud jsi opravdu rozhodlej že zůstaneš u nízký kubatury tak bych do nový šel asi taky (kdybych na ní měl zbytečný peníze), jinak bych si vybral nějakýho cesťáčka staršího a stím bych si vystačil, protože jezdit na superbiku do práce a jen tak s kamarádama 70km/h tak to si objednej kosmodisk Velmi šťastný , já pokukoval osobně po skůtrech na tohleto běžný ježdění a tedy výletování cestovní rychlostí, např. Suzuki Burgman 125,250,400..vypadá moc hezky je to robustní stroj něco se do něj vleze absence řazení je příjemná do města a do práce ale každej mě tady bude linčovat protože jsem napsal že skůtr pořádnej výtlem jinak ve výběru značky je to v dnešní době asi jedno, jenom cena rozhodující a sympatie vzhledu...
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 19:37   Citovat  

moje Kawasaki ER-6f je stále na prodej Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 19:41   Citovat  

no skutr nechci, na jezdeni do prace je to dobry ale jet s tim vejletovat nekam dal k vode uz ne Úsměv radsi chci plnohodnotnou motorku, proc na superbiku do prace nejezdit Velmi šťastný me se libi vzhledove a jestli tam jedu na superbiku, nahaci nebo chopperu je myslim uplne fuk, protoze se tema semaforama atd propletu uplne stejne Úsměv do budoucna u 250ky nezustanu ale v nejblizsi budoucnosti vim ze staci Úsměv vezmu si ji asi na uver na 3 roky takze mi platba vychazi cca na 2500kc mesicne vcetne pojisteni a za ty 3 roky ji treba vymenim a nebo ne... stejne se s tim jezdi jen v teple a za hezkyho pocasi takze si toho clovek moc neuzije Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 19:45   Citovat  

osiris napsal:
no skutr nechci, na jezdeni do prace je to dobry ale jet s tim vejletovat nekam dal k vode uz ne Úsměv radsi chci plnohodnotnou motorku, proc na superbiku do prace nejezdit Velmi šťastný me se libi vzhledove a jestli tam jedu na superbiku, nahaci nebo chopperu je myslim uplne fuk, protoze se tema semaforama atd propletu uplne stejne Úsměv do budoucna u 250ky nezustanu ale v nejblizsi budoucnosti vim ze staci Úsměv vezmu si ji asi na uver na 3 roky takze mi platba vychazi cca na 2500kc mesicne vcetne pojisteni a za ty 3 roky ji treba vymenim a nebo ne... stejne se s tim jezdi jen v teple a za hezkyho pocasi takze si toho clovek moc neuzije Smutný

a myslíš že tě nebude hryzat v zimě platit úvěr na něco co ani nemůžeš použít?
mě hryže do dneška půjčka na obývák kterej se nám už okoukal Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 20:32   Citovat  

Speedey napsal:
a myslíš že tě nebude hryzat v zimě platit úvěr na něco co ani nemůžeš použít?
mě hryže do dneška půjčka na obývák kterej se nám už okoukal Velmi šťastný

jo to bude pekelny obdobi pořádnej výtlem ale nezbejva nic jinyho nez to podstoupit Velmi šťastný nechce se mi syslit do prasatka a jit pro ni za par let, kdybych na niu setril postupne, tak ty prachy davam stranou taky i vzime a davno je vrazim do neceho jinyho, takhle mam aspon jisty do ceho je investuju HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou motorku?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina