Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C5g nebo C6g poraďte
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 14:02   Citovat  

C5g 1.5 v Evropě nemá Vtec (jen občas Vtec-e).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 14:36   Citovat  

Kdyby jsi měl nějak v tu dobu pořád chuť splnit si sen, a neměl by jsi ještě žádnou káru, a chtěl mít C5G VTI, tak dej vědět. Spotřebu nesmíš moc řešit za to svezení je moc fajn Mrk Bližší info GARÁŽ, nebo SZ je to dobrý
   Návrat  
Dandy je teď offline  Dandy
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 14:50   Citovat  

MSX napsal:
Kdyby jsi měl nějak v tu dobu pořád chuť splnit si sen, a neměl by jsi ještě žádnou káru, a chtěl mít C5G VTI, tak dej vědět. Spotřebu nesmíš moc řešit za to svezení je moc fajn Mrk Bližší info GARÁŽ, nebo SZ je to dobrý

HMMMM moc pěknej kousek a opečovávanej to je z fotek vidět je to dobrý o víkendech bych to vtecoval ale když náhodou potřebuju zajet autem do práce nebo na nákup tak nevím proč bych měl jezdit za pomale 10/100 jak moc papá to tvoje když máš lehkou nohu?
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 14:59   Citovat  

Dandy napsal:
HMMMM moc pěknej kousek a opečovávanej to je z fotek vidět je to dobrý o víkendech bych to vtecoval ale když náhodou potřebuju zajet autem do práce nebo na nákup tak nevím proč bych měl jezdit za pomale 10/100 jak moc papá to tvoje když máš lehkou nohu?

Neřeš tady lehkou nohu, protože s tím autem stejně s lehkou nohou jezdit nebudeš. Btw. Nemyslím si, že benzín bude jediná položka v nákladech...Tím chci říct, řeš i obecné náklady na auto...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 16:05   Citovat  

AntHraX napsal:
Neřeš tady lehkou nohu, protože s tím autem stejně s lehkou nohou jezdit nebudeš. Btw. Nemyslím si, že benzín bude jediná položka v nákladech...Tím chci říct, řeš i obecné náklady na auto...

Vzhledem k tomu že v nákladech bude mít největší zastoupeni benzín a jeho cena tak to řeším nebo co jinýho máš na mysli? Provozní kapaliny který se stejně doplňují do všech aut? Nebo o pojistce která je směšná vzhledem k obsahu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 16:30   Citovat  

Dandy napsal:
Vzhledem k tomu že v nákladech bude mít největší zastoupeni benzín a jeho cena tak to řeším nebo co jinýho máš na mysli? Provozní kapaliny který se stejně doplňují do všech aut? Nebo o pojistce která je směšná vzhledem k obsahu

Myslím tím údržbu auta. Brzdy, rozvody, servis, cenu náhradních dílů atd...
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 18:03   Citovat  

Dandy napsal:

Spotřebu jsem ještě neměřil, ale jak zde padlo, tak pod 8 si myslím se nedostanu. Je to otázka priorit. Já auto moc nehoním, ale taky člověk musí občas vypnout a pořádně to projet. Já šel 100% za snem a nevadilo by mi i kdyby to bralo dva kýble benzínu na 100km. Prostě C5G VTI jsem musel mít! Jestli chceš víc užitkové auto a bez větších investic, tak tenhle motor není pro tebe. Ble Ale jak jednou budeš majitel bude to tvoje plechové miminko Velmi šťastný Ale asi bych volil C6G. No a slabší motor. A pokud dobře koupíš,a budeš se o něj pěkně starat, tak v budoucnu ho možná i dobře prodáš. Každý rok se počítá Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 18:50   Citovat  

MSX napsal:
Spotřebu jsem ještě neměřil, ale jak zde padlo, tak pod 8 si myslím se nedostanu. Je to otázka priorit. Já auto moc nehoním, ale taky člověk musí občas vypnout a pořádně to projet. Já šel 100% za snem a nevadilo by mi i kdyby to bralo dva kýble benzínu na 100km. Prostě C5G VTI jsem musel mít! Jestli chceš víc užitkové auto a bez větších investic, tak tenhle motor není pro tebe. Ble Ale jak jednou budeš majitel bude to tvoje plechové miminko Velmi šťastný Ale asi bych volil C6G. No a slabší motor. A pokud dobře koupíš,a budeš se o něj pěkně starat, tak v budoucnu ho možná i dobře prodáš. Každý rok se počítá Mrk

Souhlasím s tebou člověk si za snem musí jít...tak to bude jen víkendovka aby bylo na benzín, servis i ostatní. Ještě to promyslím a sem rád že na to mám ještě 3 měsíce. každopádopádně se ti ozvu páč ten tvuj stroj je fakt libovej je to dobrý
   Návrat  
marek.dh je teď offline  marek.dh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 20:07   Citovat  

AntHraX napsal:
Myslím tím údržbu auta. Brzdy, rozvody, servis, cenu náhradních dílů atd...

A to se kromě vti už u žádného jiného auta řešit nemusí???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 21:29   Citovat  

marek.dh napsal:
A to se kromě vti už u žádného jiného auta řešit nemusí???

Samozřejmě že musí, jen to u každého auta stojí trošku jiné kačky. Celou dobu narážím na to, že chce VTI a u toho řeší spotřebu...VTI jsem neměl, ale je mi jasné, že údržba a ceny náhradních dílů jsou mezi VTI a ekonomem trošku jinde.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 21:33   Citovat  

AntHraX napsal:
Samozřejmě že musí, jen to u každého auta stojí trošku jiné kačky. Celou dobu narážím na to, že chce VTI a u toho řeší spotřebu...VTI jsem neměl, ale je mi jasné, že údržba a ceny náhradních dílů jsou mezi VTI a ekonomem trošku jinde.

Ani ne, třeba přední brzdy má VTi a EK3 stejné (262mm), vzadu je to buben vs. kotouč, chladič je, myslím, taky stejný... C6g je už víc unifikovaná než předchozí generace...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 21:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Ani ne, třeba přední brzdy má VTi a EK3 stejné (262mm), vzadu je to buben vs. kotouč, chladič je, myslím, taky stejný... C6g je už víc unifikovaná než předchozí generace...

Ok, tak jsem aspoň o něco chytřejší.
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 13:57   Citovat  

Dandy napsal:
Achjo tak vti asi neuživím pokud se s ním nedá jezdit pod 8L Ble C6g vtec-e nemá pořádnej vtec to mi hlava nebere tak pak mi už jen zbývá c5g coupe bud 1.5 vtec nebo ta ej1 nemá to někdo??? Kolik to žere? A jak je ta 1.5 živá nebo líná??? Jde mi prostě o trochu zábavný auto který ale nejzdí za 9L při normální jízdě. Smutný

Spotřeba ala těžka noha Úsměv Nikdy se neprojedeš pořádně při spotřebě 6litru. Musíš si vybrat zdali je pro tebe přednější spotřeba nebo vykon... když naložiš vtecu taky si něco popapa jako jakykoli auto Velmi šťastný Chce to pořádně zvažit ale kompromis asi jedině ekonoma 6G hb jinak nevim... Každopadně kdyby se nahrnulo moc nabídek na EJ1 taky bych jedno taky vzal Velmi šťastný
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 15:16   Citovat  

jestli řešíš spotřebu, vybral sis špatnou značku i forum. To spíš TDI koncerny, kde je hlavní spotřeba

u Hondy je to požitek a radost z jízdy, kde i v 18 let starým autě je větší radost a zábava než v nové TDI Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 20:22   Citovat  

Lukas28 napsal:
jestli řešíš spotřebu, vybral sis špatnou značku i forum. To spíš TDI koncerny, kde je hlavní spotřeba

u Hondy je to požitek a radost z jízdy, kde i v 18 let starým autě je větší radost a zábava než v nové TDI Velmi šťastný

Myslím že někteří mi tu uplně nerozumí. Sem smířenej s určitou spotřebou jinak bych samozřejmě šel do TDi a chci se pěkně povozit a protáhnout tomu pérka i za cenu vysoké spotřeby kterou má při těžký noze každý auto jak tu už bylo řečeno. Ale takovou jízdu zvolím o víkendu pro radost ale ne kdyz pojedu do práce nebo na nakup... Proč bych v takové situaci měl jezdit za 9 litru? Momentálně si dopisuju s majitelem tohoto kousku tudy odkaz a jeho nejmenší naměřená spotřeba je 6,9 to asi na dlouhé cestě a při NORMÁLNÍ jízde prý 7,5 a to je to oč mi jde je to relativně dobrá hodnota a že to při vtecu žere trávu kolem silnic tak to ustojím.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 20:27   Citovat  

Dandy napsal:
Myslím že někteří mi tu uplně nerozumí. Sem smířenej s určitou spotřebou jinak bych samozřejmě šel do TDi a chci se pěkně povozit a protáhnout tomu pérka i za cenu vysoké spotřeby kterou má při těžký noze každý auto jak tu už bylo řečeno. Ale takovou jízdu zvolím o víkendu pro radost ale ne kdyz pojedu do práce nebo na nakup... Proč bych v takové situaci měl jezdit za 9 litru? Momentálně si dopisuju s majitelem tohoto kousku tudy odkaz a jeho nejmenší naměřená spotřeba je 6,9 to asi na dlouhé cestě a při NORMÁLNÍ jízde prý 7,5 a to je to oč mi jde je to relativně dobrá hodnota a že to při vtecu žere trávu kolem silnic tak to ustojím.

Tu normální jízdu bych chtěl vidět. Úsměv "Problém" toho motoru je, že je neskutečně návykový. Úsměv
   Návrat  
xshortyx je teď offline  xshortyx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 20:29   Citovat  

Já bych měl jasno.. Šel bych do C5G Esi nebo VTi.. Měl sem Esinu jako první Hondu a jinou než 5G bych asi nechtěl.. Každopádně 6G má myslím i lepší podvozek no.. Nevim.. Neměl jsem zkušenost. Honda

btw. ten kousek v tom odkazu vypadá hodně dobře.. A motor je opravdu návykovej.. Jen se mi prostě nelíbí ten zadek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 20:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Tu normální jízdu bych chtěl vidět. Úsměv "Problém" toho motoru je, že je neskutečně návykový. Úsměv

VTEC

znám to od sebe, i cesta pro rohlíky se protáhne na výlet do sousedního města (20km) svatoušek
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 22:19   Citovat  

Lukas28 napsal:
VTEC

znám to od sebe, i cesta pro rohlíky se protáhne na výlet do sousedního města (20km) svatoušek

presne Velmi šťastný
a vzdycky kdyz uz se chystam odbocit do ulicky k baraku tak mi to neda a jeste to jedu kousek poradne potahat..
ted jezdim s oddelanym vejfukem.. primim sanim a tej zmeny vykonu a rachotu od 4800ot se nemuzu nikdy nadlabnout do syta..
je to droga Chápeš!
EJ1 mam ale spotrebu pri lehkej noze ti nepovim.. protoze mi to nejde VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 10:25   Citovat  

Nakonec asi zvolím toho economa i když me se*e že v 5g má jen 66 kw takže to bude 6g vtec-e rozjíždí se mi nějaký kšefty tak když budou prašule navíc tak si pro to VTI dojdu za rok nebo za 2...... To doufám rodinu ještě mít nebudu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 17:53   Citovat  

Tak mám teď v merku jednu 6g Lsi akorát má najeto 200 000 km myslíte že bych do toho neměl jít nebo je to až takovej držák že by žádný velký problémy s motorem nebyly???? Poraďte díky. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 17:59   Citovat  

Dandy napsal:
Tak mám teď v merku jednu 6g Lsi akorát má najeto 200 000 km myslíte že bych do toho neměl jít nebo je to až takovej držák že by žádný velký problémy s motorem nebyly???? Poraďte díky. Úsměv

Podle majitele/ů... Pokud se starali,tak zvládne levou zadní ještě jednou tolik. pokud se nestarali,tak se může kdykoli po....
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 18:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Podle majitele/ů... Pokud se starali,tak zvládne levou zadní ještě jednou tolik. pokud se nestarali,tak se může kdykoli po....

presne tak ..200k bych se u auta vubec nebal..pokud se staral predchozi majitel tak jak mel

edit: poradim vzit sebou nekoho kdo konkretne tohle auto zna Mrk myslim tim economa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 22:05   Citovat  

Osobně neznám nikoho kdo má hondu natož zrovna economa Se stydím ale vemu kamoša co už pár aut měl rozdělal a složil.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 22:20   Citovat  

Dandy napsal:
Osobně neznám nikoho kdo má hondu natož zrovna economa Se stydím ale vemu kamoša co už pár aut měl rozdělal a složil.

jakmile je cítit olej z výfuku a při vysokých otáčkách je kouř jak z TDI nebrat. Zbytek dílů se dá na h-c sehnat za relativně nízké ceny OK

EDIT: až se ti nějakej zalíbí, upni sem odkaz a někdo z okolí ti klidně pomůže a podívá se s tebou na to auto Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 22:26   Citovat  

Dandy napsal:

Tak aspoň napiš, kde auto je, kdy plánuješ návštěvu a buď se tu někdo najde nebo Ti můžeme říct, kam s tím při zkušební jízdě zajet.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 22:44   Citovat  

tudy odkaz

Holešov u Zlína
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 8:00   Citovat  

Dandy napsal:
http://www.sportovnivozy.cz/26445-honda-civic-holesov

Holešov u Zlína

Tak to valím bulvy hele..je to drahy jak svina..predevsim na to.ze to je predface to mi hlava nebere

nema to loketku KO ,navic uz tak maly kufricek hatche zmensenej tou kravou v kufru..prisel si o ridicuv airbag..klidne to taky muze byt triskle na predek kdy vyletel bag a zamrsilo se to vymenou volantu-i kdyz tady to vypada,ze spise nekdo tuningoval , zadni lampy jsou jen o problem s PCR a urcite na STK , ta trubka v motoru je podle me spise na 2 veci ..rozpera budiz - ale lepsi by byla origo Honda z VTIcka za 450kc k sehnani i tady na foru. to ladeni do cervena kazdy ma jiny vkus
vyhodou jsou uz vymene svody jelikoz origo uz nejspis praskly u lambdy

vyfuk bude celkem slyset a to hlavne v aute takze pocitej,ze nad 3tis otacek a pri delsi ceste napr. po dalnici kdy budes nad temahle otackama ti asi praskne hlava z toho hluku ..

urcite bych ti pomohl ho ocihnout a projet jestli se rozhodnes ze bys ho vazne chtel,ale bohuzel sem xset km mimo tuhle oblast..ale myslim,ze se nekdo najde kdo je z tech koncin.. Silenec je myslim nekde z jizni moravy,ale uz si nepamatuju presne odkud to mi hlava nebere

muj poface , najeto poctivych 150tis..plne servisovany se serviskou - viz.foto v moji garazi..vse origo Honda krom TypeR lipu sel za 65tis..a ne protoze sem potreboval nutne penize a prodal sem pod cenou,ale proto,ze situace na trhu s ojetinama je jaka je,taky sem cekal,ze za nej dostanu tak 80k pořádnej výtlem ale pro lidi je to uz starej kekel a nikdo neodceni supr motor Vtec-E ..tak premyslej jestli tahle tjuning kara za ty prachy stoji..podle me v tehle dobe rozhodne ne..verim,ze natolik si ji ceni majitel,ale to je tak vsechno Tak to valím bulvy

jako priklad se podivej za kolik se prodavaji tyhle sedanky Se stydím a tahle 1.6ka je taky grandiozni motor s vicemene stejnou spotrebou..

tudy odkaz

tudy odkaz

majitele tohodle eco sedanu znam ,mel snad 20 ekonomu..furt kupuje a prodava dalsi a dalsi takze je zna dobre,ale zalezi jestli sve vedomosti zuroci pri prodeji nebo radeji bude delat hlupaka..cenovka se podivej sam

tudy odkaz

pokud chces jedine Hatche - chapu,ze se libi ..taky se mi extreme libi a je to jeste pravy japonec tak pokud ted neni zadny na inzeratech staci chvilku pockat..ekonomi s pribyvajicimi lety uz nejsou tak vzacne jako driv a da se uz narazit vicero na ty poface..

sry-snad sem ti to nejak neznechutil,ale snazil sem se podat i jiny pohled na vec jako clovek ktery ekonoma mel,zboznoval a staral se o nej jako o vlastni dite,ale uz jsem taky realista ktery ho prodaval
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 8:22   Citovat  

Hlavator napsal:
Tak to valím bulvy hele..je to drahy jak svina..predevsim na to.ze to je predface to mi hlava nebere

nema to loketku KO ,navic uz tak maly kufricek hatche zmensenej tou kravou v kufru..prisel si o ridicuv airbag..klidne to taky muze byt triskle na predek kdy vyletel bag a zamrsilo se to vymenou volantu-i kdyz tady to vypada,ze spise nekdo tuningoval , zadni lampy jsou jen o problem s PCR a urcite na STK , ta trubka v motoru je podle me spise na 2 veci ..rozpera budiz - ale lepsi by byla origo Honda z VTIcka za 450kc k sehnani i tady na foru. to ladeni do cervena kazdy ma jiny vkus
vyhodou jsou uz vymene svody jelikoz origo uz nejspis praskly u lambdy

vyfuk bude celkem slyset a to hlavne v aute takze pocitej,ze nad 3tis otacek a pri delsi ceste napr. po dalnici kdy budes nad temahle otackama ti asi praskne hlava z toho hluku ..

urcite bych ti pomohl ho ocihnout a projet jestli se rozhodnes ze bys ho vazne chtel,ale bohuzel sem xset km mimo tuhle oblast..ale myslim,ze se nekdo najde kdo je z tech koncin.. Silenec je myslim nekde z jizni moravy,ale uz si nepamatuju presne odkud to mi hlava nebere

muj poface , najeto poctivych 150tis..plne servisovany se serviskou - viz.foto v moji garazi..vse origo Honda krom TypeR lipu sel za 65tis..a ne protoze sem potreboval nutne penize a prodal sem pod cenou,ale proto,ze situace na trhu s ojetinama je jaka je,taky sem cekal,ze za nej dostanu tak 80k pořádnej výtlem ale pro lidi je to uz starej kekel a nikdo neodceni supr motor Vtec-E ..tak premyslej jestli tahle tjuning kara za ty prachy stoji..podle me v tehle dobe rozhodne ne..verim,ze natolik si ji ceni majitel,ale to je tak vsechno Tak to valím bulvy

jako priklad se podivej za kolik se prodavaji tyhle sedanky Se stydím a tahle 1.6ka je taky grandiozni motor s vicemene stejnou spotrebou..

tudy odkaz

tudy odkaz

Vzhledem k té prohlubni u spolujezdce tipuju, že to ani airbagy nemělo - pak mi ale nesedí rok výroby, protože bez pytlů jsem viděl vždy jen první kusy r.95 (max. do provozu 96).

Trubka místo sání je obzvlášť u ekonoma mínus.

O funkčnosti té rozpěty bych taky pochyboval...

Zadní lampy se dají odtmavit, výfuk je individuální - s VTi mi hlava teda nepraskala (a že to na dálnici, no i okresce, pod 4000ot. nešlo...), a to tam byla od svodů jen trubka a pak až koncák,ale zas SuperSprint...
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 8:27   Citovat  

Hellborn napsal:
Vzhledem k té prohlubni u spolujezdce tipuju, že to ani airbagy nemělo - pak mi ale nesedí rok výroby, protože bez pytlů jsem viděl vždy jen první kusy r.95 (max. do provozu 96).

Trubka místo sání je obzvlášť u ekonoma mínus.

O funkčnosti té rozpěty bych taky pochyboval...

Zadní lampy se dají odtmavit, výfuk je individuální - s VTi mi hlava teda nepraskala (a že to na dálnici, no i okresce, pod 4000ot. nešlo...), a to tam byla od svodů jen trubka a pak až koncák,ale zas SuperSprint...

jak píšeš supersprint není nerezovej průchozí válec, mě s WM sport taky praská hlava, má to až hnusnej hlubokej dunivej zvuk a já chci spíš uřvanej kovovej naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
C5g nebo C6g poraďte
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina