Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Policie v neoznačeném autě ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Atheros je teď offline  Atheros
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:21   Citovat  

Zdravím, stala se mi včera docela zajímavá věc. Včera večer jsem docela pospíchal domu, tak jsem jel poměrně rychleji. Předjel jsem jedno auto, následně se chytlo zamnou a pořád blikalo dálkovýma. Tak jsem zastavil a toto auto zastavilo zamnou. Nikdo z něj nevystoupil tak jsem šel k tomu autu. Seděl tam straší chlápek ( nový hyundai ) a říkal, že je od policie, že má v autě nějakou kameru nebo radar, už nevím přesně co to říkal ( každopádně za oknem neměl nic ) a zspustil na mě jestli si uvědomuji kolik jsem jel, že to je pirátská jízda, že auto zůstane půl roku v evidenci a pokud se toto bude opakovat, tak budu předvolán do Ostravy a včerejší jízda se k dalšímu přestupku přičte. No osobně si myslím, že to byl nějaký otcův známý který poznal jeho auto a nejspíš mě chtěl postrašit. Každopádně by mne zajímalo jestli je možné, aby bylo pravdivé něco z toho co mi řekl. Osobně si myslím, že to byl někdo kdo mě chtěl postrašit, nebo policajt který nebyl ve službě. Setkali jste se už někdo s něčím podobným ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ERVSKY je teď offline  ERVSKY
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:28   Citovat  

Atheros napsal:
Zdravím, stala se mi včera docela zajímavá věc. Včera večer jsem docela pospíchal domu, tak jsem jel poměrně rychleji. Předjel jsem jedno auto, následně se chytlo zamnou a pořád blikalo dálkovýma. Tak jsem zastavil a toto auto zastavilo zamnou. Nikdo z něj nevystoupil tak jsem šel k tomu autu. Seděl tam straší chlápek ( nový hyundai ) a říkal, že je od policie, že má v autě nějakou kameru nebo radar, už nevím přesně co to říkal ( každopádně za oknem neměl nic ) a zspustil na mě jestli si uvědomuji kolik jsem jel, že to je pirátská jízda, že auto zůstane půl roku v evidenci a pokud se toto bude opakovat, tak budu předvolán do Ostravy a včerejší jízda se k dalšímu přestupku přičte. No osobně si myslím, že to byl nějaký otcův známý který poznal jeho auto a nejspíš mě chtěl postrašit. Každopádně by mne zajímalo jestli je možné, aby bylo pravdivé něco z toho co mi řekl. Osobně si myslím, že to byl někdo kdo mě chtěl postrašit, nebo policajt který nebyl ve službě. Setkali jste se už někdo s něčím podobným ?

Měl si chtít vidět odznak nebo jiný doklad co by prokázal že je od policie a měl bys jasno...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:30   Citovat  

Blbost...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:31   Citovat  

Atheros napsal:

nesetkal a kdyby jo tak za nim jdu a nejspis mu jeste jednu dam,ze na me bezduvodne blika zmatenej PCR to fakt nebyla Velmi šťastný Nejspis nejaky samozvany hrdina na ceskych silnicich .

Pokud si nikoho neohrozil a obtzvlaste pak jeho ne tak mu asi hrablo a mel potrebu te upozornit,ze si jel rychle..pokud si jel jako pirat tak se nad sebou zamysli a aspn si vem ponauceni,ze jsou zde i takovy..aby te priste nejaky rapl nedojel a nevytahl te z auta Úsměv
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:34   Citovat  

A nevím jak u vás v čechách, ale na slovensku jsi povinen zastavit v jedoucím aute jen tehdy když te předjede a rozsvítí nápis Stop. Nezastavoval bych ani kdyby jeli zamnou a rozsvítili stop z dúvodu že nejsem povinen se dívat nonstop do spětnýho zrcátka. Už se mi to stalo a páni od policie nic nenamítaly Mrk
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:37   Citovat  

a jeste si mu dal dvojku ne? mohl by dalkovejma blikak jak bych chtel, nezastavil bych pořádnej výtlem VTEC
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:40   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to se někomu povedlo OK OK OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:44   Citovat  

Hlavator napsal:
nesetkal a kdyby jo tak za nim jdu a nejspis mu jeste jednu dam,ze na me bezduvodne blika zmatenej PCR to fakt nebyla Velmi šťastný Nejspis nejaky samozvany hrdina na ceskych silnicich .

Pokud si nikoho neohrozil a obtzvlaste pak jeho ne tak mu asi hrablo a mel potrebu te upozornit,ze si jel rychle..pokud si jel jako pirat tak se nad sebou zamysli a aspn si vem ponauceni,ze jsou zde i takovy..aby te priste nejaky rapl nedojel a nevytahl te z auta Úsměv

Je fakt, že jsem jel rychleji než jsem měl toho jsem si vědom, ale byla to rovná cesta a v době kdy jsem ho předjížděl tak jsem mohl mít max 80 na 50, pak už se to začlo klikatit tak jsem zpomalil a pak zastavil. Jen by mě prostě zajímalo jestli je možné aby takto zastavovali vozidla, když jedou ve vozidle neoznačeném.... zajímavé čtení je třeba tady : tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:47   Citovat  

Atheros napsal:
Je fakt, že jsem jel rychleji než jsem měl toho jsem si vědom, ale byla to rovná cesta a v době kdy jsem ho předjížděl tak jsem mohl mít max 80 na 50, pak už se to začlo klikatit tak jsem zpomalil a pak zastavil. Jen by mě prostě zajímalo jestli je možné aby takto zastavovali vozidla, když jedou ve vozidle neoznačeném.... zajímavé čtení je třeba tady : tudy odkaz

ježišmarjá neřeš....prostě je to kravina. Sice měřit v neoznačeném autě můžou, ale sami musí splňovat ústrojovou kázen. Prckuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:49   Citovat  

Mel si ho poslat tam kam patri..do ustavu pro choromyslne Velmi šťastný
   Návrat  
fugas1222 je teď offline  fugas1222
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:59   Citovat  

Scotty33 napsal:
A nevím jak u vás v čechách, ale na slovensku jsi povinen zastavit v jedoucím aute jen tehdy když te předjede a rozsvítí nápis Stop. Nezastavoval bych ani kdyby jeli zamnou a rozsvítili stop z dúvodu že nejsem povinen se dívat nonstop do spětnýho zrcátka. Už se mi to stalo a páni od policie nic nenamítaly Mrk

To slyšim poprvé,pokaždé me zastaví když jedou za mnou akorat , rozfofrujou majacky a stopku Úsměv a ja pokažde zastavim Bueee Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:01   Citovat  

Hlavator napsal:
Mel si ho poslat tam kam patri..do ustavu pro choromyslne Velmi šťastný

Pro příště už budu vědět, jen škoda že jsem ten prcek jak píše crxman... abych ještě nedostal přes držďku Velmi šťastný
   Návrat  
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:02   Citovat  

To rozhodně nebyl nikdo od police CR a nebo nebyl ve sluzbe, a tudiz nebyl opravnen ridit policejni vozidlo bez oznaceni s mericim zarizenim, pokud to ovsem vubec bylo nesouhlas . Jak pise crxmann, ustrojova kazen musi byt. Jinak co se tyce policejnich aut bez oznaceni, na to bacha, jen v Praze je jich dost, ktere vas muzou zmerit. Na jiznaku maji cervenou Octavii, ale vzdy v ni sedi hosi v uniforme.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:04   Citovat  

Caltiger napsal:
To rozhodně nebyl nikdo od police CR a nebo nebyl ve sluzbe, a tudiz nebyl opravnen ridit policejni vozidlo bez oznaceni s mericim zarizenim, pokud to ovsem vubec bylo nesouhlas . Jak pise crxmann, ustrojova kazen musi byt. Jinak co se tyce policejnich aut bez oznaceni, na to bacha, jen v Praze je jich dost, ktere vas muzou zmerit. Na jiznaku maji cervenou Octavii, ale vzdy v ni sedi hosi v uniforme.

Jak to potom funguje ? Musí mít označení pro zastavení STOP ? Nebo můžou zastavovat i vystrčením plácačky z okna ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:05   Citovat  

Atheros napsal:
Pro příště už budu vědět, jen škoda že jsem ten prcek jak píše crxman... abych ještě nedostal přes držďku Velmi šťastný

Prcek je místní člen co dělá dopraváka Mrk
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:06   Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný aha,tak to byl dedula dobrej střelec pořádnej výtlem rozhodne si te zajimave podal a verim tomu, ze jsi potom zbytek cesty jel vic nez predpisove HaHaaa takze se mu povedlo na plný čáře z tebe udělat trotla Velmi šťastný Je to tam.
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:08   Citovat  

nevíš, jak se to dneska dělá... počkáš až vyleze z auta a pak ho přejedeš a ujedeš... kdyby něco, tak odletíš do teplých krajin kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:08   Citovat  

crxmann napsal:
Prcek je místní člen co dělá dopraváka Mrk

Tak to jsem nevěděl, beru zpět Mrk
   Návrat  
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:20   Citovat  

Atheros napsal:
Jak to potom funguje ? Musí mít označení pro zastavení STOP ? Nebo můžou zastavovat i vystrčením plácačky z okna ?

Většinou je auto vybaveno už nápisem STOP vzadu za sklem, ale můžou tě zastavit i pomocí zastavovacího terče z okna. Ale určitě ne zezadu pomocí dálkových světel.
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:27   Citovat  

To mi připomnělo, jak jsme jako děcka za tmy zastavovali blikačkou na kolo auta ve vesnici. Pak jsme se vždycky schovali. No a hned se tam jezdilo 50km/hod Velmi šťastný Nakonec jsme zastavili i samotné policajty HaHaaa
Ale típek co tě takhle nachytal...no buď to byl blázen co se dívá moc na Policejní akademii, a nebo šlo o sázku HaHaaa Dneska jsou cesty plné magorů to snad ne
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:38   Citovat  

Kdyz jsme u toho.. minuly rok si kamarad na sjezdu na chomutovskou u sleneho navlekl vestu a vzal fotak a fotografoval protijedouci auta.. Velmi šťastný to byste neverili jak vsichni brzdili .. Velmi šťastný Velmi šťastný
I když uznávám,že to byla blbá sranda Úsměv
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:47   Citovat  

tim tvym kamaradem jsi mi pripopel Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 16:54   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 17:00   Citovat  

bigy napsal:
Kdyz jsme u toho.. minuly rok si kamarad na sjezdu na chomutovskou u sleneho navlekl vestu a vzal fotak a fotografoval protijedouci auta.. Velmi šťastný to byste neverili jak vsichni brzdili .. Velmi šťastný Velmi šťastný

Ja jsem tu mel v Luxu jednou na navsteve pratele co prijeli na kolech az z CR, po vlastni ose. Na kazde hranici se vzdycky nataceli kamerou jak ji prekracuji, a zvlast u nas se jim libilo, protoze ji prekracovali porad HaHaaa . Na jednom vjezdu do vesnice kde soucasne probihala i hranicni cara taky postavili stativ a jezdili jako magori porad okolo aby ziskali co nejhezci zaber Velmi šťastný a zpusobili tak malem nekolik havarek. Vsichni tam vjizdeli dost rozjeti ze siroke a rovne vypadovky a pak strasne dupali na brzdu, kdyz videli kameru. Jak jich jelo par za sebou tak to chvilkama moc vtipne nebylo HaHaaa
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 17:34   Citovat  

Atheros napsal:

mravenec
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 17:44   Citovat  

bigy napsal:

Na co foťák? Stačí fén... Velmi šťastný
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 17:48   Citovat  

[quote="Sakul"]tim tvym kamaradem jsi mi pripopel Velmi šťastný

tak to nema chybu a vsichni hop na brzdu pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 18:03   Citovat  

Rémi je to dobrý
jinak s tim zastavenim a všeobecně blbost..
kort v dnešní době bych nezastavoval tuplem a vůbec k tomu autu nechodil
na dálkový ze zadu jedině mlhovka a plyn Velmi šťastný

policii umožnim předjetí
jednou za mnou jeli asi kilometr než je napadlo předjet a to sem jim dával blinkr
odůvodnil jsem to tim, že jsme v čechách a proto si nebudem hrát na ameriku HaHaaa
jak mám vědět koho staví zmatenej
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 18:07   Citovat  

pssssssst nekdo si z tebe delal p--u. jeste ti mohl rict, ze kdyz mu das ted hned lito do kapsy, tak ze to nebude hlasit Velmi šťastný .
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 18:19   Citovat  

Jen tak z dupy jsi měl vytáhnout mobil a vytočit 158 co by ten týpek dělal. Bys viděl jak by míchal fofrklackem a hledal tu jedničku pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Policie v neoznačeném autě ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina