Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dojezd okynka
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 19:47   Citovat  

Da se nejak udelat dojezd okna nahoru u ridice? A nevim zda ma fungovat kdyz mam na C6g el.okna a u ridice na tlacitku je Auto kdyz zmacknu vic dolu tak okynko jede samo dolu to chapu u spolujezdce to neni.Ale jak je tma to tlacitko da se prepinat On nebo vypnuto a kdyz to mam vypnuto tak mi nejde u u spolujezdce stahovat okynko to by melo jit ne? Jen vedle u spolujezdce by nemelo fungovat? Se v tom teda moc nevyznam
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 20:45   Citovat  

dojezd se udělat dá, funkce auto(automatické stáhnutí)je jen u okna řidiče, a přepínač on/off vypíná všechny ostatní přepínače, mimo řidičova...

Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 21:04   Citovat  

A jak by se to dalo udelat je to slozity? A ten prepinac on/off kdyz mam on tak muzu stahovat okynko u spolujezdce i u ridice ale kdyz dam / off tak mi jde stahovat jen u ridice a u spolujezdce nejde tak nevim co je spatne. Kdyz vyndam ty kontakty na to stahovani jakoby ze to rozpojim tak je to nejaky zaleptani nejakou srajdou.Cim to muzu prostriknout?

spyda je teď offline  spyda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 21:09   Citovat  

To ON/OFF funguje jak ma, kdyz mas OFF, tak nikdo mimo ridice nemuze otevrit ani zavrit okynka. Bezpecnostni pojistka, kvuli detem a zlobivy manzelce Lucy Dojezd je jen u ridice, vsimni si ze na pacce u ridice mas 1nu polohu nahoru a 2dolu Úsměv Udelat se to urcite da, ale to budou vedet jini jak

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 21:09   Citovat  

Tomas Civic napsal:
A jak by se to dalo udelat je to slozity? A ten prepinac on/off kdyz mam on tak muzu stahovat okynko u spolujezdce i u ridice ale kdyz dam / off tak mi jde stahovat jen u ridice a u spolujezdce nejde tak nevim co je spatne. Kdyz vyndam ty kontakty na to stahovani jakoby ze to rozpojim tak je to nejaky zaleptani nejakou srajdou.Cim to muzu prostriknout?

tak to ale má být, je to dětský přepínač, aby ti děti nemohly cvakat s oknama a třeba nevypadly...není ten konektor jen stříklý nějakým olejem?

mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 21:21   Citovat  

Ten přepínač ON/OFF je fakt důležitý.Žena ho začla na 4G sedan vnímat až v momentě,kdy jí malá stáhla zadní okýnko natolik,aby tama procpala plyšáky a poházela je v UH na křižovatce.Je to tak na všech autech,co znám.
Ten nápis auto na tlačítku je u některých modelů zavádějící.Na C4G je auto jen u řidiče,ale dojezd je jen dolů a na A5G je dojezd i nahoru u řidiče.Takže zřejmě záleží na H modelu.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 21:38   Citovat  

mad_zed napsal:
Ten přepínač ON/OFF je fakt důležitý.Žena ho začla na 4G sedan vnímat až v momentě,kdy jí malá stáhla zadní okýnko natolik,aby tama procpala plyšáky a poházela je v UH na křižovatce.Je to tak na všech autech,co znám.
Ten nápis auto na tlačítku je u některých modelů zavádějící.Na C4G je auto jen u řidiče,ale dojezd je jen dolů a na A5G je dojezd i nahoru u řidiče.Takže zřejmě záleží na H modelu.

tak to máš nebo jsi měl nějaký spešl model, protože u mě je jen dolu a kamarád ho měl taky jen dolu...nehoru ne-e a jsem si skoro stopro jistý že jestli jsi měl dojezd i nahoru tak dodělaný

mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 21:52   Citovat  

Nevím s nikým jiným kdo má CD7 jsem to neporovnával.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 14:54   Citovat  

Tlačítko ON/OFF bych už neřešil to ti funguje správně. Když je na na ON tak fungují všechna tlačítka,když je na OFF tak funguje jen okno řidiče a nefunguje vypínač na spolujezdcovo okno ani v jedněch dveřích. Ale ten automatický dojezd mi vrtá hlavou. C5g má u tlačítka na řidičovo okno dvě polohy nahoru a dvě dolu,takže automatický dojezdy oběma směry. Že by to u 6g japončíci udělali jinak??

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 15:01   Citovat  

já jsem třeba měl dojezd na okně u řidiče, ale měnil jsem dveře a najednou dojezd nefunguje, taky nevim co s tim je. a předtim mi normálně fungoval.

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 15:12   Citovat  

Daji se dokoupit elektornicke soucastky dojezdu oken... jakmile tunkete do tlacitka na jizdu nahoru nebo dolu okno se rozjede... zastavit jde druhym pohybem tlacitka (jedno ve kterem smeru) ...

v pripade ze se uplne otevre nebo uplne zavre, cysklus ukonci ona kouzelna krabicka, ktera pri zvysenem odberu proudu motorku sthaovani ( ke kteremu dojde po dojeti do krajni polohy ) vypne ...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 15:55   Citovat  

mam pocit ze jsem mel v aute tohle ... tudy odkaz na kazde dvere jedno, ale nejsem si jistej nerad bych kecal.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 17:25   Citovat  

sablos napsal:
já jsem třeba měl dojezd na okně u řidiče, ale měnil jsem dveře a najednou dojezd nefunguje, taky nevim co s tim je. a předtim mi normálně fungoval.

Nedávno jsem měl demontované ovládání a taky to přestalo fungovat a , myslím si že to byl Hellborn , mi to objasnil : Musíš sjet oknem uplně dolů a stále držet tlačítko ( cca. 5 sec. ) , potom zase nahoru a opět držet tlačítko . Mno a potom už to funguje . Velmi šťastný

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 18:18   Citovat  

Newer napsal:
mam pocit ze jsem mel v aute tohle ... tudy odkaz na kazde dvere jedno, ale nejsem si jistej nerad bych kecal.

To mam v autě taky ale to slouží k tomu,aby když dálkou zamknu auto,tak se zacvaknou zámky a okna automaticky vyjedou nahoru pokud jsou otevřené. Byl jsem línej po zastavení vytahovat okna nahoru a tak prostě když jedu s otevřenýma tak zastavím,vylezu a jen zmačknu tlačítko na ovladači pořádnej výtlem
nejspíš to funguje tak jak říkáš,ale já to mám jen na toto,protože jinak na své okno dojezd mam a spolujezdcovo mě netrápí...

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 23:10   Citovat  

Tranďák napsal:
Nedávno jsem měl demontované ovládání a taky to přestalo fungovat a , myslím si že to byl Hellborn , mi to objasnil : Musíš sjet oknem uplně dolů a stále držet tlačítko ( cca. 5 sec. ) , potom zase nahoru a opět držet tlačítko . Mno a potom už to funguje . Velmi šťastný
díky za radu zítra průbnu a dám vědět

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dojezd okynka
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina