Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 53 z 333
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2012 , 20:11   Citovat  

Kendik: pozinkova ochrana na Accordu bohuzel neni, nejaka ochrana proti korozi tam je ale urcite ne pozink. Jinak zadni lemy jsou na Hondach obecne problem. A6G ma navic problem s korozi i vpredu (holt auto z Anglie uz neni to ono)

sunnx: na ten stabilizator ti mrknu zitra , nemel jsem pres tyden cas ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2012 , 21:09   Citovat  

Luky napsal:
Kendik: pozinkova ochrana na Accordu bohuzel neni, nejaka ochrana proti korozi tam je ale urcite ne pozink. Jinak zadni lemy jsou na Hondach obecne problem. A6G ma navic problem s korozi i vpredu (holt auto z Anglie uz neni to ono)

sunnx: na ten stabilizator ti mrknu zitra , nemel jsem pres tyden cas ...

Aha a ja myslel, ze 6G uz pozink jsou.A 7G uz maji nebo taky ne? Tak to koukám! Diky za vysvetleni
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2012 , 21:21   Citovat  

Co to tu, s prominutím, pindáte za nesmysly...? Tak to koukám!
Mám Accorda 6 let garážovanýho na ulici, jezdím s ním zima-léto, a jak už jsem psal, zrezlý je akorát kryt palivového filtru. Jinak běžné orezliny typu popraskaný lak na např. stabilizátorech. A dokonce, což s pozinkem nesouvisí, po třinácti letech šly normálně povolit šrouby, které drží pouzdra silentbloků stabilizátorů. Šest let si před každou zimou říkám, že na jaře vyměním výfuk. Znova jsem zjistil, že to není potřeba.
Co se týče pozinku, koukněte na obrázky z manuálu.

Zinc_plated.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Zinc_plated.JPG, 142.19 kB

Zinc_plated_construction.JPG

Zinc_plated_construction.JPG, 211.08 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2012 , 21:37   Citovat  

Myslel jsem si to.Nikde jinde nemam kouska rzi, jen v okoli tech sroubu.Takze v mem pripade zrejme nekdo poskodil neodbornou montazi zadniho narazniku zinek z lemu a proto to hnije.Diky Piskot
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 8:26   Citovat  

Kendik napsal:
Takze to zrejme s tim pozinkem asi nebude tak zhavy Smutný A to jsem si rikal ze to auto jen tak neshnije Bueee

Bourané na zadek?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 15:04   Citovat  

Bourane urcite ne.Rezne to jenom v tech spojich s naraznikem. na obouch stranach.Nikde jinde
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2012 , 15:08   Citovat  

Peliator napsal:
To přece není drahá záležitost. Se ti spíš vyplatí koupit novej, ne? Za 360,- Kč umím sehnat kvalitativně rovnocenou náhradu místo originálu.

nevíte někdo, kolik to stojí v originálu?
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 7:21   Citovat  

...tak se kluci musim pochlubit...setrvak i s komplet spojkou vymnene a konecne auti necuka Úsměv...
...zato obcas nezhasne kontrolka dobijeni Velmi šťastný...mne z toho auta...

AFY

PS hele na 16 palcovych discich jake je idealne ET? samozrejme ze pneu 205/50
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 11:07   Citovat  

chalejkum:Gratz aspon to cukani je ok, ale co ta baterka?Nepromerovali to?To asi nebude znamenat nic dobreho. Smutný
Ja kdybych to nedal opravit hned mohlo odejit i rele a to by bylo urcite drazsi.
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 11:25   Citovat  

chalejkum- idealne ET pre vzhlad alebo idealne pre capy ? urobim foto mojich kolies ET40 a vecer ho sem dam.
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 16:49   Citovat  

Zdravím,kdyby jste někdo věděli o někom kdo prodává toto autorádio Bose,měl bych zájem o koupi.Popřípadě nějaký šikovný opravář? Úsměv

stažený soubor.jpg

stažený soubor.jpg, 52.74 kB
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 16:58   Citovat  

tukkan napsal:
chalejkum- idealne ET pre vzhlad alebo idealne pre capy ? urobim foto mojich kolies ET40 a vecer ho sem dam.

péřesně tak...otázka, co je požadavkem Úsměv ještě jedna věc je šířka disku a šířka pneumatik (já mám origo H 16tky s ET 40, ale z A5G a tam je šířka ráfku tuším 6,5 a pneumatika s šířkou 205 pak trošku na předních kolech přesahuje lem podběhů. Vzadu je to bez probémů
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 18:46   Citovat  

Prikladam slubene foto diskov na Acco 6G. Pneu 205/50/16 disk 16" 7J ET-40
V predu jemne trcia vzadu je to ok.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 19:30   Citovat  

fera2...no alternator je to stopro ale asi jenom nejaky uhlik jelikoz pri prvnim startu zustane dobijeni svitit ale kdyz natocim jeste jednou uz altik nesviti Úsměv ted musim vystrachat nekoho v okoli kdo by na to kouknul a zreparoval...
...a ze necuka to vis investice dvou spojkovych sad dela divy Bueee ...

...co se tyce toho ET ja to moc frajersky nevidim kdyz nekomu trci kolo s pneu mimo podbehu a vsechen ten bordel mu strili kolo do dveri HaHaaa takze beru ideal pro cepy respektivne rizeni - jak jsem uz nekde psal mam na dvorku 16" s ET38 pneu 205/55 a zda se mi tahle kombinace absolutne nevhodna :/ jelikoz disk ma sirku 7,5" a tudiz ideal pneu by mela byt 195???...

...rad bych nejake 16tky klidne i s pneu 195?/ 60? 55?...ale to zavisi od sirky disku podle TP by meli byt 6,5"...

...no proste toto je pro me spanelska dedina hlavne ve vztahu k acco a jeho ovladatelnosti bezpecnosti a spotrebe :/...

tukkan...dik za foto a ted si predstav ze to trci jeste o trosilinku vic na vyssich pneu Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 20:01   Citovat  

Myslim ze taky kompromis by bolo ET do 45. Mal som na tom aj OEM 15" disky s ET-60 a bolo to ok. Zimnu sadu mam 15" J6,5 ET35 pneu 195/60, tiez trcia podobne, mal som ich k autu.

Mna zaujima takato vec, pri sirke pneu 195 ide auto v poriadku, akonahle mam sirku 205 je to citlive na kolaje a taha ma ako ide cesta. Toto sa prejavovalo aj na 6G civicu.
Da sa s tym nieco robit, napr. vhodnou upravou geometrie alebo je to proste dane sirkou pneu ?
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 20:13   Citovat  

tukkan napsal:
Myslim ze taky kompromis by bolo ET do 45. Mal som na tom aj OEM 15" disky s ET-60 a bolo to ok. Zimnu sadu mam 15" J6,5 ET35 pneu 195/60, tiez trcia podobne, mal som ich k autu.

Mna zaujima takato vec, pri sirke pneu 195 ide auto v poriadku, akonahle mam sirku 205 je to citlive na kolaje a taha ma ako ide cesta. Toto sa prejavovalo aj na 6G civicu.
Da sa s tym nieco robit, napr. vhodnou upravou geometrie alebo je to proste dane sirkou pneu ?

je to dane sirkou pneu.mam na zimu 195/65 15" a na leto 225/40 18" a vyjety koleje cejtim pekne Úsměv
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 20:45   Citovat  

David.306 napsal:
je to dane sirkou pneu.mam na zimu 195/65 15" a na leto 225/40 18" a vyjety koleje cejtim pekne Úsměv

Už jsi přišel na to občasný cukání motoru?
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 7:38   Citovat  

mikos napsal:
Už jsi přišel na to občasný cukání motoru?

neprisel,jak se oteplilo,tak to prestalo.asi mi v motoru strasi Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 8:18   Citovat  

David.306 napsal:

Tak potom ok. Alebo to vymenit za 195 s prislusnym profilom.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 19:52   Citovat  

...tak sem privezl auti ze servisu a koukam ze nejde automaticke stahovani okenka u ridice :/ jak se to da znovu nahodit??? no a jeste jedna vec me trapi - muze se po odpojeni baterie prestat spinat VTEC?...

...s tema pneu+disky jsem nikam kluci nepokrocil hele nemnel jste nekdo 16tky disky s pneu 195/50? Úsměv...

AFY
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 20:32   Citovat  

zapni kluc, a otvor okno a drz gombik asi 5s a potom zatvor okno a podrz gombik 5s a je to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 7:52   Citovat  

chalejkum napsal:
...s tema pneu+disky jsem nikam kluci nepokrocil hele nemnel jste nekdo 16tky disky s pneu 195/50? Úsměv...

NA civicu 6G som mal 195/45/16 nepamatam znacku pneu, ale az na ten nizky profil, ktory sa nehodil na nase cesty to bolo super. Hlavne to necitilo kolaje ako sirka 205. Trosku hluku ale drzalo to krasne na ceste. Na acco 6G by sa hodilo 195/55/16 kedze aj profil 50 sa mi zda malo.
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 18:56   Citovat  

needs napsal:
Zdravím,kdyby jste někdo věděli o někom kdo prodává toto autorádio Bose,měl bych zájem o koupi.Popřípadě nějaký šikovný opravář? Úsměv

Přeju hodně štěstí, já si ho nechal spravovat u jednoho autoelektrikáře, řek si skoro o 4000 a ještě mu to trvalo 14 dní, ted jsem to dal jinýmu tady v Libuši na odblokování a už to má 14 dní kretén, původně to mělo bejt na počkání, samá lepší zkušenost naštvanej
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 17:46   Citovat  

Jorgensen napsal:
Přeju hodně štěstí, já si ho nechal spravovat u jednoho autoelektrikáře, řek si skoro o 4000 a ještě mu to trvalo 14 dní, ted jsem to dal jinýmu tady v Libuši na odblokování a už to má 14 dní kretén, původně to mělo bejt na počkání, samá lepší zkušenost naštvanej

Jo toho jsem se dost bál.Nevím co s ním mám,prostě v něm divně lupe,vypadalo to na repráky ale když trochu klepnu do rádia,zase to jde a dát to opraváři to je druhá věc jestli by na to přišel.
Sehnal jsem tohle za 1000 kč,stav na pohled nic moc,moje vypadá skoro nově ale tlačítka a celej přední panel kdyžtak vyměním,hlavně aby fungovalo.
Jinak hodně štěstí a napiš jestli ti to zprovoznili. Úsměv Úsměv

CIMG1214.JPG

CIMG1214.JPG, 854.81 kB
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 12:56   Citovat  

Hehe . Celkem se bavím tím kolik jsem viděl podobných pokusů o "odborné" vyjmutí autoradia BOSE z Accordu za pomocí šroubováku zapáčeného o lem radia viz foto výše. Kdyby si lidé před takovýmto zásahem přečetli jak jej vyjmout bez poškození okolních komponent nemuselo by tak krásné auto s úžasným interiérem tolik trpět.
Resume: Origo Autoradio se ze středové konzoly nepáčí ale musí se vytáhnout celý komplet i s ovládáním klimy a pak odšroubovat 4 boční šrouby.

PS: Jedno Origo radio se mi někde doma válí, kdyby měl někdo zájem můžu odzkoušet, před 4mi lety kdy jsem Acco koupil fungovalo ale po příjezdu domů šlo ihned ven a na jeho místo se usadil můj Pioneer
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 15:06   Citovat  

tukkan napsal:
zapni kluc, a otvor okno a drz gombik asi 5s a potom zatvor okno a podrz gombik 5s a je to.

...cia compadre Úsměv kouř uz to zas stahuje...

citace:
NA civicu 6G som mal 195/45/16 nepamatam znacku pneu, ale az na ten nizky profil, ktory sa nehodil na nase cesty to bolo super. Hlavne to necitilo kolaje ako sirka 205. Trosku hluku ale drzalo to krasne na ceste. Na acco 6G by sa hodilo 195/55/16 kedze aj profil 50 sa mi zda malo.

...no stale se me nedari sehnat nejake hezke 16tky s vetsim ET jako 40 Velmi šťastný...kurnika asi to prubnu tu 195/55-60 jen mam strach ze auto poroste ve svetle vyske a auti ztrati stabilitu :/...

...jinak konecne me funguje i klima na 100% a byl jsem az nemile prekvapen kdyz sem ji zapnul jak razante to bylo citat na tahu motora - dokonce se me zda ze v prvnich sec pohasnou i svetla Velmi šťastný...

AFY

PS tukkan...neznas nekoho kdo by vedel v okoli BA dat dokupy alternator a vymenit zadni stabik na A6G?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 19:19   Citovat  

chalejkum napsal:
...no stale se me nedari sehnat nejake hezke 16tky s vetsim ET jako 40 Velmi šťastný...kurnika asi to prubnu tu 195/55-60 jen mam strach ze auto poroste ve svetle vyske a auti ztrati stabilitu :/...

PS tukkan...neznas nekoho kdo by vedel v okoli BA dat dokupy alternator a vymenit zadni stabik na A6G?

Myslim, ze 195/55/16 je v pohode, vyska pneu bude 107mm to je menej o 6mm ako 205/55/16 a viac o 5mm ako 205/50/16, cize budes mat vysku profilu medzi tymito rozmermi. Profil 60 nebrat! (slepe strevo nebrat!! Velmi šťastný ) Hlavne profil 55 ma vacsi vyber.

Alternator mi robili u kamarata v servise a menili mi predne kosticky. + kopec ineho. Alternator repas 120€ Ak chces poslem kontakt.
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 20:00   Citovat  

No minule jak jsem za tu opravu dával skoro 4000,- tak to bylo drahý trvalo to, ale spravil to a chodí, dělalo mi to že v tom praskalo nehrálo občas hrálo atd... jenže ted jsem měl odpojenou baterku a kod nevim, takže jsem to dal tady že prej to bude trvat 5 minut odkodování a stále čekám, xindl....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2012 , 9:21   Citovat  

tukkan napsal:
Myslim, ze 195/55/16 je v pohode, vyska pneu bude 107mm to je menej o 6mm ako 205/55/16 a viac o 5mm ako 205/50/16, cize budes mat vysku profilu medzi tymito rozmermi. Profil 60 nebrat! (slepe strevo nebrat!! Velmi šťastný ) Hlavne profil 55 ma vacsi vyber.

Alternator mi robili u kamarata v servise a menili mi predne kosticky. + kopec ineho. Alternator repas 120€ Ak chces poslem kontakt.

...tak to jeste srovnam a prepocitam vzhledem na celkovou vysku 15" s 195/60-65 ci co tam mam ted Velmi šťastný i kdyz jeden palec u disku nahoru a jeden u pneu dolu Úsměv - nebude to moc tvrde? Velmi šťastný...
...jo cislo posli aspon zjistim co a jak ale mam v zaloze i od kaju altik Úsměv...

AFY

PS tyhle disky by se me libili alu 16" z preludy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2012 , 14:33   Citovat  

Vyska pneu bude rovnaka u 195/60/15 aj 195/60/16 iba priemer kolesa bude o 1 palec vacsi. Profil 50 bude tvrdy pri sirke 195 aj 205, profil 55 bude taky kompromis na sirku 195. Si predstav co by sme riesili pred 20r ak by si mal Daciu a tam 155/80/13 Tak to koukám!

Tie disky su pekne, ake maju ET ?

Ak by si chcel 17" kolesa kamoska predava, aj s pneu dezen cca 3-4mm, cena 250€
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina