Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
(ne)Povinnost rezervního kola
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
Členství: Žádné
2
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 15:03   Citovat  

Nevím, jestli to tady někde je nebo to někdo řeší, ale zabýval jsem se tím a stanovisko Hondy ČR (zdroj tudy odkaz ) je toto:

"U vozidel značky Honda, kategorie M1 a N1, uvedených do provozu od roku 1993, může být náhradní kolo nahrazeno prostředky pro bezdemontážní opravu poškozené pneumatiky umožňující nouzové dojetí."

Třeba to někomu pomůže v rozhodování a váhové úspoře Úsměv Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 17:41  Naposledy upravil Kendik dne 11.4.2012 , 17:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zajimava informace.Diky OK Takze by mela stacit opravna sada na kolo a neni potreba vozit rezervu chapu to dobre?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 17:43   Citovat  

jak se znám, jakmile vyhodim rezervu tak to místo zaplnim jinýma krámama ne díky Velmi šťastný Velmi šťastný ta šprcka co tam je váži 00 nic tak mě to ani nějak netrápí.

Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 17:48   Citovat  

By mě zajímalo jaký je rozdíl mezi kolem auta před 93 a po 93? Velmi šťastný

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 19:23   Citovat  

Speedy napsal:
By mě zajímalo jaký je rozdíl mezi kolem auta před 93 a po 93? Velmi šťastný

Nejde o kolo,ale konstrukci auta - u starých je rezerva/dojezdovka součástí deformační zony.

zyx je teď offline  zyx
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 19:28   Citovat  

Dojezdovku uz par let nevozim.Vazi 11kg HaHaaa .

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 19:29   Citovat  

Po tom, co to do mě šoupnul ze zadu trojkovej golf, jsem byl sakra rád, že mám plnohodnout rezervu,nemít jí, tak mám asi zadek uplně KO.Takhle to docela dost podržela a to jsem měl r.v.97 Jinak na delší cesty je určitě vhodnější aspoň dojezdovka,udělá se boule v kordu a to žádná lepící sada nezachrání KO

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 19:58   Citovat  

Taky na obou Honda (2007) rezervu nemam, uz z vyroby je tam opravny kit s kompresorkem. Na obou mam v lete 18" sady kol a nikdy nebylo potreba lepit (uz tukam na drevo Úsměv ). Navic mame krome dobre pojistky i dobrou asistenci, kdyz tak si s rodinou holt nechame nekde zaplatit hotylek a prodlouzime si dovolenou kdyby se to melo protahnout.

Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 20:27   Citovat  

Hellborn napsal:
Nejde o kolo,ale konstrukci auta - u starých je rezerva/dojezdovka součástí deformační zony.

Na tom něco bude:) i když myslím, že rok 93 nebude přelom změn v konstrukci u H.

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 20:37   Citovat  

Speedy napsal:
Na tom něco bude:) i když myslím, že rok 93 nebude přelom změn v konstrukci u H.

taky bych to videl o 7 let pozdeji Velmi šťastný

3 háčka
1
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 20:50   Citovat  

Kendik napsal:
Zajimava informace.Diky OK Takze by mela stacit opravna sada na kolo a neni potreba vozit rezervu chapu to dobre?

není zač je to dobrý a chápeš to dobře, je to přesně tak ...

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 20:55   Citovat  

diky za info, tak si muzu s klidnym svedomim zastavet kufr hudbou a lepenicko hodim dovnitr za sedacky Je to tam.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 20:59   Citovat  

mot napsal:
diky za info, tak si muzu s klidnym svedomim zastavet kufr hudbou a lepenicko hodim dovnitr za sedacky Je to tam.

je to dobrý

drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 21:40   Citovat  

co já vim tak opravná sada nestačí ... auto musí mít v pneu měřáky tlaku + palubní pc na kterým se zobrazuje aktuální hodnota nahuštění pneu + opravná sada k tomu ... tak mi to bylo řečeno policajtem kterej u nás přezouval Mrk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 21:48   Citovat  

drambejs napsal:
co já vim tak opravná sada nestačí ... auto musí mít v pneu měřáky tlaku + palubní pc na kterým se zobrazuje aktuální hodnota nahuštění pneu + opravná sada k tomu ... tak mi to bylo řečeno policajtem kterej u nás přezouval Mrk

tudy odkaz našel sem odkaz tak si to pročtěte aby ste pak neměli problém s pčr je to dobrý

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 22:16   Citovat  

drambejs napsal:

Ani vyrobce co s vozem nedoda rezervu ale lepici kit vubec nemusi pouzit senzory tlaku v plastich, ani jsem to nikdy neslysel. Kazdopadne lepici kit neni zadny SOS spray co se prodava v supermarketech, jeho soucasti je mj. kompresorek s manometrem.

3 háčka
1
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 22:29   Citovat  

drambejs napsal:
http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/509497 našel sem odkaz tak si to pročtěte aby ste pak neměli problém s pčr je to dobrý

ten článek je z roku 2006 HaHaaa

tady je to docela srozumitelný: tudy odkaz

.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 22:39   Citovat  

Díky za info Danny Úsměv Jednou jsem se po tom pídil a informace sem nenašel. Palec hore OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 23:41   Citovat  

jo nekoukal sem na stáří to je fakt ... jen předávám co mi bylo řečeno ... pokud tedy stačí opravná sada rezervu stejně nechám protože opravná sada je k ničemu pokud se guma roztrhne tudíž rezerva je jediný moudrý řešení když nechci auto nechat odtáhnout kvůli proražený pneumatice samozřejmě je to úspora váhy nebo se tam dá dát třebas i sbuwoofer ale jestli se to opravdu vyplatí těžko říct. K nám do pneuservisu každou chvíli jezdí lidi co maj nový auta kam se rezervy už nedávaj ,že chtějí koupit rezervní kolo protože těm opravným sadám nevěří ... já osobně nějákým sprejům a jiným sr..m nevěřim Velmi šťastný co opravdu pomáhá na dirky od hřebíků a jiný havětě jsou tzv. "knoty" to je perfektní věc a i laik to zvládne

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 7:30   Citovat  

.:Generic:. napsal:
Díky za info Danny Úsměv Jednou jsem se po tom pídil a informace sem nenašel. Palec hore OK

přátele

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 7:50   Citovat  

drambejs napsal:
co opravdu pomáhá na dirky od hřebíků a jiný havětě jsou tzv. "knoty" to je perfektní věc a i laik to zvládne

knoty jsou mozna dobry tak jako provizorni oprava, ale jako plnohodnotnou opravu (co se studenych metod tyce) bych radsi bral "hribky"; knoty jsem zkousel a bohuzel uchazelo to i tak; nehlede na to ze uz u me par aut bylo, ktery mely v pneu narvany knot a zevnitr to je otresny a z venku to vypada taky jako kdyby na tom kole bylo nalepeny ho... kouř navic v tech sadach na opravu knoty jsou hrozne velky ty nastroje pro vytvoreni diry, kterou se nasledne protahne knot, takze podle me je trochu zbytecny si "nicit" pneu, kdyz v ni mam jen malej vrut nebo hrebicek kolem 1-2mm (po vytazeni takovyhoto predmetu se dira vetsinou zatahne tak ze nejde skoro najit) a pokud tam chcete vrazit knot tak tuto diru musite zvetsit az na cca 5mm, teprve potom se protahne knot, takze za me knoty nee KO

Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 7:53   Citovat  

drambejs napsal:
jo nekoukal sem na stáří to je fakt ... jen předávám co mi bylo řečeno ... pokud tedy stačí opravná sada rezervu stejně nechám protože opravná sada je k ničemu pokud se guma roztrhne tudíž rezerva je jediný moudrý řešení když nechci auto nechat odtáhnout kvůli proražený pneumatice samozřejmě je to úspora váhy nebo se tam dá dát třebas i sbuwoofer ale jestli se to opravdu vyplatí těžko říct. K nám do pneuservisu každou chvíli jezdí lidi co maj nový auta kam se rezervy už nedávaj ,že chtějí koupit rezervní kolo protože těm opravným sadám nevěří ... já osobně nějákým sprejům a jiným sr..m nevěřim Velmi šťastný co opravdu pomáhá na dirky od hřebíků a jiný havětě jsou tzv. "knoty" to je perfektní věc a i laik to zvládne

tak jestli jim nevěří je jejich chyba (pokud to ani nevyzkoušely), on je taky rozdíl mezi značkovou sadou a sprejem co někdo koupí v Baumaxu Úsměv
jinak knoty teda nevim,nevim...jestli bych měl náladu někde na krajnici sundávat kolo a hledat malinkatou dirku po hřebíku Velmi šťastný
tudy odkaz tudy odkaz osobně odskoušeno + velmi dobré reference je to dobrý za kvalitu se ale hold platí

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 8:00   Citovat  

Pjétro napsal:
http://www.az-pneu.cz/opravna-sada-slime-smart-repair-poloautomaticka-id45323 tudy odkaz osobně odskoušeno + velmi dobré reference je to dobrý za kvalitu se ale hold platí

jj tuto znacku nam nabizel i nas dodavatel vybaveni pneuservisu, ale zatim jsem to nebral z duvodu ceny, ale mohlo by to fungovat, jen co jsem tak procital o tom, tak je potom v pneuservise trochu je..acka ten pripravek dostat pryc a vycistit pak pneu zevnitr, ale to uz bezneho uzivatele nemusi zajimat, dulezity je ze dojede... je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 8:28   Citovat  

samosebou že značkový spreje pomáhaj ale na malinký dirky jak už je tam nějákej větší vrut nebo něco tak to většinou ani drahej sprej nezatáhne ... knoty v práci používáme hodně často díky rychlosti opravy a ceně nikdy sme na to neměli reklamaci navíc pokud tam dirka po hřebiku je tak už nic nevadí tomu že se "zvětší" tim že se tam narve knot ... nikdy se mi (při běžným průrazu pneu) nestalo že by to po nacpání knotu ucházelo (samozřejmě používáme značkový věci žádný OBI) je jasný že když je to propíchlý na blbým místě tak ani knot nepomůže . hříbek je jasná věc ale bavíme se tu o absenci rezervy tudíž o opravách pneu někde venku na koleni tudíž vozit sprej + bych já osobně vozil i ty knoty negativní zkušenost s nimi nemám je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 8:52   Citovat  

drambejs napsal:
samosebou že značkový spreje pomáhaj ale na malinký dirky jak už je tam nějákej větší vrut nebo něco tak to většinou ani drahej sprej nezatáhne ...

"chemici Slime vyvinuli špičkový moderní systém ekologicky šetrných vláken, lepidel, polymerů a patentované tuhnoucí složky, které se propojují a srážejí, čímž utěsní průrazy do (6mm) u bezdušových pneumatik a (3mm) u pneumatik s duší." 6mm se mi nezdá jako malinká dirka Velmi šťastný to už je pěkná džuzna pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 8:53   Citovat  

mot napsal:
jj tuto znacku nam nabizel i nas dodavatel vybaveni pneuservisu, ale zatim jsem to nebral z duvodu ceny, ale mohlo by to fungovat, jen co jsem tak procital o tom, tak je potom v pneuservise trochu je..acka ten pripravek dostat pryc a vycistit pak pneu zevnitr, ale to uz bezneho uzivatele nemusi zajimat, dulezity je ze dojede... je to dobrý
"SLIME je 100% ekologicky odbouratelný přípravek. V pneuservise stačí pneu vypláchnout vodou, vysušit a opravit standartním způsobem. SLIME neničí Vaše pneu a v pneuservise nemají problémy Vaši pneu standartně opravit." Hihi Velmi šťastný hergot,to tu propaguju jak kdybych to prodával HaHaaa

Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 9:05   Citovat  

tak to ofiko stanovisko Hondy je hezké, ale moje oranžová targa je 92ka tím pádem jsem bez nároku? nechce se mi tahat nějaký to kg navíc, stejně bych se pod auto ani s nouzovým hevírkem nedostal Tak to valím bulvy

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 10:02   Citovat  

Bullseye napsal:
tak to ofiko stanovisko Hondy je hezké, ale moje oranžová targa je 92ka tím pádem jsem bez nároku? nechce se mi tahat nějaký to kg navíc, stejně bych se pod auto ani s nouzovým hevírkem nedostal Tak to valím bulvy

kontroly rezervy se od PČR bát opravdu nemusíš HaHaaa OK

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 10:07   Citovat  

gear napsal:
kontroly rezervy se od PČR bát opravdu nemusíš HaHaaa OK

No nevím,jestli by u votuzidel neprolezli úplně vše... Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 10:10   Citovat  

Jinak já radši vozím dojezdovku. Už se mi stalo,že jsem po uhnutí jednomu jantarovi vlítnul do díry a pneu se skřípla mezi disk a asfalt = díra na boku, kde je sada na houby a čekejte v o půlnoci v lednu na odtah cca 25km domů... Takhle jsem za 10-15minut pokračoval. kouř

Obsah fóra Honda-club.cz   
(ne)Povinnost rezervního kola
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina