Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 190 z 272
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 8:29   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Kabinovej filtr je myslim ze pod kaslike Mrk

Prošli mi pod rukama 3 P5G ale ani jedna ho tam neměla.Něco jako příprava tam tak vypadalo ale řezat do toho abych se přesvěčil se mi nechtělo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 8:38   Citovat  

Prelude napsal:
Prošli mi pod rukama 3 P5G ale ani jedna ho tam neměla.Něco jako příprava tam tak vypadalo ale řezat do toho abych se přesvěčil se mi nechtělo.

z výroby tam není.. ale když jsem v hondě koupil origo filtr, tak tam bylo nakreslený, kde to mám vyříznout a v balení i "záslepka" Velmi šťastný a je pod kaslíkem
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 9:56   Citovat  

Když už tu řešíte kabiňáky, P4G nějakej měla nebo ne? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
BB1 je teď offline  BB1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 12:18   Citovat  

DanTe napsal:
Když už tu řešíte kabiňáky, P4G nějakej měla nebo ne? Úsměv

Asi ne. Podle katologu tam zadny neni tudy odkaz

Nazory o P4G budou smazani? Se stydím
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 19:51   Citovat  

BB1 napsal:

Nazory o P4G budou smazani? Se stydím
k memu dotazu? Estli Jo, tak nebudou
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 21:06   Citovat  

Prelude napsal:

Aha ja vim ze jsem ho hledal na civicu a byl tam pod kaslikem.musel jsem ho sundat a maj to reseny docela blbe.Filtr az za vetrakem tak mi to prijde trochu na palici ze veskerej bordel jde nejdriv prez vetrak.Na 100% to nevim zda je u preludy ale myslel jsem ze nejsou natolik hloupi ze tam nedaji nic kdyz to ma obyc civic Mrk
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 21:22   Citovat  

- jak jste spokojeni s výhledem - z PG je vyhled naprosto paradni, navic umocnenej o vychytanou konstrokci kapoty, kdy krasne vidis, kde ti konci predek
- jak se vám nastupuje a vystupuje - jak do sportaku, ale pocitovej mi posez prijde trochu vyssi nez p4g
- jedinci nad 195 máte problémy s kolizí hlava vs. strop, jak to případně řešíte - mam 190cm a v pohode, chce si to je vyhrat s nastavenim sedacky
- ovládací prvky: je něco co vám vadí (mě třeba zapínaní mlhovek přední/zadní) - ovladaci prvky v pohode
- spokojenost s materiály uvnitř - materialy uvnitr super, pusobi premiove i na dnesni dobu, bohuzel uz interier nema smrnc ctvrte generace
- odkládací plochy - takova bida jako ve ctvrte generaci uz to neni, avsak bida to i nadale je Úsměv (souhlasim s tim, co napsal zyx ohledne razeni)
   Návrat  
BB1 je teď offline  BB1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 22:08  Naposledy upravil BB1 dne 8.4.2012 , 1:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Diky Blur.

Vsichni na me budete hazet kameny ale me nejvic vadi ze Preludy maji pohon na predek.
Skoro dokonale auta jak motorizace, podvozek, exterier, interier..
Ale treba jdm P4G verze BB4.. 1240kg, vtec s 200hp, lsd a zadni nahon by byla docela zajimava kombinace VTEC
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2012 , 23:04   Citovat  

Ahoj Blur,

- jak jste spokojeni s výhledem - pruser je pravej sloupek, blbe se kouka v pravo do bocni ulice pred krizovatkou vadi tam ten sloupek a zacatko
- jak se vám nastupuje a vystupuje - asi tak jako zyx ruku o prah a pak neni problem
- jedinci nad 195 máte problémy s kolizí hlava vs. strop, jak to případně řešíte - origo sedacka ven omp usak posazen nejniz jak jen to slo a vejdu se pohodne i s helmou
- ovládací prvky: je něco co vám vadí (mě třeba zapínaní mlhovek přední/zadní) - ovladani je super jen by to mohlo pri davani blinkru 3x zablikat jako ty nove skopky
- spokojenost s materiály uvnitř - naprosta spokojenost, nikde zadne zbesile plasty jako ma fabie diky bohu
- odkládací plochy - souhlas se zyxem piti v prostoru pod radickou na prd plete se tam
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 8:53   Citovat  

Tak ja mam P4G a ma na ni taky svuj nazor Úsměv

- jak jste spokojeni s výhledem-Horsi vyhled v zadnim okne pri parkovani,ale nic co by mne stvalo Mrk
- jak se vám nastupuje a vystupuje-Kdyj jsem mel origo sedacky super.momentalne mam skorepiny a je to horsi.Ale stim jsem je tam daval a holt kdyz si chce clovek obcas uzit nejakou tu zabavu tak si nemuze moc vybirat.
- jedinci nad 195 máte problémy s kolizí hlava vs. strop, jak to případně řešíte-na vubec.Vejdu se s prehledem a kamarad co mel 195 tak taky v poho.Zavody nejezdil tak s helmou nezkousel.
- ovládací prvky: je něco co vám vadí (mě třeba zapínaní mlhovek přední/zadní)- Max.zpokojen.
- spokojenost s materiály uvnitř-Fascinuje mne tvar navazujici palubky na dvere.Mne osobne se libi vyjmecnost vnitrku oprosi ostatnim autum.
- odkládací plochy-je to auto se ktery si koupi clovek aby si stim uzil nejakou zabavu a ne aby poradal uvnitr piknik.Navic kdyz jsem mel radio ,tak suprovej odkladaci prostor v kastliku mezi zadnima sedackama treba na CD atd. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 17:02   Citovat  

Blur napsal:
takže jelikož mi toho od vás dorazilo málo a louskat anglický forum se mi nechce, budu vám klást přímé dotazy Mr. Green jedná se o P5G VTEC/nonVTEC
- jak jste spokojeni s výhledem
- jak se vám nastupuje a vystupuje
- jedinci nad 195 máte problémy s kolizí hlava vs. strop, jak to případně řešíte
- ovládací prvky: je něco co vám vadí (mě třeba zapínaní mlhovek přední/zadní)
- spokojenost s materiály uvnitř
- odkládací plochy

tak prosím vesele odpovídejte kdo neodpoví toho si škrtam ze seznamu přátel
napiště ještě prosím někdo nějaký názor, ať si to nemusim uplně vymýšlet
přátele
   Návrat  
thebigmove je teď offline  thebigmove
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 17:15   Citovat  

Ok takze ja mam 207 a mam P5G vyhled super, jen trocha neprehledne kdyz couvas, nastup super, zapadnes tam a vystup je krapet horsi preci jen skoro lezis u zeme, hlava strop bez problemu v aute pritom nelezim ale vychazi to ze mam hlavu tak nejak v tom vyklenku na stresni okno, ale vzivote jsem se nedotkl ikdyz je zavrene a nemam problem, jinak vse ok, obcas problem rucka mi sviti ikdyz je zatazena, a obcas nesviti kontrolka benzinu, tot vse Úsměv
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 17:39   Citovat  

Blur:

- jak jste spokojeni s výhledem : dle meho nazoru je to lepsi prumer. V porovnani s novejsimi auty kterymi jezdim v praci(Golf,Fabia,Octavia) je vyhled rozhodne lepsi, oproti prosklene A4G je vyrazne horsi, A6G uz nevim Úsměv
- jak se vám nastupuje a vystupuje : nastupovani je v pohode, pri me vysce nemam problem, predpokladam ze v duchodu to bude horsi a ze polezu z auta po 4 Úsměv
- jedinci nad 195 máte problémy s kolizí hlava vs. strop, jak to případně řešíte : bez komentare Velmi šťastný
- ovládací prvky : horsi ovladani digitalni klimatizace - male cudliky , pri rozvicenych svetlech spatna viditelnost radia, hodin a panelu klimatizace - holt ve vyrobe se nepocitalo s tim ze se bude svitit ve dne.
- spokojenost s materiály uvnitř - nemam vyhrady mozna by nebylo spatne lepsi tlumeni hluku od zadni napravy
- odkládací plochy - dle dnesnich meritek malo prostor, ale me prostor pod loketkou a kaslik staci .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2012 , 16:48   Citovat  

thebigmove napsal:
Ok takze ja mam 207 hlava strop bez problemu v aute pritom nelezim ale vychazi to ze mam hlavu tak nejak v tom vyklenku na stresni okno, ale vzivote jsem se nedotkl ikdyz je zavrene a nemam problem
to mi vysvětli to mi hlava nebere to mi hlava nebere Tak to koukám!
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 9:23   Citovat  

thebigmove napsal:
Ok takze ja mam 207 a mam P5G vyhled super, jen trocha neprehledne kdyz couvas, nastup super, zapadnes tam a vystup je krapet horsi preci jen skoro lezis u zeme, hlava strop bez problemu v aute pritom nelezim ale vychazi to ze mam hlavu tak nejak v tom vyklenku na stresni okno, ale vzivote jsem se nedotkl ikdyz je zavrene a nemam problem, jinak vse ok, obcas problem rucka mi sviti ikdyz je zatazena, a obcas nesviti kontrolka benzinu, tot vse Úsměv

thebigmove- Máš tam vůbec sedačku? Hihi Chtěl bych tě vidět vystupovat. Jeden borec ze štatl teamu má podobnou vejšku a byla celkem atrakce ho vidět vylejzat z CRX. Úsměv

- jak jste spokojeni s výhledem -Výhled dobrej. Rozhodně je lepší než u některých součastníků.
- jak se vám nastupuje a vystupuje -Nastupováním tam padám a s výstupem pomáhají dvě osoby-jedna tahá,druhá strká Úsměv
- jedinci nad 195 máte problémy s kolizí hlava vs. strop, jak to případně řešíte -Myslím, že mám skoro japonský kompaktní rozměry, takže se stropem žádnej kontakt.
- ovládací prvky: je něco co vám vadí (mě třeba zapínaní mlhovek přední/zadní) -Ovládací prvky dobrý, jen ty mlhovky se za tmy hůř hledají. Je jasný, že v dnešní době by to asi některý věci byly řešený jinak.
- spokojenost s materiály uvnitř -Použité materiály mě vyhovujou, jen ta imitačka dřeva je trochu podivná.
- odkládací plochy - V autě této kategorie to stačí.
Doufám, že dostaneme seminárku k nahlédnutí. Hihi Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 11:25   Citovat  

Klidas napsal:

Doufám, že dostaneme seminárku k nahlédnutí. Hihi Hihi
s odstupem času možná jo i když nevim jestli se někomu bude chtít číst 8 stránek HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 12:01   Citovat  

kterak blur seminarku o prelude tvorila

DSC_0447.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0447.JPG, 2.25 MB
   Návrat  
Orbith-R je teď offline  Orbith-R
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 12:54   Citovat  

- jak jste spokojeni s výhledem: Výhľad je podľa mňa dobrý,nemám mu čo vytknúť
- jak se vám nastupuje a vystupuje :Nastupovanie je v pohode,horšie to je s vystupovaním a hlavne keď je auto šikmo odparkované a treba vystupovať "do kopca",to je celkom problematické
- jedinci nad 195 máte problémy s kolizí hlava vs. strop, jak to případně řešíte : Do 195 mám ďaleko takže v tom nevidím žiaden problém Velmi šťastný
- ovládací prvky: je něco co vám vadí (mě třeba zapínaní mlhovek přední/zadní):nevadí mi nič,skôr nechápem čo každému vadí na vypínači hmlovky,alebo že ho nevie v noci nájsť to mi hlava nebere .Veď ten vypínač v noci svieti
spokojenost s materiály uvnitř: Spracovanie je perfektné všetko drží tak ako má aj po rokoch používania,a na pohľad je tiež výborne.Narozdiel od niektorých dnešných áut
- odkládací plochy :pre moje potreby je ich dostatok,jedine čo mi vyslovene vadí je ten "držiak" na pitie.horšie ho už ani dať nešlo KO

edit: pravopisná chyba Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 13:28   Citovat  

Blur napsal:
kterak blur seminarku o prelude tvorila

Koukám, že vycházíš z kvalitních materiálů. OK

to Orbith-R- Já myslím, že právě čudlíky na mlhovky osvětlené nemám. Rozsvítí se teprve při zapnutí. Mám ve velkém techničáku ve vyjímkách přímo napsané, že některé ovladače nejsou osvětleny. Možná mám nějakej atyp. to mi hlava nebere Nebo jak to máte ostatní Ludaři?
   Návrat  
Orbith-R je teď offline  Orbith-R
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 13:53   Citovat  

Neviem ako to je s ovládačom predných hmloviek(tie nemám),ale vypínač zadnej hmlovky sa mi na isto rozsvieti ako náhle zapnem svetlá,a keď zapnem hmlovku tak tam začne svietiť to svetielko čo symbolizuje jej zapnutie.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 19:00   Citovat  

Orbith-R napsal:
Neviem ako to je s ovládačom predných hmloviek(tie nemám),ale vypínač zadnej hmlovky sa mi na isto rozsvieti ako náhle zapnem svetlá,a keď zapnem hmlovku tak tam začne svietiť to svetielko čo symbolizuje jej zapnutie.

Tak jsem to u té své Ludy pořádně omrknul. Z té skupiny čudlíků mám podsvícen jen Cruise-Tempomat, Roof-střešní pozorovatelna Úsměv Zadní a přední mlhovky svítí opravdu jen po zapnutí. KO Mlhovky moc často nepoužívám, tak mě to nijak extra nevadí. Akorát je podivný, že ty to máš podsvícený a já ne. to mi hlava nebere to mi hlava nebere Možná by se zhodila udělat mlhovková anketa. :hehe:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 19:24   Citovat  

škoda že to nebylo v řešení včera večer teď se mi do auta nechce nesouhlas
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 19:44   Citovat  

Klidas : ja mam tedy obe tlacitka na mlhovky podsvicene, vymen si zarovicky a bude to taky svitit HaHaaa
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 21:11   Citovat  

Tak tak.Budeš tam mít spálené žárovičky protože P4G a P5G je mají podsvícené se signalizací po zapnutí.Vypínače jsou totiž úplně stejné. Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 21:30   Citovat  

Luky napsal:
Klidas : ja mam tedy obe tlacitka na mlhovky podsvicene, vymen si zarovicky a bude to taky svitit HaHaaa

Prelude napsal:
Tak tak.Budeš tam mít spálené žárovičky protože P4G a P5G je mají podsvícené se signalizací po zapnutí.Vypínače jsou totiž úplně stejné. Hihi

Díky za info. OK Asi budete mít oba dva pravdu. přátele Anketa se ruší. Mr. Green Akorát teď nevím o kterých neosvětlených ovladačích se píše v té vyjímce v tom velkým techničáku. to mi hlava nebere
to mi hlava nebere
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 22:19   Citovat  

Klidas napsal:
Díky za info. OK Asi budete mít oba dva pravdu. přátele Anketa se ruší. Mr. Green Akorát teď nevím o kterých neosvětlených ovladačích se píše v té vyjímce v tom velkým techničáku. to mi hlava nebere
to mi hlava nebere

myslím že ta vyjímka je na neosvětlené čudlíky na otvírání okýnek a na čudlík na nastavení zrcátek Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 21:01   Citovat  

jakubM napsal:
myslím že ta vyjímka je na neosvětlené čudlíky na otvírání okýnek a na čudlík na nastavení zrcátek Úsměv

Asi máte recht Kelišová. OK Se stydím Mlhovky už díky H-profi posvícený jsou. Je podsvícenej i čudl na výstražný světla? to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 21:02   Citovat  

jakubM napsal:

Asi máte recht Kelišová. OK Se stydím Mlhovky už díky H-profi posvícený jsou. Je podsvícenej i čudl na výstražný světla? to mi hlava nebere
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 21:03   Citovat  

Klidas napsal:

Ano je
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 21:27   Citovat  

kachnacrx napsal:
Ano je

Dík. je to dobrý Sákryš kolik těch žáruviček mám prdlejch. naštvanej
   Návrat