Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Recenze : Gear, Civic 6G sedan, D15Z6
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 15:11   Citovat  

tudy celý článek naleznete >> ZDE
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 19:13   Citovat  

moc pekne cteni, a moc pekne udelany auto, takovou cistou praci ja rad je to dobrý
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 12:53   Citovat  

To neni možný, že už je to 2,5roku co sem s nim jezdila...bylo to skvělý auto na zimu Mrk OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 13:30   Citovat  

Becky: díky za kladný ohlas Úsměv kdyby nebylo bezmozků na silnici, vypadalo by ještě líp kouř
beruska: a nejen na zimu.. Mrk ikdyž, teď už si moc podobné není..
btw to víš, letí to Velmi šťastný
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 13:56   Citovat  

Teď vypadá peckově Mrk
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 16:07   Citovat  

Je to krasavec, moc dobrá práce! je to dobrý H+
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 21:07   Citovat  

je to dobrý
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 21:58   Citovat  

máš to hezký jen co je pravda...taky už na tom makám je to dobrý
   Návrat  
cednicek je teď offline  cednicek
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 9:43   Citovat  

Ahoj, v recenzi jsem videl ze pises o cvrlikani z motoru pri pridavani plynu mezi 2000-2500. Mam taky D15Z6 akorat 3D a jak pises - nejsi sam. Ten zvuk temer presne ve 2500 konci, i kdyz mozna zacina kapku driv, coz neni tak slyset pres ostatni zvuky.
Stvalo me to a resil jsem to - vyfuk vyloucen, byl ok. Takze jsem to zadal p. Kuhnelovi, ktery se mnou auto ochotne projizdel s tim, ze jsme identifikovali, ze to je jeden z rozvodaku. Ty se postupne sundavaly a ja ridil abych navodil ten stav a zaroven potvrdil, zda to slyslim nebo ne. Dosli jsme k tomu, ze to je rozvod od klimy. Kdyz se sundal, nedelalo to. Byl vymenen reminek co vede ke kladce klimy, ale nepomohlo to. Vysledek - je to pravdepodobne kladka od klimy, ta napinaci stelovaci. Jeji vymena by ovsem zabrala dost casu a za to mi to "nestoji".
Klimu pouzivam minimalne, auto pak nejede (sam to znas..) a ty prechody do tepla hnus. Tak nevim, jestli se to malym pouzivanim rozpiskalo nebo co. Nicmene s klimou, kdyz se dostane motor do urcitych vyssich otacek, udela to v jednom miste takovy kviiik-piiisk nebo jak to popsat (ale ne vzdy myslim), ktery zni strasidelne ale nic vic.
jinak pekna recence
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:12   Citovat  

děkuji všem Se stydím

cednicek: zajímavá informace, já už myslel že to je vlastnost Velmi šťastný jak píšeš, kolem 2k to začne a u 2500 jak když utne to zkončí. kviiik-piisk se mi neobjevuje, jen zvuk jak když sypeš céčka na zem. řemeny altíku a klimy jsem stejně měl v plánu teď na jaře měnit, tak to můžu zkusit projet bez klimy je to dobrý jestli to bude opravdu ono tak to asi taky řešit nebudu.

a k tomu že s klimou to moc nejede: když bylo auto u mě nové, tak taky s klimou moc nejelo, tak jsem jí nepoužíval protože mě celkem obtěžovala. Na volnoběh byly otáčky tak 500-600 a do kopců se moc jezdit nedalo. na Hondayi při měření tlaků (byly vyrovnané, tuším že 10,5, 11, 11, 10,5) mi Idaho řekl o bílých svíčkách a chudé směsi. Zajel jsem tedy do Prahy k PK, tam mi repasovali zatlučený regulátor tlaku paliva a od té doby svíčky lehce cihlové, klima není téměř znát a volnoběh se zapnutou klimou krásných 900 jak kdyby se nechumelilo je to dobrý

to jsem tam taky mohl napsat, ale zapomněl jsem HaHaaa
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:36   Citovat  

k tomu cvakani, mel sem podobnej problem na D15Z6. vymenil sem stare klinaky, byly tam snad jeste od vyroby a auto ztichlo, cvdlikani zmizelo. Dokonce v jednom z remenu byl vrazenej kaminek tak to u cvakalo o remenice. Velmi šťastný Ty stary remenny kdyz sem dal naruby tak sem se nestacil divit Se stydím
takze za me doporucuju vymenit jestli tam mas nejaky stary
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:42   Citovat  

Moc pekne recenze OK Je radost videt, ze jedno z prvnich klubovejch aut, ktery sem poznal, stale jezdi a je furt hezci a hezci je to dobrý
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:44   Citovat  

zatím pro mě asi nejhezčí sedánek co jsem viděl je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 21:17   Citovat  

Spyda: no hezčí už moc nebude Úsměv exteriér je prakticky hotov, jen jiná (zdravější) kapota už je doma, tak se vymění a tím to hasne do příštího jara kdy nechám udělat lemy VTEC
capino: tak to mě těší Úsměv někdo sedana nemůže ani vidět, ale podle mě to auto nevypadá zle, pokud se udělá pár drobností na kastli je to dobrý

Nápad je tu! ještě mě napadlo, kdyby mi někdo nevěřil tu spotřebu a myslel si, že ho tahám za nos, tak tady máte odkaz. jsem trochu úchyl a vedu si každé tankování... HaHaaa

tudy odkaz
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 22:06   Citovat  

pekny pekny...ale tu spotrebu nemam Smutný mozna je to tim ze nemam kat a k tomu nerez svody, zatim nejlepsi spotrebu jsem mel 5,8 pri 120 na dalnici...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2012 , 22:22   Citovat  

infinity napsal:
pekny pekny...ale tu spotrebu nemam Smutný mozna je to tim ze nemam kat a k tomu nerez svody, zatim nejlepsi spotrebu jsem mel 5,8 pri 120 na dalnici...

já tam mám pořád origo parohy (zatím neruply, ťuk, ťuk...), kat, sání a origo rozměr pneu. to dohromady ty desetinky třeba udělá... Úsměv

při 120ti po dálnicích, 4 lidech v autě a plném kufru(Brno-Vídeň-Pardubice) jsem měl cca 5,6. takže to nemáš až tak velký rozdíl OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 6:24   Citovat  

infinity napsal:

U mé 1.5 neměla výměna svodů a vyhození katu na spotřebu žádný vliv - pořád kolem 6l... Velmi šťastný
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 17:39   Citovat  

Gear: nádhernej sedan je to dobrý Úsměv . Zajímavej poznatek s těma řemenama, taky mě tam cosi cvrliká v blízkosti servopumpy, sice to neni v kabině slyšet pokud se na to přímo nezaměřim, ale při jízdě po městě je to otravný. Zkusim vyměnit řemeny a dám info.

Jak máš tu tabulku spotřeb, takdobrý toho 1.8.2011 jakmáš nadprůměrnou spotřebu a sportovní jízdu Velmi šťastný , že by Honday ??? HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 17:52   Citovat  

hometuner napsal:
Gear: nádhernej sedan je to dobrý Úsměv . Zajímavej poznatek s těma řemenama, taky mě tam cosi cvrliká v blízkosti servopumpy, sice to neni v kabině slyšet pokud se na to přímo nezaměřim, ale při jízdě po městě je to otravný. Zkusim vyměnit řemeny a dám info.

Jak máš tu tabulku spotřeb, takdobrý toho 1.8.2011 jakmáš nadprůměrnou spotřebu a sportovní jízdu Velmi šťastný , že by Honday ??? HaHaaa

jjo, to je Honday nejspíš HaHaaa

ale jsou tam dve tankování, jedno není do plné, takže musíš přičíst k tomu to první po něm a když je zprůměruješ, tak máš reálnou spotřebu na ty dvě tankování. (4,7 opravdu nejde, tam je chyba tý stránky, pokud jednou nedáš do plné, tak vyhodí hodně a další tankování po tom vyhodí třeba 2l/100km... ale v součtu těch dvou to sedí reálně, viz teď třeba 25.3. a 29.3. šuk ) takže na Hondayi mi to se sprintama a pohárkem za třetí místo do 1500ccm žralo 5,69 kouř (součet těch dvou je 60,19/1057km) je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Recenze : Gear, Civic 6G sedan, D15Z6
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina