Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
1.4 civic prosím o radu
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Klimari je teď offline  Klimari
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 17:47   Citovat  

Mám 1.4 civic 98 rok 66kw EJ a chci se zeptat jestli se dá koupit do tohoto motoru chip a co to stím udělá a taky co všechno bych musel vyměnit aby to chodilo. Jsem nováček v tomhle tak mě pochopte Úsměv díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 17:49   Citovat  

Klimari napsal:
Mám 1.4 civic 98 rok 66kw EJ a chci se zeptat jestli se dá koupit do tohoto motoru chip a co to stím udělá a taky co všechno bych musel vyměnit aby to chodilo. Jsem nováček v tomhle tak mě pochopte Úsměv díky

Nic mimořádného. Prodat a koupit VTi. je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 17:53   Citovat  

crxmann napsal:
Nic mimořádného. Prodat a koupit VTi. je to dobrý

Spíš vůbec nic. Úsměv Tady si počti.

Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 18:03   Citovat  

pokud chces vubec neco s tim autem delat tak nejdriv zacni podvozkem, pak bych resil chlazeni,mazani a az po tomhle bych zacal resit nejaky upravy motoru Mrk

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 18:13   Citovat  

no tak po tom článku co jsem si přečetl tak do té 1.4 nemusím vrážet ani korunu protože to nebude skoro ani znát Smutný abych řekl pravdu tak se mi hrozně moc líbí ta moje honda ale ten výkon mi moc nevyhovuje.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 18:14   Citovat  

Můžeš zkusit dát jinou hlavu (a další věci kolem) s Vtecem,ale napřed bych to probral s Doommem, který to dělal. Jestli to bylo znát atd...

1
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 18:21   Citovat  

díky za radu vidím to tak že ji budu muset prodat a koupit asi jinou aby mě to uspokojilo a to jsem měl takové plány sní

Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 18:39   Citovat  

proc prodat? to mi hlava nebere pokud ji nemas jenom na kseft, tak muzes udelat swap na k20 , b16 , b18 Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 18:49   Citovat  

Sakul napsal:
proc prodat? to mi hlava nebere pokud ji nemas jenom na kseft, tak muzes udelat swap na k20 , b16 , b18 Velmi šťastný

A pak jí bude moct vyhodit... Mně vážně udivuje, jak si spousta lidí myslí,že když po tom nejdou teď,tak o tom nepůjdou za rok nebo dva...

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 18:55   Citovat  

Já furt nechápu co proti těm 1.4 máte, máme už třetí 1.4 a nemůžeme si stěžovat, na ten obsah to auto je sakra živý, ještě jsem nejel v podobně živym autě s tak malym obsahem v atmosféře Ble Připadá mi že s tím jen neumíte jezdit. Dyť to na vytočenou dvojku lítá skoro kilo, na trojku 150 a na čtyřku neni problém vytáhnout i 200 tachu se serií. Nemám obavy že po dodání Vtecový palice a D16 sání to bude ještě živější Hihi A hlavně ten motor je nesmrtelnej viz. náš starej cíva kterej už jezdil občas i bez oleje Se stydím Jasně pokud jste Sennové a musíte všude nakládat každýmu autu tak to chápu že vám to nevyhovuje Velmi šťastný

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 19:01   Citovat  

DanTe napsal:
Já furt nechápu co proti těm 1.4 máte, máme už třetí 1.4 a nemůžeme si stěžovat, na ten obsah to auto je sakra živý, ještě jsem nejel v podobně živym autě s tak malym obsahem v atmosféře Ble Připadá mi že s tím jen neumíte jezdit. Dyť to na vytočenou dvojku lítá skoro kilo, na trojku 150 a na čtyřku neni problém vytáhnout i 200 tachu se serií. Nemám obavy že po dodání Vtecový palice a D16 sání to bude ještě živější Hihi A hlavně ten motor je nesmrtelnej viz. náš starej cíva kterej už jezdil občas i bez oleje Se stydím Jasně pokud jste Sennové a musíte všude nakládat každýmu autu tak to chápu že vám to nevyhovuje Velmi šťastný

coz oto, na dvojku to jede 100, na trojku 150 ale jak to trvaaaaaaaaa nez se to tam dostane, mam docela dobrou moznost srovnani, vubec bych necpal penize do 1.4 (podle me vyhozeny prachy). Radeji bych sahnul po swapu, vim neni to legalni, ale vyjde to daleko levnejsi jak cpat do 1.4 100tis aby si dostal 130hp, takhle mas min 160 - 200 a ten pozitek z toho je jinde. Ale kdyz swap tak poradne, se vsim vsudy. VTEC

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 19:05   Citovat  

Tak to bylo hodně rychlý rozhodnutí s tím prodejem Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 19:09   Citovat  

Lidi opravdu jsem začátečník jsem na honda klubu 2 dny a pořád nevím co je to swap a k20,b16,b18. No a neříkám že to nejede ale prostě to trvá

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 19:11   Citovat  

Klimari napsal:
Lidi opravdu jsem začátečník jsem na honda klubu 2 dny a pořád nevím co je to swap a k20,b16,b18. No a neříkám že to nejede ale prostě to trvá

swap = prehozeni
ze vyndas tu tvoji 1.4rku a das tam treba 1.6; 1.8; 2.0; 2.2

The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 19:12   Citovat  

DanTe: to ze mate 3. svedci o kvalite a o tom jak ste stim spokojeny HaHaaa .....

ne vtip ... je to super kara na bezny jezdeni a na to aby si clovek uzil uz trochu srandy hned po ridicaku je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 19:15   Citovat  

Diky Becky za vysvětlení Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 20:20  Naposledy upravil Hellborn dne 19.4.2012 , 20:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Klimari napsal:
k20,b16,b18.

Typy motorů - K20 ze Civicu TypeR (CTR) 200koní (jiné k20 jsou slabší), B16 (150-160koní) a B18 (170koní) jsou v Evropě ze Civiců VTi nebo B18 se 190 poníky z Integry TypeR (ITR).

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 20:26   Citovat  

taky děkuju Hellborne jsem o něco chytřejší Úsměv

kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 21:02   Citovat  

Ahoj , jestli ti mohu poradit....standardně mám P5G (Prelude V.generace) 2.0.....jede , mám to jako mazla....ale na denní ježdění to není, věčně otřískaný od kret----nu, a docela si ráda popapá benzín. Tak sem si jako daily car koupil C6G 1.4 66kw, a nedám na něj dopusti. Jak psal dante, jede na svuj obsah docela dobře a spotřeba ....si pískám, ted na plnou 678 km a vypadá to že ted trhnu rekord tipuju že najedu tak 750 Km. Nikdy sem to nezkoušel toci 2 full , 3 full snad maximalně jsem s tím jel 130....vždyt je to daily car, ale když se potřebuješ rachleji odlepit tak to s tím jde. vím že Kuchťa tam dal převodovku z CRX (2g nebo targa-ted nevím) a bylo to dost zajímavý. myslím že když přehodíš jen palici a sání , svody....a blbustky tak to bude svižnější znatelně. Nechej , jezdi , zkoušej, ušetříš tím na bezínu, došetři...pak prodej a kup neco silnějšího....i takto by se to dalo řešit.....pokud teda hned nechcš mít pod zadnicí 180 kobyl... přátele

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 21:11   Citovat  

Kachnacrx pěkně si mi to vysvětlil já bych si ji klidně nechal a klidně bych to toho mazlíka pustil ještě pár korunek a taky nepotřebuju abych měl pod sebou 160 koní stačilo by mi kdyby to jelo o něco lépe. a stou spotřebou to máš pravdu já to taky měřil a je to tak a na to že je to 1.4 tak jezdí moc pěkně. Mám pár dotazů ohledně tech úprav co si psal. Může to tam být když půjdu na technickou? Kolik tohle všechno co si napsal může dohromady stát zaokrouhleně? Děkuju za tvůj názor koukám že ten Honda club je fájn Úsměv

sablos je teď offline  sablos
5 háček
1
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 21:15   Citovat  

Klimari napsal:
Kachnacrx pěkně si mi to vysvětlil já bych si ji klidně nechal a klidně bych to toho mazlíka pustil ještě pár korunek a taky nepotřebuju abych měl pod sebou 160 koní stačilo by mi kdyby to jelo o něco lépe. a stou spotřebou to máš pravdu já to taky měřil a je to tak a na to že je to 1.4 tak jezdí moc pěkně. Mám pár dotazů ohledně tech úprav co si psal. Může to tam být když půjdu na technickou? Kolik tohle všechno co si napsal může dohromady stát zaokrouhleně? Děkuju za tvůj názor koukám že ten Honda club je fájn Úsměv
heled se swapovat jde vše, jak říká klasik Honda je lego pro dospělý, pokud budeš dávat hlavu tak výhoda je že typ motoru je na bloku, tudiž neřeknou ani píp oni se v tom ty technici taky uplně nevyznaj, mam taky swaplou 1.5 a když sem šel na STK tak jediný čeho si mechanik všiml bylo víko ventilů stříknutý wrinklem a mechanikovi se to strašně líbilo.tudiž hraj si dokud to jde.všechno se dá sehnat za rozumný peníz, záleži od koho budeš kupovat.

kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 21:18   Citovat  

....no já kopil C6G jen jako dailycar a neplánuju žádné upravy.....ale myslím že CRXman, Becky,Zendr, Hondík, Fastcivic,R3S, Kefa,Kuchťa BB9, a nekolik dalších ti určo řeknou víc a přesněji, kdyby si chtel info ohledně preludy tak pak bych něco vedel přesněji...ale o civach toho moc nevím Se stydím jen teoreticky. Pockej napíšou nebo jim napiš SZ a pozvi je do topicu.... je to dobrý

Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 21:18   Citovat  

DanTe napsal:
/ Tak tak musim souhlasit Úsměv Na to ze to ma 90 koniku tak parada sice jsem nejel v VTI ale moji 1.4 docela casto nakladam nekde na okrsce a nebo i prozenu na prutahu samozrejme s zahratym motorem.A daj se s tim potrapit i silnejsi auta jak na prutahu tak hlavne na okrsce Úsměv Sam jsem se presvedcil.Paradni auto ale casem je v planu VTI aspon

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 21:48   Citovat  

noo, covece, 1,4ka je trosku jiny motor nez 1,5ka (D15B2, kterou mam ja) a nevim jak je na tom s potencialem...
Z te 1,5ky se da 130koniku vymackat da se rict lusknutim prstu.
1,4ka uz je dost navonena z fabriky. Na to ze ma mensi objem, ma stejny vykon jako jeho predchudce. Takze dalsi nahaneni vykonu bude urcite slozitejsi.
Doomm tu svou 1,4ku nevyladil az tak jak Vasa, ale ten sel "do extremu" Ma skoro zavodni vacku a hlavne 4klapku - sani z motorky svatoušek
Ze svych zkusenosti vim, ze lehkej setrvacnik, ostra spojka, kvalitni svody, decat, catback a uprava sacich kanalu udelaji s motorem ve vyborne kondici svizneho spolecnika Úsměv
Zalezi co by sis tak predstavoval a kolik do toho chces vrazit.
Jak bys chtel, aby to jezdilo?
Predpokladam ze podvozek a brzdy mas ve 110% stavu, kdyz uvazujes o uprave motoru...

villik je teď offline  villik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 22:01   Citovat  

a co takle sání D16Z6 + přeházet elektriku na OBD1 a udělat z toho opravdovej 4 bod? Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 22:11   Citovat  

tak podvozek chci objednat až se dozvím kolik co bude stát a brzdy no asi na 110% nebudou a nechtěl bych s té 1.4 udělat ´zabijáckého závoďáka´ ale jen aby to bylo svižnější dejme tomu tak něco málo přes 100 koní jestli by to vůbec šlo. A já už vůbec nevím co stím protože když to tak vezmu tak do civica jsem dal přes zhruba 60 litrů a teď ještě ta úprava motoru ta bude stát min 40000 tak to můžu koupit rovnou 1.6 vti :/

mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 22:12   Citovat  

villik napsal:
a co takle sání D16Z6 + přeházet elektriku na OBD1 a udělat z toho opravdovej 4 bod? Úsměv

Hele, za ten čas, nervy a ani prachy to nestojí, taky jsem měl raději šetřit na VTi, než do tý 14-tky strkat prachy. To ti ale asi řekne každej, kdo se pustil do nějakých větších úprav nebo swapů HaHaaa na běžný ježdění je ale opravdu super.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 22:21   Citovat  

ja si porad stojim za tim, ze bych misto meho auta a toho, co sem do motoru vrazil, zadnou 1,6vti nechtel nesouhlas

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 22:28   Citovat  

Já už nevím co mám dělat Velmi šťastný asi budu chodit pěšky mám hlavu jeden obrovskéj otazník :/

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2012 , 22:30   Citovat  

a odkud jsi?

Obsah fóra Honda-club.cz   
1.4 civic prosím o radu