Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nataceni videa Honda Cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 12:11   Citovat  

Zdravim vsechny priznivce znacky HONDA chtel bych oslovit lidi co projizdeji youtube a pozastavuji se nad temi perfektne udelanyma videama aut a nekdy je napadlo zvecnit sveho milacka stejnym zpusobem. Ty ktery neuspokoji vlastni filmarske dovednosti... Jednou jsem takhle projizdel youtube a narazil jsem na video od nemecke produkce FORMAT 67. Urcite znate video s NSX venovane pamatce Ayrtona Senny nebo i dalsi videa od tyhle produkce... Nedalo mi to a musel jsem je oslovit a byla by moznost natoceni videa i obycejnym lidem ne jen velkym spolecnostem. Nikdy jsem nevydel nic podobneho nikdy jsem nemel po zhlednuti videa takovy pocit jaky po zhlednuti videi od teto produkce. Proto zkousim oslovit zdali by se nekdo nechtel pridat a natocit video ze sveta priznivcu znacky Honda bohuzel takovehle nataceni neco stoji proto pokud by se domluvilo vic lidi bylo by to realizovatelny... moje predstava je video podobne videu ktere naleznete na youtube s nazvem. WE WRITE THE STREETS BY FORMAT67.
Pokud zajem nebude jdeme dal berte to jako navrh Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 13:07   Citovat  

V zásadě nápad dobrý...nicméně trochu mi uniká kam tím přesně míříš a co znamená, že si oslovil Format 67 a že by tu byly možnosti - máš od nich nějakou konkrétní nabídku?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 14:52   Citovat  

sopta napsal:
V zásadě nápad dobrý...nicméně trochu mi uniká kam tím přesně míříš a co znamená, že si oslovil Format 67 a že by tu byly možnosti - máš od nich nějakou konkrétní nabídku?

Nabidku s cenovkou mam, ale zatim bych ju nezverejnoval jelikoz by se tu pak resila jen ona klidne ti ju hodim do sz nejaky euro to stoji proto nema smysl nekde tocit jedno auto. Zajima me zdali by se nekdo nechtel pridat k natoceni podobneho videa a vzit svoje auto neco prispet a ukazat ze i u nas se najdou auta co stoji za obdiv a lidi co se dokazou spojit a spolecne neco vytvorit. Nebo co konkretne te zajima?
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 14:58   Citovat  

Nápad super já jsem pro, a myslím že to chce jen originalní nápad + někoho s HD kamerou a nemusíš psát do nějake produkce ktera za to chce strasny prachy,
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 15:20   Citovat  

No pokud myslis ze je to jenom kamerou tak neni problem netrvam na tom nekomu platit jde mi o podstatu toho vseho natocit neco co bude stat za to. Ale myslim si ze clovek i s dobrou kamerou to nenatoci tak jak parta lidi co maj za sebou skoly tak i plno videi co za to stojej myslim ze jde o uhel pohledu,nasviceni spousta uprav v pc sestrihani atd. Pokud znas nekoho muzeme se domluvit s nim a zrealizovat to i bez FORMAT67 Úsměv
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 15:21   Citovat  

Tak tak, oslovit nejake lidi ktere nataceni a prace s videem bavi a nedelaji to jen pro penize, myslim ze se nekdo urcite najde, idealne vic lidi, vic kamer/fotaku co toci HD, sehnat pekne auta, venovat tomu den a nasledne cas pri editaci a klidne muze vzniknout video jako ma FORMAT67, nevidim problem.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 15:39   Citovat  

silenec napsal:
Tak tak, oslovit nejake lidi ktere nataceni a prace s videem bavi a nedelaji to jen pro penize, myslim ze se nekdo urcite najde, idealne vic lidi, vic kamer/fotaku co toci HD, sehnat pekne auta, venovat tomu den a nasledne cas pri editaci a klidne muze vzniknout video jako ma FORMAT67, nevidim problem.

Ale kde je sehnat vite nekdo o nekom???
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 16:14   Citovat  

Zkusil bych nejake fora o videu, najit nekoho kdo ma dobre videa na vimeo.com a oslovit ho atd., treba se najde nekdo i tady.
Ty hledas lidi co neco natoci, verim ze existuji i lidi kteri hledaji co natocit, jen se najit OK
Samozrejme da se za to zaplatit, ale vim kolik to da prace kdyz to ma za neco stat, takze kdyz to clovek nedela pro zabavu, tak se nejspis nedoplatis, resp. pak jde zase o to najit lidi, kteri to zaplati... zalezi koho je snadnejsi najit.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 16:21   Citovat  

to jo ale když to udělá format67 tak to bude mít třeba 500 000 shlédnutí za rok.
Ale tak nahoď tu cenu, zhruba. ikdyž jsem taky zastáncem spíš hesla: udělej si sám a co nejlevněji.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 16:25   Citovat  

Roverman napsal:
to jo ale když to udělá format67 tak to bude mít třeba 500 000 shlédnutí za rok.
Ale tak nahoď tu cenu, zhruba. ikdyž jsem taky zastáncem spíš hesla: udělej si sám a co nejlevněji.

chces to proto, protoze se to libi tobe, a chces mit peknou vzpominku, priapadne machrovat pred kamradama nebo chces neco co uvidi 2 000 000 lidi rocne ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 16:34   Citovat  

Roverman napsal:

Cenovka od format67 je + - 1500 euro za video a jsou v tom zahrnuty i orientacne naklady za ubytovani jidlo benzin apod. Neni to malo ale myslim si ze to neni nejakej extra balik na to jaky maji jmeno a co delaji...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 16:54   Citovat  

No mě osobně se ta myšlenka hodně líbí.
FORMAT 67 je fakt "formát" o tom myslím nikdo nepochybuje a myslím že ve finále je i cenovka 1500EUR víc než překvapivě nízká, protože každej co kdy čuchnul k videu a viděl jejich videa musí vědět, kolik práce v tom je. Musí se vymyslet scénář, okno po okně, najít lokalita, natočit to a pak z těch milionů záběrů sestříhat video, najít na něj hudbu, spasovat to, dodat efekty, barevně zkorigovat...jsem až překvapenej, že za tak šílenou práci si vezme němec, zvyklej na jiný platy než my, takhle směšnou cenu je to dobrý U Formatu je to profi práce lidí co vědí o čem to je, mají nápady, elán i chuť a hlavně se na výsledek nebude čekat rok a víc...

No a pak varianta českého fandy kameramana...
Možná by byla cesta oslovit někoho z FAMU, třeba někdo bude potřebovat natočit něco do školy a pak by se dalo spojit příjemné s užitečným a přitom by to zdaleka nemuselo stát 40 tis.

Každopádně myšlenka dobrá, chce to se nenechat odradit a jít za tím H+
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2012 , 17:50   Citovat  

Block43 napsal:
No pokud myslis ze je to jenom kamerou tak neni problem netrvam na tom nekomu platit jde mi o podstatu toho vseho natocit neco co bude stat za to. Ale myslim si ze clovek i s dobrou kamerou to nenatoci tak jak parta lidi co maj za sebou skoly tak i plno videi co za to stojej myslim ze jde o uhel pohledu,nasviceni spousta uprav v pc sestrihani atd. Pokud znas nekoho muzeme se domluvit s nim a zrealizovat to i bez FORMAT67 Úsměv

nemyslel jsem to špatně Úsměv jen jsem chtěl říct že i za malo muziky s šikovnýma lidima se dá natočit takový video bez drahe produkce, ale to ted si myslim neni duležity, duležity je aby se tu domluvilo par lidi a napad se zacal realizovat, protoze je to fajn myslenka Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 8:02   Citovat  

Jirka.H napsal:
nemyslel jsem to špatně Úsměv jen jsem chtěl říct že i za malo muziky s šikovnýma lidima se dá natočit takový video bez drahe produkce, ale to ted si myslim neni duležity, duležity je aby se tu domluvilo par lidi a napad se zacal realizovat, protoze je to fajn myslenka Úsměv

ani ja to nemyslel zle jen vim ze sehnat lidi co by to natocily je problem dalsi vec je pribeh videa hudba atd. Vse musi zapadat a nerad bych zudtal u fantazii ale zrealizoval to. Jen mi porad chybej lidi co by ddo toho sli semnou. Urcite bych do toho zkusil zatahnout par kamaradu ale to je malo cim vic lidi se prida tim mensi naklady budou na osobu. Tak co dokazeme se na necem domluvit nebo ani my hondari na tohle nemame....? Vim ze je doba kdy penez je malo ale penize nejsou prece vse ne??
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 8:11   Citovat  

ja bych do toho eventualne sla

ale jen pokud to bude delat format67 Mrk imo kdyz se spoji vic lidi, tak to bude v pohode... kolem 5k bych do toho klidne dala, protoze tohle bude pamatka, ktera nam vsem zustane =)

EDIT: ubytovani jim udelam ja a usetrime par stovek EUR Mrk (v hotelu samozrejme)
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 8:21   Citovat  

Můžeš sem dát tu nabídku?! 1500€ je fakt hloupost!
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 8:41   Citovat  

Já bych řekl, že tam chybí jedna nula...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 8:59   Citovat  

crxmann napsal:

taky mi to tak prijde to mi hlava nebere spis jestli to neni 1500€ na den, u filmu jsem delal a tahle cenovka by odpovidala spis, nemce jsem tam meli na strih a 3D a ty si brali prave podobny penize ( 3 dohromady ) za 1500€ je rovnou muzem pozvat na HD12 at nam natocej video a zdrazime vstupny o 5kc Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 9:10   Citovat  

crxmann napsal:

Hele mě to náhodou přijde jako velmi přijatelná cena za to, co vše za tím stojí. Tohle není práce na pár večerů, pakliže to má být na úrovni, tak to zabere mraky času a pak je cena až překvapivě příjemná.

Nicméně abysme se hnuli z místa.

Jak zněla přesně nabídka Formatu? Na jak dlouhé video a kolik dní natáčení je to kalkulováno?

Já bych do toho šel, ale víc jak 2-3 tis. do toho teď nemůžu dát, jenpřeci těch výdajů je vícero na více frontách...
   Návrat  
petzelda je teď offline  petzelda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 10:15   Citovat  

S tim HD 2012 by to nebyl spatnej napad...ale davat napr.3tis.za to, ze tam bude nase auto 10sec.to za tu trojku radeji neco na to auto koupim Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 10:20   Citovat  

sopta napsal:
Hele mě to náhodou přijde jako velmi přijatelná cena za to, co vše za tím stojí. Tohle není práce na pár večerů, pakliže to má být na úrovni, tak to zabere mraky času a pak je cena až překvapivě příjemná.

Nicméně abysme se hnuli z místa.

Jak zněla přesně nabídka Formatu? Na jak dlouhé video a kolik dní natáčení je to kalkulováno?

Já bych do toho šel, ale víc jak 2-3 tis. do toho teď nemůžu dát, jenpřeci těch výdajů je vícero na více frontách...

No mě to přijde spíš jako nereálná cena, právě pro to, co vše za tím je.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 11:22   Citovat  

Mrk mame tu vic nez dost sikovnejch clenu kteri si myslim zvladnou dost, kdyz se daj hlavy dohromady... a vymysli se napad ....

napriklad MartyKL, ma toho ted sice dost, ale jeho fotky + videa co jsem videl.. berou dech Mrk
+ najit dalsi sikovny lidi tak si myslim ze by to bylo hodne pekne Úsměv)

a ta cena 1500 je nerealna tak jak pise crxmann, realna by byla tak za den nataceni ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 11:25   Citovat  

Ale jo, neco jak je toto video by mozna za 1500 slo...
Proste prijede borec s kamerou, natoci te jak si davas na ruky rukavice, otacis klickem, radis rychlost, par zaberu jak vyjizdis z garaze/parkoviste, par zaberu jak jede auto kolem / zaber z druheho auta, chvilku mu u neceho zapozujes nebo te natoci jak prichazis/odchazis, pekne to sestriha, da tam hudbu a trada... ale nejake zabery z X lokaci, ze vzduchu, pribeh jak z filmu atd. bych za tu cenu necekal.
Kazdopadne neco takoveho si myslim ze natoci i nekdo sikovny za mensi penize...
Pokud jde o shlednuti, tak takove video uz nema 2 miliony ani 500000 za rok jak tu nekdo psal, ale 40000 za 3 roky... moje 50 sekundove video s jednim zaberem na jedno auto tocene kalkulackou nebo cim ma za podobnou dobu 10000 shlednuti... proste nejaky trhak od toho necekejte, ale pokud to chcete natocit jako video pro sebe, jako vzpominku tak ok...

Odkaz
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 17:48   Citovat  

No čísla jsem přehnal se sledovaností, ale pokud vezmu v potaz že to teda bude v tom stylu jako je ve videu, tak je hnedle 140tis za půl roku, ale je fakt že tam jsou káry hodně nabitý.
Video je fakt super prvotřídní nejvíc.

Odkaz
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 18:11   Citovat  

1500e na format67 se mi zdá opravdu málo... jestli je to pravda tak to za tu cenu rozhodně stojí..musíte si uvědomit že je to asi nejsledovanější produkce co se týče "autovideí"
Samo že záleží ještě na délce videa a podobně...

silenec - ono to není úplně tak jednoduchý jak píšeš Úsměv to natáčení je určitě na dýl než třeba na jeden den, navíc natáčení je právě ta zajímavější a zábavnější část. Postprodukce trvá mnohem dýl, a rozhodně to je všechno jen ne zábava nesouhlas
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 18:29   Citovat  

Jsem ted bohuzel mimo pc nemam jak preposlat mail sem ale dodam ho at se muzete presvedcit sami pokud jsem mailu blbe rozumel zaplatim si lekci nemciny. Tak zatim opakujte slovicka mail je v nemcine...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 18:33   Citovat  

Pokud uz vis jak na to a neresis technicke nebo jine problemy, tak verim ze se da stihnout natocit takove video za den... ostatne pokud se jedna o video ze srazu jako treba odkaz, tak ti ani nic moc jineho nezbyva Mrk
Nataceni je mozna zabavnejsi, ale osobne kdyz uz na to mam naladu a pustim se do toho, tak i postprodukce mne ubiha celkem rychle (kdyz nepocitam rendering, ktery jde obcas i k cca 30 hodinam na 10 min videa, ale ted jsem udelal upgrade pc, tak to pujde lip) Cool
Pokud to cloveka vylozene nebavi, tak to snad ani delat nemuze...
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 18:37   Citovat  

urcite to nemuze delat nikdo, komu se nechce do postprodukce...
No pokud to je fakt za 1500 tak si myslim ze neni co resit a brat to vsema deseti...
A kdyby to bylo video z HD2012 tak klidne zvedněte vstupne!!! je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.4.2012 , 18:47   Citovat  

jonik napsal:
urcite to nemuze delat nikdo, komu se nechce do postprodukce...
No ani nikdo komu se nechce do nataceni... aspon pokud to ma vsechno delat jeden clovek. Kdyz jsou v teamu a jeden to umi natocit a druhy umi postprodukci, tak proc ne... potom at se klidne tomu prvnimu nechce do pp a druhemu do nataceni, nevidim problem.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nataceni videa Honda Cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina