Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik se (ne)dá naspěchat.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 6:41  Naposledy upravil kandik dne 23.11.2015 , 14:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mirosovice - Praha Karlín, 35km, z větší části D1, jinak zapadlá silnička a městský provoz (semafory)

Den1: stylem plnej knedlík, silnička kolem 100kmh, pres ves 70kmh, D1 180kmh+, pod radary v limitu, ve meste 70+ 24min
Den2(dnes): silnička 50-80kmh, pres ves 50kmh, D1 120-135kmh, pod radary v limitu, ve meste 50-60kmh 29min, slovy dvacetdevet minut

Cili totální tavbou, spotrebou tak o dva litry vetsi, nepomerne nebezpecnejsi jizdou se da usetrit 5 minut kazdy rano, ktery pak prosurfuju na HC........co z toho vyplývá ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 7:19   Citovat  

Že musíš do práce jezdit rychleji,abys mohl být déle na HC...

P.S. Kde jsou na D1 radary,abych věděl,jestli přijdu o řidičák? Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 9:56   Citovat  

nevim o tom ze by nekde byly, myslel jsem na 5.kvetna na kacerove
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:01   Citovat  

tak na 35 km neusetris, to je pravda. Ale takova 120km cesta skrz dubsky zatacky, okrsky, par mest a obci, ale celkem vsude slusny cesty. normal doba 1h 35 - 45 pri provozu i temer 2h cesta a kdyz bylo me tehotne pritulkyny zle, tak jsem to v zime dal za 1h 10min. a ted me ukamenujte ze sem magor. Nejsem, celou dobu jsem nikoho ani sebe neohrozil. Moc aut jsem totiz nepotkal a ty ktery jsem potkal jsem na znamych mistech bleskurychle a bezpecne predjel. Zazitek to byl fantasticky. a usetril jsem min. 30 - 40 min. :)
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:15   Citovat  

Bitkar napsal:
tak na 35 km neusetris, to je pravda. Ale takova 120km cesta skrz dubsky zatacky, okrsky, par mest a obci, ale celkem vsude slusny cesty. normal doba 1h 35 - 45 pri provozu i temer 2h cesta a kdyz bylo me tehotne pritulkyny zle, tak jsem to v zime dal za 1h 10min. a ted me ukamenujte ze sem magor. Nejsem, celou dobu jsem nikoho ani sebe neohrozil. Moc aut jsem totiz nepotkal a ty ktery jsem potkal jsem na znamych mistech bleskurychle a bezpecne predjel. Zazitek to byl fantasticky. a usetril jsem min. 30 - 40 min. Úsměv

A co ten odřený nárazník? pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:41   Citovat  

kandik napsal:

Tak tam jezdím jen v protisměru... to se mi ulevilo... Úsměv
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:50   Citovat  

No jestli chcete :mravenec:, tak vám prozradím, že rychlost už teď na dálnicích v pilotním provozu měřej mýtný brány, přechod do ostrýho provozu bude v nejbližší době Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:57   Citovat  

sopta napsal:
No jestli chcete :mravenec:, tak vám prozradím, že rychlost už teď na dálnicích v pilotním provozu měřej mýtný brány, přechod do ostrýho provozu bude v nejbližší době Ble

Povedlo se... naštvanej naštvanej naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:26   Citovat  

A jak tu rychlost měří Sopťo? Průměrnou?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:32   Citovat  

Hellborn napsal:
A jak tu rychlost měří Sopťo? Průměrnou?

Hele to nevim, dostal sem jen echo že to už zkušebně rozjeli. Ale tipoval bych aktuální, na to aby to všechno dokázali průměrovat by jim asi nestačily počítače... Až budu vědět víc, dám vědět OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:35   Citovat  

No to dej určitě!

Sakra, každejch pár metrů brzdit... To bude peněz za destičky... zmatenej

Asi se pokusím vymyslet podobnou stížnost jako v Německu,kde to prý zakázal ústavní soud... Ale tam měřili průměrnou...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:43   Citovat  

já slyšel, že by to mělo měřít čas od brány k bráně a z toho vypočítat rychlost, čili kolem jedné proletíš 220, pak zpomalíš na kilo nebo si dáš na benzince kafe a jedeš dál pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:53   Citovat  

policejni stat... kdyby to jenom nastavili na nejvetsi hrisniky tak ok, ale pochybuju, ze to bude nastaveny treba od 220 vys. Imho at si lidi uzijou rychlost (treba 200kph) radsi na dalnici nez nekde jinde.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:02   Citovat  

Bitkar napsal:
policejni stat... kdyby to jenom nastavili na nejvetsi hrisniky tak ok, ale pochybuju, ze to bude nastaveny treba od 220 vys. Imho at si lidi uzijou rychlost (treba 200kph) radsi na dalnici nez nekde jinde.

Rychlost to měřit bude,ale aby postihli i ty, kteří jedou bezdůvodně v prostředním (D1 Praha - sjezd na Benešov - tam obvykle za volantem rostu) nebo levém pruhu, to ne... Ale podle našich médií může za vše rychlost - to,že nějakej blb začne s Xarou předjíždět náklaďák,když mě vidí tak 70-50m před sebou v proti směru (naštěstí byla široká krajnice,takže jsem jen mírně líznul trávu...), nehodu určitě nezpůsobí... naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej wc KO KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:07   Citovat  

hellborn: to je tim,ze se tady tim nikdo poradne nezabyva, nebo aspon ne nekdo inteligentni. Prijde mi to jak uvazovani zaka zakladky. Proste se urci jednoducha podstata a resenim je jen hruba jednoducha represe. Nikdo totiz neni schopnej vymyslet neco slozitejsiho. Proste lidi jedou rychleji nez 90 mimo mesto a bouraj - reseni: budeme tvrde trestat kazdyho kdo jede 91kmh a vys. Je to jednoduchy a muzou si to i obhajit pred volici a nadrizenymi. Pak nekde clovek jede 100kou a ma o par tisic min, zatimco nekdo kdo jede sice 90 ale jako to prase je v pohode az do ty doby nez zpusobi nehodu, treba i nekomu jinymu. Ale takle nikdo nahore asi nepremysli.
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:24   Citovat  

sopta napsal:

hele ale aby tě změřily a mohli postihnout tak tam mosí mít taky kameru a ta na každé bráně není,
na dalnici ze žebraka do prahy je jen jedna brána s kamerou a ta je v rudný a to ještě je směrem do prahy :mrk:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 13:19   Citovat  

Meda napsal:
sopta napsal:

hele ale aby tě změřily a mohli postihnout tak tam mosí mít taky kameru a ta na každé bráně není,
na dalnici ze žebraka do prahy je jen jedna brána s kamerou a ta je v rudný a to ještě je směrem do prahy :mrk:

Jj přesně tak, osobně sem ještě nezkoumal jak často a kde na který dálnici tyhle kamery u mýtný brány jsou, ale asi si to brzo budu zjišťovat Úsměv Jen sem tady chtěl na tehle fakt upozornit, aby pak někdo nebyl překvapenej :mrk:
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 13:24   Citovat  

jo a dávejte si taky bacha na radar na konci teplický dálnice KO
(ale asi nebyl na jaře ještě zapojenej když jsem jel kolem, teď už ale může být funkční... wc )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 13:31   Citovat  

PreludeZ napsal:
(ale asi nebyl na jaře ještě zapojenej když jsem jel kolem, teď už ale může být funkční... wc )

tam se měří už delší dobu a je to úsekovej radar měřící průměrnou rychlost
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 13:40   Citovat  

sopta napsal:
PreludeZ napsal:

úsekovej? já jsem viděl jen jednu čáru a jednu kameru na tý informační ceduli tak mi to přišlo jen jako měření aktuální rychlosti. Kde je ten druhej?
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 13:49   Citovat  

Má někdo zkušenost s tím jak dobře se dá spolehnout na GPS navigaci s funkcí označení místa radarů? Řeším teďka nákup navigace a koukám co to všechno má umět a co všechno z těch funkcí se dá v reálu opravdu využít.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 13:59   Citovat  

PreludeZ napsal:
sopta napsal:
PreludeZ napsal:

úsekovej? já jsem viděl jen jednu čáru a jednu kameru na tý informační ceduli tak mi to přišlo jen jako měření aktuální rychlosti. Kde je ten druhej?

Je to docela dlouhej měřenej úsek ve směru praha-lovosice, začíná to v mírný levotočivý-tam jsou kamery na velkým světelným infopanelu a končí až téměř před koncem D8 u lovosic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 14:03   Citovat  

marab napsal:
Má někdo zkušenost s tím jak dobře se dá spolehnout na GPS navigaci s funkcí označení místa radarů? Řeším teďka nákup navigace a koukám co to všechno má umět a co všechno z těch funkcí se dá v reálu opravdu využít.

no o to tu celou dobu jde Úsměv V testovací Lancii byl nějakej malej Garmin s touhle funkcí a ten řval každou chvilku, nikde ale nikdo nestál, akorát z toho byl člověk vystresovanej Ble Když sem viděl tu frekvenci takto označenejch míst a měl bych se jima řícit, tak se nad rychlostní limit ani nedostanu HaHaaa Ale je pravda že to takhle šílený bylo jen v rámci Prahy, mimo ní už to tak hustý nebude, takže se u takhle označenýho místa vypplatí přibrzdit a mít klid OK
Tak právě zvažuju jestli do toho jít či nejít...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 14:05   Citovat  

marab napsal:

SOry to se řeší tady: tudy odkaz
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 16:27   Citovat  

sopta napsal:

Podle me je to blbost, co jsem byl pred nejakou dobou na veceri s Husakem, tak sme se o tomhle bavili a rikal, ze na to aby vsechny brany merili (a tim padem i fotili) nejsou absolutne penize. Certifikovanej system na zaznam rychlosti je neskutecne draha vec... Ale zkusim schvalne zjistit, jestli se neco nezmenilo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 16:29   Citovat  

marab napsal:

Dobry je to akorat na pevny radary nainstalovany na mistech, kde to neznas. Co se tyce mobilnich hlidek, tak treba v Praze ty mista na mereni dost casto menej a GPS pipa naprazdno. Mimo Prahu nevim, ale je jasny, ze se funkce muze hodit...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 16:53   Citovat  

Hellborn napsal:
kandik napsal:

Tak tam jezdím jen v protisměru... to se mi ulevilo... Úsměv

tak bacha, to co chyta v jednom smeru radar, v druhym smeru mobilni policajti, videl jsem nekolikrat cervenou oktavii, nebo mestsky, i na motorce

jinak k radaru na D1 - jeden cas jsem brzdival v pruhonicich pod branou, ta je kamerama uplne chlupata, ale casem jsem prestal Úsměv .... mozna zase zacnu
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 19:06   Citovat  

No jestli budou merit na dalnici, tak to koncim...

imho:
Lidi nebudou mit kde rychle jezdit...kdopak si aspon jednou nezkusi kolik to jede a proto budou vyhledavat treba silnice prvni tridy, kde rychla jizda je nekolikanasobne nebezpecnejsi. Budou umirat lidi jeste vic...zachvilku jim nebude mit kdo platit dane
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik se (ne)dá naspěchat.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina