Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
GPS navigace s evidencí radarů
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:04   Citovat  

Má s tímhle někdo nějaký zkušenosti? Známej má navigaci MIO, o který všude na netu píšou že má pouze databázi míst s radary, známej ale tvrdí, že mu to pípá i když jede kolem hlídek s radarem v autě a nově i pod mýtnejma branama na dálnici, který teď v pilotním provozu měřej taky rychlost Cooo???
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:08   Citovat  

Je to pouze na pevne radary...Jinak se mi to zda jako nesmysl mio ma pouze GPS nikoliv filtry na radary

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:11   Citovat  

No to všude na netu taky v popiskách píšou, ale on prostě tvrdí že mu to chytá všechno... nedávno sem měl půjčenýho Garmina a ten mi řval v Praze na každým kroku že se tam měří a přitom nic (asi má taky databázi míst kde se nejčastěji měří).
Existuje vůbec navigace kombinovaná s antiradarem?

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:18   Citovat  

sopta napsal:
No to všude na netu taky v popiskách píšou, ale on prostě tvrdí že mu to chytá všechno... nedávno sem měl půjčenýho Garmina a ten mi řval v Praze na každým kroku že se tam měří a přitom nic (asi má taky databázi míst kde se nejčastěji měří).

pípá to tam kde nejčastěji měří, žádný antiradar to není

xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:26   Citovat  

Mam iGo 2006 plus a dohraný radary pro celou EU
funguje to tak, že na silnici vidim ikonku radaru, pak to začne pípat a upozorňovat, jak daleko jsem od radaru a jakou ychlost měří

dohrává se to pomocí .txt se souřadnicema pevnejch radarů

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 10:42   Citovat  

sopta napsal:

Tak jsi mel spatne nastavene pasmo a filtry...ve meste je treba kvalitni antiradar s odrusenim od autobusu a ostatni MHD a hlavne mobilu vysilacu wifi a pod vysokofrekvencni vlny...u meho antiradaru je to funkce CITY. Úsměv

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:11   Citovat  

diacoon napsal:
sopta napsal:

Tak jsi mel spatne nastavene pasmo a filtry...ve meste je treba kvalitni antiradar s odrusenim od autobusu a ostatni MHD a hlavne mobilu vysilacu wifi a pod vysokofrekvencni vlny...u meho antiradaru je to funkce CITY. Úsměv

ale garmin je GPS a ne antiradar ne? V GPS jsou jen nahrany souřadnice kde se nejčastěji měří a podle toho to řve...

hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:16   Citovat  

Já to mám stáhlé z internetu na svým Nuvi 350 a upozorňuje mě to na radary jak přenosné tak pevné ale u těch přenosných to pípa i když tam neměřej takže to jen varuje na místa kde občas stojí.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:30   Citovat  

Takže podle všeho jde opravdu jen o GPS s nahrátou databází možnejch radarovejch míst, ať pevnejch nebo mobilních (na ty mě právě upozorňoval ten garmin). Z toho pro mě vyplývá, že to až tak zajímavý není. Navigaci jako takovou zatím nepotřebuju. Antiradar by se ale hodil. Jenže jak píše Daicoon, chce to když už tak něco lepšího, nějakej vyšší model Belltroniku apod. a to už je docela darda. nevím jeslti se mi chce vyhodit 8-10 klacků za antiradar, aby v zápětí nastoupili s měřením laserama a já si moch antiradar nabouchat kamsi... Ble

drone je teď offline  drone
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 13:01   Citovat  

Ted jsem jel s navigaci do Grazu(austria) a pipa to je tam kde jsou nejcasteji radary a nebo tam kde si to sam navolis ze tam jsou. bylo by to super kdyby to fungovalo jako antiradar Úsměv ale zatim prd

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 14:10   Citovat  

Tak mě to zase tak nezajímavý nepřijde, pokud budu mít v navigaci souřadnice pevných radarů. Přece s navigací nebudu jezdit jen tam kde to perfektně znám. A ruku na srdce....copak vy jste všichni pořád ve střehu, že pokaždé stačíte rozpoznat na dálku stacionární radar? Třeba v místech kde nejezdíte denně? Úsměv
Je jasný že to funkci antiradaru nenahradí, ani nemůže. Ale pokud si chci pořizovat navigaci, tak rozšíření zrovna o tuhle funkci mě zajímá zrovna tak, jako integrované BT HF.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 14:26   Citovat  

marab napsal:
Tak mě to zase tak nezajímavý nepřijde, pokud budu mít v navigaci souřadnice pevných radarů. Přece s navigací nebudu jezdit jen tam kde to perfektně znám. A ruku na srdce....copak vy jste všichni pořád ve střehu, že pokaždé stačíte rozpoznat na dálku stacionární radar? Třeba v místech kde nejezdíte denně? Úsměv
Je jasný že to funkci antiradaru nenahradí, ani nemůže. Ale pokud si chci pořizovat navigaci, tak rozšíření zrovna o tuhle funkci mě zajímá zrovna tak, jako integrované BT HF.

Ale joo, já neříkám že je to úplně nezajímavá funkce... Jen mi při denním ježdění po Praze do práce moc nepomůže. Je to spíš na místa kde to neznám...

drone je teď offline  drone
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 14:29   Citovat  

Jel jsem do ciziny... a prujezdy taborem veselym budejovicema kde to znam jaks taks mi to hlasilo radary to bylo supr. ale po praze... se to melo co ucit Úsměv vim o vic mistech nez ta navigace byl to tomtom.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 14:46   Citovat  

drone napsal:
Jel jsem do ciziny... a prujezdy taborem veselym budejovicema kde to znam jaks taks mi to hlasilo radary to bylo supr. ale po praze... se to melo co ucit Úsměv vim o vic mistech nez ta navigace byl to tomtom.

No mě to přišlo spíš naopak, v rámci úseku Prosek-Europark tam chytaj stále na jednom a tom samým místě a v databázi měřenejch úseků bylo 5! míst, takže to fakt celou dobu řvalo...kolik je asi takovejch míst... Prostě do tý databáze můžou doplňovat měřený úseky samy lidi a tak to tam rvou hlava nehlava ikdyž už to tam je...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 15:06   Citovat  

A dá se ta databáze nějak manuálně upravovat? že by si člověk sice aktualizaci dělal, ale z toho souboru vyhodil právě takovýhle nesmysly jakože na 500m úseku zadá 5 lidí radarovou kontrolu? To se stáhne do navigace jen nějaký texťák se souřadnicema?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 15:07   Citovat  

sopta napsal:

No mě to přišlo spíš naopak, v rámci úseku Prosek-Europark tam chytaj stále na jednom a tom samým místě a v databázi měřenejch úseků bylo 5! míst, takže to fakt celou dobu řvalo...kolik je asi takovejch míst... Prostě do tý databáze můžou doplňovat měřený úseky samy lidi a tak to tam rvou hlava nehlava ikdyž už to tam je...

Ehm...a kdeže to tam přesně měří? Tak to valím bulvy to je jen ten jeden stacionární radar na průmyslový, ne?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 15:24   Citovat  

marab napsal:
sopta napsal:

Ehm...a kdeže to tam přesně měří? Tak to valím bulvy to je jen ten jeden stacionární radar na průmyslový, ne?

Měřej tam ještě normálně z auta jak stoupáš Průmyslovou do kopce od tý velký světelný křižovatky ve Vysočanech (Poděbradský x Průmyslová) tak jsou tam pokaždý někde zalezlý nejspíš v místech jak je odbočka směr Jarov a vybíraj to nahoře na rovince u první benzínky Agip. Prostě se nevyplatí z tý křižovatky nahoru vystřelit ikdyž to láká Úsměv Ten stacionární je až těsně před Europarkem...

norsi je teď offline  norsi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 15:24   Citovat  

sopta napsal:
Takže podle všeho jde opravdu jen o GPS s nahrátou databází možnejch radarovejch míst, ať pevnejch nebo mobilních (na ty mě právě upozorňoval ten garmin). Z toho pro mě vyplývá, že to až tak zajímavý není. Navigaci jako takovou zatím nepotřebuju. Antiradar by se ale hodil. Jenže jak píše Daicoon, chce to když už tak něco lepšího, nějakej vyšší model Belltroniku apod. a to už je docela darda. nevím jeslti se mi chce vyhodit 8-10 klacků za antiradar, aby v zápětí nastoupili s měřením laserama a já si moch antiradar nabouchat kamsi... Ble

Kamaraduv tata ted dostal asi 15 predvolani (nevedel o dvou radarech na 40tce a 50tce), tak se nastval a nechal si Range zabudovat nejaky antiradar, co pry zvlada i prujezdovy radary apod. Zatim rikal, ze to funguje uplne fantasticky. Ale bohuzel cena je asi 20t Smutný

tygr je teď offline  tygr
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 17:10   Citovat  

já mám garmina a funguje to tak že jsou na mapě zadaná místa kde je stacionární radar , nebo kde se často měří a po Jihlavě to fachá na sto procent.Dokonce to hlásí i kamerový systém na křižovatkách.Bohužel ale když grilují někde jinde než je v navigaci zadáno tak vás chytnou.

Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 21:35   Citovat  

Používám k navigaci sw Tomtom 6, instalace v PDA s Windows Mobile, tedy žádné jednoúčelové origo řešení. Na tudy odkaz lze stahovat zájmové body téměř na vše, zrovna radary jsou velmi často aktualizované.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.8.2007 , 8:14   Citovat  

to Sopta Nepotrebujes tolik penez.Ja mam radar z nemecka stal 180euro.Alternativni tady se vyrabi modely COBRA viz tudy odkaz

DrTc je teď offline  DrTc
0
PříspěvekZaslal: 2.9.2007 , 20:12   Citovat  

Identifikace radarů v GPS navigacích je opravdu pouze o zájmových bodech, kreré zapisují sami uživatelé. Potom se může zdát že to funguje na každý radar. Ty stacionární a místa kde se měří často tam určitě budou. Já bych na to však moc nespoléhal. Je to však dle mého názoru výborná represivní metoda pro neukázněné řidiče. Pokud bych chtěl mít detektor radarů, koupil bych si nějaký dražší. Ty levnější jsou citlivé i na mobilní telefon který je v autě.

bordel-neprihl.
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2007 , 11:16   Citovat  

Ty radary jsou jsou v ty mape zadany jako BZ (bod zajmu). Funguje to tak, ze nekdo nekde zahlidne radar a v navigaci si udela novej bod. A kdyz to udela takhle vic lidi a souradnice hodi na net, tak nekdo sikovnej udela BZ-radary a ty si pak mi nahrajem do navi, a na mape se nam zobrazi body, ktery pipaj, kdyz se k nim priblizujem... takze, kdyz mam verzi radaru 1.1.2007 a 5.5.20007vznikne nejakej novej radar, tak me to samozrejme neupozorni, da se to najit na strankach tudy odkaz jsou tam i jiny BZ nez radary, napr autosalony Honda HaHaaa

Jeste jsou navigace, ktery maj RDS pro prijem zprav o dopravnich nehodach, kolonach, diky kterym pak navigace propocita trasu tak, aby se kolone ridic vyhnul
Pry to umi prijimat i nejaky informace o radarech, ale jeste nevim, jak to presne funguje... Velmi šťastný
   Návrat  

H+ body: 1  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2007 , 11:32   Citovat  

Jeste jsou navigace, ktery maj RDS pro prijem zprav o dopravnich nehodach, kolonach, diky kterym pak navigace propocita trasu tak, aby se kolone ridic vyhnul
Pry to umi prijimat i nejaky informace o radarech, ale jeste nevim, jak to presne funguje... Velmi šťastný[/quote]

Tohle ten muj garmin umí,myslim tim to RDS,tak by mě zajímalo jak je to s těma radarama.

WondríÅ¡
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2007 , 12:33   Citovat  

Zdar, koukam, ze tu panuje par mytu:
navigace : staci stahovat pravidelne databazi radaru, nahravat do navigace a clovek ZHRUBA osetri mista, kde CASTO meri (a ktery uz nekdo do ty db nasypal). Problem je, ze se na to neda spolehnout, takze clovek stejne ve vysledku nejezdi o moc vic rychlejc.
antiradar : jediny spolehlivy reseni na radary - mam druhyho nejlepsiho beltronika a ten pobira i lasery (neboj, Soptiku), pricemz ma dva programy na mesto, ktery vyfiltrujou nejbeznejsi "sumy". je ale pravda, ze napr. na jizni spojce pipa skoro nepretrzite, ale vetsinou neskodny vlnovy pasma...
Stoprocentni by asi bylo mit ke slusnymu antiradaru navigaci s databazi s merenejma usekama (ktery pochopitelne antiradar neregistruje) a je vysmato :hehe:
   Návrat  

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2007 , 13:17   Citovat  

KDyby někdo chtěl jen čistě antiradar tenhle doporučuji Valentine one . Některé posádky Gumball 3000 zrovna tenhle používali. Úsměv
   Návrat  

dark je teď offline  dark
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2007 , 14:27   Citovat  

xenon04 napsal:
Mam iGo 2006 plus a dohraný radary pro celou EU
funguje to tak, že na silnici vidim ikonku radaru, pak to začne pípat a upozorňovat, jak daleko jsem od radaru a jakou ychlost měří

dohrává se to pomocí .txt se souřadnicema pevnejch radarů

davaj textak Tak to koukám!

norsi je teď offline  norsi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 16:28   Citovat  

rooney napsal:
KDyby někdo chtěl jen čistě antiradar tenhle doporučuji Valentine one . Některé posádky Gumball 3000 zrovna tenhle používali. Úsměv

Kamaraduv tata si ted kupval do Range Roveru nejakej antiradar a chtel neco, co bude maximalne spolehlivy. Nabizeli mu beltronika, tohle a jeste neco, co se montuje napevno, ale udajne je to uplne nejlepsi... Nakonec si vzal ten pevnej a rika, ze to dektekuje uplne super. Osobne nejak porad nevim - zezacatku jsem byl rozhodnutej, ze si radar poridim, ale vzhledem k tomu, ze mi za celou dobu chybi zatim 2 body to asi resit nebudu. Leda ze by zase zacali nejak ve velkym merit...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.10.2007 , 21:36   Citovat  

dark:
nevim jak jinak funkčně to sem vložit... zkopíruj to do vyhledávače, ulož a rozbal
tohle by měla být nejaktuálnější verze
odkaz aktuální verze

celá EU
odkaz EU
pak ještě dohrát ikonky a Velmi šťastný

edit monty:použij funkci" vložit url"

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2007 , 7:29   Citovat  

monta: dík Mrk já to zkoušel, ale v náhledu mi to dělalo bordel, po kliknutí se mi otevřelo nový okno s šílenym množstvim znaků

jinak u mě to vypadá takhle:

za jízdy se nad tím upozorněním o povolený rychlosti zobrazuje upozornění na radar - odpočítává to metry k radaru a ukazuje jakou rychlost měří (to bych musel cvaknout za jízdy, v režimu průlet to neupozorňuje)

Obsah fóra Honda-club.cz   
GPS navigace s evidencí radarů
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina