Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
komu taky letos H štěstí nepřeje?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2008 , 19:41   Citovat  

tak se přiznejte komu Honda štěstí taky letos nepřeje abych věděl jestli v tom lítám sám nebo ne? nevim jestli se na mě Cíva nas*al že jsem ho na zimu uložil do garáže a jezdil mladý P106 nebo fakt nevim ...
na vánoce jsem se rozhodl uložit Cívu do garáže s tím, že ho vytáhnu jen když budou suchý silnice, když je 4měsíce po celolaku, ale co se mi nestalo ... při zajíždění jsem si odřel dveře, takže autí šlo do dílny ke kamarádovi s tím že mi do 14dnů dá dveře do pořádku, tak se i stalo, ale až za 5 týdnů a navíc mi popojížděním a postrkáváním autem po dílně doje*al přední nárazník a došlo k dohadování jestli to bylo nebo ne a kdo to udělal atd ... Smutný nakonec tedy že to dá do týdne dohromady, ten týden trval nakonec 4týdny než jsem nárazník dostal do rukou a včera ho koneně moch dát na auto ...
jenže mezitím autí stálo bez nárazníku u rodičů na zahradě, kde mi nějakej dobrák přes plot poslal na auto kámen a čelní sklo je fuč Smutný no a abych toho neměl málo, tak můj lehce pokapávající chladič dnes při cestě na výměnu okna vypověděl úplně službu a kompletně vytek, ale štěstí že jsem si rychle stoupajícího teploměru všiml včas, jinak bych cívu asi upek ...
za letošní rok jsem najezdil díky přejezdům mezi dílnama asi 90km a stálo mě to víc jak 10 000,- a to ještě s největší pravděpodobností mě čeká výměna předních ložisek, kotoučů a desek Ble
takže první čtvrtletí letošního roku považuju za velice "úspěšné" zahájení sezony a doufám, že se mi už začně konečně dařit a né se všechno s*át jako doposud
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 10:36   Citovat  

tak to je mazec teda... no snad to prejde. Preju hodne stesti.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 10:44   Citovat  

Nic moc no, ale tak snad máš na dlouho vybráno. Mě se taky lepila smůla na paty, jen co jsem si Honda pořídil, ale pak už mi dělala jen radost Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 10:54   Citovat  

Někdy se té smůly člověk vážně nemůže zbavit. KO
   Návrat  

Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 10:57   Citovat  

ty béďo, to je smutný Bueee Tak snad sis už tu smůlu vybral a bude to jen nej! Nebo to jsou třeba znamení, že to máš prodat a koupit už to VTi Hihi
   Návrat  
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:04   Citovat  

Ahoj. Když už jsem narazil na tohle téma a tak trochu se nudím, tak proč sem taky něco nepřisat. Už od malička mě dostávala Honda CRX a byl to můj sen. Je tomu asi 14 dní a já si asi po třech měsících čekání(auto bylo na dodělání předního spojleru z lamina, kde bylo dosti kytování a broušení) CRX koupil. Nádherná, hned jsem si jí zamiloval Se stydím Týden jsem si vesele jezdil, spokojenej, měl jsem svý plány co s tím autem všechno udělám, kolik peněz do něj nastrkám atd. však to znáte:) 29.3. sobota byl ten prosluněný, osudový den. Navečer jsem nabídl kamarádovi, že ho svezu, ptž byl hrozně zvědavý. Vyjeli jsme na hlavní a hned jsme chytli Oktávku II kombi, seděl v ní nějakej děda a chtěl se honit očividně. Jeli jsme kolem 180km/h a já tu cestu znám jak svý boty a věděl jsem, že nás čeká asi 200 metrů dlouhá vesnice, kde není ani přechod, ani křižovatka, prostě pár domečků a já věděl, že se to dá krásně proletět. No jo, jenže dědula se asi (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) a z těch 180km/h začal šíleně brzdit na 50km/h a pokud nevíte jak krásně brzdí nová Oktávka, tak si to někdy zkuste. Samozřejmě jsem tuhle reakci nečekal a nedobrzdil jsem ho. Navíc ty sériové brzdy houby brzdí a na gumách 205/40 17'' od Marshall nebyla šance. Ty gumy jsou shitky největší KO Dopadl jsem ještě dobře - mírně shrnutá kapota, prasklý spojler, ohnuté čelo, chladič a jedno světlo prasklo. Všichni byli živí i zdraví a to je vždy hlavní. Byl jsem v šoku, ptž to byla má první nehoda a zrovna tady s tím mazlikem Bueee Oprava vyjde i s lakýrníkem okolo 15.000,-, takže mi to taky "hezky" nešťastně začíná. A než vyjedu, tak mám připravenou sedmičku na nové kotouče a desky, posadím ji na 15'' 195/50 a obuju do lepších pneu. šuk Je to tam. takže všem co nejméně tady toho všeho neštěstí a Hondám čest Honda
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:31   Citovat  

T_omaseq: JO jo tohle někteří ma**ři dělávají to mi hlava nebere . Asi tejden zpátky jedu s Taťkou z Ostravy,najíždíme na čtyřproudovku míjíme červenou felícii která si připojila z vedlejší cesty,ještě si všímám že ji řídí dva mladí borci a na zadním plátu měli nějaké starší dřevěné repráky asi z gramce nebo tak něco HaHaaa . Dohánějí nás a lepí se nám na zadek,tak taťka uhnul a pustil je před sebe. Jakmile míjíme ceduli kde je přeškrtnutá "OSTRAVA" tak taťka přidává asi na 160 km/h jako vždy na silnici pro motorová vozidla. A samozřejmě brzy postarší červenou felícii doháníme,jedeme v pravém pruhu přibližujeme se,ale hop myška museli se před nás opět nacpat. Tak chvíli jedeme za nimi a taťka dává najelo že by byl docela rád kdyby uhnuli z pravého pruhu zpět do pomalejšího levého.Ale borci to nesli asi těžce,a tak z ničeho nic ti volové šlápli na brzdy (upozorňuji že před nimi nebylo žádné auto nic). Taťka se naštěstí jízdě pilně věnoval a tak neměl problém v čas zareagovat a ubrzdit to, něco tam zamamral podřadil na 4ku a plnej chlapci ve felině pochopili že to nemá cenu a konečně uhnuli Úsměv Byli to prostě "Super pašáci" Hihi
   Návrat  

Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:34   Citovat  

hehehe to mas jeste krasny... Ja koupil Rovera minuly rok v dubnu a za mesic jsem popravil starej slabej differak... Sehnal jsem prevodovku z Anglie za 28tisic. a dobry... Dali jsme ji na auto a fouklo tesneni pod hlavou (socialni nekovovy) - pak auto stalo asi 8 mesicu pac jsem byl proste bez penez... Takze se pak koupilo 3-vrstvy kovovy tesneni, udelaly rozvody a bla bla bla... Dobry jezdil jsem a vyslo najevo ze "nova" prevodovka ma totalne vyjebany loziska ulozeni differaku - takze rozebrat - dat silnejsi loziska a jezdim konecne... Takze me kamarade stal Rover kdy jsem s nim za rok najel asi 3-4tkm nakych 50tisic... Úsměv Ale dobry casy se snad vraci... To se uvidi v lete... Úsměv
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:37   Citovat  

T_omaseq napsal:
Ahoj...

Nezlob se na me, ale dobre ti tak. Chtit proletet vesnici ve 180 je vrchol debility. Tvrdit ze v ni neni zadnej prechod a tim padem je to uplne v poradku je jeste vetsi demence. Zamysli se co by se mohlo stat kdyby ti tam nejaka babinka vlezla a ty opravdu jel tech 180. Bud rad ze to skoncilo jak to skoncilo a priste nejdriv premyslej a pak az slapej na plyn.
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:38  Naposledy upravil mega1 dne 2.4.2008 , 11:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

no to nepochopim tohle...
taky jsem jednou dojela Passata, v nem mladej borec s babou.. vrtal se tam snad v nose nebo nevim, proste me to za nim nebavilo, tak jsem ho predjela.. jenze to jsem si holt dovolila dost.. celou dobu nalepenej za mnou az do Brodu, tam me pak predjel a frk na brzdu (podotykam, ze predjet mohl klidne uz i predtim, nejela jsem tak, aby nemohl)

PS: to byla reakce na roonyho Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:39   Citovat  

Blá blá. Pokud jsi bonře četl, tak předemnou jel týpek v Oktávce, ten by někoho trefil, já ne kamaráde. A nechtěj mě tady poučovat jak se má a nemá jezdit:)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:40   Citovat  

A jsem si vědom své chyby, jako by jsi ty nikdy nechyboval. Tyhle týpky fakt mám rád KO to mi hlava nebere Nikdy jsi to s ničím nepřehnal? To bych se strašně moc divil.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:42   Citovat  

Někdo další, kdo mi napíše, že to byla má chyba? meetallll
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:45   Citovat  

T_omaseq napsal:
Někdo další, kdo mi napíše, že to byla má chyba? meetallll

tva chyba byl hlavne malej odstup, kdyz vis, ze jemu to brzdi lip Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:47   Citovat  

Ano, přesně tak Mrk
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:49   Citovat  

T_omaseq napsal:
Blá blá. Pokud jsi bonře četl, tak předemnou jel týpek v Oktávce, ten by někoho trefil, já ne kamaráde. A nechtěj mě tady poučovat jak se má a nemá jezdit:)

Za prve nejsem tvuj kamarad tak me tak nerikej.

Za druhe to ze, zabrzdil na rozumnou rychlost naznacuje, ze by nikoho netrefil, protoze mu to myslelo vic nez v te chvili tobe, a ze o necem jako 180kou proletet vesnici vubec nepremyslel. Navic jestlize jsi to do nej zaparkoval neni jeho chyba ale tvoje protoze jsi nedodrzel bezpecnou vzdalenost a tim padem to vypada ze poucit potrebujes. Nehlede na to ze jsi vedel ze mas gumy na nic brzdy taky nejsou nejidealnejsi a stejne jsi neco podobneho zkousel. Nastesti jsi to zaparkoval do te oktavy a pomackal par plechu a nikoho dalsiho neohrozil.

A za treti mi prijde ze si dalsi 18ti letej trouba koupil auto ktery trochu jede a ma pocit ze je kralem silnic. Pokazde co neco takovyho ctu mam pocit ze ridicak na zkusebni dobu neni zase tak spatnej napad.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:49   Citovat  

T_omaseq napsal:

a to je jako omluva jo Tak to koukám! že předemnou jede jeden lojza 180, tak to okamžitě znamená že já můžu taky jo? Protože on někoho sestřelí a já ne? No to je mi logika pořádnej výtlem A tobě dal někdo řidičák Bueee
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:52   Citovat  

taky nejezdim zrovna 50, ale 180 ve vesnici bych si sakra nelajsla..
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:52  Naposledy upravil diacoon dne 2.4.2008 , 11:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

srpen 2006 - koupe CRX
rijen 2006 - celolak
15.rijna 06 - mati se oprela o dvere a bok (skrabanec)
leden 2007 - vykradene audio za necelych 20tis
18.brezen 2007 - oprava dveri a boku vcetne nasledku po zlodejich
19.brezen 2007- novy lak prejety klickem
kveten 2007 - nekdo mi slapl na lizatko predku (totalka) neon v haji
cerven 2007 - nekdo - urvane zrcatko i s adapterem
cervenec 2007 - autobus mi vjel do cesty tak jsem nezvladl rizeni a vjel na chodnik (kola odreny-jiz opraveny) (cepy v haji - oprava ted v nedeli)
Takze cca za tyden bude auticko hotove takze jsem hodne zvedavy jak dlouho mi vydrzi v perfektnim stavu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:53   Citovat  

Nikdy jste si nechtěli zazávodit? Trochu zvednout hladinu adrenalinu i přes to, že víte, že jste daleko přesáhli hranici zákonu? já tedy ano je to dobrý Věděl jsem, že to byla moje vina a jsem rád, že to dopadlo tak jak to dopadlo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:57   Citovat  

teda ja jen napisu, ze bych se tim vubec nechlubil. A jo, adrenalin je super a nad hranici zakonu jezdit nekdy proc ne, ale ne takle vysoko nad hranici bezpecnosti a rozumu. A jeste napisu, ze je dobre ze ses poucil, doufam, ze to neudelas uz podruhy, doufam, ze sem to pochopil dobre. Je fajn, ze koupis dobry gumy a brzdy atd. Ale doufam, ze az je budes mit tak si nereknes ze ted je 180 pres obec v pohode a fakt nejde o zakony. Ja taky nejezdim podle zakonu, ale podle rozumu jezdim.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:57  Naposledy upravil Dejf dne 2.4.2008 , 11:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

T_omaseq napsal:
Nikdy jste si nechtěli zazávodit? Trochu zvednout hladinu adrenalinu i přes to, že víte, že jste daleko přesáhli hranici zákonu? já tedy ano je to dobrý Věděl jsem, že to byla moje vina a jsem rád, že to dopadlo tak jak to dopadlo.

jasně že jsem chtěl a tak jsem si zajel na okruh Velmi šťastný taky už jsem jel párkrát trochu přes limit, ale široko daleko nikdo nebyl a rozhodně na trase nebyla obec. Neřikam mít mezi značkama 80, ale víc jak 100 je totální vylízanost

a sorry za offtopic
   Návrat  
Partner H-C

nejde ani tak o hranici zakona, ale spis o to, ze ti tam vybehne dite, pes nebo nekdo..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček

CJMonty napsal:
Pokazde co neco takovyho ctu mam pocit ze ridicak na zkusebni dobu neni zase tak spatnej napad.

No jo, mladíci, co mají silnější auto...

T_omaseq: Stačilo napsat "Jo, vím, že to byla moje chyba, nemyslel jsem dopředu", nemusíš hned vyjíždět. Argument, že Ty bys nikoho nesejmul je taky zcestný... (vyběhne dítě Tobě pod kola... Stačil by i pes nebo kočka...) Nebo je Ti poučení o chybě proti srsti?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:58   Citovat  

jinak my si snad vybrali smulu na par let dopredu, klekl nam motor v Preludce Bueee
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 11:59   Citovat  

Za to se neomlouvej HaHaaa papa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 12:01   Citovat  

Nepřemýšlel jsem dopředu. Já na nikoho nevyjíždím, já se poučil sámÚsměv
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor

Ono to chce hlavně přemýšlet hlavou... jsou úseky, kde sice jedeš v obci, ale je to tam bezpečnější a přehlednější pro rychlou jízdu než jinde mimo... 180 přes obec je každopádně maso.
   Návrat  
4 háčka

jo a ad topic: sem si koupil taky kdysi H a 14 dni na to mi vypovedeli brzdy, nastesti sem auto zkokusel mimo obydlenou oblast, takze sem znicil jen auto sobe, castecne, po par mesicich opraveno. Pak nejaky to davani do kupy no... Pak urvany zrcatko, antena, atp. Jinak uz mam snad vse za sebou. Jen mam furt nefunkcni klimu. :-/
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 12:02   Citovat  

Ale člověk, kterého jsem ničím neurazil mě urážet nebude. Vylízanec ani dement nejsem. Prostě jsem to slepě nepředpokládal, že by se mohlo něco takového stát. Normálně tady rozvedu neštěstí, které se mi přihodilo a dostane se mi urážek.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
komu taky letos H štěstí nepřeje?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina