Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o HTC, Android atd ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 9

???
iPhone 4G
34%
 34%  [ 14 ]
HTC one S
65%
 65%  [ 27 ]
Hlasovalo : 41
Celkem hlasů : 41

rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 16:31  Naposledy upravil rooney dne 4.3.2013 , 22:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Prosím o radu mobilní maniaky a jim podobné. Pohrávám si s myšlenkou že, již nadešel čas na výměnu mé Nokia 6300 která mě věrně slouží již řadu let.

Byl jsem rozhodnut pro iPhone 4 , pak jsem si prohlídnul nabídku HTC, a oslovila mě novinka která má jít do prodeje v červenci, HTC one S. Při porovnání těchto dvou mobilů HTC vychází jako jasný vítěz. Mě jde o to, jestli bude HTC stejně poslušný jako iPhone, ve zkratce nechci si koupit telefon, kterej mě pak bude každej den rozčilovat při psaní SMS atd? Cenově výjdou na podobné prachy, ptám se proč, když jej HTC přečti snad ve všech směrech, platí se u iPhonu zase jen čistě za značku, nebo je ta cena adekvátní a HTC prodává lepší telefon za stejný prachy z důvodu že prostě nejsou tak dobrý ???

Dík, věřím že tady konečně rozlousknu kterej si mám koupit. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 16:39   Citovat  

rooney napsal:
Prosím o radu mobilní maniaky a jim podobné. Pohrávám si s myšlenkou že, již nadešel čas na výměnu mé Nokia 6300 která mě věrně slouží již řadu let.

Byl jsem rozhodnut pro iPhone 4 , pak jsem si prohlídnul nabídku HTC, a oslovila mě novinka která má jít do prodeje v červenci, HTC one S. Při porovnání těchto dvou mobilů HTC vychází jako jasný vítěz. Mě jde o to, jestli bude HTC stejně poslušný jako iPhone, ve zkratce nechci si koupit telefon, kterej mě pak bude každej den rozčilovat při psaní SMS atd? Cenově výjdou na podobné prachy, ptám se proč, když jej HTC přečti snad ve všech směrech, platí se u iPhonu zase jen čistě za značku, nebo je ta cena adekvátní a HTC prodává lepší telefon za stejný prachy z důvodu že prostě nejsou tak dobrý ???

Dík, věřím že tady konečně rozlousknu kterej si mám koupit. Úsměv

iPhone x HTC One S
ma docela ostre hrany x dle meho se lip drzi v ruce

je jednoduchy, nemusis se v tom "vrtat" x Android OS taky neni spatny, vlast pokud by sis rad nejakym zpusobem system telefonu chtel upravit k obrazu svemu, ale pokud si nikdy Android OS nemel tak rychleji se szijes s iPhonem

Nadstavba OS od HTC mi asi nejvice ze vsech moznych nadstaveb od ruznych vyrobcu androidich telefonu sedla. Je jednoducha, ma par dobrych aplikaci oproti ostatnim a neni vylozene oskliva.

Nejlepsi by bylo si zajit nekam, kde tyhle oba telefony maji a porovnat si je
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 16:43   Citovat  

už jsi někdy měl neco od applu?ja mám notebook a iphone a apple je tak trochu dál než ostatní to je poznat hned...nikdy bych neměnil...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 16:47   Citovat  

millhauz napsal:
iPhone x HTC One S
ma docela ostre hrany x dle meho se lip drzi v ruce

je jednoduchy, nemusis se v tom "vrtat" x Android OS taky neni spatny, vlast pokud by sis rad nejakym zpusobem system telefonu chtel upravit k obrazu svemu, ale pokud si nikdy Android OS nemel tak rychleji se szijes s iPhonem

Nadstavba OS od HTC mi asi nejvice ze vsech moznych nadstaveb od ruznych vyrobcu androidich telefonu sedla. Je jednoducha, ma par dobrych aplikaci oproti ostatnim a neni vylozene oskliva.

Nejlepsi by bylo si zajit nekam, kde tyhle oba telefony maji a porovnat si je

Iphone jsem samozřejmě už v ruce držel a sedí mě v pohodě, ostré hrany mě vůbec nevadí. Cokoliv upravovat k obrazu svému fakt nepotřebuji, jsem běžný uživatel, internet, sms, volání a fotoaparát, nikdy jsem nechápal jak si tam někteří lidi měněj ty systémy atd, to jde absolutně mimo mě.

Právě jsem se stavoval už i do HTC na Poříčí, jen si musím počkat až jej tam budou mít, to je to co mě taky trochu štve, nechce se mě čekat ještě další 2 - 3 měsíce, ale zase nechci později litovat.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 16:49   Citovat  

Keak napsal:
už jsi někdy měl neco od applu?ja mám notebook a iphone a apple je tak trochu dál než ostatní to je poznat hned...nikdy bych neměnil...

Ne ne nic, na MacBook(u) i Iphonu jsem už něco dělal, ale že bych jej vlastnil to ne.
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 17:08   Citovat  

mohu jen doporučit,ale s htc žádnou zkušenost nemám...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 17:21   Citovat  

Tak tak, uz mam icko skoro rok a nemenil bych, prijde mi nejvic "user frendly"... A docela i vydrzi, porad mi pada, prejel jsem si ho zadnim kolem u auta a porad jede.. Cekam na tu 5tku a porad nic to mi hlava nebere
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 17:46   Citovat  

co todle ?? tudy odkaz

a nebo s2 ?
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 17:48   Citovat  

a jeje, tahle bitva snad nikdy neskonci.

imo je to jasny, kdyz chces one button -> iphone
kdyz teleofon pouzivas na neco jinyho nez jen na volani => htc (koneckoncu to by ti pak stacila i 3310) Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 17:58   Citovat  

Vokys: Ne ne děkuji, přesně na SIII mě lanařil jeden známý, ale mám tyhle dva favority, ostatní mě nezajímá, jen by mě zbytečně motaly hlavu.

Nechci telefon jen na volání, kdyby ano, tak nekoukám na telefony které stojí přes 10t. Jak jsem psal už nahoře, jde mě taky o internet,fotoaparát a aby byl ten telefon poslušnej, co se týče čtení displeye. Což teda iPhone splňoval.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 19:15   Citovat  

dobré téma, tež uvažuji že se po 10leté nadvládě NOKIE dám k HTC, vyrost sem na 3410 a ted mám Symbian S60 5edici s C6-00. poradíte někdo jaký HTC na volání sem tam nějaký fotky a videa a občas internet???
   Návrat  
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 20:35   Citovat  

No já mám jen HTC Wildfire S,ale jsem s ním naprosto spokojenej Úsměv Po zkušenostech s převážně Samsungem je to nebe a dudy.Volání i psaní naprosto bez problémů a foťák mi přijde,že zvládne opravdu dost.Internet je pro mě naprosto dostačující a oproti Nokii funguje sakra jinak,ale to bude spíš asi OP.Na tohle jsem laik a jako takovej ti můžu HTC doporučit,ale iPhone určitě nezatracuji Úsměv Když bych kupoval nový,jdu opět do HTC kouř
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 21:33   Citovat  

Měla sem možnost vyzkoušet HTC desire S a absolutní nespokojenost, první zkušenost s androidem...to je vyšší dívčí. Nehledě na to, že se mi neustále restartoval a přehříval. Dala sem ho okamžitě pryč. Mám iphona 4S a sem spokojená jako želva. Lepší klávesnice, jednoduché menu i pro ženskou a stylově o mnoho hezčí. HTC už ne, děkuji. Každopádně je to věc názoru. Iphona používám hlavně na internet, má nádherný jemný displej.
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 21:36   Citovat  

iphone neni spatnej, hodne jednoduchy ovladani, pekna grafika a rychlost, ale ja sem si zvykl na androida, tak sem po xperii presel na HTC evo 3d a nemuzu si stezovat, fotak by sice mohl delat o neco hezci fotky, ale na momentky to dostacuje a hlavne se da vyhrat s videem a fotkama ve 3d,ale krome mobilu sou asi jinak nepouzitelny bez televize nebo monitoru co to zobrazi, ale hry a filmy sou neskutecny, telefonovat a psat sms taky umi celkem dobre Velmi šťastný
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 21:45   Citovat  

Apple uživatele nezatěžuje přemýšlením o systému, dělá všechno "sám", ovšem bez možnosti to ovlivnit. To je hlavní důvod, proč jej většina IT odsuzuje a BFU milují ... jablíčkáři jsou ve svém "islámu" neoblomní a budou donekonečna tvrdit, že iPhone je dále atd ... není ... je to jen otázka toho, co předložím uživateli ... nic víc.

To je jen na vysvětlenou, proč jsou výrobky APPLE user-friendly.

Pokud chceš na apple změnit některé zásadní procesy a trošku si to poladit, bude s tím neskutený prcání ... ano jde to, jailbreaky a podobné máslíčka, ale je s tím zkrátka práce.

Poslední věcí je skutečnost, že u apple se drtivá většina aplikací platí, ikdyž je to směšná částka, tak tam prostě je.

Nicméně i tak bych ti jej podle toho, co píšeš, doporučil ... zvlášť pokud nosíš límeček Velmi šťastný
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 23:12   Citovat  

ja presel z N73ky na Desire HD a nemuzu si to vynachvalit.

htc me silene prekvapilo pristupem ke komunite, kdyz mi vydali na muj dva roky stary telefon oficialni system update na gingerbread, to potesi

no a android je proste pecka, muzes si s tim OS delat naprosto cokoli.

co se tyce aplikaci tak se mi zda ze iOS a android jsou na tom cenove stejne pac kdyz chces na droida kvalitni aplikaci bez reklam a podobnych nesmyslu tak si stejne musis tech par korun zaplatit
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 0:06   Citovat  

Asi takhle bych to rekl : tudy odkaz

Mrk
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 7:09   Citovat  

jak psal DAVER: Apple pro ty co s tim budou telefonovat psat smsm a to je vsechny. android pro ty co si s telefonem chcou uzit a ne jen tupe delat co jim tam apple nacpal do Iphonu.
A abych predesel urcitim narazkam. mel sem iphona 3G a pote sem presel na samsung galaxy s a pro me to byl skok uplne nekde jinde. proste apple uz nechci. co s tim bylo problemu a hlavne vse musis upravovat pro apple. a u me obrovska vyhoda ze android pripojis k pc a vidis ho jako disk. apple ma podelany i-tunes ktery k smrti nenavidim Velmi šťastný
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 7:11   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Měla sem možnost vyzkoušet HTC desire S a absolutní nespokojenost, první zkušenost s androidem...to je vyšší dívčí. Nehledě na to, že se mi neustále restartoval a přehříval. Dala sem ho okamžitě pryč. Mám iphona 4S a sem spokojená jako želva. Lepší klávesnice, jednoduché menu i pro ženskou a stylově o mnoho hezčí. HTC už ne, děkuji. Každopádně je to věc názoru. Iphona používám hlavně na internet, má nádherný jemný displej.

EHM, nemuzes srovnavat iPhone 4S a HTC Desire S. Desire S je lowendovy telefon za zlomek ceny 4Ska. Kdybys radsi misto toho vyzkousela HTC Evo 3D, Samsung Galaxy S II atd. tak bys mluvila jinak. Úsměv

Kazdopadne pro zakladatele topicu : u tebe bude asi nejlepsi si koupit ten iPhone. Proste rozbalis a jedes, nemusis nic nastatovat Úsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 9:12   Citovat  

Pro ženskou bude vždycky iPhone best ... teda až na myst, ale to jak víme, je půlchlap Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 9:30   Citovat  

moje zkušenost s androidem a HTC je taková, že vše funguje jak má. telefon se ani nepřehřívá, ani se nikdy nerestartoval ani se mi nestalo, že bych měl signál a lidi se mi nemohli dovolat (jako se to stávalo na WM6 a některých cell phonech). Mam desire Z (jo kvůli tý klávesnici) a fakt vše funguje už skoro půl roku bez jedinýho problému...
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 9:41   Citovat  

Jak řiká Daver, pro ženskou jabko Velmi šťastný každopádně, kdybych si měla kupovat telefon za 18tis, bo kolik iphone stojí, už bych se rozmýšlela. Mě iphone nestál nic, je na firmu. Ty prachy bych za to fakt nikdy nedala...Takže bych to pak řešila možná HTC one x nebo tak něco. Jenže mám maličký ručičky tak to musí být něco menšího Velmi šťastný...
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 9:45   Citovat  

Mam skoro 2,5 roku HTC HD2 a nemenil bych, jedine za neco vykonejsiho od HTC. Pokud neberu rozbitej displej(moji chybou), tak s tim nebyl zadnej problem, takze za me HTC OK
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 10:31   Citovat  

ve zkratce když přišli dotykove mobily tak jsem začal s Nokii a zjistil že mi vůbec nevyhovuje, potom jsem měl chvíli iPhone a byla to pecka ten dotyk, potom mi začalo vadit že jsem vlastně nemohl nic udělat s mobilem a byl jsem vázán na apple potom jsem měl htc hd2 a byl to u mě boom i u moji pritelkyne která prodala samsung galaxy a koupila si htc hd mini a velká spokojenost teď mám htc EVO 3d a když si vzpomenu na ten predrazenej nesmysl od applu tak se mi chce smát, pouze vyhonenej telefon reklamou, takže za mě HTC jasná volba a nikdy nic jiného

edit: jinak přítelkyně hd mini prodává jako nový za slušnou cenu kdyby někdo chtel.Přešla na EVO 3d jako já, protože za ty prachy to je jasná volba
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 10:47  Naposledy upravil myst dne 5.5.2012 , 10:53, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

resila jsem stejny problem...

HTC ma jednu vyhodu... pokud jsi z Prahy a okoli - je tu HTC shop kde zapujcuji mobily na tyden, takze si ho muzes uplne ozkouset.

iPhona jsem pri vyberu vymazala z povedomi uplne, protoze jsem nechtela platit zbytecny penize za vec, po ktery jeste navic sili kazdy idiot. Kupovala bych ho jen tehdy, pokud bych mela doma secko od Applu.

Spis me udivuje ze do tveho hledacku nepad Samsung....?

Po ozkouseni hodne HTC jsem skoncila u Samsungu Galaxy S a pozdeji S2 (ten mel oceneni za nejlepsi komunikator v Evrope). Predevcirem byl oficialni Release S3 - pro me osobne uplne jasna volba, obzvlast proto, ze clovek co na ne potom dele neoficialni ROM je genius a umi to Mrk Takze z hlediska podpory, kvality displeje, baterie a zpracovani treba pro me osobne vitezi Samsung Mrk

Ale obecne firmy Samsung x Apple x HTC jsou v telefonech dost vyrovnane, ale vzhledem k releasu S3, ktery je ted na uplnem vrchu zebricku telefonu, bych o HTC ani iPhona ani okem nezavadila.

Byt tebou precti si recenze o vsech tech telefonech (necti diskuze, akorat te zmatou a nastves se;)) idealne si ty telefony projdi a ozkousej a podle toho se rozhodni, protoze kazdymu sedi neco jinyho.

Ale co taky stoji za pozornost je novy Sony Xperia a rozhodne Motorola RAZR (vzhledem k tomu ze Google koupil Motorolu)
   Návrat  
RastyCZE je teď offline  RastyCZE
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 10:49   Citovat  

Já měl HTC Desire a docela zklamání.
Občas když jsem chtěl psát sms, tak mi to nepsalo žádný písmena. Tak jsem musel xx krát vyjet z sms a zpět aby to šlo. Potom třeba když jsem byl v garáži a chtěl jsem jít na internet, tak se mi seknul a musel jsem restart (vyndat baterku). Dál docela dost se zahříval, ale neresetoval se. Potom mě hodně zklamal foťák. Fotky příšerný. To už měl lepší fotky Samsung D900i ( několik let starší a myslim, že dokonce 3Mpx.)
Jak říkají ostatní... jdi si vyzkoušet oba mobily do kamených shopů a uvidíš sám co ti bude vyhovovat/líbit se víc. Úsměv
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 11:05   Citovat  

Před 3 mesicema jsem řešil to samé.Mohl jsem si vybrat nový sluzebak, na ceně nezáleželo,takže jsem zabrouzdal do cenových hranic 15-20.000,- kde mi vyšli 3 kandidáti. Iphone, HTC Sensation a Samsung Galaxy S2. Iphone jsem asi po hodině zjišťování informací okamžitě vyřadil z důvodů které tu už byli napsany-proc vyhazovat tolik peněz za telefon se kterým skoro nic nemuzu a ještě to crazy i tunes. Poté jsem vyřadil HTC z důvodů větší váhy,rozměrů a pro mě neprijatelneho systému "vanicky" ve které jsou umístěny všechny moduly antén a díky tomu dochází prý občas k vypadavani signalu a slabsimu příjmu signalu,pro mě nepřijatelné a tak vyhrál SGS2. Ikdyz bylo pro mě vždycky HTC jasný favorit a jasná volba a Samsung jsem vždy nenáviděl,tak musím říct že jsem zatím lepší telefon neměl,naprostá špička,zvládá vše co po něm chci,rychle a bez zadrhnuti.Výdrž super, už se mi povedli i 4dny,mobilita,možnost upravení v androidu čeho chci,konektivita s PC, mraky aplikací a hlavně ten famózní display Velmi šťastný Za mě už jediné Android a záleží na každém kdo mu k tomu dodá svůj obal a kabatek vzhledu Mrk Podle mě se ten obal resp. hw vede víc Samsungu,HTCku zase ten kabatek-HTC sence je paradicka, kdyby tak HTC a Samsung spojili dohromady vše to nejlepší od nich... Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 11:19   Citovat  

millhauz napsal:
Desire S je lowendovy telefon za zlomek ceny 4Ska...

Za zlomek ceny 4Ska to je ale určitě není Desire S žádný lowend,to si zase pleteš s Wildfire S...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 11:29   Citovat  

RastyCZE napsal:
Já měl HTC Desire a docela zklamání.
Občas když jsem chtěl psát sms, tak mi to nepsalo žádný písmena. Tak jsem musel xx krát vyjet z sms a zpět aby to šlo. Potom třeba když jsem byl v garáži a chtěl jsem jít na internet, tak se mi seknul a musel jsem restart (vyndat baterku). Dál docela dost se zahříval, ale neresetoval se. Potom mě hodně zklamal foťák. Fotky příšerný. To už měl lepší fotky Samsung D900i ( několik let starší a myslim, že dokonce 3Mpx.)
Jak říkají ostatní... jdi si vyzkoušet oba mobily do kamených shopů a uvidíš sám co ti bude vyhovovat/líbit se víc. Úsměv

Mám HTC Desire a spokojenost,žádný sekání,vše maká jak má,vše sesynchronizované,email klient od google který hlásí okamžitě nové emaily což používám pro notifikace na geocaching,fotoaparát slušné foto,super display,prostě nemám na co si stěžovat,jen interní pamět v telefonu by mohla být větší ale to je problém jen starého Desire. Takže za mě HTC,i když asi nikdy nepochopím to,dát za telefon víc jak deset tisíc. Co třeba HTC Evo 3D?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 11:39   Citovat  

Jinak jak tu někdo zmiňuje Nokie,od té bych dal ruce pryč. Měl jsem jich v ruce několik a přijdou mi strašně složité na ovládání. Najít něco v menu,ať už nastavení nebo nějaké aplikace,fotky,hudbu,vše mi přijde takové nepřehledné,problémy s wifi a připojením,nevíš jestli to je zaplé nebo vyplé,jako hrůza. HTC je přehledné,po prvním zapnutim s tím hned umíš,navíc si ikony a používané aplikace mužeš naházet na těch sedm obrazovek a nemusíš je zdlouhavě hledat v menu...
Co se týká Samsungu,asi super mašinky,ale jak už tu někdo zmínil,měli by zapracovat na vzhledu. I když jsou Samsung i HTC plasťáky,tak na Samsungu je to až moc vidět,prostě pro oči mi přijdou HTC telefony víc jakoby hodnotnější...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o HTC, Android atd ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina