Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P72 či P28-spěchá
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 20:19   Citovat  

schánim urgentně jednotku P72 z Integry GSR,popřípadě v nejhoršim případě P28...jsem ochotnej vyměnit za jednotku z B18C4 či B16A2(OBD2-C6G) s mým doplatkem.díky za nabídky je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 20:31   Citovat  

cca dva roky zpet byla jednotka aj s motorem tady tudy odkaz
ale jestli tam jeste je. Ostatne asi po tom zase takovy hlad nebude tak bych to zkusil.
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 20:59   Citovat  

Wena.Honda napsal:
schánim urgentně jednotku P72 z Integry GSR,popřípadě v nejhoršim případě P28...jsem ochotnej vyměnit za jednotku z B18C4 či B16A2(OBD2-C6G) s mým doplatkem.díky za nabídky je to dobrý
smidary a kodra znám.. je s ním docela domluvam, no hele a naco potřebuješ ECU z intergry gsr?? ty budeš ovládat IAB??
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 22:09   Citovat  

Wena.Honda napsal:

Mohl bych ti sehnat i JDM P72 obd1,která beze změn pasuje na B18C4. Počítej s cenou kolem 3500~4000kč. Jsou to vzácný kousky v Evropě nesehnatelný. Případně,pokud by ti stačila P72 obd2a,ta by byla za míň..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 23:26   Citovat  

stačí mi obyč P72 abych mohl zatim jezdit na dvouklapku,bohužel kojak potřebuje zpět svojí z coupe,prodá aero nejspíš o víkend...jsem rozhodlej dát performance manifold s klapkou od skunka nebo blox,jen to nebude hned do týdne.

tím se dostávám k otázce zda bude fungovat motor na ecu P30 s ostrou mapou,byť neumí ovládat druhou klapku-jedná se o motor B18C4

další otázka-co by jset volili-blox či skunk2...byl mi zdělen názor/poznatek že maníci co tvořili skunka,tvoří blox...rád bych věděl nějaké rozdíly obou značek pokud nějaké jsou

díky Úsměv
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 23:34   Citovat  

vse sa da udelat a ovladat je to musis vedet jak Úsměv Hihi
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 23:39   Citovat  

Wena.Honda napsal:
stačí mi obyč P72 abych mohl zatim jezdit na dvouklapku,bohužel kojak potřebuje zpět svojí z coupe,prodá aero nejspíš o víkend...jsem rozhodlej dát performance manifold s klapkou od skunka nebo blox,jen to nebude hned do týdne.

tím se dostávám k otázce zda bude fungovat motor na ecu P30 s ostrou mapou,byť neumí ovládat druhou klapku-jedná se o motor B18C4

další otázka-co by jset volili-blox či skunk2...byl mi zdělen názor/poznatek že maníci co tvořili skunka,tvoří blox...rád bych věděl nějaké rozdíly obou značek pokud nějaké jsou

díky Úsměv

ja mam na aute ecu P28 takze bych se ji vubec nebal pouzit pripadne P30 ale ani jedna z nich ti nebude ted ovladat druhou klapku
krome toho mam taky sani od Bloxe na B18C4 a stalo me 7tis mam i vetsi klapku rozdily nepoznal mezi tema znackama mozna tak na cene
pokud potrebujes seriovou P9K tak tu ti muzu pujcit
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 23:41   Citovat  

to vim taky dimi,koji o tom mluvil s fishem,je to ale složitý
hledám jednodušší cestu,navíc potřebuju být na víkend pojízdný,proto řeším tu p30 kterou mám možnost si pujčit
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 23:47   Citovat  

Hondik napsal:
ja mam na aute ecu P28 takze bych se ji vubec nebal pouzit pripadne P30 ale ani jedna z nich ti nebude ted ovladat druhou klapku
krome toho mam taky sani od Bloxe na B18C4 a stalo me 7tis mam i vetsi klapku rozdily nepoznal mezi tema znackama mozna tak na cene
pokud potrebujes seriovou P9K tak tu ti muzu pujcit

se seriovkou z b18c4 mi nekomunikuje immobilizer,nepustí mě to nastartovat.proto řešim p72 nebo p28.ani jedna nemá immobilizer,s tim že p 72 umí ovládat druhou klapku,p28 ne.origo obd2 ecu z b16a2 dát nemohu kuli chudé mapě,na tu mi to startuje
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 23:52   Citovat  

Hondik napsal:
a ta P30 je uz nejak upravena na to aby se daly do ni davat jine mapy? nebo to je cista serie
budes mit ochuzenou smes kdyz to je delane pro B16 a nevim jak je to s cidly aby to pak nehazelo chybu

jo má přepínatelný mapy s tim že druhá je ostrá,podle majitele výraznej rozdíl v "projevu" motoru,nebo jak bych to měl říct.ve středu jí budu zkoušet na autě,jen nevím zda to pojede když nebude ovládaná druhá klapka a zda to neuškodí motoru na funkčnosti,to bych opravdu nechtěl
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 23:55   Citovat  

Wena.Honda napsal:
se seriovkou z b18c4 mi nekomunikuje immobilizer,nepustí mě to nastartovat.proto řešim p72 nebo p28.ani jedna nemá immobilizer,s tim že p 72 umí ovládat druhou klapku,p28 ne.origo obd2 ecu z b16a2 dát nemohu kuli chudé mapě,na tu mi to startuje

to vsechno je mi jasne ale nevim co porad mate vsichni s tema imobilizerama ja kdyz tam mam P28 tak mi pri startu sviti zeleny klicek a pak zhasne a normalne jedu to same se seriovou P9K to mi hlava nebere

P28/P30 se da pouzit ale chtelo by to mit upravene palivove mapy na obsah 1,8
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 0:00   Citovat  

Wena.Honda napsal:
jo má přepínatelný mapy s tim že druhá je ostrá,podle majitele výraznej rozdíl v "projevu" motoru,nebo jak bych to měl říct.ve středu jí budu zkoušet na autě,jen nevím zda to pojede když nebude ovládaná druhá klapka a zda to neuškodí motoru na funkčnosti,to bych opravdu nechtěl

neudela to nic proste se ta druha klapa neotevre takze by to chtelo ji prehodit podtlakovou hadicku a napojit to nekde kde je staly podtlak aby se to otevrelo uz po nastartovani
kazdopadne kdyz tam budes davat tu P30 chtelo by to udelat aspon tu palivovou mapu na B18 a zkontrolova nastaveni predzapalu neboli stroboskopem seridit rozdelovac aby palil tam kde ma
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 0:04   Citovat  

Hondik napsal:
to vsechno je mi jasne ale nevim co porad mate vsichni s tema imobilizerama ja kdyz tam mam P28 tak mi pri startu sviti zeleny klicek a pak zhasne a normalne jedu to same se seriovou P9K to mi hlava nebere

P28/P30 se da pouzit ale chtelo by to mit upravene palivove mapy na obsah 1,8

odkud jsi měl motor na swap? já z uk a musel sem kombinovat elektriku z ek4 a mb6,tudíž muj imo nekomunikuje s imo v pk9,když vyměnim imo a spínací skříňku z mb6 místo ek4,nekomunikuje to stejně...jednotku co sem koupil od vojt4as-e která má čip na vyrušení imobiliseru nefunguje mě ani kojakovy...proto řešim p72 na kterou mi to jede i startuje...elektrika je zapojená a přepinovaná správně po konzultaci přes skype s fishem

edit: vojtas psal že je to čip na vyrušení imo,ale jak koukám na jeho video má to vše v mb6,žádnej swap,žádná kombinovaná elektrika,tak nevim,už tu padlo i obvinění že jsem jí vypálil,což je hloupost,s kojakem jsme jí otevřeli a vše je v pořádku,zemim jsem byl ujištěn že vojtas je férovej člen,tak doufám že vrácení proběhne bez problémů Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 6:56   Citovat  

klapka se da ovladat i s p28-p30 Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 8:57   Citovat  

Wena.Honda napsal:
odkud jsi měl motor na swap? já z uk a musel sem kombinovat elektriku z ek4 a mb6,tudíž muj imo nekomunikuje s imo v pk9,když vyměnim imo a spínací skříňku z mb6 místo ek4,nekomunikuje to stejně...jednotku co sem koupil od vojt4as-e která má čip na vyrušení imobiliseru nefunguje mě ani kojakovy...proto řešim p72 na kterou mi to jede i startuje...elektrika je zapojená a přepinovaná správně po konzultaci přes skype s fishem

edit: vojtas psal že je to čip na vyrušení imo,ale jak koukám na jeho video má to vše v mb6,žádnej swap,žádná kombinovaná elektrika,tak nevim,už tu padlo i obvinění že jsem jí vypálil,což je hloupost,s kojakem jsme jí otevřeli a vše je v pořádku,zemim jsem byl ujištěn že vojtas je férovej člen,tak doufám že vrácení proběhne bez problémů Smutný

no ja zaden swap nemam mam proste MB6 kde sem jenom vymenil sani a ECU za P28 a to bylo vse nahral sem tam mapy z B16A2 a prepocital sem akorat palivove mapy a startuju bez problemu a klicek se rozsviti a zhasina jak ma
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 10:41   Citovat  

Hondik napsal:
no ja zaden swap nemam mam proste MB6 kde sem jenom vymenil sani a ECU za P28 a to bylo vse nahral sem tam mapy z B16A2 a prepocital sem akorat palivove mapy a startuju bez problemu a klicek se rozsviti a zhasina jak ma

tak to bude fungovat ale to prepocitani palivo neni moc dobri napad Tak to koukám!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 10:54   Citovat  

Pořád se mi nechce věřit,že by motor s orig.ecu nenaskočil. Imobilizer je svinstvo,ale pokud se spáruje vše z jednoho vozu,neměl by být problém. Jak psal Dimi,i ecu P28 a P30 lze hardwarově upravit tak,aby uměla ovládat IAB. Já osobně to nedělal,takže v tom případě doporučím dimitara Úsměv,Druhá možnost je použít tedy ecu P72,která už ti zůstane napořád,ať už budeš upravovat cokoliv. Já věřím tomu,že auto bude jezdit i na sériovou jednotku,jen se musí najít ten problém v zapojení.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 11:35   Citovat  

dimitar napsal:
tak to bude fungovat ale to prepocitani palivo neni moc dobri napad Tak to koukám!

a tak jak to chces udelat kdyz mas mapy pro B16 a v aute je B18 a nemas sirokopasmou lambdu aby to bylo presne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 11:42   Citovat  

Hondik napsal:
a tak jak to chces udelat kdyz mas mapy pro B16 a v aute je B18 a nemas sirokopasmou lambdu aby to bylo presne

nahraješ u někoho mapy pro b18 ne,proč takhle složitě,do P28 se dá podle zemiho nahrát jakákoli mapa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 11:43   Citovat  

Fish napsal:
Pořád se mi nechce věřit,že by motor s orig.ecu nenaskočil. Imobilizer je svinstvo,ale pokud se spáruje vše z jednoho vozu,neměl by být problém. Jak psal Dimi,i ecu P28 a P30 lze hardwarově upravit tak,aby uměla ovládat IAB. Já osobně to nedělal,takže v tom případě doporučím dimitara Úsměv,Druhá možnost je použít tedy ecu P72,která už ti zůstane napořád,ať už budeš upravovat cokoliv. Já věřím tomu,že auto bude jezdit i na sériovou jednotku,jen se musí najít ten problém v zapojení.

no kojak neví,ty prej užž taky nevíš,tak já nevim kdo ví,já ale určitě nevim,proto tadyy řešim toto Velmi šťastný bejt dostatečně otelenej,už ke mě míří jiný sání z klapkou + jedna nebo druhá jednotka a mám po problému
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 12:00   Citovat  

Wena.Honda napsal:
no kojak neví,ty prej užž taky nevíš,tak já nevim kdo ví,já ale určitě nevim,proto tadyy řešim toto Velmi šťastný bejt dostatečně otelenej,už ke mě míří jiný sání z klapkou + jedna nebo druhá jednotka a mám po problému

Dobrá,tak jestli máš chuť,domluvíme se na víkend,přijeďte s Kojakem,znovu to celý projdeme a zapojíme s orig.ecu včetně imobilizéru. Pokud to nepůjde,pak bych teprve scháněl novou ecu,ale jestli jestli to celé jezdilo v kastli mb6,tak to musí jezdit i po swapu v kastli ek Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 12:04   Citovat  

Fish napsal:
Dobrá,tak jestli máš chuť,domluvíme se na víkend,přijeďte s Kojakem,znovu to celý projdeme a zapojíme s orig.ecu včetně imobilizéru. Pokud to nepůjde,pak bych teprve scháněl novou ecu,ale jestli jestli to celé jezdilo v kastli mb6,tak to musí jezdit i po swapu v kastli ek Úsměv

podle mě prblém je v tm že je tam ta nakombinovaná elektrika ode mě a někde něco nesedí,nebo nevim...tenhle víkend bohužel nemůžu a příští nevim,taky doluvit se s kojakem bude asi těžký,má pořád nějaký víkendový akce
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 13:28   Citovat  

Hondik napsal:

je to jednoduhi nedelam ....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P72 či P28-spěchá
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina