Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Celnice a objednavka z energysuspension
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 18:12  Naposledy upravil Doomm dne 12.5.2012 , 19:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak jsem si neco objednal z energysuspensionparts.com a prislo mi lejstro jak kdybych obchodoval s drogama,ma nekdo zkusenost jak je šuk , nechce se mi s nema otravovat, zvlast jeste kdyz odesilatel poslal na papire ze balicek stal 75$ a posta 48$ .... ale me stal blicek 150$ a posta 57$ Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:01  Naposledy upravil hopit dne 12.5.2012 , 19:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

DPH z 207 USD tě nemine.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:03   Citovat  

jo s tim pocitam, jde mi o ten rozdil na papirech 100 na baliku vs 207$ v paypal platbe
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:04   Citovat  

Doomm napsal:
tak jsem si neco objednal z energysuspensionparts.com a prislo mi lejstro jak kdybych obchodoval s drogama,ma nekdo zkusenost jak je šuk , nechce se mi s nema otravovat, zvlast jeste kdyz odesilatel poslal na papire ze balicek stal 75$ a posta 48$ .... ale me stal blicek 150$ a posta 47$ Velmi šťastný

no hlavne asi budes muset celnikum dolozit kolik te to stalo podle vypisu z paypalu napr Velmi šťastný a to bude v tvem pripade asi slusnej problem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:06   Citovat  

Doomm napsal:
jo s tim pocitam, jde mi o ten rozdil na papirech 100 na baliku vs 207$ v paypal platbe

To není problém , pošli výpis z paypalu a fakturu . To že tam prodejce napsal jinou cenu neřeší.
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:08   Citovat  

ono na SR je dan 20percent a clo na priemyselne veci ako je toto 3.5 percenta
dan a clo sa plati z ceny tovaru aj prepravy

mne ked prisiel turbo kit co vazil cez 50kg ty ch.uji mi to chceli preclievat kazdu jednu polozku samostatne
a chceli vidiet priamu platbu pay-pal aj napriek tomu ze to bolo posielane zo sukromnej adresy

uz som sa takto nenechal v.jebkat veci komplet kovane na motor a vsetky srandy som nechal poslat lodou cez polonez parcel a posta ma vysla cca 50dolarov a neplatil som ani korunu clo a dan a usetril cez 1000eur Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:11  Naposledy upravil Hlavator dne 12.5.2012 , 19:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

hopit napsal:
To není problém , pošli výpis z paypalu a fakturu . To že tam prodejce napsal jinou cenu neřeší.

no ale chtel odrbat celniky coz se asi konat nebude Tak to valím bulvy - je bude zajmat cena kterou skutecne zaplatil
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:11   Citovat  

Není náhodou clo až od 130 dolarů? Když tam prodejce uvedl 75+48 což je 123 dohromady. By mě zajímalo kde vzali ty správné částky, že tě potřebují na celnici.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:21   Citovat  

Hlavator napsal:
no ale chtel odrbat celniky coz se asi konat nebude Tak to valím bulvy - je bude zajmat cena kterou skutecne zaplatil

Přesně tak je to dobrý Proto chtějí fakturu a výpis paypal , následně vypočítají DPH a propustí zásilku .
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:32   Citovat  

Speedy napsal:
Není náhodou clo až od 130 dolarů? Když tam prodejce uvedl 75+48 což je 123 dohromady. By mě zajímalo kde vzali ty správné částky, že tě potřebují na celnici.

tady mas odpoved

PHonzejk napsal:
Zdravím. Pokud to není pro obchodní účely ( máš to pro sebe ), tak pokud je to do 22EUR, neplatí se nic. Pokud je to do 150EUR, platí se DPH 20%. Pokud je přes 150EUR, platí se DPH a clo.
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 19:36   Citovat  

ked mi prisli capy a diely naprav poslal som im lacnejsiu variantu o 150dolarov a stacilo im sife frflali ale preslo Velmi šťastný
   Návrat  
PHonzejk je teď offline  PHonzejk
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 20:54   Citovat  

Speedy napsal:

Oni správné částky nemají. Pokud je to více než ekvivalent 22EUR, nebo se jim udaná cena nezdá, tak to pozdrží a chtějí po tobě doložit výpisem, kolik jsi platil, po mě chtěli i objednávku s vyčíslením ceny za zboží a dopravného.
Cca od dubna loňského roku je ten limit 22EUR pro DPH. Dříve byl 150EUR pro clo i DPH.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Celnice a objednavka z energysuspension
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina