Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Česká kancelář pojistitelů ČKP - aneb banda trotlů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 8
a238 je teď offline  a238
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 15:43   Citovat  

Jak tak koukam, tak to zkousi jak na bezicim pase od posledniho pojistitele a s nejakymi detajly se neserou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.5.2012 , 9:42   Citovat  

Takže jsem zvědavý co a jak, po zaslání dalších dokumentů z mé strany jsem jim tam volal, opět bohužel ne zrovna příjemně ....slečna říkal že vše již řeší a melo by to být v pořádku....no jsme zvědavý...nakoukl jsem k nim do výzvy on-line,,,,přikládám níže, tak snad už daj pokoj

Tupci.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Tupci.jpg, 216.95 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 22:58   Citovat  

Tak ted jsem zvědavý co mi zase pošlou za dopis....jako fakt už jim nerozumím.
K autu si přidali paní Galotii jako vlastníka (ale myslím že je až od 2011) a to co předtím potvrdili zase není potvrzeno a je potvrzeno něco jiné.... to mi hlava nebere

22_5_2012.jpg

22_5_2012.jpg, 210.11 kB

tupci další.jpg

tupci další.jpg, 138.26 kB
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 14:27   Citovat  

Me tohle prijit a vedet ze to mam ok a oni v tom maj bordel tak do toho jdu s pravnikem a ono je to pak hezky rychle prejde Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 14:57   Citovat  

ted sem koukal na čkp.....tak to fakt vypadá že mi asi daj pokoj

Tupci dnes.JPG

Tupci dnes.JPG, 134.65 kB

tupci dnes 2.JPG

tupci dnes 2.JPG, 131.54 kB
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 15:11   Citovat  

kachnacrx napsal:
ted sem koukal na čkp.....tak to fakt vypadá že mi asi daj pokoj

Zapomen na to. A kdyby jeste prudili, uplne normalne je posli d0prdele, evidentne to na ne funguje. Jeste kdyztak pridej par poznamek na ucet Mgr. Krejzara (jejich radobypravnik), napis mu, ze on osobne skonci s trestnim oznamenim pro vydirani, a mas klid. Viz nize Úsměv
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 16:18   Citovat  

Mě zas 16.12.2011 poslali líbesbríf, že mám v období 1.1.2009 až 31.3.2009 nepojištěné vozidlo. Smutné ale bylo to, že auto, jsem cca 1/2 roku předtím prodal a s kupujícím se domluvil, že mi sežene papír o eko likvidaci a já auto papírově zrušim. Tak se i stalo, ale paní na MÚ Benešov mi nejdřív omylem vystavila nový velký technický průkaz a v tom jim klekly počitače cože cože ? Tak jsem tam šel za týden a už byloo vše OK. No a po třech letech se ČKP ozvala. Málem jsem zboural barák, abych našel ten papír o EKO likvidaci.Ono z toho ve výsledku koukalo cca 55.000,- Pak měsíc ticho po pěšině a nakonec uznali, a to i když to auto stále v registru figuruje HaHaaa
   Návrat  
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 22:00   Citovat  

Já měl fiestu a roku 2008 březen jsem ji nabořil. Jako mladý ucho jsem netušil co bych měl udělat tak jsem si ji odtáhl do statku, rozebral, díly prodal a zbytek šrot. Spz a techničák jsem měl doma až do listopadu 2011 kdy mi přišel dopis od ČKP Velmi šťastný

Napsal jsem jim tedy, že jsem auto naboural a sám zlikvidoval. Na základě čestnýho prohlášení mi to na úřadě vyřadily k lednu 2012.

ČKP jsem doložil fota z nehody + svědky čestný prohlášení o odtahu vozidla na můj pozemek a také mé č. prohlášení o zániku vozu roku 2008. Takže jsem auto provozovat nemohl. Uznali mi to takže cajk. Jo ještě v jejich obsílce neseděla SPZ a číslo techničáku jen značka a vinko.

Samozřejmě sem jim každý týden psal a volal a byl nepříjemnej jinak bych to řešil ještě dnes.

Nechápu prostě proč jim nestačí v těhle případech jen to že nemá technickou tím pádem nemůže jezdit plus doložení, že to je odstavený mimo komunikaci. Auto, který neni provozovaný pojistku mít nemusí.Tím bych se prostě oháněl pro případ zapomenutí to vyřadit jako já.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 22:13   Citovat  

Podryx napsal:
Já...
Nechápu prostě proč jim nestačí v těhle případech jen to že nemá technickou tím pádem nemůže jezdit plus doložení, že to je odstavený mimo komunikaci. Auto, který neni provozovaný pojistku mít nemusí.Tím bych se prostě oháněl pro případ zapomenutí to vyřadit jako já.

Protože z toho mají skvělé živobytí.
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 22:54   Citovat  

DaM napsal:

Alena Svobodová
referent úseku právních služeb
České kanceláře pojistitelů

tel: 221 772 773
tudy odkaz

From: David Mateju [mailto:david.mateju@gmail.com]
Sent: Tuesday, December 06, 2011 10:30 AM
To: Dotazy bezpojisteni.cz
Subject: Re: Vladimir Krejzar - 7005413734

Pane Krejzare,

pokud neni vase instituce schopna svymi silami, at uz z duvodu zakona ci neschopnosti svych zamestnancu, zjistit si predmetne skutecnosti, jsem ochoten to pro vas udelat a potrebne dokumenty pro vas zajistit. Cena me prace je 600 Kc / hod. navysena o vsechny vydaje spojene se ziskavanim dokumentu - poplatky, cestovne, atd. Celkovou cenu sluzby nyni odhaduji na 1.800 az 2.400 Kc v zavislosti na poctu klientu na dopravnim inspektoratu a tedy na dobe cekani.

Pokud mate za techto podminek o moje sluzby v teto oblasti zajem, dejte mi vedet a poslete mi objednavku s potrebnymi fakturacnimi udaji. Obratem vam objednavku potvrdim a do jednoho tydne dokumenty spolecne s fakturou za me sluzby dodam. V opacnem pripade je mi lito, pracovat pro vasi instituci zadarmo rozhodne nehodlam.

S pozdravem,

David Mateju
tel. 725708308

Velmi šťastný ta to mě nenapadlo jim to naúčtovat, když jsem řešil stejnou věc.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 23:00   Citovat  

Jo, tohle je povedené. je to dobrý
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 7:59   Citovat  

Zdravim, můžu mít dotaz? Přišlo mi že tam mám nějakej dluh že auto nebylo pojištěno asi 2 měsíce což je pravda. Ten papír jsem někam založil nemůžu ho najít, volám tam že to chci zaplatit ale nemám ten jejich papír tudíž číslo tý události.. Že jim dám rodný číslo nebo spz. Ne slečna nebyla schopná vysvětlit co mám teda jako dělat že takhle mě nevyhledaj pokud nemám to jejich obsílku. Máte někdo zkušenost, rád bych to zaplatil.....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 12:08   Citovat  

Značka vozu, VIN, SPZ to musí najít...

Nic neplat pokud si s tím nejezdil, že by se to dalo dohledat např. pokuta, kontrola, stk apod.

Sežen si svědky nebo něco co dokazuje, že auto stálo na soukromém pozemku či dílně atd.
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 9:25   Citovat  

Podryx napsal:
Značka vozu, VIN, SPZ to musí najít...

Nic neplat pokud si s tím nejezdil, že by se to dalo dohledat např. pokuta, kontrola, stk apod.

Sežen si svědky nebo něco co dokazuje, že auto stálo na soukromém pozemku či dílně atd.

Já jim ten litr zaplatim moje blbost neodhlásil jsem to ale řikám na tý jejich lince mi nedokázali nic poradit ani to vyhledat, řikám řeknu vám rodný číslo, tehničák spz všechno... nene, no přístup výbornej, ani nemaj nikde pobočku že bych je tam vyřval....
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2012 , 17:35   Citovat  

Tak mi taky přišel veselý dopis od ČKP. Chtějí po mě za 15 dnů nepojištění 1240,-. Pojistku jsem sice neuzavřel, protože jsem auto koupil před vánoci a potom byly jiné starosti, takže jsem pojistku řešil až po novém roce. To ale nic nemění na faktu, že auto i tak bylo nepojízdné a celou dobu stálo. Dá se to nějak obejít? Poslat jim něco, napřklad nějaké česté prohlášení o neužívání věci. Aby se to nemuselo platit?
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2012 , 17:57   Citovat  

Mapone napsal:
Tak mi taky přišel veselý dopis od ČKP. Chtějí po mě za 15 dnů nepojištění 1240,-. Pojistku jsem sice neuzavřel, protože jsem auto koupil před vánoci a potom byly jiné starosti, takže jsem pojistku řešil až po novém roce. To ale nic nemění na faktu, že auto i tak bylo nepojízdné a celou dobu stálo. Dá se to nějak obejít? Poslat jim něco, napřklad nějaké česté prohlášení o neužívání věci. Aby se to nemuselo platit?

Hele tohle je hodně naivní
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2012 , 18:18   Citovat  

Budes platit. Mně přišlo za pět dni 1100,- a to že jsem auto nemohl přihlásit ani pojistit, protože velky tp měl původní majitel k tomu aby ho odhlásil a pak mi ho poslal nikoho nezajímá, auto si prej máš pojistit na sebe než s ním odjedes od prodávajícího...
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 7:39   Citovat  

Uz tu asi tyden resim, ze po me chtej zaplatit POVko za 6.500,- pul roku pred tim, nez sem vozidlo koupil... naštvanej
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 7:57   Citovat  

No tak to bych posla kopii kupní smlouvy se sdělením ať si dohledaji odkdy mam uzavřenou pojistku a neotravujou.
   Návrat  
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 11:54   Citovat  

Ahoj,mám taky dotaz.Koupil jsem nepojízdnou kasli na papírech.Majitel převedl auto na mě.Já neměl ani ponětí,že auto musím dát do depozitu nebo platit dál povinné ručení,když je nepojízdné. O jediném postihu,kterém jsem věděl bylo,že kdybych provozoval vozidlo bez pojištění a způsobil nehodu,tak vše platím já.Proto jsem to vůbec neřešil,věděl jsem,že kasle bude stát na soukromém pozemku a začal si vše pomalu opravovat.Takhle se to protáhlo na 4 měsíce,než jsem se dozvěděl,že existuje ČPK.Po zjištění jsem auto pojistil,protože opravy se už blížily ke konci.Mám nějakou šanci neplatit pokutu za ty 4 měsíce?Auto nebylo provozováno,stálo na soukromém pozemku.Mám fotky při koupi i během oprav,které dokazují,že s ním jezdit opravdu něšlo.
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 13:44   Citovat  

sorry ale myslim si ze tohle nikoho nezajima pokud to auto neni v depozitu tak hold mas smulu a budes muset platit za ty 4 mesice co to auto nebylo pojistene a castka je 50,-/den
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 16:45   Citovat  

Shimmi napsal:
Ahoj,mám taky dotaz.Koupil jsem nepojízdnou kasli na papírech.Majitel převedl auto na mě.Já neměl ani ponětí,že auto musím dát do depozitu nebo platit dál povinné ručení,když je nepojízdné. O jediném postihu,kterém jsem věděl bylo,že kdybych provozoval vozidlo bez pojištění a způsobil nehodu,tak vše platím já.Proto jsem to vůbec neřešil,věděl jsem,že kasle bude stát na soukromém pozemku a začal si vše pomalu opravovat.Takhle se to protáhlo na 4 měsíce,než jsem se dozvěděl,že existuje ČPK.Po zjištění jsem auto pojistil,protože opravy se už blížily ke konci.Mám nějakou šanci neplatit pokutu za ty 4 měsíce?Auto nebylo provozováno,stálo na soukromém pozemku.Mám fotky při koupi i během oprav,které dokazují,že s ním jezdit opravdu něšlo.
Ještě můžeš ukecat pojišťovnu aby začátek pojištění byl od doby kdy jsi auto zakoupil. 4 měsíce by snad ještě zpětně mohli bez problémů provézt. Nejlépe nějaký pojišťovák než přímo na pobočce. Ti se vís snaží. Mají z toho provizi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 17:06   Citovat  

georgo napsal:
Ještě můžeš ukecat pojišťovnu aby začátek pojištění byl od doby kdy jsi auto zakoupil. 4 měsíce by snad ještě zpětně mohli bez problémů provézt. Nejlépe nějaký pojišťovák než přímo na pobočce. Ti se vís snaží. Mají z toho provizi.

Zpětně auto pojistit nejde Chápeš! nesouhlas
EDIT: Jinak čekám na dopis , prý ho zasílali 5/6 .....tak sem zvědavej a doufám že tam bude to co na jejich webu....platba 0,- Kč
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 18:59   Citovat  

Ještě jednou a naposled: Pokud auto nejezdilo a stálo na soukromém pozemku tak jim to dokažte fotkama atd. a nic platit nebudete. Fascinujou mě komenty jako: máš smůlu, tvoje blbost musíš to zaplatit blabla...

Přijde mi, že většina lidí je připosranejch a radši sklopí hlavu a zaplatí to ...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 19:07   Citovat  

Podryx napsal:

Přijde mi, že většina lidí je připosranejch a radši sklopí hlavu a zaplatí to ...

OK OK OK

to tak je ale se vším... chce to dycky řešit s chladnou hlavou...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Martin16 je teď offline  Martin16
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2012 , 11:48   Citovat  

kachnacrx napsal:
Zpětně auto pojistit nejde Chápeš! nesouhlas
EDIT: Jinak čekám na dopis , prý ho zasílali 5/6 .....tak sem zvědavej a doufám že tam bude to co na jejich webu....platba 0,- Kč

Mě tedy přišel do 14dnů co se to objevilo na jejich webbu -psali že mám věc považovat za vyřízenou a omlouvali se za způsobené komplikace
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2012 , 6:42   Citovat  

Toto předvolání mi přišlo od městského úřadu. Už vůbec nechápu co na ČKP dělají. Auto mám plně pojištěné, neprodával jsem ho, pojišťovna vše potvrdila, ve smlouvě není žádná chyba. Na tel ČKP se mě stále ptala s čím mi může pomoci, když jsem ji vysvětloval ať to dají do pořádku. Nevím proč tam ta baba sedí, když se mě neustále ptala s čím potřebuji pomoci a proč tam vlastně volám naštvanej to snad ne .

předvolání.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  předvolání.pdf
 Velikost:  63.71 kB
 Staženo:  342 krát

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 7:05   Citovat  

Tak mi před pár dny přišel očekávaný dopis.....a

událost ukončena , omluva (výmluva) a nic nechtějí. Díky bohu ....2750,- ušetřeno.

Omlouvám se nestíhám, jakmile bude chvíle naskenuju a vložím sem.

je to dobrý
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 18:27   Citovat  

Mam dotaz co kdyš je auto v polopřevodu na jineho majitele. Ten dotyčny si auto na sebe už nepřihlasil nechal ho v polopřevodu... Jak to řeší budou chtit zaplatiti zpetne na majitele pred tim nebo na toho noveho ktery si to na sebe neprevedl? JElikož auto neexistuje. diky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 18:29   Citovat  

Pokud vím, tak to byla povinnost toho, co to na sebe nedohlásil.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Česká kancelář pojistitelů ČKP - aneb banda trotlů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina