Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 21 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.5.2012 , 22:26   Citovat  

Renda napsal:
Nasel jsem acco co vypada zajimave. je tu nejaky nemcinar aby mi prelozil ten popis? Ja nemcinu nezvladam a google prekladac to uplne nezvlada Se stydím

acco 7G

Je tam malo fotek a krapet drazsi nez jsem chtel. Co si o tom autiku myslite?

diiky Úsměv

Naopak na ty deklarovane km az tak moc nestoji, hacek bych videl spis v tom co uz na nem bylo vsechno meneno (komplet spojka, vsechny silentbloky na predni ose, vsechny tlumice, senzor tempomatu). Ty tlumice urcite i diky snizeni 40/40, celkove to vypada ze autu mohl celkem zatapet. Ostatnim vecem jako vymene oleje, brzd a svicek bych pozornost nevenoval, to je normalni udrzba. Aktualizace SW mozna odstrani nejaky problem, rozhodne ale neprispeje uvedenemu "snadnejsimu razeni".
Co se tyka vybavy tak jde o klasickou oholenou Type-S(ocialni edici), bez jakychkoli priplatkovych prvku a ze to prodava jenom kvuli nakupu nejake nemovitosti.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 12:10   Citovat  

Co tohle? odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 12:36   Citovat  

Dr.no napsal:
teď ještě vybrat motor, jel jsem u Roma s 2.0 tourer - ten mě vůbec neoslovil, zdál se mi slabej a před dvěma rokama asi 2 km s 2.2 ctdi sedan, to už si ani nepamatuju jak jelo Úsměv

mÁM tourera a to z důvodu, že mám dvě malé děti a můžu říct, že je to tak tak. Nedovedu si představit, že bych měl sedana a myslím, že tourer rozhodně není škaredé auto, ale je to samozřejmě věc názoru a velice tedy subjektivní.

Ohledně motoru. Mám 2.0, samozřejmě, člověk by už kolikrát chtěl zařadit 6. př. stupeň, který auto nemá, ale rozhodně jsem nikdy neměl pocit, že by bylo auto slabé. Někdy by člověk možná chtěl větší zrychlení, ale takový pocit nastane i u 2,4 a silnějčí motor u acco nemá. Prostě s jídlem roste chuť. A na rodinné ježdění, na to, že přes týden s tourerem jezdí hlavně žena, tak 2.0 je naprosto dostačující a to, že např. příští víkend pojedeme s celou rodinou do Prahy, což je cca 300 km a na cestu´- řízení - se hrozně těším a vůbec mi navadí, že je to 2.0, člověk si nastaví tempomat na nějakých 130 km a motor bez problému stíhá. Občas, při předjíždění, se musí víc vytočit, ale přesto, že bych příště taky už chtěl zkusit 2,4, jsem s 2.0 spokojen a na město je 2,4 spíš škoda.

Dávám jen svůj pohled, se kterým samozřejmě nemusí spousta lidí souhlasit.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 11:10   Citovat  

Mam tourer 2,4. Občas mívám pocit že to skoro nejede. Se stydím Tourer je dost těžký i na 2,4.
U mě to bude ještě AT převodovkou.

Zrychleni 100km/h:
tourer 2,4 AT - 9,9s,
tourer 2,0 5T - 9,9s,
tourer 2,4 6T - 8,4s,
sedan 2,0 5T - 9,2s,
sedan 2,4 6T - 7,9s.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 14:43   Citovat  

FunToDrive:

2,2i-CTDi Tourer poface 6-kvalt manual 0-100 9,5 sec
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 12:08   Citovat  

Nedaval jste nekdo poface volant do predfacu? funguje jen plug & play, nebo je potreba nejakych uprav, pokud to vubec jde? docela bych ocenil trochu mensi kormidlo, nez z V3S. Dik VTEC
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 13:55   Citovat  

Ja mam poface volant doma v regale, ale este som ho nenahodil, ale nemoze tam byt nejaky problem, je to to iste. Úsměv

whiteno9 napsal:
Nedaval jste nekdo poface volant do predfacu? funguje jen plug & play, nebo je potreba nejakych uprav, pokud to vubec jde? docela bych ocenil trochu mensi kormidlo, nez z V3S. Dik VTEC
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 14:49   Citovat  

Resil jste uz nekdo podobny problem?Pri zahratem motoru mi prestava vypinat spojka.Kdyz stojim na miste tak jde spatne radit a auto se vzdycky trochu pohne .Mám motor K24 a najeto 190 tis.Kdyz je studeny tak radi dobre.Kapalina v hydraulice vymenena.Spojka jinak neklouze.
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 20:09   Citovat  

Zdravím, začalo mi zlobit el.zavírání pátých dveří na toureru, nedovřou se uplně a musí se domáčknout rukou...máte s tím někdo zkušenost? Díky za odpověd... v tematech sem to nenašel
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 20:23   Citovat  

Ben napsal:
Resil jste uz nekdo podobny problem?Pri zahratem motoru mi prestava vypinat spojka.Kdyz stojim na miste tak jde spatne radit a auto se vzdycky trochu pohne .Mám motor K24 a najeto 190 tis.Kdyz je studeny tak radi dobre.Kapalina v hydraulice vymenena.Spojka jinak neklouze.

A jde Ti řadit ve vyšších otáčkách (4500<) ?
Myslim, že si spojka říká o výměnu... Mě to čeká taky, mám 196k...
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 22:51   Citovat  

SaKaL napsal:
A jde Ti řadit ve vyšších otáčkách (4500<) ?
Myslim, že si spojka říká o výměnu... Mě to čeká taky, mám 196k...

dělala mi to samý ale měnil jsem až na 245tkm, koupil jsem ze 240tkm Mrk a dřívě dělaná nebyla, zlobila hlavně zpátečka a jednička, při zařazení na místě auto cuklo, při přeřazení výš to bylo docela znát, nevím jak to popsat pímsenkama je to dobrý Je to tam.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 9:45   Citovat  

lulin napsal:
Zdravím, začalo mi zlobit el.zavírání pátých dveří na toureru, nedovřou se uplně a musí se domáčknout rukou...máte s tím někdo zkušenost? Díky za odpověd... v tematech sem to nenašel
musíš to líp rozepsat, protože si myslím že nejdou domacknout ale přitáhnout se samy elektricky.Podívej se ze spoda na kliku kufru jestli ti nezůstává viset.někdy se to u toureru stává a pak ty dveře se při zavírání nedotahnou
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 10:14   Citovat  

Davidoff napsal:
dělala mi to samý ale měnil jsem až na 245tkm, koupil jsem ze 240tkm Mrk a dřívě dělaná nebyla, zlobila hlavně zpátečka a jednička, při zařazení na místě auto cuklo, při přeřazení výš to bylo docela znát, nevím jak to popsat pímsenkama je to dobrý Je to tam.

Dělá to jen když stojím,1 a zpátečka za jízdy je to v pohodě i ve vyšších otáčkách.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 12:24   Citovat  

jsem si ted neceho uplne nahodne vsimla a tak me to zaujalo:

Kdyz otevrete dvere ridice, mate na prahu tu hlinikovou listu s napisem Accord? Ted jsem zrovna koukala na tsmartovo Acco a on to ma normalne plastovy v barve interieru.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 13:36   Citovat  

myst napsal:
jsem si ted neceho uplne nahodne vsimla a tak me to zaujalo:

Kdyz otevrete dvere ridice, mate na prahu tu hlinikovou listu s napisem Accord? Ted jsem zrovna koukala na tsmartovo Acco a on to ma normalne plastovy v barve interieru.

Hlinik byl u Exe priplatkova polozka a je mozne, ze Type S to mel ve standardu. Na 8G mam ted nerez a je to taky za extra penize, na 7G jsem mel cerny plast, predchozi majitel asi skudlil Velmi šťastný
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 13:57   Citovat  

Ben napsal:
Měnili jste někdo spojku sám ?
jo já kamosovi na 2.0 a u 2.4 to je stejný.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 14:27   Citovat  

tudy odkaz

Tak s tímto musím bohužel jen souhlasit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 17:07   Citovat  

FunToDrive napsal:
Červené budiky jsou prima je to dobrý
Jinak mě u Type-S 7G (pred face) chybi - xenony, vyhrev sedacek, samostmivaci zrcatka, sibr (ten nechci), celokuze (taky nechci), osvetleni prostoru pro nohy. Obecne kuze u Hondy je jakasi low cost kuzenka.
Navic u Type-S mam aero body kit. H+

u Type-S nemuzes mit Aero bodykit Mrk to co mas je TypeS bodykit, Aero bodykit je ten co se dava jako priplatkova vybava, stoji cca 50000CZK pri koupi noveho vozu, ATSkovej jako priplatek dokoupit nejde, pokud vim prodava se jen s naraznikem.

Mimochodem ja jsem s tou "low-cost kozenkou" z Hondy spokojena vic nez s "high-cost kuzi" v Lexusu. Jinak co ti tam chybi jsou pro me docela podstatny veci (az na to osvetleni nohou).

- bez xenonu ani ranu
- vyhrev sedacku v aute, ktere jezdi v zime, je uzasna vec
- sibr - nerikam ze je nutny, ale pri dnech, kdy mas prave vyplou klimu, je ten sibr skvela vec, protoze se otevre na vetracku a dela ti spolu s bocnim okynkem vyborny pruvan Mrk
- celokuze - uz nikdy textil, ta kuze je tak vdecna, nic na ni neni videt a vsechno z toho jde utrit (obzvlast kdyz mate psa)
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 17:33   Citovat  

myst: TS ma aerokit a kola, kdyz si je koupis jako priplatkovou vybavu, pochopis, proc uz se tam neveslo to dalsi Úsměv Nicmene to jde dokoupit, takze krome tech budiku (ktere se me naopak libi) lze mit Exe s TS paketem, ale opacne to nejde.

Jinak jen FYI - u 8G uz je TS kit stejny jako priplatkovy aerokit, TS nema svoje spoilery jako u 7G. Dalsi (a pro me dulezita) vec u Exe vs. TS je pamet sedacky ridice, kterou v TS mit nelze (u 7G to bylo jedno, Exe to nemelo).

Funtodrive: hrube nesouhlasim s tou kozenkou, mel jsem moznost ji "osahat" v TL Type S a mam ji ted v 8G a spokojenost maximalni. Mam kuzi i v tarze a navzdory veku to neni zly.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 17:40   Citovat  

skyline napsal:
myst: TS ma aerokit a kola, kdyz si je koupis jako priplatkovou vybavu, pochopis, proc uz se tam neveslo to dalsi Úsměv Nicmene to jde dokoupit, takze krome tech budiku (ktere se me naopak libi) lze mit Exe s TS paketem, ale opacne to nejde.

No ale prodaj ti to spolu s narazniky Mrk jen lipy samotne koupit nejdou, proto je Aero bodykit k dokoupeni pro takove pripady.

Pamet sedacky..... giev!!!!!! Bueee
   Návrat  
Mar643 je teď offline  Mar643
PříspěvekZaslal: 15.5.2012 , 17:44   Citovat  

Mali ste nekdo takyto problem-Mam accord 2.2 i-ctdi 2004, ked mam nastartovany motor a odkrutim vicko na dolievanie oleja tak mi ide odtial dym(motor dycha) a dost,taktiez z mierky oleja ked ju vytiahnem a samozrejme z veka ventilov ide hadica do hadice od turba co ide do sania. vedel by nekdo co by to mohlo byt?
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 16.5.2012 , 12:36   Citovat  

ahoj.Co se tyce toho motoru byl jsem i u Aldy a nic zvlastniho nepozoroval, ale presto se chci zeptat,jestli vas neco nenapadne.Ozyva se mi posledni dobou (zacalo to v zime) z motoru traktorovy,az rachtavy zvuk a je to kolem 1000 ot. pri rozjezdu, nebo trebas i na dvojku pri nizsich otackach pri prvotnim zaberu motoru.Se zvysujocima otackama se zvuk vytraci.Celkove i kultivovanost motoru je taky horsi.Druhy problem je,ze se mi od praveho kola zacalo ozyvat loupani.Vule na kole nejsou a dela to jen kdyz prudce zabrzdim dopredu a po te se rozjedu do zadu a zabrzdim dojdw k loupnuti.Pokud bych se rozjel znovu dozadu a zabrzdil, nic se neozve.Jako kdyby dochazelo k nekake vuly dopredu a dozadu.Pokud by nekdo vedel, diky za radu.Jedna se o 2.2 ictdi
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2012 , 12:55   Citovat  

staga86 napsal:
ahoj.Co se tyce toho motoru byl jsem i u Aldy a nic zvlastniho nepozoroval, ale presto se chci zeptat,jestli vas neco nenapadne.Ozyva se mi posledni dobou (zacalo to v zime) z motoru traktorovy,az rachtavy zvuk a je to kolem 1000 ot. pri rozjezdu, nebo trebas i na dvojku pri nizsich otackach pri prvotnim zaberu motoru.Se zvysujocima otackama se zvuk vytraci.Celkove i kultivovanost motoru je taky horsi.Druhy problem je,ze se mi od praveho kola zacalo ozyvat loupani.Vule na kole nejsou a dela to jen kdyz prudce zabrzdim dopredu a po te se rozjedu do zadu a zabrzdim dojdw k loupnuti.Pokud bych se rozjel znovu dozadu a zabrzdil, nic se neozve.Jako kdyby dochazelo k nekake vuly dopredu a dozadu.Pokud by nekdo vedel, diky za radu.Jedna se o 2.2 ictdi

Kloktavý zvuk pozoruji po startech u accouše taky. Ale je to jen po startech, ne když je motor zahřátý. byl jsem s tím u pana Kuhnela a nic sme nezjistili. Loupání z přední nápravy může být spousta věcí, ale zaměřil bych se na silentblok hlavního spodního ramene. Na obr č.8. Bývají utrhané. Děklá mi to právě on. Vše ostatní v poho, jen tyhle silenty na obou stranách v čudu. Ted zjišťuju cenu u Aldy. Třeba kelly má jen celé rameno.

B__2710.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
B__2710.jpg, 34.83 kB
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 16.5.2012 , 13:14   Citovat  

crxmann napsal:
Kloktavý zvuk pozoruji po startech u accouše taky. Ale je to jen po startech, ne když je motor zahřátý. byl jsem s tím u pana Kuhnela a nic sme nezjistili. Loupání z přední nápravy může být spousta věcí, ale zaměřil bych se na silentblok hlavního spodního ramene. Na obr č.8. Bývají utrhané. Děklá mi to právě on. Vše ostatní v poho, jen tyhle silenty na obou stranách v čudu. Ted zjišťuju cenu u Aldy. Třeba kelly má jen celé rameno.

Me se to chova uplne stejne u po zahrati.Kdybych vedel, ze mi to delalo vzdycky, neresil bych to, jelikoz i koncernu to slysim na kazdym rohu, ale vim, ze mi to drive nedelalo.Napadnul me retez, olej ve spojeni s hydrostelama, ale udajne by to melo uplne jiny zvuk...Co se tyce toho silentbloku je to mozny.Zacalo to delat po vymene spojky ( kdyz se dela spojka, musi napravnice ven) a geometrii.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.5.2012 , 17:10   Citovat  

turkpet napsal:
možno pomože:
tudy odkaz

Ď OK

Jinak přes Aldu kus 420,-
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 8:19   Citovat  

Ahoj,

posledni dobou mam problem ze acco spatne startuje, starter toci cca 4 vteriny a pak motor chyta dalo by se rici dost neochotne. Jelikoz mam prestaveno na LPG podezrivam ze je nacaty podavaci cerpadlo v nadrzi, ma nekdo s timhle zkusenost? popripade da se to cerpadlo nejak proverit. Nebo by to mohlo byti neco jineho?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2012 , 22:34   Citovat  

kdo z vas tu mate kozenej interier? zjistili jsme, ze tam nemam original Honda kozenku, tak bych rada porovnala - muzete mi sem hodit fotku treba sedacky?
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 8:53   Citovat  

myst: nevalna fotka hýr
tudy odkaz
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 10:42   Citovat  

Muj byvaly Acco, dovoz NL.

DSC02103.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC02103.JPG, 98.83 kB
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 16:28   Citovat  

mne tak jenom napadlo = mate nekdo nejakou zkusenost nebo o tom neco vite nebo odkaz nekam, kde by se to resilo, o ladenym vyfuku na diesla?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina