Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký notebook??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:01   Citovat  

Hele vím, že to sem nepatří, ale jelikož vás tady znám rozhodně víc, než jinde na forech konkrétně o počítačích, tak se chci zeptat, jaký byste doporučili nb v rozmezí 18-25000kč (max 26000kč), aby měl pokud možno nesdílenou grafárnu (min 128MB), dvě jádra (AMD Turino X2 nebo Intel core 2 duo), min. 1024MB Ram DDRII (raději 2048Mb, ale stačí s možností rozšíření), nejlépe s Windows.. bude to pro přítulku, ale budu na něm taky dělat a chci něco kvalitního na denní používání pro ni do školy, převážně na práci a multimedia (mimo her)..
Zatím vybíráme mezi Acer Aspire 552G-301 a 302G a HP Pavilion dv6580.. jí se líbí víc Acer, ale zase HP bude kvalitnější..
Tak co vy na to??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:04   Citovat  

Co se tyce kvality, tak se Acer hodne zhorsil, jsem v notebook class, a na skole je vic jak 150 laptopu znacky Acer, ten co mam ja (kupovan pred 3 roky je jeste v pohode), ale u tech poslednich se porada neco :mravenec:. Znacky ze kterych bych vybiral ted: IBM, Dell, HP.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:08   Citovat  

No mě zatím vesměs lidi říkali, že Acer byl špatnej dřív, teď že si už nemůže dovolit být horší, tak se postupně zlepšuje.. zvlášť v té cenové kategorii nad 20tis.. ale tak právě jsem chtěl nějaký konkrétní zkušenosti uživatelů..
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:08   Citovat  

TAky muzu doporucit ACERa nebo ASUSa cena /vykon /spolehlivost nejlepsi pomer
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:14   Citovat  

Asus jsem nechtěli hlavně kvůli designu (já vím, není to důležitý, ale pro moji jo).. z toho Aceru mám pořád obavy.. nevím..
jinak ať víte, o čem uvažujeme:
HP dv6580
Acer AS5520G-302
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:14   Citovat  

Ono je to asi od kusu, jak rikam ja mam svyho 3 roky a nic s nim nebylo, ale ted u tech poslednich se casto objevuji zavady.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:28   Citovat  

A za kolik se pohybují nějaký použitý notebooky - asi budu časem taky potřebovat kvůli práci... Smutný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:30   Citovat  

použitý kolem 12-15tis se dá něco sehnat
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:35   Citovat  

Použitý od soukromé osoby bych nebral - nevíš, jak se k tomu choval.. ale tak z ověřenýho bazaru bych do toho asi taky šel..
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 11:42   Citovat  

david.hammer napsal:
Co se tyce kvality, tak se Acer hodne zhorsil, jsem v notebook class, a na skole je vic jak 150 laptopu znacky Acer, ten co mam ja (kupovan pred 3 roky je jeste v pohode), ale u tech poslednich se porada neco :mravenec:. Znacky ze kterych bych vybiral ted: IBM, Dell, HP.

Tak tak SEl bych do neceho z tech 3
V praci berem jenom IBM a uplne bez problemu opravdu kvalitni notebooky
Acer a asus jsou takovy levny sracky
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:24   Citovat  

Mel jsem IBM X20,ted mam Dell Latitude D600.Az ho nekdo bude chtit (asi ho dam levne,nema wifi a ted bohuzel ani interni mechaniku),vratim se zpatky k IBM.Nemam rad 16:9,takze taky nejaky starsi...Integrovany svetlo byla prima vec,ted musim naklapet displej nad tlacitka,abych na ne videl.I kdybych mel volny USB na lampicku,stejne bych byl moc linej ji tam porad zapichovat Úsměv .
Acer nebrat - co jini delaji z magnezia a podobnych materialu,to oni vetsinou hrnou z plastu,aby mohli byt levnejsi.To uz vazne radsi Asus.Pokud ne Packarda.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:28   Citovat  

z dlouhodobe prodejni zkusenosti

1) IBM/Lenovo
2) Fujitsu-Siemens
3) drazsi rady HP (levny je schmuck jak acer)
1001) Acer
   Návrat  
Kovis je teď offline  Kovis
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:28  Naposledy upravil Kovis dne 28.8.2007 , 12:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kup si Lenovo T60 nebo X60 (mensi , vetsi vydrz baterie cca 8h).
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:34   Citovat  

v květnu jsem kupoval Acera,tak nějak jak ho popisuješ + něco navíc a nemám problém..Někdo ho reklamoval 3x,kámoš má acera 5 let a nic..Je to asi kus od kusu,ale i dle testů bych řekl,že leze nahoru..Hlavně se neplatí značka jako u HP..O něco mín vybavený HPčko by mě tenkrát vyšlo na 47tis a za tenhle jsem dával 28,což je kuwa rozdíl Mrk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:46   Citovat  

V te cenove relaci co jsi psal bych se mrknul na ty Fujitsu-Siemens Amilo Pro 32xx 34xx 35xx (12",14",15") ... slusna kvalita zpracovani a materialu - dobrej servis. Kdyztak posli SZ muzu ti udelat cenu na ntb.
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:49   Citovat  

asi budu pro pritulku kupovat ASUS
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 12:51   Citovat  

za ty prachy velmi slusny spotrebni notas - sem tam prenest jinak na stole ... pokud to chces tahat sebou tak radsi tak 5000 pridej a nebudes mit trable s plastama
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2007 , 23:26   Citovat  

LK7R napsal:
z dlouhodobe prodejni zkusenosti

1) IBM/Lenovo
2) Fujitsu-Siemens
3) drazsi rady HP (levny je schmuck jak acer)
1001) Acer

jako bys mi mluvil z duse, pred necelyma dvouma rokama sme si nakoupili acery (ruzne modely TM aspire) ja, soused, kamoska, kamos, znamej, jelikoz sme chteli usetrit nakoupili sme to na firmy aby se usetrilo za DPH, po roce se vsem vysypali cd-romky a jelokoz to bylo kupovane bez DPH zaruka se zkracuje na 1 rok, cd-rom se uz nevyrabeji a seznam jinych kompatibilnich neexistuje = neda se nahradit, šok, a jak plynul cas postupne se zacinaji kur.it i displaye, TAKZE netvrdim ze je dneska acer stale takovy ale po teto zkusenosti uz co nejdale od teto znacky, ale jinak piste vlastni zazitky, aky se po nejakem poohlizim
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 7:36   Citovat  

Tak máme Toshibu A200-14D.. zatím super, Visty zatím taky vpohodě.. včera jsem tam hodil nějaký ICQ, Mozillu, Nod32 a připojil se k netu, víc jsem zatím nestihl, ale dobrý.. přítulka je spokojená a nadšená.. horší je to už s jejíma rodičema..
Jen jsem nemohl najít v ovládacích panelech "síťová připojení", a našel jsem to až pomocí nápovědy Windows, přes kterou jsem to spustil, ale přestože mi to ukázalo, že je to v ovládacích panelech, tak jsem to tam ručně stejně nenašel.. asi je to nějak zvláštně schovaný..

Ale NB je to krásnej, design se mi líbí teda víc, než ten Acer.. Rychlost Vist taky vpoho i 1GB RAM.. zvuk a obraz krásně čistej, jasnej, postavil jsem ho vedle CRT monitoru a je 100 a 1.. trošku si musíme zvyknout na klávesnici, ale myslím, že to půjde..

Můžu zatím doporučit..
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 7:57   Citovat  

Já mám FUJITSU SIEMENS Amilo Pi1556 a maximální spokojenost, slušnej výkon za dobrý peníze. A hry se na tom dají hrát taky v klidu (nVidia7600, 256MB).
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 8:04   Citovat  

Taky máme 256MB.. F-S se nám moc nelíbí, ale mají dobrý NB, to jo.. tohle má parametry viz odkaz
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 13:46   Citovat  

Ja pouzivam Toshibu Portege R100, sice uz starsi kousek, ale porad doufam, ze se nerozbije, protoze takovejhle kousek bych uz tezko shanel. Vazi Kg, mensi nez A4, 12,1" vybornej displej, tlustej ani ne 2cm, NEintegrovana grafika a s pridavnou baterkou vydrzi spoustu hodin...

Co se notebooku tyce, tak jsem ted nejaky vybiral do firmy a ACER nebrat. Sice drazsi, ale vyborne zpracovany jsou HP - ty sme taky nakonec vzali. IBM taky neni spatny, Toshiba taky jde (ta lepsi rada), FS jsou dobry ale prijdou mi dost drahy. MSI bych nebral, specialne ty levnejsi jsou snad ze stejy hmoty jako plastovy kelimky. Co se zpracovani tyce, tak je ACER to naprosta katastrofa. S Asusem bohuzel nemam zadny zkusenosti. U Toshiby me stve, ze i na velky notebooky davaj tu miniaturni klavesnici, co mam na notebooku ja. Co se integrovany sdileny grafarny tyce, tak to je bohuzel uz dneska standart a pokud ji clovek nechce, tak tim vyradi vetsinu veci na trhu. Co me osobne taky stve jsou leskly displaye, ale to uz ma taky dneska temer kazdej notebook. Jestli mi ten muj odejde, tak vazne nevim, co bych kupoval Smutný
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 14:32   Citovat  

ZDE je můj obchod tak pokud chceš tak se podívej
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:06   Citovat  

Jurais napsal:
ZDE je můj obchod tak pokud chceš tak se podívej

tvuj obchod to jako ze je fakt tvuj? ja totiz uz pres pul roku beznadejne schanim cd-rw popr. combo do toho myho aceru, a seznam kompatibilnich neexistje, jak uz jsem psal, nevedel bys kterou do toho uspesne nacpat, nebo nedala by se sehnat naka mechanika do aceru?
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.9.2018 , 21:14   Citovat  

Ahoj,nedavno se tu resil mobil Úsměv,tak pro zmenu bych se zeptal jaky novy notebook koupit?Vyuziti bude hlavne na internet a pritelkyne na program na upravu fotek,takze asi i s nejakym slusnym displejem.Vubec se v tomhle odvetvi nepohybuju a nevyznam,tak bych chtel od vas par typu co koupit.Klidne davejte i odkazy nebo piste parametry.Za cenu nejak rozumne odpovidajici Úsměv

Predem dekuju za pomoc Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2018 , 22:45   Citovat  

co se tyce notbuku uz taky nevim co koupit leta jsem mel Hpecka a na posledni dva jsem narazil a doslova ,nevim jestli se tak zhorsily celkove ,ale nato jaky jsou papirove pecky tak pomalsi nez muj 8let starej HP .. o opravach pantu ani nemluvim ,sel jsem do lenova a neni to onic lepsi ,.. priste asi pujdu do iMacu jestli me to nekdo nevymluvi .. mam iPhone a naprosta spokojenost ikdyz ja vim typicky nevyhody iosu ,ale windows mi uz leze krkem jak je pomalej ..
peemyslel ,jsem jeste o asus ,ale to bude dle mne podobny ,naky tablety jdou stranou jen pro to ,ze vetsinou to jde to blbe z hardiskama dokupy plus naka klavesnice ,doma mam jeden lenovo a jeden HP a HP uz je balenim KO po zaruce a lenovo uz bylo jednou opravovany po roce v zaruce na rok pocitam ,ze budu resit velky dilema taky .. bud nakej poradnej tablet nebo iMac ..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2018 , 5:41   Citovat  

Zakladni vec je, jestli se to bude nekam prenaset, nebo to bude lezet staticky na jednom miste. Jsou pozadavky na vydrz baterie? Nesel bych uz do niceho jineho nez kovoveho ultrabooku s SSD (mam Asuse uz asi 7 let). Pokud to ma byt na fotky, dokoupil bych slusny monitor.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2018 , 6:29   Citovat  

prakticky o tu vydrz baterie ani tak nejde.Jde mi i o nejakou tu spolehlivost a aby treba nebyl brzo,problem se zminovanym pantem nebo klavesnici,atd...Zalezi pak teda jak by se odvijela cena,mel sem predstavu cca kolem 15tis.,je to realny?
Kolega z prace jen tak narychlo nasel tento: tudy odkaz

Jeste teda nevim jestli notebook s cd mechanikou nebo bez.Je fakt,ze clovek ji dnes uz skoro nevyuzije.
   Návrat  
Ivoč je teď offline  Ivoč
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2018 , 12:38   Citovat  

Tak jestli to má být na úpravu fotek a chceš k tomu dokupovat externí monitor a má to ležet na místě tak je lepší koupit PC. Daleko větší výkon za menší peníze. RAM aspoň 8GB, SSD disk, procesor aspoň 2,4 GHz. To cos vybral je šunt.A DVD mechanika je nanic, vše se ukládá na flešky, lépe zálohovat na nějaký externí disk případně diskové pole. Ale hlavně zálohovat !!!
[u]
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2018 , 12:59   Citovat  

Ivoč napsal:
Tak jestli to má být na úpravu fotek a chceš k tomu dokupovat externí monitor a má to ležet na místě tak je lepší koupit PC. Daleko větší výkon za menší peníze. RAM aspoň 8GB, SSD disk, procesor aspoň 2,4 GHz. To cos vybral je šunt.A DVD mechanika je nanic, vše se ukládá na flešky, lépe zálohovat na nějaký externí disk případně diskové pole. Ale hlavně zálohovat !!!
[u]

Praveze externi monitor nechcem a ani klasicky pocitac,neni na to misto,takze jen notas na stolek.Cekal jsem,ze to bude jednodussi s vyberem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký notebook??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina