Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ukradeno denni sviceni - Odolena Voda
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
dodox je teď offline  dodox
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 10:54   Citovat  

urvano hrubou silou, auto stalo primo pred domem na miste kde je na nej krasne videt... Smutný

tudy odkaz

DRL135-1W pekny svetylka s homologaci
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 11:00   Citovat  

Škoda,ale to asi těžko najdeme... to mi hlava nebere
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 12:36   Citovat  

jojo, na odolce je to peklo, samy pochybny lidi se tam potulujou to mi hlava nebere ale ze i na denni sviceni doslo, to je mazec
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 12:37   Citovat  

Me pred barakem slohli predni naraznik >D z toho si nic nedelej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 12:40   Citovat  

Doktor napsal:
jojo, na odolce je to peklo, samy pochybny lidi se tam potulujou to mi hlava nebere ale ze i na denni sviceni doslo, to je mazec

Ještě,že jsem nekevnul policajtům a nešel tam sloužit... HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 20:22   Citovat  

Doktor napsal:

Ty si z tech mist?
Ja tam jsem celkem kratkou dobu a zatim se mi to zdalo celkem v pohode.
Bylo to na druhej pokus, poprve byli jen ohnuty(cca 14 dnu zpatky), ale nebyl sem si jistej jestli to nebylo u prace. Nebylo..
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 21:38   Citovat  

dodox napsal:
Ty si z tech mist?
Ja tam jsem celkem kratkou dobu a zatim se mi to zdalo celkem v pohode.
Bylo to na druhej pokus, poprve byli jen ohnuty(cca 14 dnu zpatky), ale nebyl sem si jistej jestli to nebylo u prace. Nebylo..

jj... casto mizej elektrony atd ale i benzin Úsměv (hlavne skodovky) ale jak ja rikam cim min na aute neo v autem tim lip OK ja musim zaklepat krome obycejnejch plastovej cepicek na ventilkach nic (to sem fakt nepochopil) Velmi šťastný
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2012 , 21:46   Citovat  

To je ta odolka tak nebezpecna? Pred praci tam obcas nechavam stat 3000GT, sakra...
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2012 , 21:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Ještě,že jsem nekevnul policajtům a nešel tam sloužit... HaHaaa

to jsi prave mel, aspon bych tam mel s kym pokecat:D policajti tam totiz chodi na obed do stejny restaurace jako my Velmi šťastný
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2012 , 23:20   Citovat  

tak proto tam jsou tak levný baráky/pozemky
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 0:43   Citovat  

1, jak si to muze dat nekdo na auto? Velmi šťastný
2, jak to pak muze nekdo ukrast, aby to dal na jiny auto? pořádnej výtlem
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 8:39   Citovat  

osiris napsal:

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný OK OK OK
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 8:59   Citovat  

osiris napsal:

Uplne vpohode. On je totiz velky rozdil kdyz mas H4, ktery nestoji tolik a vydrzi a nebo H7, ktery vecne praskaj a stoji pomerne dost penez. Navic pokud jsi jeste autohifista, tak usetrim pomerne dost baterku je to dobrý Zkus si vypocitat odber tech par ledek a odber 4 zarovek vpredu a 2 vzadu Mrk Problem vidim jen v tom, ze malokdo koupi jako tady kolega homologovane a jeste mene lidi je umi sestelovat a dat nekam rozumne Tak to valím bulvy. Vidis, me trebas denni sviceni prijde o dost rozumnejsi uprava nez striska na zadni sklo, oranz blinkry misto cirych, atd.. Mrk
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 9:12   Citovat  

bych to zakazal i prodavat, at si to da nekdo treba na kolo, ale na auto, lidi jsou jeste tak prasteni, zeto davaji nekdy misto lipu a videt to fakt nejde KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 9:28   Citovat  

voyta: dokud tu bude kocourkov zakonama, tak s timhle nic neudelame.. Mrk v Nemecku se pres den svitit nemusi, nechapu proc u nas ano. Takhle jezdim neustale na denni sviceni a prepinam jen pri bource, snezeni a vecer Mrk Bohuzel jak pises - dost lidi je ma pod kapotou hned a nebo az u lizatka a to navic nehomologovane:( Je to i o praci PCR ze tohle nepostihuji - resp. nekdo by mel upravit stejne jako u RZty jak ma byt nainstalovana + konecne by nekdo mel uznavat TUV a ABE z Evropske unie.. Jsme fakt kocourkov..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 9:37   Citovat  

gizmi napsal:
voyta: dokud tu bude kocourkov zakonama, tak s timhle nic neudelame.. Mrk v Nemecku se pres den svitit nemusi, nechapu proc u nas ano. Takhle jezdim neustale na denni sviceni a prepinam jen pri bource, snezeni a vecer Mrk Bohuzel jak pises - dost lidi je ma pod kapotou hned a nebo az u lizatka a to navic nehomologovane:( Je to i o praci PCR ze tohle nepostihuji - resp. nekdo by mel upravit stejne jako u RZty jak ma byt nainstalovana + konecne by nekdo mel uznavat TUV a ABE z Evropske unie.. Jsme fakt kocourkov..

Kde jsi prisel na to ze neni osetreno kam si denni sviceni dat muzu a kam ne? Viz tudy odkaz Navic jine nez homologovane tam prijit nesmi. Jestli to neni spis tim ze to nikdo nekontroluje, co myslis?
Ze se neuznavaji homologace platne vsude v civilizovane Evrope je pravda, ale to by se musel soucasne ustavit i cely mechanismus schvalovani uprav, samotny test TUV prilozeny k vyrobku jeste neni vsechno.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 9:57   Citovat  

Bully: ten obrazek vidim poprve!!! Jinak RZta je uzakonena, tohle asi mit ale podporu legislativy nebude, ne? Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 10:13   Citovat  

Tady je to i vcetne povidani...

tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 11:51   Citovat  

gizmi napsal:
Bully: ten obrazek vidim poprve!!! Jinak RZta je uzakonena, tohle asi mit ale podporu legislativy nebude, ne? Úsměv

No jo,to je pak těžký,když to policajti neví... Velmi šťastný

Nařízení (Nařízení EU je právním aktem Unie a nejúplnějším a nejbezprostřednějším opatřením v rámci nástrojů sbližování práva, který mají orgány EU k dispozici. Jsou přijímána Radou EU na návrh Komise. Mají obecnou závaznost a bezprostřední působnost, tzn. že platí v každém členském státě přímo, bez prováděcího vnitrostátního aktu. Jsou součástí sekundárních pramenů komunitárního práva EU.) - Předpis č. 48 Evropské hospodářské komise Spojených národů (EHK/OSN) — Jednotná ustanovení
pro schvalování typu vozidel z hlediska montáže zařízení pro osvětlení a světelnou signalizaci

6.19. Denní svítilna (1)
6.19.1. Užití
Nepovinné na motorových vozidlech. Zakázané na přípojných vozidlech.
6.19.2. Počet
Dvě.
6.19.3. Uspořádání
Žádné zvláštní požadavky.
6.19.4. Umístění
6.19.4.1. Na šířku: bod přivrácené plochy ve směru vztažné osy, který je nejvíce vzdálen od střední
podélné roviny vozidla, nesmí být vzdálen více než 400 mm od nejvzdálenějšího vnějšího
okraje vozidla.
Vnitřní okraje přivrácených ploch ve směru vztažných os musí být od sebe vzdáleny nejméně
600 mm.
Tato vzdálenost může být zmenšena na 400 mm, je-li celková šířka vozidla menší než 1 300
mm.
6.19.4.2. Na výšku: nejméně 250 mm a nejvýše 1 500 mm nad vozovkou.
6.19.4.3. Na délku: na předku vozidla. Tato podmínka se považuje za splněnou, jestliže vyzařované
světlo neobtěžuje řidiče ani přímo, ani nepřímo přes zpětná zrcátka nebo jiné odrážející
plochy na vozidle.
6.19.5. Geometrická viditelnost
Vodorovná: 20° směrem ven a 20° dovnitř.
Svislá: 10° směrem nahoru a 10° směrem dolů.
6.19.6. Orientace
Směrem dopředu.
L 137/40 CS Úřední věstník Evropské unie 30.5.2007
(1) Montáž tohoto zařízení může být zakázána podle vnitrostátních předpisů.
6.19.7. Elektrické zapojení
Pokud jsou montovány, musí být denní svítilny automaticky zapnuty, když je zařízení pro
spouštění a/nebo zastavení motoru v poloze, ve které může motor pracovat. Aktivace
a deaktivace zařízení pro automatické zapnutí denních svítilen musí být možná bez užití
nářadí. Denní svítilny musí být automaticky zhasnuty, jakmile se rozsvítí světlomety,
s výjimkou případu, kdy jsou světlomety užity pro přechodné rozsvěcení v krátkých intervalech.
6.19.8. Kontrolka
Kontrolka zapojení obvodu je nepovinná.
6.19.9. Další požadavky
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 11:56   Citovat  

osiris napsal:

třeba proto, že mi přijde zbytečný si vypalovat patice v osvětlení palubky jelikož to auto na to není dělaný aby to svítilo tak často? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 12:23   Citovat  

capino napsal:
třeba proto, že mi přijde zbytečný si vypalovat patice v osvětlení palubky jelikož to auto na to není dělaný aby to svítilo tak často? Tak to valím bulvy

Na tohle si přišel prosímtě jak? To jakože auto není stavěný na noční provoz? Podle mě blbost...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 12:46  Naposledy upravil capino dne 18.5.2012 , 12:59, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Stepa napsal:
Na tohle si přišel prosímtě jak? To jakože auto není stavěný na noční provoz? Podle mě blbost...

za prvý tak, že jsem to měl rozebraný si představ Tak to valím bulvy nebo ti přijde normální, že v 50 tisících jsou ty patice na prach?

a za druhý, to je tak trochu logický už jen z toho, že když ve dne rozsvítíš tak nevidíš na hodiny HaHaaa

příklad: když budu z najetých dvaceti tisíc kilometrů celou dobu svítit (a z dalších několika desítek tisíc budoucích) tak to prostě půjde do háje daleko rychlejc, pochybuju že v roce 2000 s touhle stupidní povinností někdo počítal... Hihi

rozhodně ty DRL nejsou žádná hitparáda a až ten stupidní zákon někdo zruší (což pochybuju, na to tady nemá nikdo koule na rozdíl od němců) tak je milerád zahodím, ale do tý doby si nebudu zbytečně krátit životnost dílů...

ale to už se tu řešilo několikrát takže sorry za offtopic
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 12:55   Citovat  

nechci patrat, co je na tom pravdy?

tema uspora LED zarovek vs odber klasicky

[quote]vychází na 0,2–0,3 % maximálně. To znamená průměrný výkon motoru 60–80 kW, žárovky pak mají dohromady 110 W. Při průměrné spotřebě auta 5–7 l/100 km pak dostávám spotřebu svícení okolo 15 ml/100 km, což činí 50 haléřů na 100 km. Je to moc a nebo je to málo?
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 13:15   Citovat  

[quote="infinity"]nechci patrat, co je na tom pravdy?

tema uspora LED zarovek vs odber klasicky

citace:
vychází na 0,2–0,3 % maximálně. To znamená průměrný výkon motoru 60–80 kW, žárovky pak mají dohromady 110 W. Při průměrné spotřebě auta 5–7 l/100 km pak dostávám spotřebu svícení okolo 15 ml/100 km, což činí 50 haléřů na 100 km. Je to moc a nebo je to málo?

čili 500,- na 100 000km... no pane jo Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 16:27   Citovat  

Infinity: pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to joooo.. Jenze tady nikdo nemluvi o spotrebe paliva, ale o spotrebe zarovek. Me H7 stoji cca 500,- obe kdyz vezmu levne smejdy. Co mam denni sviceni, tak zarovky zapnu opravdu minimalne a usetrim. Nehlede na to - u vetsiny novejsich aut je vymena zarovky casove narocna zalezitost Mrk Nehlede na to, ze dost lidi si to samo nevymeni. Dalsi tema - vypalovani parabol. Dalsi tema - xenony - kde vymena stoji o par drobnych vice, ze? Jinak rad usetrim i baterce, precijen pocitej: 2x80W + 2x20W + 2x20W (pocitam odhadem) VS nula nula nic? To je docela rozdil, nemyslis? Popravde uspora na palivu by me VZIVOTE nenapadla - vidis - dalsi plus pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 16:41   Citovat  

gizmi napsal:
Popravde uspora na palivu by me VZIVOTE nenapadla - vidis - dalsi plus pořádnej výtlem pořádnej výtlem

pořádnej výtlem je to dobrý
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 17:18   Citovat  

Já denní led svícení mám a teď budu řešit vypálené paraboly a musím si je nechat znovu pokovit a nebo koupit nový světla, protože kvůli tomu blbýmu svícení v létě kdy je i 40°C na slunci tak ty paraboly jdou opravdu do kopru. Zapečený bordel v parabolách a odlupující se pokovení. A v noci za deště lépe svítí i pitomá shade 120. Rozhodně je to dobrá věc ,ale jsou opravdu pitomci co si koupí nějaký šmejd s Číny a ten není po týdnu vidět že by svítil. A další bezmozci co mají denní svícení tak s ním jezdí i v mlze a vůbec jim nevadí že nejsou vidět.

Dodox: tak tyhle světla si koupil i můj tatík a po roce používání se světla rozpadly. Věčně v nich byla voda a zevnitř byly komplet zaoxidované i když byly několikrát rozdělané vyčištěné a podmazány tmelem aby do nich nešla vlhkost a stejně to nepomohlo. Tak si koupil tyhle SJ-286typ2 a bylo po problému
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 17:31   Citovat  

Ta uspora plaiva nenapadla ani me, ale cetl jsem clanek na idnesu, kde byl udaj 0,4/100 ale i vyrobci udavaji 0,5/100 a podobne voloviny, tak jsem po tom trochu patral.

BTW: Nevim co to mas za zarovky, kdyz na netu stoji 50kc kus... tudy odkaz

podle me ledky nemaji nejaky extra smysl...v cesku se sviti a nejake problemy se zivotnosti zarovek/patic jsem nezaznamenal, takze to asi nebude tak horke...za 5 let jsem zarovku menil snad jednou
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 17:36   Citovat  

ja se z vas picnu pořádnej výtlem

moje nynejsi auto ma najeto 256 000km a porad tam svitej jedny a ty samy xenony uz od roku 1999 jak ve dne tak v noci ... treba accord mel H4 a najeto 190 000 a po tech 25 000km co jsem ho mel jsem je nevymenil ani jednou, predtim jsem mel clio ktery melo najeto 150 a za celejch 70 000km co jsme ho meli sme ty H4 vymenili asi jednou a to za cca 50kc/kus nebo tak nejak... ve vsech autech mi samozrejme diky tomu i sviti osvetleni budiku a opravdu to nikde neni vypaleny, u clia a c4g co ma 230 000km jsme je mel rozebrany a vsechno v poradku a nikde nic neni upaleny a vsechny skleneny zarovicky tam svitej jiz od roku 1989.
proc me teda zarovky nepraskaj, patice se neupalujou ani nic jinyho a ostatnim jo ? Velmi šťastný
vliv na audioaparaturu to opravdu nemelo, i presto ze jsem svitil normalnima svetlama na vykonu m ito neubiralo a vsechno fungovalo jak melo, diky kvalitni velky baterce a kapacitoru mi to nai neblikalo...

a jakto ze muze bejt homologovany denni sviceni, kdyz se nainstaluje na predni naraznik a udela tim ostry hrany a hrany zivotne nebezpecny pri srazce s chodcem ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 17:44   Citovat  

osiris napsal:
proc me teda zarovky nepraskaj, patice se neupalujou ani nic jinyho a ostatnim jo ?

no vidíš, asi máš štěstí pořádnej výtlem na C6G byly vypálený v přístrojovce už po 50 tisících... a na služebních Fordech praskají žárovky v palubce a koncovejch světlech pořád.. Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ukradeno denni sviceni - Odolena Voda
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina