Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tomáš Kozlovský Brno - znáte někdo?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 17:03  Naposledy upravil kuba dne 27.6.2012 , 15:28, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Zdravím honďáci, hlavně z Brna. Před 14ti dny jsem trošku unáhleně koupil na inzerát od pana Tomáše Kozlovského bytem ****** ******* Brno a pracujícího v restauraci v ulici ************* ***, Hondu Accord 2.0 rok 1998 nový model CG9. Seznámil mně se stavem tak že závady klima nejde, trochu prohlý chladič od bouračky předchozího majitele, jinak ložisko v kole a spodní čep ramene, jinak vše OK. Řekl jsem si že trocha investic a bude jak nové, nicméně jsem dojel kousek za Prahu ke kamarádovi co má servis a už hvízdalo ložisko spojky, volal jsem panu majiteli a po několika nebrání telefonu a neodpovídání na sms jsme se domluvili že nebudu odstupovat od smlouvy, ale že mu vyčíslím náklady na opravu spojky a že mi pošle, nebo přiveze s odhlášeným TP peníze na tu opravu. Po bližší prohlídce vozu jsem ale zjistil, resp. kamarád když se k autu aby ho prohlídl dostal, že nesvítí při zapnutí klíčku ani kontrolka srs, ani motoru, rozebrala se přístrojovka a zjistilo se že je vyndaná žárovka z obou kontrolek. Na to jsem zavolal Dimitarovi z Motor Artu o kterém vím že má originál Honda diagnostiku a ten dorazil, auto napíchnul a zjistil chybu motoru EGR ventil a zablokovanou komunikaco srs, což je docela vážná závada zatajená při prodeji. Ihned jsem kontaktoval prodávajícího aby peníze na spojku neposílal, ale nebral telefon, napsal jsem mu tedy sms na kterou mi odpověděl až druhý den dopoledne cituji: " To co jste všechno zjistil jsem vubec nevedel. Nebudem to resit. Na vikend mam domluveny hanger tak dovezu a vyrovname se a je to." Napsal jsem mu kdy přesně a odepsal že v sobotu kolem oběda. Přizpůsobil jsem si víkend abych to byl schopen předat, nicméně v pátek večer 20:41 přišla sms že Mechos jede do rakouska pro auto a že může v neděli odpoledne. Napsal jsem že bohužel jsem se přizpůsobil na sobotu jak psal a aby to nějak udělal, napsal mi až v sobotu v 10:30 že nechal telefon u přítelkyně ať napíšu adresu a že cca v 18h dojede s privesem. To jsem udělal, už se neozval, čekal jsem tam jak idiot a už nebere telefony, ani moje číslo, ani manželky, volal jsem už i z jiných čísel které nezná a doteď žádná odpověď.
Nenašel by se v Brně někdo kdo ho zná nebo kdo by byl ochoten mi nějakým způsobem pomoct?
Mám zaplacenou právní ochranu od DAS, už jsem to minulý týden podal jako pojistnou událost, nicméně ještě před tím než se přišlo na další věci krom té spojky. Zítra se tam hodlám stavit a doladit s právníky odstoupení od smlouvy díky zatajeným vadám a taky si myslím že by mohlo jít o neoprávněnou manipulaci s bezpečnostními prvky vozu a taky podvod, protože mi podepsal že je vlastníkem vozidla a to podle techničáku není, ale tvrdil mi že má smlouvu na sebe, ale byl v práci a nebyl schopen ji při prodeji doložit.
Díky o jakoukoli pomoc či radu. přátele
Ještě přidávám foto pana prodejce z našeho klubového profilu i s tím accordem.

garage.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage.jpg, 55.06 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 17:19   Citovat  

myslim, ze tady ti asi nejlip pomuze DAS. Nikdy nevis, co za cloveka to muze byt a nakonec skonci spatne ten, co tam pujde neco resit.
Kazdopadne priste mechose s sebou a nekupovat auto od nekoho, kdo neni napsany v TP nebo to nema podlozene smlouvou
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 17:22   Citovat  

Je mi to teď už taky jasný, nicméně ten mechos je asi někdo z Brna s plaťákem, nebo nějaký jeho kamarád. to mi hlava nebere
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 17:27   Citovat  

Mas zaplacenou pravni ochranu, tak to neres na vlastni pest.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 5:58   Citovat  

Dneska mám jeden pohovor a pak se stavím do DASky, už mi to minulý týden přijali jako pojistnou událost, tak to dotáhnem. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 16:35   Citovat  

Tak DAS pomohl, odstoupení od smlouvy a návrhy na trestní oznámení sepsány, nicméně se pan prodávající během jednání u DASu ozval smskou že měl nějaký osobní problém, že chce vše dořešit do konce týdne. Padla ještě výhrůžka ohledně trestného činu poskytování osobních údajů třetí osobě tady v úvodním článku, to jsem taky konzultoval s DASem, ale je to hloupost, tyto údaje napsané zde jsou kdykoli dohledatelné v profilech pana prodejce, ale pro lepší pocit a nekonfliktnost jsem adresy upravil. Díky a snad to dotáhnem abych nemusel tratit čas po policajtech a soudech.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 14:01  Naposledy upravil kuba dne 24.5.2012 , 16:58, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak příběh pokračuje,ale na rady znalých umazány podrobnosti, snaha pokračuje. OK
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 14:32   Citovat  

kuba: doporucuji post smaznout (zvlast, kdyz to tady zjevne cte), protoze tohle ti u soudu muze spis uskodit. Soud muze prihlednout k tomu, ze ses nejen, ze nesnazil o zadnou akci, ale navic jsi jeste "vymocene" pocital s tim, ze se takhle vic napakujes. Takze bych naopak urgoval, posilal napr. maila nebo dalsi doporuceny dopis, abys byl ten, kdo delal maximum. Ne ten, kdo jen sedel se zalozenyma rukama a pocital penale (tohle si muze dovolit jen stat, bohuzel, zijeme kde zijeme). Ze mas na neco papir neznamena, ze v pripade soudu vyhrajes/dostanes vse.

Neres ted, ze ze sveho pohledu nedelas nic spatneho, spis premyslej, jak se bude druha strana snazit te vykreslit. On chudak o nicem nevedel a ty, hulvat s pravniky za zady se z nej snazis sedrit kuzi skrze nekrestanske penale, ktere dozajista odporuje dobrym mravum a kdo vi, jestli by nemel vlastne zalovat on tebe, kdyzs mu zpusobil psychickou ujmu, rozpada se mu kvuli tomu rodina a pritom slo jen o par korun, bla bla, bla bla, dluznici umi byt k zbliti. Kazdopadne hodne stesti se zdarnym koncem pripadu, pan je zjevne peknej vejlupek a nemelo by mu to jen tak projit.

EDIT: jeste bych zkusil zjistit, jestli je to nahoda, nebo jestli v tom pan uz umi chodit, tj. jestli nejsi prvni, koho taha za nos. Zpusob, jakym to dela je sice ponekud pruhledny a vcelku bezny, nicmene urcite znaky rutiny tam jsou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 16:55   Citovat  

Díky za info, smáznu to a DAS už to řeší, snaha je, ale pán ne a ne se ozvat, nebo aspoň vzít telefon. Škoda, nasliboval toho už moc a furt nic. Mám to samozřejmě založený včetně sms a jiné. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 12:58   Citovat  

Dnes jsem koukal na inzeráty a pan Kozlovský inzeruje ty letní gumy co mi měl dovézt s odhlášeným TP. Stále nereaguje na telefony a ani sms a v tom baru kde pracoval a kde jsme podepsali smlouvu už taky nedělá. Asi pěknej ptáček. Tak to valím bulvy
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 19:46   Citovat  

Tohle bych viděl na deku..
   Návrat  
Chiip je teď offline  Chiip
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 9:56   Citovat  

Zdravim Úsměv Mohl bych ti ňák pomoct tak pokud máš zájem tak mi napiš soukromou zprávu.Nechci to tady zrovna rozebírat Velmi šťastný Úsměv VTEC
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 10:00   Citovat  

Chjo tyhle lidi rovnou střílet Smutný Až pak se možná něco v našem psycho státě začne měnit k lepšímu to snad ne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 17:40   Citovat  

Další prosba, neznáte tohoto pána co si říká o nepříjemnosti osobně? Adresu má v občance na magistrát města Brna, takže se korespondence vrací a už je v tom na penále za nedodržení smlouvy asi za 38.000,- pojistku furt nezrušil a napsané auto na mně taky není. Díky za info. Celkem je mi jedno kdy se to vyřeší, až se vrátím z dovolené, budu konat další kroky, je to jeho boj, už mu ani nevolám. Asi to ještě nepochopil co mu hrozí a odkud.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 9:31   Citovat  

Jak jsem ti už říkal - pokud má někdo adresu na magistrátu, tak ví moc dobře, co dělá ... takže "Asi to ještě nepochopil co mu hrozí" má v paži Ble

Jinak jsem ti poslal info z webu na mejl, tak si to koukej přečíst Úsměv
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2012 , 7:31   Citovat  

n3uro napsal:
Tohle bych viděl na deku..

buď a nebo stará osvědčená metoda - pár facek naložit do auta a bez keců ject do lesa... vyzkoušeno párkrát a je to velice účinné Úsměv téměř bez násilí toho člověka psychicky zničíš.......... kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tomáš Kozlovský Brno - znáte někdo?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina