Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Honda Civic Coupe
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
ryan2d je teď offline  ryan2d
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 12:47   Citovat  

Ahoj/Dobrý den všem, rád bych zakopil Civic Coupe ( 5,6g )... Prosím o seriozní nabídky.Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 17:35   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 16:45   Citovat  

Děkuju Úsměv
Ukážu to doma přítelkyni, zda se bude líbit ....
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 17:45   Citovat  

akorat ho nekdo trosku podle me doprznil

tudy odkaz
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 18:51   Citovat  

Hlavator napsal:
akorat ho nekdo trosku podle me doprznil

tudy odkaz

krasnej decentní styling... imho super
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 19:05   Citovat  

ryan2d napsal:
Ahoj/Dobrý den všem, rád bych zakopil Civic Coupe ( 5,6g )... Prosím o seriozní nabídky.Díky

a co C7g couoe ? Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 19:39   Citovat  

Tak mám svou přítelkyni velice rád, ale že bych chtěl do jejího svezení investovat okolo 100 tis. za 7g Úsměv Nevím, nevím, ale jsi hodný za nabídku ... mravenec
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 17:25   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 19:11   Citovat  

Ta poslední vypadá velice pěkně.Samozřejmě bez fotek interieru a motoru.Díky .... Poprosím ho o více informací.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 20:01   Citovat  

Hlavator napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/16288190/Honda-Civic-coupe-EJ6.php

tohle je Karkulka, bejvaly auto Kitty a Master88 ... nejaky km sem s s tim najezdil a bylo to plne v poradku, nejaky veci sou tam novy a auto bylo celkove spolehlivy a nidky se tam nic nestalo, krom brzdovejch hadicek, ktery se vymenili za novy jiank po celou dobu 100% pojizdny, olej nezere, ja s nim mel spotrebu 6l / 100km za kolik jezdila Kitty nevim ale asi podobne Úsměv puvodne ho mel taky Hondar, Tomas z Plzne a dal tam tenhle podvozek, lipy a vejfuk ... Kitty mu ho prodala za 55 asi pred 2 mesici, takze on to prodava za tolik, za co koupil Úsměv pokud s tim neco momentaln imajitel neudelal tak ej to urcite paradni kup :gut

jinak trosku koroze je myslim pdo zadniu SPZ na kufru a fotky interieru a neco vic ti urcite reknou Kitty a Master88 Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 20:39   Citovat  

ja ji teda videl v realu jen jednou a vypadala pekne Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 21:57   Citovat  

Jestli majitel udělal ty čepy o kterých jsem mu říkal při prodeji tak nic jinýho by tam být nemělo.

Auto jsme měli rok a půl, nějaká ta vada laku tam je, občas mírná koroze, ale nic hrozného. Podvozek na tom byl co se týče tohohle taky dobře.

Jinak auto nikam netáhlo, jelo pěkně. Čistě prahu jezdila carcoolka do 8l a venku těch 6,5 kombinovaná...

Tady je text inzerátu s kterým jsme ho prodávali my, to myslím pomůže víc:

P: Honda Civic Coupe
Honda Civic Coupe 1,6, EJ6, D16Y7, 77kw (105ps), r.v. 1997, najeto 153 tis. km. Barva Milano Red.
Výbava: Manuální okna a zrcátka, klimatizace, defendlock, alarm, centrál, interiér kůže/alcantera.
Další výbava a doplňky: Čirá optika v předu s bixenony (možno vrátit k H4), 3M folie, sportovní nerez svody, rezonátor, výfuk.
2x origo klíč, 2x klíč defend locku + červený klíč.
K autu jsou zánovní zimní kola Michelin Alpin 2 (175/65 r14) vzorek cca 60-70%. Na léto jsou kola Ronal R15 s pneu na dojetí.
Motor si bere kolem 0,5l oleje na 10 000km. Drobné vady laku, lehce chycené lemy, podvozek čistý, bylo by vhodné vyměnit čepy (investice 800-1000kč) a těsnění vany (350+ kč).
Servisní historie:
2/2012
Výměna brzdových trubiček za nové (cena 6000kč), výměna prasklé manžety
7/2011
Oprava elektroinstalace klimatizace, doplnění klimatizační kapaliny.
4/2011
Nové silenty zadní nápravy, silent řadící páky
8/2010
Homokinetický kloub, silenty převodovky, výměna všech kapalin, svíčky, manžely poloos. Test tlumičů (vše OK).
2/2010
Nové rozvody + vodní puma, řemeny
Výměna kapalin (motorový olej, převodový olej, cladící kapalina, servo kapalina), seřízení ventilů.
9/2009
Výměna brzdových destiček. Kompletní vyčištění brzd, výměna ložiska zadního levého kola
Dříve:
Oprava výfuku, víko rozdělovače + palec, zapalovací kabely, nová spojka, výměna ložiska na pravém zadním kole
STK do 2/2013
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 22:18   Citovat  

master88 napsal:
Jestli majitel udělal ty čepy o kterých jsem mu říkal při prodeji tak nic jinýho by tam být nemělo.

Auto jsme měli rok a půl, nějaká ta vada laku tam je, občas mírná koroze, ale nic hrozného. Podvozek na tom byl co se týče tohohle taky dobře.

Jinak auto nikam netáhlo, jelo pěkně. Čistě prahu jezdila carcoolka do 8l a venku těch 6,5 kombinovaná...

Tady je text inzerátu s kterým jsme ho prodávali my, to myslím pomůže víc:

P: Honda Civic Coupe
Honda Civic Coupe 1,6, EJ6, D16Y7, 77kw (105ps), r.v. 1997, najeto 153 tis. km. Barva Milano Red.
Výbava: Manuální okna a zrcátka, klimatizace, defendlock, alarm, centrál, interiér kůže/alcantera.
Další výbava a doplňky: Čirá optika v předu s bixenony (možno vrátit k H4), 3M folie, sportovní nerez svody, rezonátor, výfuk.
2x origo klíč, 2x klíč defend locku + červený klíč.
K autu jsou zánovní zimní kola Michelin Alpin 2 (175/65 r14) vzorek cca 60-70%. Na léto jsou kola Ronal R15 s pneu na dojetí.
Motor si bere kolem 0,5l oleje na 10 000km. Drobné vady laku, lehce chycené lemy, podvozek čistý, bylo by vhodné vyměnit čepy (investice 800-1000kč) a těsnění vany (350+ kč).
Servisní historie:
2/2012
Výměna brzdových trubiček za nové (cena 6000kč), výměna prasklé manžety
7/2011
Oprava elektroinstalace klimatizace, doplnění klimatizační kapaliny.
4/2011
Nové silenty zadní nápravy, silent řadící páky
8/2010
Homokinetický kloub, silenty převodovky, výměna všech kapalin, svíčky, manžely poloos. Test tlumičů (vše OK).
2/2010
Nové rozvody + vodní puma, řemeny
Výměna kapalin (motorový olej, převodový olej, cladící kapalina, servo kapalina), seřízení ventilů.
9/2009
Výměna brzdových destiček. Kompletní vyčištění brzd, výměna ložiska zadního levého kola
Dříve:
Oprava výfuku, víko rozdělovače + palec, zapalovací kabely, nová spojka, výměna ložiska na pravém zadním kole
STK do 2/2013

neuvěřitelné, to auto vůbec nestáne Úsměv
150 mělo i v roce 2007 kdy jsem ho chtěl kupovat od Dědka (bratr PetraVTI) z Chrudimi, ale tenkrát si ho ještě chtěl nechat přes léto a já nechtěl čekat ...
a jsem si jistý, že jde o jedno a to samé coupe, které bylo původně na 16" AEZ icon5 s leštěnými plochami a zelenomodrou alcantarou a polokůží v interieru, rok na to jsem se s ním potkal s někým z Plzně ve Tchořovicích na letišti

DSCF2804.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF2804.JPG, 1.42 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 22:39  Naposledy upravil master88 dne 27.5.2012 , 22:49, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

To je dost divný, jelikož jsme ho koupili na 135 a najeli na něm 20. Tak to koukám!

jinak je to to auto na 100% jelikož s těma AEZ jsme ho koupili a následně je poslali jinam, jelikož jsme chtěli jezdit na 15".

Tak to je hodně smutná informace, takže stočánek...

no každopádně i přes to je to auto ve slušným stavu, resp. aspoň bylo když odjíždělo od nás je to dobrý
   Návrat  
Kitty je teď offline  Kitty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 22:45   Citovat  

Kupe jsem kupovala na 135 tis. mam doma vytistene zneni inzeratu od TomOC od ktereho jsem ho kupovala. Mam jen tyto informace za dobu co ho mel on , vic do historie bohuzel info nemam ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 9:57   Citovat  

Tak teď jsem jen zmatený, kolik km vlastně může mít Úsměv Ale i kdyby mělo okolo 200 tis., tak to hrůza není ...
Byl jsem majitelem C5g od Lotty a rád bych věděl, kde je mu konec.Nevíte prosím někdo, kam se teď zatoulalo apod. ( coupe 5g, černo-zlaté, béžová alcantara, atd. atd. ) ?
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 10:02   Citovat  

proc to vubec resite =D vzdyt je to stary auto, staci se pomalu kazdy 3. bazarovy auto.

podstatny je, ze to auto jezdilo uplne v poradku..nechapu proc to novy majitel prodava.

Taky to auto znam a vim ze s nim nic vaznyho nebylo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 10:05   Citovat  

myst: taky si myslim. Tak ono šlo spíš asi o to vyjádřit to, že jestli to někdo stočil tak my jsme to rozhodně nebyli.

Každopádně o KM to není, je to o stavu... já bych se karkulky nebál... přátele
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 10:07   Citovat  

Ja auto znam pouze kdyz vznikalo u TOMaOC a ten mu dal prvni posledni. Je to clovek co to auto opravdu miloval OK Skoda ze uz vymenilo mraky majitelu - to si nezaslouzilo Smutný Ale kdyz ji prodaval, tak byla opravdu vymazlena Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 10:14   Citovat  

Tak my ho prodali spíš z toho důvodu, že jsme měli nabídku na suprovýho ekonoma a měli jsme v tu dobu doma už 4tý auto na 2 lidi... a teď na jaře jsme všecko prodali, máme 1no a jsme spokojený
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 11:09   Citovat  

master88:vsak jasny, ja taky musel pustit veteranka CRX 1g vzhledem k hypotece.. Bueee Proste nenadelame nic.. jen jsem chtel rict, ze auto bylo opravdu vymazlene je to dobrý
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 12:22   Citovat  

bude na prodej cerne coupe 6g .... v pripade zajmu dalsi info Mrk
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 17:01   Citovat  

Ryan2D : Pic to tvy bejvaly coupe je uz asi nekde rozebrany tak cca rok zpatky sem videl fotku jak bylo nabourane zepredu. Jinak mozna si me pamatujes z hondaclub fora jeste kdyz fungovali dve fora paralelne vedle sebe. Tenkrat si to byl myslim ty kdo mi dal tip na to coupe co mam ted Úsměv a shodou okolnosti ho taky prodavam, ale uz ma kupce. Dneska na FB byla fotka 6.g coupe, ktere je na prodej na skle ma cislo. tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 18:42   Citovat  

Gasper: Ahoj! Tak to jsem rád, že Ti rada udělala takovou službu Úsměv Tak to jsem si mohl myslet, že ho někdo rozstřelí... Rád bych se ke coupatku z nostalgie vrátil Úsměv Sice jsem vystřídal auta WRX, Audi A4, a teď mám A6 4F, ale Cčko mi přirostlo nejvíc k srdci.Nebyla tam prosím Tě i nějaká informace ? Rok, najeto, motorizace ? Co si budeš kupovat teď ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 19:03   Citovat  

Ryan2D: Bohužel, ja si toho vsimnul jen z fotky tady dalsi fotka. Cena je pry 70 000. To je jedine info. Úsměv

tudy odkaz

ted budu rok chodit pesky Velmi šťastný budu pracovat na diplomce a pristi jaro A7g. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 19:13   Citovat  

Gasper : Rok chodit pěšky a dobrovolně se kvůli škole zbavit Cčka ? To budeš pak litovat Úsměv Mluvím ze své zkušenosti Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 19:43   Citovat  

ryan2d napsal:
Gasper : Rok chodit pěšky a dobrovolně se kvůli škole zbavit Cčka ? To budeš pak litovat Úsměv Mluvím ze své zkušenosti Úsměv

Úsměv ja ho mel vzdy jen na leto pres zimu bylo schovane a tohle leto si pujcim auto nasich, kdyz budu potrebovat Úsměv Litovat asi budu, ale dostal sem dobrou nabidku. Úsměv A jeste ho nevidel tak treba mi nakonec zustane Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 11:31   Citovat  

Gasper : Tak zas na 2.stranu Ti přeji, ať prodáš a máš klid na školu Úsměv Teď přemýšlím, zda koupit 5., nebo 6g. Sice je to pro přítelkyni na popojíždění po Praze, ale chci si jí nějak vymazlit Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 11:52   Citovat  

za mě bych koupil 6.g Úsměv i kdyz se mi 5.g libi vic je to preci jen uz stare auto. U 6.g budes mit abs, airbag a myslim, že pritekyni by se 6.g libilo taky vic Úsměv a nebo pak 7.g Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 9:53   Citovat  

Tak musím říct a pochválit,že zde si na nedostatek nabídek stěžovat nemůžu Úsměv Dokonce i 7g tu proběhla.... Snažím se to nechat na přítlkyni s nutnou dávkou mého ovlivňování Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Honda Civic Coupe
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina