Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dělá někdo realitního makléře?????
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 21:18   Citovat  

Chlapi pokud toto někdo děla, řekne mi někdo něco o této práci...zkušenosti, klady, zápory, peníze (jako normal, pač v realitce co sem byl,říkali fakt hodně, jenže když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají).....díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 22:22   Citovat  

Kámoš šel od ledna do Prahy a dneska si hledá novej flek... moc nadšenej z toho neni, ale asi záleží firmu od firmy, ani nevim, kde byl KO
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 22:26   Citovat  

Ja delam na webech pro realitky a rozhazujou asi dost pořádnej výtlem, bohuzel to nejde do moji kapsy Bueee
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 23:41   Citovat  

no musíš na to mít žaludek a lhát ,mlžit atd.klasika v tomhle oboru a jak to vím nepovím...jen říkám že jsem to sám nikdy nedělal...makléře...
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 0:21   Citovat  

Jak píše pako, to co se u nás honosně nazývá realitní makléř, není nic jiného než pucflek vodící lidi do bytů, kde je vodí za nos Velmi šťastný. Náturu je na to potřeba mít podobnou jako mají prodavači v autobazarech. Platy obvykle mizivý základ, který s bídou pokryje "složenky". Zbytek je dán mírou slizkosti a úskočnosti. Mé zkušenosti jsou ze strany zákazníka, tedy možná zkreslené, ale třeba ti pomůže vědět jak budeš vnímán, pokud se pro to rozhodneš.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 0:30   Citovat  

no prodejce v autobazaru je v dnešní době andílek proti realitnímu makléři...no mé zdroje jsou dvě realitní kanceláře a jejich majitelé,mí známí(nemohu napsat přátelé,naštěstí)
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 2:11   Citovat  

Jak asi kde... ale jiz jsem delal v realitce. Penize si tam lze vydelat a opravdu pekne ktere jen tak normal nevydelas....jen musis byt dobrej a venovat tomu hodne casu pak to jde Mrk pokud opak tak past KO
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 18:35   Citovat  

nějáke další reakce? zatím vypadá že na to :mravenec:...ted mám prachy jistý,sice zdaleka ne takový, jako říkali tam, ale jistý
   Návrat  
javal je teď offline  javal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 23:28   Citovat  

no o tom vnímání to nebude tak horké...v každém oboru jsou dobří i špatní a féroví i nepoctiví...v tomto to není jiné. Já osobně znám několik majitelů RK a celkem dost makléřů - kteří to vedou profesionálně - a není jim asi co vyčíst - ale jsou i tací, kteří pro korunu udělají cokoliv. Každopádně co se peněz a způsobu práce týká tak každá RK má své standarty - a zbytek je čistě na makléři co si sežene a udá z toho má provizi (jejich výše se dosti značně liší...) - hlavně to chce hodně disciplíny - protože když nic neuděláš - nic nevyděláš...
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 9:17   Citovat  

Tak já mohu zasáhnout. Jsem tam zatím krátce ale nemůžu říci nic špatného. Ale můžu jen poradit a to při výběru zaměstnavatele. Moje práce mě naplňuje a mohu s čistým svědomím říct, že mám jen spokojené zákazníky. Neni to o tom že jsou RK všechny špatný ale jde o jednotlivé makléře jak se k tomu postaví. Kdyby jsi chtěl, můžeš podvádět a jednorázově si vydělat obrovské peníze ale do budoucna to nevede takže když budeš hrát čistě asi se to vrátí.

Prachy si vyděláš slušné a pokud de o čas strávený prací, je to čistě na tobě ale dáš-li tomu 50% svého času získáš tak 20% toho co můžeš mít ale dáš-li 100% vyděláš si na 150%. Je to npřímá úměra ale chceš-li, můžeš.

Ověř si v první řadě spokojenost ostatních makléřů, jež se společnosti spolupracují. V realitách je obrovská vyhlídka do budoucna, dostaneš se do sfér menšin ale na druhou stranu do těch nejvyšších a pokud si dobrý, zapamatují si tě.

Real. mak. je psychicky a fyzicky náročná práce, která se umí finančně odvděčit na několikaásobný průměrný plat u nás ale něo to taky stojí. Hlavně jsou těžší začátky.....

POkud tě baví cestovat a mluvit.........velice dobré zkušenosti...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 17:34   Citovat  

ahoj poslal jsem ti SZ...díky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 12:22   Citovat  

jurais: prosímtě mrkni ještě na sz, do zítřka bych se měl rozhodnout....díky, jo a ještě bych to musel mít na živnosťák
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dělá někdo realitního makléře?????
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina