Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
koroze, tmelení, vysklívání, nástřik podvozku
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Mirič je teď offline  Mirič
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 22:17   Citovat  

Zdravím...nebudu to natahovat (to sem dělal před chvílí a nakonec vypadl proud) Je to tam. ....takže asi takhle: už nějakou dobu makám na civiku, původně bylo v plánu jen vystříkat podběhy, ale nakonec se to zvrtlo a z auta je jen holá kastle...narazil jsem na pár doufám menších problémů, s kterými bych si chtěl nechat poradit abych nevyhazoval zbytečně peníze za nefunkční xindly kterejch jsou na trhu mraky....:

Takže: 1) loupe se tovární plastizol snad na celým podvozku- čím ho je nejlepší nahradit tak aby držel zároveň i s tím původním plastizolem kterej už nejde dál vybrousit? (pošlete odkaz co na to používáte)

2)loupe se mi ze střechy tmel - myslím že auto šlo přes budku a bylo to už jednou dělaný...je tam docela silná vrstva- hned z kraje asi 3-4mm (na fotce ta vrstva není skoro vidět cože cože ? )... jakej tmel použít na zacelení? (odkaz)

3)jak zastavit rez která nejde vybrousit? (jakej druh odrezovače /výrobce)

4) vysklívání - máte někdo zkušenosti s vysklíváním pomocí ručních nožů, ne těch pneumatickejch? ...nikdy jsem sklo nevyřezával a sem připravenej na to že mi napoprvé prdne, přesto by mě zajímalo jestli se to s tím povedlo někomu vyříznout ...je lepší vysklívat strunou nebo nožem? tudy odkaz

5 ) zasklívání - jakej použít zasklívací tmel a zaklad pod něj?

6 ) čím nakonec nastříkat ten podvozek ? ...p*rase přede mnou to dělalo nějakým tlumexem nebo co to je zač - proto ted řeším tu korozi ...jak dostat nejlíp dolů ten asfalt ? Tak to valím bulvy

7 ) fungujou zinkový spreje nebo je to nesmysl ? tudy odkaz

Byl bych moc rád kdyby mi těch pár věcí někdo už konečně objasnil, všude na netu kolujou odlišný názory, jaký s tím máte zkušenosti vy? děkuju... Úsměv

DSCN1041.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCN1041.JPG, 2.27 MB

DSCN1039.JPG

DSCN1039.JPG, 2.18 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 23:01   Citovat  

Mirič napsal:
Zdravím...nebudu to natahovat (to sem dělal před chvílí a nakonec vypadl proud) Je to tam. ....takže asi takhle: už nějakou dobu makám na civiku, původně bylo v plánu jen vystříkat podběhy, ale nakonec se to zvrtlo a z auta je jen holá kastle...narazil jsem na pár doufám menších problémů, s kterými bych si chtěl nechat poradit abych nevyhazoval zbytečně peníze za nefunkční xindly kterejch jsou na trhu mraky....:

Takže: 1) loupe se tovární plastizol snad na celým podvozku- čím ho je nejlepší nahradit tak aby držel zároveň i s tím původním plastizolem kterej už nejde dál vybrousit? (pošlete odkaz co na to používáte)

2)loupe se mi ze střechy tmel - myslím že auto šlo přes budku a bylo to už jednou dělaný...je tam docela silná vrstva- hned z kraje asi 3-4mm (na fotce ta vrstva není skoro vidět cože cože ? )... jakej tmel použít na zacelení? (odkaz)

3)jak zastavit rez která nejde vybrousit? (jakej druh odrezovače /výrobce)

4) vysklívání - máte někdo zkušenosti s vysklíváním pomocí ručních nožů, ne těch pneumatickejch? ...nikdy jsem sklo nevyřezával a sem připravenej na to že mi napoprvé prdne, přesto by mě zajímalo jestli se to s tím povedlo někomu vyříznout ...je lepší vysklívat strunou nebo nožem? tudy odkaz

5 ) zasklívání - jakej použít zasklívací tmel a zaklad pod něj?

6 ) čím nakonec nastříkat ten podvozek ? ...p*rase přede mnou to dělalo nějakým tlumexem nebo co to je zač - proto ted řeším tu korozi ...jak dostat nejlíp dolů ten asfalt ? Tak to valím bulvy

7 ) fungujou zinkový spreje nebo je to nesmysl ? tudy odkaz

Byl bych moc rád kdyby mi těch pár věcí někdo už konečně objasnil, všude na netu kolujou odlišný názory, jaký s tím máte zkušenosti vy? děkuju... Úsměv

Ahoj:

z vlastní zkušenosti a i díky tomu že se pohybuju u firmy tak používám výrobky firmy wuerth.- aplikoval jsem i na svém autě a funguje:
tudy odkaz

1. pokud myslíš plastizol, jako ochanný nástřik spodku, tak pokud se neloupe, tak nechat, celý spodek zbavit nečistot a pořádně odmastit- čistič brzd např
poté nastříkat přelakovatelnou nebo nepřelakovatelnou ochranou spodku

2. vycínovat- cín nepraská oproti kytu

3. odmastit, nanést inhibitor nechat zreagovat, přestříknout základem nebo plničem

4. Pokud jste dva tak bych se vykašlal na ruční nůž a řezal strunou, nůž není tak ohebný a nemusí být dostatečně dlouhý

5. polyuretanové lepidlo a pod něj primer- primer ti připraví povrch, je odolný vudči uv a zabraňuje rzi. Lepidlo nejlépe nevodivé, vhodné pro int. antény a azbraňující kontaktní korozi. každá firma která se zabývá lepením skel má několik řad lepidel, vyhýbal bych se té nejnižší, právě proto, že nemá zmiňované vlastnosti

6. odmastit, natřít základem, a pak právě ten přela nebo nepřelak. Nezapomenout na dutiny a ty vylít voskem

7. doba jde dopředu zinek už se tolik nepoužívá, hlavně proto, že jsou pořád mastné a po nalakování lak nepřilne a taky protože nejdou provařit. Doporučuju provařitelné základovky, které mají vlastnosti jak zinku, tak základovky a navíc se provařují, tudíž ideální ochrana plechu

edit: tvé odkazy sem netozklikával je dost hodin a sedím při tom u práce, takže nevím co jsi tam klikl za přípravky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 11:22   Citovat  

Takže teď to chápu asi tak, že mám koupit všechno od würthu? ...vypadá to i že maj asi všechno co ted potřebuju a konckonců nemám důvod ti nevěřit když se podívám na tvý auto je to dobrý ...to moje by mělo vypadat dost podobně jestli ho vůbec někdy dodělám HaHaaa ...dík

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 14:05   Citovat  

Mirič napsal:
Takže teď to chápu asi tak, že mám koupit všechno od würthu? ...vypadá to i že maj asi všechno co ted potřebuju a konckonců nemám důvod ti nevěřit když se podívám na tvý auto je to dobrý ...to moje by mělo vypadat dost podobně jestli ho vůbec někdy dodělám HaHaaa ...dík

chápeš to špatně. nikde jsem nepsal, že to musíš vzít od wurthu. píšu jen, že rady dávám ze zkušenosti s jednotlivými produkty, takže vím co umí a neumí.

Co kde vezmeš je jen na tvém rozhodnutí.

Jinak není za co. Když by jsi se rozmyslel, že by jsi něco chtěl, tak mi klidně napiš sz a dá se domluvit. Ověřit si věrohodnost můžeš třeba u beckyho, který ode mě občas něco vezme

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 14:13   Citovat  

s Kefou maximalni spokojenost, vzdy maximalne poradi a vyjde vstric, takovy lidi jako on je tady malo. přátele
jinak co se tyce produktu od Wuerthu tak uz nechci nic jinyho, velice kvalitni a hlavne fungujici veci. Za sebe muzu doporucit
Jeste jedou diky Kefo přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 21:05   Citovat  

Takže po dnešku vypadá auto asi takhle....nikde sem nenašel ceny k výrobkum od toho wurthu takže se budu rozhodovat až zjistim přibližnou cenu, ale klidně bych si od tebe něco vzal, jen nevim co přesně by to mělo bejt, na autě dělám poprvé tak se vubec neorientuju, proto se nechci rozhodovat sám a proto sem vlastně založil i tohlé tema,,,,potřeboval bych něco místo toho plastizolu ....našel sem u vas tohle tudy odkaz .....a jako inhibitor bych vzal tohle tudy odkaz ....víc už zejtra, mažu do práce KO ....posuď sám podle toho jak to vypadá, co a kolik toho zhruba bude potřeba...a nabídni mi třeba něco Mr. Green ....dik

DSCN1047.JPG

DSCN1047.JPG, 2.24 MB

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 21:37   Citovat  

jdeš na to od podlahy:)

Pokud je na fotce " finální" stav před nanesením ochrany, tak bych ještě vzal nylonový kotouč na vrtačku a pokusil se dostat pryč maximum rzi co tam ještě kde je: tudy odkaz

po dokončení broušení řádně odmastit. Často se používá aceton, i na mém autě byl použit. teď bych volil jiný druh odmašťovadla. Ne že by aceton nefungoval, ale neodmašťuje tolik do hloubky.

Na svém autě bych odmastil pomocí: tudy odkaz

poté nanést inhibitor aby reagoval s mikroskopickými částicemi rzi tudy odkaz

po uplynutí reakční doby nanést základovku tudy odkaz

a na finále utvořit nástřik ochranného tmelu: tudy odkaz nebo tudy odkaz

já sem stříkal tímto tudy odkaz Dražší sranda, ale paráda. No a mělo by asi být hotovo.

Dodatek: jak už jsem se zmiňoval, neříkám, že musíš použít přímo tyto výrobky, dal jsme je jako příklad, dle kterého si každý může najít adekvátní výrobek u své oblíbené firmy.

postup se nemusí ztotožňovat s názory jiných uživatelů, takto bych postupoval já na svém autě.

pokud by jsi přeci jen něco chtěl, napiš co by tě zajímalo a můžeme se domluvit. ono dost záleží jaký na to máš rozpočet. Předem říkám že wuerth není zrovna nejlevnější. Cenu si však drží díky nějakým službám a zárukám kvality

marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 16:50   Citovat  

Ahoj kefa,

prosím tě četl jsem tvoje rady, chystám se v brzké době trochu opravit kosmetiku na mém Civicu.
Konkrétně rez na zadních lemech, zatím to není nic vážného, ale chci aby to bylo ok.
Nemám s tímto moc zkušenosti a nevím co je to ten inhibitor, přesněji jakej koupit, dále píšeš
přestříknout základem nebo plničem, jak je to když bych do toho potřeboval i trochu kytovat? Můžu na ten základ a nebo pod základ?
Nejprve jsem přemýšlel vybrousit, odmastit natřít barvou Rezistin ml, nechat zaschnout a kytovat a poté základ a barva.
Nejspíš je to špatně vid?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:21   Citovat  

marsiano napsal:
Ahoj kefa,

prosím tě četl jsem tvoje rady, chystám se v brzké době trochu opravit kosmetiku na mém Civicu.
Konkrétně rez na zadních lemech, zatím to není nic vážného, ale chci aby to bylo ok.
Nemám s tímto moc zkušenosti a nevím co je to ten inhibitor, přesněji jakej koupit, dále píšeš
přestříknout základem nebo plničem, jak je to když bych do toho potřeboval i trochu kytovat? Můžu na ten základ a nebo pod základ?
Nejprve jsem přemýšlel vybrousit, odmastit natřít barvou Rezistin ml, nechat zaschnout a kytovat a poté základ a barva.

Ahoj,

tak inhibitor sem zmínil o příspěvek výš i s ilustrativním fotem. Je to nátěr, který naneseš na holý plech a necháš ho s ním zreagovat. ten nátěr má za vlastnost to, že se naváže na volné částice rzi a tím zamezí jejímu rozšiřování.

Pokud budeš kytovat neno cínovat nebo dělat cokoli, tak vždy první na plech a pak teprve natírat základem nebo stříkat plničem. No a pak stříkáš barvu.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
1
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:48   Citovat  

marsiano napsal:
Ahoj kefa,

Ano, je to špatně.
Rezistin ML není barva ale vosk pro konzervaci dutin, takže je mastný a žádná barva by se na něj nechytla.
Zadní lemy máš pravděpodobně vyrezlé zevnitř ven. Takže je důležité zastavit rez z dutiny mezi podběhem a blatníkem.
Ošetřil bych to tam stabilizátorem koroze (např. Rodexol) a po jeho zaschnutí bych to přetřel Alkytonem. Nakonec bych tu dutinu natřel nebo vystříkal voskem na dutiny (třeba tím Rezistinem ML).
Až teprve potom bych šel řešit korozi zvenku blatníku.
Takže obrousit rez co nejvíc půjde, pak Rodexol a dál už klasická povrchová úprava (kyt, plnič, lak).
Po téhle proceduře by měly být zadní lemy zachráněné a koroze by se neměla po dlouhou dobu objevit.

marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 6:17   Citovat  

Díky za rady, Na lemech se dělají puchýřky spíše z venku při krajích a trochu tam jak končí zadní nárazník, byli už jednou dělané (předchozí majitel), ale nejspíš ne moc profesionálně.

Já celou dobu myslel že Rezistin ML se dává přímo na korozi a brání jejímu šíření, tak díky moc za rady.
Ještě bych se chtěl zeptat co by jste mi doporučili na natření ramen a spodku kolem nádrže, tam je taky trochu povrchová rez.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 22:01   Citovat  

Takže podvozek mám konečně hotovej tak se můžu podělit o zkušenosti: v první řadě přístup Kefy velice dobrý - pošta přišla hned druhý den a zboží bylo v pořádku OK ...a jinak ta chemie od Wurthu se mi jeví na hodně dobrej úrovni, kdo by to chtěl kupovat tak můžu jen doporučit...inhibitor je supr, ten 1 litr by vystačil nejmíň na 5 aut a podle tej reakce to vypadá že to asi funguje Mrk ...Dichtfix spárovací tmel - super věc, nesmrdí to, dobře se to nanáší a po zaschnutí hodně dobře drží...nástřik na podvozek taky uplně bezproblému....jsem určitě spokojenej je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 22:27   Citovat  

a čím stříknout tohle aby se to neošutrovalo aniž bych na to dával ten nástřik na podvozky? navrhněte prosím postup rád se znovu přiučím...děkuju Nápad je tu!

DSCN1089.JPG

DSCN1089.JPG, 2.3 MB

walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 9:06   Citovat  

Mirič napsal:
a čím stříknout tohle aby se to neošutrovalo aniž bych na to dával ten nástřik na podvozky? navrhněte prosím postup rád se znovu přiučím...děkuju Nápad je tu!

Co to nechat otryskat? Nejen že ti tryskání např. křemičitým pískem zbaví díly veškeré koroze vč. míst kam se flexou nedostaneš, ale i ti perfektně zdrsní povrch pro lakování, při použití kvalitní barvy např. tikurilla na konstrukce už tu barvu nesundáš Úsměv Nemusíš nic odmašťovat, stačí pečlivě ofoukat stlačeným vzduchem .... atd.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 17:49   Citovat  

super, na tikurillu jsem už kdysi doporučení dostal takže na ni asi fakt něco bude...takže to vidím na temadur 50 OK

roza je teď offline  roza
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 1:35   Citovat  

Tak jsem při renovaci mé Hondy použil Rodexol, kdy jsem před použití Rodexolu zabavil povrch co nejvíce koroze, až zbyl pouze jen čistý plech. Rodexol krásně na korozi hned zčernal. Pak jsem to nechal uschnout, několik dní. Poté jsem to chtěl přestříkat, kdy jsem z hrůzou zjistil, že asi na 4 místech lehce vylezla rez znovu. Tak jsem to řešil na několika forech, kdy mi byla doporučena suříková barva, kdy jako jediná má schopnost korozi úplně zastavit. Po pár minutých hledání jsem našel u nás dostupnou základovou barvu s obsahem suříku, kdy ani její cena není přehnaná, 2.5 L stojí necelých 1.200,-Kč. Je to barva používaná na ocelové základy lodí, kdy je odolná vůči mořské vodě. Jestli toto tu rez nezastaví, tak už nic Velmi šťastný Jinak auto budu znova celé brousit na čistý plech a znovu odmašťovat a natírat suříkovou barvou. Za Rodexol jsem vyhodil stejně peníze jako za Alkyton a další podobné barvy. Jinak i na Wikipedii jsem se dočetl, že jediná barva, která dokáže zastavit korozi je barva s obsahem suříku, ostatní barvy, které se tváří jako antikorozní bohužel korozi jen zpomalí, ale opět se vrátí. Jinak jsem také od svého dědy dozvěděl, že suříkovou barvou má natřený plot již přes 20 let a stále barva drží a po korozi ani stopy. Škoda, že jsem to nevěděl dříve, mohl jsem ušetři čas i peníze.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 6:15   Citovat  

Pokud jsi toho Rodexolu dal jenom jednu tenkou vrstvu a ještě ve vlhkém prostředí, tak se nediv, že se koroze
znovu objevila.

0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 18:51   Citovat  

Postupoval jsem přesně dle návodu, aplikoval jsem dvě vrstvy. Jinak ve vlhku to nebylo. Jako co jsem zjišťoval, tak stejně to vyleze časem. Surik je olovo, to se váže na korozi a tím ji úplně uzavře. Jinak v americe se normálně surikove barvy používají a je to jediná barva, která na korozi opravdu funguje. Jinak rodexol dle různých konzultací s prodejcem funguje spolehlivě jen na jemné kódovaný materiál. Jak je to více zkorodované, tak to nefunguje tak spolehlivě a právě na těchto místech mi koroze pokračovala. Jinak na sylně zkorodovane věci je prý lepší antikorozni penetraci 4CR, kdy toto se do silně zkorodovane části vpije hluboko do povrchu koroze a tím ji uzavře. Já prostě budu věřit raději chemii, kdy surik opravdu korozi zastavuje na dlouho, kdo tomu nevěří, tak ať si něco o suriku přečte na wikipedii. Jinak jsem psal jen moji zkušenost.

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 18:54   Citovat  

suříková barva je nás zakázaná. Obsahuje olovo Úsměv (p.s. ex civicu jsem s ní natřel prahy a bylo po korozi)

btw tohle už mám za sebou, mrkni ke mě do topicu jak jsem to řešil tudy odkaz

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 20:27   Citovat  

roza napsal:
Postupoval jsem přesně dle návodu, aplikoval jsem dvě vrstvy. Jinak ve vlhku to nebylo. Jako co jsem zjišťoval, tak stejně to vyleze časem. Surik je olovo, to se váže na korozi a tím ji úplně uzavře. Jinak v americe se normálně surikove barvy používají a je to jediná barva, která na korozi opravdu funguje. Jinak rodexol dle různých konzultací s prodejcem funguje spolehlivě jen na jemné kódovaný materiál. Jak je to více zkorodované, tak to nefunguje tak spolehlivě a právě na těchto místech mi koroze pokračovala. Jinak na sylně zkorodovane věci je prý lepší antikorozni penetraci 4CR, kdy toto se do silně zkorodovane části vpije hluboko do povrchu koroze a tím ji uzavře. Já prostě budu věřit raději chemii, kdy surik opravdu korozi zastavuje na dlouho, kdo tomu nevěří, tak ať si něco o suriku přečte na wikipedii. Jinak jsem psal jen moji zkušenost.
Jakou mas presne na mysli?Odkaz?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 21:59   Citovat  

odkaz

Toť moje zkušenost s Rodexolem.

0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 23:17   Citovat  

Toto barvu mám na mysli tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 23:30   Citovat  

Já neříkám, že Rodexol je špatná barva, ale i rodexol nedokáže zastavit korozi to jedině dokáže oxid olovičitý, který obsahuje suřík. Jinak přikládám i článek z wikipedie tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 23:35   Citovat  

Jinak rok vydržel i alkyton na podlaze automobilu, kdy se to poté začalo lehce zvedat, i když byla koroze minimální, tak i tak se vracela a postupně by se šířila dál. Jinak tady cituji kus článku z wikipedie: Vzhledem k jedovatosti suříku pro člověka a ke způsobované ekologické zátěži prostředí se jeho použití v současné době omezuje. Což je, pokud odhlédneme od ekologických hledisek, škoda, protože současné antikorozní nátěry nedosahují ani zdaleka antikorozních vlastností nátěrů suříkových. V zásadě je možno říci, že současné antikorozní nátěry se tak jenom jmenují, ale jejich skutečná schopnost inhibovat korozi je mizivá až žádná. Toť jsou slova z wikipedie, tak asi to jen tak nebudou tvrdit.

0
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 23:40   Citovat  

Jinak jak jsem koukal na tvojí fotky, kdy je na fotce patrné že se jedná jen o lehce zkorodovaný díl, kdy na tuto korozi je přesně Rodexol určen.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 18:00   Citovat  

roza napsal:
Jinak jak jsem koukal na tvojí fotky, kdy je na fotce patrné že se jedná jen o lehce zkorodovaný díl, kdy na tuto korozi je přesně Rodexol určen.

Já mám teda o lehce zkorodovaném povrchu jiné představy, ale budiž. Mrk

Navíc silně zkorodovaný povrch nemá smysl jakkoliv zachraňovat, když je to zrezlé do hloubky a může tak být narušená pevnost materiálu.

0
PříspěvekZaslal: 9.8.2014 , 10:56   Citovat  

Pevnost materiálu není narušena, ale je to více zkorodované, než co si ty ukazoval na fotkách. Jinak uvidím až za pár let, jak se mi podařilo při nejlepším případě korozi zastavit či aspoň zmírnit.

0
PříspěvekZaslal: 9.8.2014 , 10:58   Citovat  

Jinak co jsem zkoumal, tak by bylo dobře třeba Rodexol zkombinovat se základovou suříkovou barvou. Co nezastaví Rodexol, tak to už by přes suříkovou barvu nemělo pokračovat dál. Udělám pár pokusů a uvidím.

alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2014 , 12:20   Citovat  

roza napsal:
Jinak co jsem zkoumal, tak by bylo dobře třeba Rodexol zkombinovat se základovou suříkovou barvou. Co nezastaví Rodexol, tak to už by přes suříkovou barvu nemělo pokračovat dál. Udělám pár pokusů a uvidím.

Co myslíš tím suříkovou barvou? Nějaký odkaz?

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2014 , 13:27   Citovat  

alien44 napsal:
Co myslíš tím suříkovou barvou? Nějaký odkaz?
Odkaz jiz daval o par prispevku vyse.

Obsah fóra Honda-club.cz   
koroze, tmelení, vysklívání, nástřik podvozku
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď