Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 486
whiteno9 je teď offline  whiteno9
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 12:01  Naposledy upravil whiteno9 dne 29.5.2012 , 12:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

hlavator: tak svym zpusobem mas pravdu, ale mozna si me jen nepochopil.
psal jsem to v reakci na FunToDrive - tzn. na cloveka, ktery a7g ma a ktery zna rozdily mezi predface a poface atd.
je mi jasny, ze 200K za pomalu 10let stary auto nikdo jiny, nez fanda znacky neda a spousta lidi, nez aby to musela tahat z reichu, tak si za kvalitu s pruhlednou historii a top stav rada zaplati. nikomu to necpu, ale ja to takto mam Mrk

Hlavator napsal:
promin jeste za 1 offtopic ale timhle si me fakt rozesmal..kazdy clovek mimo tenhle klub bude velice peclive studovat jestli je to rv.03 - 05 - 07 - tedy koncovy zakaznik na ktereho prodejce auta svoji nabidkou miri,protoze tady na klubu se mezi clenama moc aut neproda-obzvlast pak za 200k Úsměv je to krute,ale Hondy vseobecne nejsou uplne oblibene auta u nasich spoluobcanu a obzvlaste pak ne 2.4 a ten kdo uz se aspn trochu zajima a ma nejakou povedomost tak si radeji neco priplati a bude hledat poface kdyz si srovna cenovky vzhledem k tem 200k za predface o kterych se tady bavime - neresme jestli za 250k sezene jen vraky a neudrzovane a nezachovale,znicene poface,protoze to je blabol- i kdyz hledat 2.4 v poface zabere asi kapanek cas Úsměv ale kdo to auto fakt chce tak si en cas udela Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 12:06   Citovat  

skyline napsal:
hlavator:

byl to priklad toho ze to jde..a pokud nekdo chce a neni pohodlny lempl co umi kliknout jen na tipcars.cz tak je realne hledat pekna auta v poface s motorizaci 2.4 - tot vse..nepoterebuju se s tebou prebijet v offtopic argumentech..rikam,ze v tehle dobe chtit 200k za 03 2.4ku je podle me proste moc..ale nikomu neberu,ze by to chtel...ja taky chtel za super poface ekonoma 80k a byl sem rad za 60 Mrk bohuzel predstava majitele tady z fora ktery auto opecovava jak mimino se jen malokdy shoduje s predstavou cloveka mimo forum

edit: tudy odkaz ano-omezujici je automat,ale myslim,ze najde rychle kupce Mrk
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 12:38   Citovat  

neřešil tu někdo spojku na klima kompresoru u PF Acco 2,2ictdi ???
rachtá mi při zapnutí,chladí výborně, nic neuniká.. jen ten blbej zvuk
uvnitř ale nic slyšet není
spíš mě zajímá, jestli to někdoa za kolik měnil ???
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 13:16   Citovat  

Hlavator: ze to jde je jedna vec, za jakou cenu je to, co jsem zminil ja. Pokud jsem pohodlny lempl, protoze jsem si pro Acco nejel do Nemecka, tak tos me fakt pobavil Velmi šťastný Ale chapu, jsou lide, kteri maji spoustu casu a k tomu spoustu penez na benzin, takze proste misto auta u nas za 200k koupi v Nemecku za 250k a k tomu pridaji 50k za vylety za vysnenym kouskem, jestli on ten Accord nakonec neni neco jako sberatelsky kousek HaHaaa

whiteno9: muzu ti rict, ze "kazdy si rad priplati nez aby tahal auto z reichu" je dost mimo realitu. Luxusniho Accorda 7G jsem pred chvili prodal, ale to, co jsem behem prodeje zazil je tak do Bolkovin. Bohuzel, je to tak. Jestli mas zkusenosti jine, klidne se podel, ale z toho, co pises mam spis dojem, ze je to jen teorie, kterou jsi v praxi pri prodeji vlastniho opecovavaneho kousku zatim neoveril. Hlasky jako "no tam to druhy sice melo o 50k km vic, ale zase je o 20k levnejsi" nebo "to za tu cenu nemas sanci prodat, nabizim o 30% min, vic ti za to stejne nikdo neda" jsou to nejmensi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 13:25   Citovat  

Skyline: Jakeho Accorda jsi prodaval (mas foto?), kolik jsi za nej chtel a za kolik jsi ho prodal?

EDIT: Uz si asi vzpominam, nebyl to takovy stribrny nebo ledove modry sedan 2.4 s body kitem?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 13:38   Citovat  

mino21: inzerat vc. cen a odkazu na dalsi fotky zde: tudy odkaz

Finalni cena byla nizsi, auto se prodalo bez 17" kol, ktera jsem hodil na 8G. Skutecnou cenu nelze rict uplne presne, protoze slo o castecnou vymenu s doplatkem a kdyz v tom lita rodina a kamaradi, je to zase vsechno o necem jinem. Nicmene realna castka, ze kterou se auto bez tech 17" dalo prodat je tak 170-180k, coz jsem prave nakonec neudelal, nemel jsem chut to nekomu za tak malo nechat - penize me nastesti netrapily a na prodej jsem nespechal, takze kdyz se pak objevila moznost to vyresit trochu jinak, vyuzil jsem toho.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 14:51  Naposledy upravil myst dne 29.5.2012 , 15:33, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Dutch napsal:
no ja ve všem souhlasím s Myst. mám zase poslední kus 2003 a kdyby měla jít na prodej tak bych dal cenu taky kolem 200, protože auto mám jak motorově tak podvozkově v top stavu + exekutive výbava s polokuží, ted nový kola, nově udělaný LPG, tažný a různé jiné doplňky.
Zase to je kus od kusu zažil jsem na dílně před skoro dvěma roky 2004 2.0 za 135.000 a většího mrzáka jsem neviděl. podvozek celej kaput, motor dejmě tomu, ale spojka v háji. Jen se to přivezlo a hned do toho 15t spadlo aby to vůbec jezdilo a do těd se mění díly.
Já osobně nekoukám na cenu ale na auto vs. cena.

Mít prachy a schánět Acco v perfektním stavu tak kdyby si myst řekla i 220 tis tak to klidne dám než se řídit že to je 2003 a je to starý když najdu i za 160 jiný.... ale jaký...
přátele

edit: Jinak ještě podpořím Myst. Když mi někdo řekne že ma acco 7.g tak se ptám předface či po a nezajímá mě jestli má 2003 nebo 2005 či poface 2006 nebo 2008 prostě před a po přátele

Jak rikam, sve auto si cenim na min. 200k =D

Plna vybava s priplatkem, nova spojka, silenty, Eibach Pro Kit, nesmrtelny Breyton kola zapsana v TP, motor po GO co nezere olej a ma najeto 20000 km netocenych za studena =D, DVD panel s couvaci kamerou, jedinecny zakazkovy BBK vyfuk, kterej ma nenapodobitelnej zvuk...

ted udelam brzdy a ulozeni stabiku a to auto je jako nedavno vyjety z tovarny

Ja kupovat si auto - tak si za exkluzivitu zaplatim, nez kupovat za 150k auto, u ktereho nevim, co me bude cekat (a ted se nebavim o takovych stestich jako mel Hellbi)

EDIT: ale prece ji nebudu prodavat, kdyz uz v ni mam pul mice a je TOP =D
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 14:54   Citovat  

btw. po 25ti hodinach cisteho casu jsem promazala tenhle topic a udelala jsem z nej cca 20 stranek.

Byl smazan veskery offtopic a nepodstatne informace. Postupne ted budu editovat prvni prispevek a mam v planu vse sesumirovat tak, aby kazdy novacek nasel vse, co potrebuje vedet o svym potencionalnim Accordu.

Nechala jsem akorat posledni dva dny - mezitim jste tu naspamovali dal, tak na to jsem nesahla =D
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 15:24   Citovat  

myst napsal:
btw. po 25ti hodinach cisteho casu jsem promazala tenhle topic a udelala jsem z nej cca 20 stranek.

Byl smazan veskery offtopic a nepodstatne informace. Postupne ted budu editovat prvni prispevek a mam v planu vse sesumirovat tak, aby kazdy novacek nasel vse, co potrebuje vedet o svym potencionalnim Accordu.

Nechala jsem akorat posledni dva dny - mezitim jste tu naspamovali dal, tak na to jsem nesahla =D

No ty jsi zlatá člověčice Mrk OK
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 16:06   Citovat  

myst: stejnak si blázen takhle rvát do toho auta Velmi šťastný (myšleno v dobrém) přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 16:12   Citovat  

Dutch napsal:
myst: stejnak si blázen takhle rvát do toho auta Velmi šťastný (myšleno v dobrém) přátele

nic moc uz do nej nervu - ale kupovala jsem ho za 300k, tehdy to byla realna cena, kor za takovou lestenku (z toho 80k je cena tech kol)

GOcko, 120k servis, silenty, baterka, brzdy a ted brzdy znovu - co se da delat - holt uz jsem se zarekla, ze brzdy budu delat jen v Autoelegance, ale budu je muset koupit znovu.

Jen se bojim a vaham, jestli koupit znovu Turbo Groove se zlutyma deskama, nebo zkusit neco jineho
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 17:20   Citovat  

skyline: nepsal jsem, ze kazdy, ale spousta, myslim tim lidi, co chteji presne A7G s 2,4 a perfektnim stavu. Nemam hlavne cas a ani chut jezdit po Nemecku a doufat, ze ten dalsi bude super. Mluvim ze strany kupujiciho a rozdil 30K jsem ochoten dat, pokud tohoto budu usetren, cimz nerikam, ze se levneji neda. A je mi jasny, ze hlasky typu nize jsou bohuzel normal, ale to stejne nejsou kupci na tvoje auto.

skyline napsal:
whiteno9: muzu ti rict, ze "kazdy si rad priplati nez aby tahal auto z reichu" je dost mimo realitu. Luxusniho Accorda 7G jsem pred chvili prodal, ale to, co jsem behem prodeje zazil je tak do Bolkovin. Bohuzel, je to tak. Jestli mas zkusenosti jine, klidne se podel, ale z toho, co pises mam spis dojem, ze je to jen teorie, kterou jsi v praxi pri prodeji vlastniho opecovavaneho kousku zatim neoveril. Hlasky jako "no tam to druhy sice melo o 50k km vic, ale zase je o 20k levnejsi" nebo "to za tu cenu nemas sanci prodat, nabizim o 30% min, vic ti za to stejne nikdo neda" jsou to nejmensi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 21:48   Citovat  

whiteno9: ty mozna jo, ale tys zajem nemel Úsměv A zrejme tedy s vyjimkou 1 cloveka (ktery vzal nakonec auto sice novejsi, ale s vyssim najezdem pokud vim) nemel o luxusni Acco nikdo zajem skoro 5 mesicu. Sice jsem to s prodejem nehrotil a inzeraty nebyly vsude mozne (jen tady, hc a tipcars) ale i tak. Zjevne moc lidi, co chteji "presne 2.4 v super stavu" je naproste minimum az nikdo, zatimco lidi, co chteji A7G 2.4 zn. "levne" je docela dost. Jak rikam, dat cenu o 20-30k niz, nebyl by problem. Ale za ty penize at si koupi to, co se za ne nabizi na tipcars, pro takove jsem to neopecovaval v Autoeleganci.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 21:53   Citovat  

skyline napsal:
whiteno9: ty mozna jo, ale tys zajem nemel Úsměv A zrejme tedy s vyjimkou 1 cloveka (ktery vzal nakonec auto sice novejsi, ale s vyssim najezdem pokud vim) nemel o luxusni Acco nikdo zajem skoro 5 mesicu. Sice jsem to s prodejem nehrotil a inzeraty nebyly vsude mozne (jen tady, hc a tipcars) ale i tak. Zjevne moc lidi, co chteji "presne 2.4 v super stavu" je naproste minimum az nikdo, zatimco lidi, co chteji A7G 2.4 zn. "levne" je docela dost. Jak rikam, dat cenu o 20-30k niz, nebyl by problem. Ale za ty penize at si koupi to, co se za ne nabizi na tipcars, pro takove jsem to neopecovaval v Autoeleganci.

to je prekvapeni .. placat tady muze kazdy ze to ma cenu 200k a ze niz nepujdou..ale tem zbyde se na auto pred barakem divat do konce zivota HaHaaa tu cenu to ma BOHUZEL pro ne jen pro ne samotne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 22:16   Citovat  

Hlavator napsal:
to je prekvapeni .. placat tady muze kazdy ze to ma cenu 200k a ze niz nepujdou..ale tem zbyde se na auto pred barakem divat do konce zivota HaHaaa tu cenu to ma BOHUZEL pro ne jen pro ne samotne

Zajímavý,že ten Alicanteho se prodal... Velmi šťastný
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 22:28   Citovat  

myst napsal:
nic moc uz do nej nervu - ale kupovala jsem ho za 300k, tehdy to byla realna cena, kor za takovou lestenku (z toho 80k je cena tech kol)

GOcko, 120k servis, silenty, baterka, brzdy a ted brzdy znovu - co se da delat - holt uz jsem se zarekla, ze brzdy budu delat jen v Autoelegance, ale budu je muset koupit znovu.

Jen se bojim a vaham, jestli koupit znovu Turbo Groove se zlutyma deskama, nebo zkusit neco jineho
Jo to bych ti doporučil s někým zkonzultovat, protože ja měl Turbo Groove s červenýma deskama a už nikdy víc, ze začátku se mi zdálo že to brzdí, ale časem hrůza. Já bych volil Turbo Groove ale jiný desky než od EBC přátele
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 8:15   Citovat  

Já mám origo kotouče a desky Galfer FDT Sport(typer.cz), předtím jsem měl Red Stuffy a tyhle brzdí podstatně líp. Doporučuju.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 8:31   Citovat  

Hlavator: ono to tu cenu ma, staci se podivat do DE. Jen lidi v CR, ochotnych si za kvalitu priplati je malo. To ostatne plati ve vsem a je to videt vsude kolem.

myst/Dutch: osobne povazuji TG za vyhozene penize - na auto jako je Accord a pro jeho bezne jezdeni to k nicemu neni, akorat to zere desticky. Nedrazkovane EBC brzdi v podstate stejne dobre (vetsi stycna plocha), vyhodou TG je vetsi tepelna odolnost (lepe se chladi diky diram), ale na silnici clovek vyuzije spis to prvni nez to druhe. Nakonec ani na okruhu neni pravidlem, ze jsou TG lepsi - na aute pro Miata Cup je taky nemame.

Pokud jde o desticky, tak cervene EBC pry nic moc (mnoho lidi, kteri to zkouseli), zlute jsou slusne, ja nakonec jezdil na tarze kombinaci EBC Premium kotouce + DS2500 desky a spokojenost (okresky i okruhy). Na Accordu jsem nic jineho, nez original (resp. tusim jeho nahradu dle doporuceni Autoelegance) neresil (k me maximalni spokojenosti). Vzhledem k tomu, ze asi mate dojem, ze to brzdi malo bych se spis, nez po nahaneni nejake ostre kombinace podival na to, co tam bylo, tedy s cim vlastne nejste spokojeni? Jestli tam treba predchozi majitel nedal nejakou total levnou plecku a nestacilo by to vymenit za neco blizkeho originalu. Vyhodou tohoto setupu je taky zivotnost, 100k kotouce a 50k desky je podle me parada.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 8:56   Citovat  

skyline napsal:

To jsem byl já, promiň Úsměv Nakonec jsem vzal Acco od Hubbyho a spokojenost.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 9:48   Citovat  

ad desky:

momentalne mam EBC TG + Red Stuff

Dany me tehdy upozornoval, at neberu Red Stuffy ale bud Yellow nebo DS2500, ze na tak tezke auto budou k nicemu, ale neposlechla jsem ho a koupila je. Bohuzel ale posuzovat kvalitu moc nemuzu, protoze mi je spatne namontovali a nez stezovat si na brzdeni me trapilo to, jak se zkrivily a mlati do volantu. ALE brzdi dobre.

Premyslela jsem nad TG + DS2500, ale ted zas slysim furt od Majla a pry mu hrozne piskaji, tak me to trochu polekalo.

skyline: Nepochybuju o tom, ze by tam i ty TRW co mi doporucili kluci v Autoelegance sly dobre a vyslo by to levneji =D a urcite by to brzdilo super... JENZE ja chci hezky kotouce =D

klidne mi ted nadavejte, ze design nad funkcnosti bla bla bla - ale ja nebudu spokojena kdyz tam budou hladky kotouce, ja tam chci hezky kotouce a zaroven, aby to dobre brzdilo.

Ale vcera me napadlo - co ty Ultimax kotouce? stoji uplne stejne jako TG, ale nevim, jake na ne jsou ohlasy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 9:52   Citovat  

Mourl: presne tebe jsem myslel, ale nepovazoval jsem za nutne to resit jmenovite Úsměv Vsak no problem, i tak jsi jedina vyjimka s ohledem na "ochotu priplatit si za kvalitu". Ostatni byli ochotni k slevit z kvality, hlavne kdyz bude auto levnejsi, nekdy naprosto nepochopitelne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 10:57   Citovat  

myst: myslim, ze pro ostatni je docela dulezite vedet, ze jdes do TG predevsim kvuli designu, nakonec proc ne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 11:14   Citovat  

skyline napsal:
myst: myslim, ze pro ostatni je docela dulezite vedet, ze jdes do TG predevsim kvuli designu, nakonec proc ne.

to neni jen kvuli designu, ale dle meho stylu jizdy mi normalni brzdy vadnou. Prece jen to auto neni nejlehci a ty Breytony vazi sakramentsky moc, coz tomu taky moc neprida
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 13:26   Citovat  

martmix napsal:
Tak uz sem na to prisel,proc to neblikalo.Spolujezdcovi dvere se prestali zamykat i odemykat,takze vystrazny nedavali znameni.Uz mi ty dvere driv blbly.Ale jeste to obcas slo.Ted uz to nefunguje vubec.Po precteni fora si myslim,ze je nejspis rozbitej moturek stahovani.Nemate nekdo nahodou doma jeden navic,pripadne nevite,na kolik vyjde novy v honde?A jestli se vubec da koupit? Bueee

... normalne mam pocit, ze tie problemy su u vela ludi v rovnakom case... tiez mi prestalo fungovat odomykanie na spolujazdcovej strane... objednal som toto:
tudy odkaz
a za 5 dni po zaplateni som to mal doma... teraz sa len dokopat to vymenit.. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 13:40   Citovat  

kracken: dej pak urcite vedet, jestli to sedelo - to, cos objednal je na US Accord, ne na TSX, aspon dle seznamu na tom linku to na Euro Accord pasovat nebude. To samozrejme neznamena, ze to precejen neni stejny kus, ale bylo by dobre to mit potvrzene.
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 18:56   Citovat  

skyline,
takze teraz som sa vratil z garaze... je to to iste... uz to mam vymenene... takze predajcu mozem len odporucit, ja som nadmieru spokojny... Je to tam.

inac, plan bol iny... objednal som len samotny motorcek a planoval som ho vymenit.. len az po objednani som si vsimol, ze prave ten predajca, kde som objednal ten motorcek ma dovolenku a posielat to bude az o dva tyzdne... tak som nasledne objednal aj cely mechanizmus z linku zhora, za 5 dni z US doma a uz to mam namontovane... teraz rozoberiem ten povodny a pravdepodobne prelisujem koncovku na novy motorcek.. a budem mat do foroty.. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 18:58   Citovat  

kracken: bezva, prodejci jsou koukam pekne zmateni, kazdopadne toto by melo jit na prvni stranku, snad to tam moderatori hodi.
   Návrat  
BOBik je teď offline  BOBik
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 18:14   Citovat  

7G, r.v. 2006, premium sound, typ - B
Nezjistoval uz nekdo kolik utahne to origo radio? chtel bych dozadu nacpat ale nevim zda to pujde bez zesiku poradi nekdo?

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 18:52   Citovat  

my nechali repraky z PSS a vymenili radio a zaclo to hrat mnohem lip... takze si spis myslim, ze limit je to radio nez ty repra, takze jedine se zesikem

co mas Tourer nebo Sedan? Bo zrovna ty origo ovaly v sedanu hrajou pomerne dobre
   Návrat  
BOBik je teď offline  BOBik
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 19:13   Citovat  

myst napsal:
my nechali repraky z PSS a vymenili radio a zaclo to hrat mnohem lip... takze si spis myslim, ze limit je to radio nez ty repra, takze jedine se zesikem

co mas Tourer nebo Sedan? Bo zrovna ty origo ovaly v sedanu hrajou pomerne dobre

sedana Úsměv no zkusim teda pridat zesik ke stavajicimu repro teda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina