Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké ALU? Na výběr v tématu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
LoizaCS je teď offline  LoizaCS
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 13:22   Citovat  

Zdravím lidi,

potřeboval bych postřehy a všechno, co by jste mi o těchto kolech mohli napsat.

Líbí se mi dost:

OZ ultraleggera

Rota Attack
tyhle by měli mít 4,5kg
Důkaz

Sparco

Repliky Advan

nebo jestli mám raději počkat a vzít si tyle

SSR

Díky mnohokrát!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 13:33  Naposledy upravil myst dne 30.5.2012 , 13:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jestli ti muzu poradit, tak nevybirej jen podle toho, jak se ti ta kola libi, ale podle toho, jak budou vypadat na aute.

moje kola bych si jako takova nikdy nekoupila, ale na aute vypadaji dokonale.

obcas i na pohled nic moc kola muzou byt na tvym aute skvela

EDIT: nemas nikde fotku auta, ale ty SSR jsou TOP
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 13:34   Citovat  

SSR na tom budou kvalitou nejlip, neco ti k nim urcite rekne Maxxi, ten je ma na aute ... ja mam ted doma 19" OZ ultraleggera a takhle lehounky kola jsem snad este nevidel Velmi šťastný a pritom jsou obuty na pneu a jsou lehci jak kovany dvoudilny 17" bez pneu pořádnej výtlem vzhledove se mi nejvic libi SSR a OZ od roty a sparca se mi vic libej jiny a do padelku advanu bych nesel vubec Úsměv
   Návrat  
Torreto je teď offline  Torreto
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 13:37   Citovat  

ty advany by sluseli Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:05   Citovat  

myst napsal:
jestli ti muzu poradit, tak nevybirej jen podle toho, jak se ti ta kola libi, ale podle toho, jak budou vypadat na aute.

moje kola bych si jako takova nikdy nekoupila, ale na aute vypadaji dokonale.

obcas i na pohled nic moc kola muzou byt na tvym aute skvela

EDIT: nemas nikde fotku auta, ale ty SSR jsou TOP

Mě se právě jak líbí, tak jsou... asi všechny lehké. Nejtěžší z nich budou asi ty sparca, potom OZ, potom asi roty a nakonec asi nejlehší SSR. Ty jsou pro mě max. Ale cena je také minimálně dvounásobná. Ale kované kola s vahou kolem 4,4 kg je prostě parametr hodný uznání!

Jinak jediná fotka auta, kterou mám. Měl jsem jich daleko více, ale odešel HDD a všechny fotky s ním samozřejmě Smutný

194891_1469180229239_1825592479_933723_22132_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
194891_1469180229239_1825592479_933723_22132_o.jpg, 200.01 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:06   Citovat  

osiris napsal:
SSR na tom budou kvalitou nejlip, neco ti k nim urcite rekne Maxxi, ten je ma na aute ... ja mam ted doma 19" OZ ultraleggera a takhle lehounky kola jsem snad este nevidel Velmi šťastný a pritom jsou obuty na pneu a jsou lehci jak kovany dvoudilny 17" bez pneu pořádnej výtlem vzhledove se mi nejvic libi SSR a OZ od roty a sparca se mi vic libej jiny a do padelku advanu bych nesel vubec Úsměv

To ano. Kované kola jsou prostě kované kola no... ale ta cena. Buď budu tento rok ještě jezdit na zimmákách a na podzim SSR nebo si koupit něco hned... ale zatím nejvíc asi OZ... nebo ty roty, co mají 4,5 KG... asi... Velmi šťastný

Jaké kola se Ti líbí od Roty a sparca?

Proč by si nešel do padělků advanů?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:18   Citovat  

LoizaCS napsal:
Mě se právě jak líbí, tak jsou... asi všechny lehké. Nejtěžší z nich budou asi ty sparca, potom OZ, potom asi roty a nakonec asi nejlehší SSR. Ty jsou pro mě max. Ale cena je také minimálně dvounásobná. Ale kované kola s vahou kolem 4,4 kg je prostě parametr hodný uznání!

Jinak jediná fotka auta, kterou mám. Měl jsem jich daleko více, ale odešel HDD a všechny fotky s ním samozřejmě Smutný

Mne se na CRX libi takovy druh kol: ala TE37, GramLights, SSR

ta OZ uz jsou podle me dost ohrana
ty Roty mi prijde ze ta kola opticky zmensi kvuli ty rozsireny stredovy casti vypadaj ty paprsky dost kratky
Sparca jsou pekna kola, ale dala bych je spis na lestenku =)
ty Fake Advany - ty jdou mimo me, bo zastavam nazor - bud opravdovy repliky (Rota) anebo original
SSR jsou proste nej a budou na tom aute pusobit vic Race nez treba ta Sparca
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:23   Citovat  

LoizaCS napsal:
To ano. Kované kola jsou prostě kované kola no... ale ta cena. Buď budu tento rok ještě jezdit na zimmákách a na podzim SSR nebo si koupit něco hned... ale zatím nejvíc asi OZ... nebo ty roty, co mají 4,5 KG... asi... Velmi šťastný

Jaké kola se Ti líbí od Roty a sparca?

Proč by si nešel do padělků advanů?

Rota Grid a Sparco RTT 524 Úsměv do padelku advan bych nesel proto, protoze jsou to padelky, tudiz pofiderni kvalita a trapnost stejne, jako kdyz si koupis triko u vetnamcu Úsměv zkus kouknout na UK ebay jsou tam luxusni pouzity sady kvalitnich kol za par penez Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:31   Citovat  

myst napsal:

Mne se na CRX libi takovy druh kol: ala TE37, GramLights, SSR

ta OZ uz jsou podle me dost ohrana
ty Roty mi prijde ze ta kola opticky zmensi kvuli ty rozsireny stredovy casti vypadaj ty paprsky dost kratky
Sparca jsou pekna kola, ale dala bych je spis na lestenku =)
ty Fake Advany - ty jdou mimo me, bo zastavam nazor - bud opravdovy repliky (Rota) anebo original
SSR jsou proste nej a budou na tom aute pusobit vic Race nez treba ta Sparca

No, já jsem třeba ještě za dobu, co jezdím v autě neviděl ty OZ. Jsou cenově velice dobré a žádná kopie a váha také dobrá.
S těma Rotama máš pravdu. Prostě... ty SSR jsou asi číslo jedna. Takže si mám nachystat za kola 40 tisíc ? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:32   Citovat  

osiris napsal:
Rota Grid a Sparco RTT 524 Úsměv do padelku advan bych nesel proto, protoze jsou to padelky, tudiz pofiderni kvalita a trapnost stejne, jako kdyz si koupis triko u vetnamcu Úsměv zkus kouknout na UK ebay jsou tam luxusni pouzity sady kvalitnich kol za par penez Úsměv

úplně s Tebou souhlasím. Ale asi jsem zapoměl dotaz, že chci 15' Velmi šťastný ty roty grid ani ty sparca v 15' nemají... Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:51   Citovat  

LoizaCS napsal:
úplně s Tebou souhlasím. Ale asi jsem zapoměl dotaz, že chci 15' Velmi šťastný ty roty grid ani ty sparca v 15' nemají... Smutný

tak co tyhle 15" roty ? Úsměv tudy odkaz a hodne lehounky jsou potom rota slipstream coz je okopcenej design myslim ze lehky verze advanu Úsměv
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 15:11   Citovat  

No celkem ti litaji castky...uvazujes o kolech za 8tis (replika advan) a ~40tis (SSR) sada...to je dost velky rozdil.

Ty roty podle me nemuzou mit 4,5kg - to by museli byt kovane a to zadne roty nejsou.
Pokud ti jde o design > tudy odkaz jsou o dost levnejsi, nez ROTY, kvalita stejna a byva lepsi dostupnost, dale koukni tudy odkaz sem do catalogu vlevo dole - XXR, Ultralite...taky to same co roty...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 15:25   Citovat  

infinity napsal:
No celkem ti litaji castky...uvazujes o kolech za 8tis (replika advan) a ~40tis (SSR) sada...to je dost velky rozdil.

Ty roty podle me nemuzou mit 4,5kg - to by museli byt kovane a to zadne roty nejsou.
Pokud ti jde o design > tudy odkaz jsou o dost levnejsi, nez ROTY, kvalita stejna a byva lepsi dostupnost, dale koukni tudy odkaz sem do catalogu vlevo dole - XXR, Ultralite...taky to same co roty...

OK OK OK OK OK OK
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 15:49   Citovat  

moje roty..... možná bych je pustil dál Velmi šťastný

IMG_3642.JPG

IMG_3642.JPG, 559.48 kB
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 16:36   Citovat  

moje roty.. uz jsem je pustil, ale kdybych vedel, ze si zas koupim auto se stejnou rozteci tak bych je nikdy neprodal

Ko270.jpg

Ko270.jpg, 341.91 kB
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 16:39   Citovat  

Když už tu řešíte roty, kde jste do nich koupili matky? Mně přišli z Ameriky XXRka a origo matky do nich nestrčím, tak jsem u Ziteca koupil matky co se tvářily že se tam vejdou a jsou stejný jako origo, takže 1400,- v háji Bueee Nebo do Rot se daji narvat origo matky? Ty XXR totiž maji malou tu díru na matku Smutný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 16:42   Citovat  

DanTe napsal:
Když už tu řešíte roty, kde jste do nich koupili matky? Mně přišli z Ameriky XXRka a origo matky do nich nestrčím, tak jsem u Ziteca koupil matky co se tvářily že se tam vejdou a jsou stejný jako origo, takže 1400,- v háji Bueee Nebo do Rot se daji narvat origo matky? Ty XXR totiž maji malou tu díru na matku Smutný

Staci zmeir prumer otvoru na kolech a dle toho koupit matky... Tak to valím bulvy
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 16:44   Citovat  

infinity napsal:
Staci zmeir prumer otvoru na kolech a dle toho koupit matky... Tak to valím bulvy

Fakt? Nepovídej, tak chytrej jsem taky, ale to by to prodejci museli někde psát Tak to valím bulvy Už je mám objednaný z ciziny, protože tady nikdo detaily matky nepíše a když si podle netu zjistim že tam jdou, tak za ně chtěji skoro trojku a na to jim z vysoka wc
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 16:53   Citovat  

DanTe napsal:
Fakt? Nepovídej, tak chytrej jsem taky, ale to by to prodejci museli někde psát Tak to valím bulvy Už je mám objednaný z ciziny, protože tady nikdo detaily matky nepíše a když si podle netu zjistim že tam jdou, tak za ně chtěji skoro trojku a na to jim z vysoka wc

Já bych to řešil něčím podobným... Taky jsem do Dragů nemohl dostat šrouby, teda šrouby jo,ale 17 klíč ne, tak jsem objednal 16ks. šroubů s tímhle vnitřním mnohostranem (a 2 nástavce na 17 a 19 klíč) a za cca ticku vystaráno. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 21:14   Citovat  

infinity napsal:

Máš zcela pravdu Infinity. Jde mi o to, že "levná" kola jako ty OZ a tak bych koupil hned, ale pokud bych šel do těch SSR, jakože to tak asi vypadá, budu zatím jezdit a sjedu zimáky a na podzim, tedy na další sezónu si koupím SSR. Proto takové cenové propady.

Našel jsem na ebay....

SSR

Co teda říkáte?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 9:03   Citovat  

LoizaCS napsal:

Našel jsem na ebay....

SSR

Co teda říkáte?

nadherny a kvalitni kola Úsměv akorat nevim jestli k cernymu autu davat cerny kola to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 9:21   Citovat  

SSR! SSR! SSR! naprosto libova kola =D pockej si na ne - pripadne checkuj si pravidelne ebay - obcas tam opravdu byvaji super veci.

anebo jestli levna a ted, tak urcite bych vybrala neco u infiho, bo ta kola proste vypadaj dobre =D
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:04   Citovat  

osiris napsal:
nadherny a kvalitni kola Úsměv akorat nevim jestli k cernymu autu davat cerny kola to mi hlava nebere

Taky jsem o tom přemýšlel... ale jediná další barva je bronzová... nebo si to nechat přelakovat... ale to by byla asi zhovadilost... asi jedině černou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:11   Citovat  

myst napsal:
SSR! SSR! SSR! naprosto libova kola =D pockej si na ne - pripadne checkuj si pravidelne ebay - obcas tam opravdu byvaji super veci.

anebo jestli levna a ted, tak urcite bych vybrala neco u infiho, bo ta kola proste vypadaj dobre =D

U infinitiho? Má nějaké stránky?

Jako... kola mám. Sice zimáky, ale prostě mít SSR je pro mě asi daleko zajímavější věc. Kor ne každý je má na CRX... a potom by se mohlo stát z mého crx i pohledné auto, prootže kola dělají na autě docela dost Velmi šťastný

Mám ještě jeden dotaz... asi trochu mimo téma, ale... mám ve VTP jenom jednu velikost kol. A to 195/50 R15... Neexiustuje nějaká legalní, oficiální cesta, jak tam dodat více rozměrů? Někdo tam má deset rozměrů, někdy ještě víc a já jenom jeden...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:13   Citovat  

v Honda ČR ti daj typovelj list na altenativni rozmery pneu, ale je to za poplatek a vetsi ti tam nedaj Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:15   Citovat  

osiris napsal:
v Honda ČR ti daj typovelj list na altenativni rozmery pneu, ale je to za poplatek a vetsi ti tam nedaj Úsměv

A proč tam někdo teda má např i 205 na 40 při 16' ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:21   Citovat  

LoizaCS napsal:
A proč tam někdo teda má např i 205 na 40 při 16' ?

Na autě nebo v TP? Úsměv

V TP je to buď dovoz,kde to bylo zapsáno v zahraničí nebo nová kola s typovým listem/TUV. Jiným způsobem tam jiná kola legálně nedostaneš.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Na autě nebo v TP? Úsměv

V TP je to buď dovoz,kde to bylo zapsáno v zahraničí nebo nová kola s typovým listem/TUV. Jiným způsobem tam jiná kola legálně nedostaneš.

Sory, to jsem nepodotkl. V TP.

Takže zavolat nebo stavit se do Hondy ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:26   Citovat  

LoizaCS napsal:
Sory, to jsem nepodotkl. V TP.

Takže zavolat nebo stavit se do Hondy ?

Pokud máš Hondu starší než z roku 2000,tak tam ani volat nemusíš - já před pár lety volal a jiné rozměry než,se kterými se prodávaly (čili na Civica 15´´ jen na VTi) neschválí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:46   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud máš Hondu starší než z roku 2000,tak tam ani volat nemusíš - já před pár lety volal a jiné rozměry než,se kterými se prodávaly (čili na Civica 15´´ jen na VTi) neschválí.

Tak jako... na technickou je musím mít, že jo, ale jinak... na silnici nikdo nepozná, že mám větší kola, nebo se mýlím? Já právě přemýšlím, jestli jít do těch SSR do 15' (tedy 195/50 R15 nebo 205/50 R15) a nebo zrovna do 16' 205 na 45... či 40 Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké ALU? Na výběr v tématu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina