Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž- Červen 2012- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3

Komu dáte svůj hlas?
maxxi
7%
 7%  [ 26 ]
Martin 16
1%
 1%  [ 6 ]
vespula.mortifier
1%
 1%  [ 4 ]
M@jk
1%
 1%  [ 6 ]
zend3r
10%
 10%  [ 33 ]
SaKaL
30%
 30%  [ 99 ]
Petura
8%
 8%  [ 29 ]
myst
11%
 11%  [ 37 ]
Kapky
27%
 27%  [ 90 ]
Hlasovalo : 161
Celkem hlasů : 330

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 23:50  Naposledy upravil Bully dne 13.6.2012 , 17:04, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Vazene Hondarky a Hondari, vyhlasuji fotosoutez na mesic cerven pro kalendar Honda-clubu.cz. Fotky muzete posilat do pozor! 5.6.2012 (duvody jsou uvedeny v poznamce za pravidly).
Tesim se na vase snimky a preji vam dobre svetlo!

1. FORMAT A VELIKOST

Je mozne zasilat pouze fotky ve formatu JPG, s orientaci na delku (povolen je format 3:2 i 4:3), vitezna fotka muze byt pri pouziti do kalendare oriznuta na jednotny format v rozmezi cca 10%. Neni mozne zasilat fotky na vysku, panoramaticka fotka je povolena pouze v pripade, ze finalni format bude odpovidat rozmezi uvedenemu pomeru stran. Neni povoleno k fotce dodavat zadne barevne ani odzobne ramecky, pouze cista fotka. Pokud na tom autor trva, je mozne do fotky vlozit svuj podpis (na originalni verzi pro kalendar vsak byt nesmi).

a) Zmensene foto do souteze: format JPG (komprese max 70%), delsi strana 1024pix, kratsi v zavislosti na formatu, tj. 683pix u pomeru 3:2 a 768pix u pomeru 4:3; (+- pixel, zavisi na editoru).
b) Originalni foto do kalendare: format JPG v maximalni kvalite, velikost min. 5 mpix.

Neni mozne zasilat foto z mobilu, fotografie bude vyrazena. Neodstranujte prosim z fotografii umyslne EXIF.

2. UPRAVY

Jsou povoleny upravy jako uprava kontrastu, barev, lokalni korekce, drobne retuse vad ci rusivych mist, upravy perspektivy, orez, redukce sumu, rozostrovaci ci doostrovani filtry, hdr, kolorovani, multiexpozice apod. Dovoleno je vymazat znaky a cislice z RZ a nahradit je.

Je zakazano provadet jakekoliv fotomontaze, dodavani ruznych pozadi ci objektu z jinych fotek, dokreslovani, zasadni zmeny objektu (napr. virtual tuning).

3. AUTORSTVI A PODMINKY

Soutezit muze pouze autor zaslane fotografie a kazdy muze zaslat maximalne 1 fotografii za mesic. Jestlize nekdo posila fotku ciziho auta napr. zde z klubu, bylo by vhodne ho o tom informovat (pokud je to mozne). Pokud autor se svou fotkou zvitezi, nemuze se nasledujici 4 mesice fotosouteze zucastnit (kazdy tedy muze mit maximalne 3 vitezne fotky v kalendari). Zvitezi-li fotka s konkretnim autem, nemuze jiz stejne auto byt objektem soutezni fotografie v danem roce (sledujte proto pozorne fotosoutez). Autor fotografie zaroven s jejim zaslanim dava OS Honda Club souhlas ke zverejneni.

4. PREDMET

Hlavnim predmetem fotografie musi byt vyrobek se znackou HONDA, predevsim tedy automobil, popr. motocykl (berte v potaz, ze jsme server zamereny predevsim na auta, tzn. ne napr. doplnky z butiku). Motiv fotografie by mel v idealnim pripade korespondovat s obdobim soutezniho mesice. Neposilejte prosim letni fotku do lednove souteze, nebo fotku se snehulakem v srpnu apod. . Moderator si z techto duvodu vyhrazuje i pravo ev. presunu viteznych fotografii z jednotlivych mesicu do jinych. Na fotografii mohou byt i lide, avsak vzdy by meli byt obeznameni s tim jak bude tento snimek pouzit. Fotka by mela byt vzdy porizena v souladu s dobrymi mravy.

5. ZASILANI FOTEK A HLASOVANI

Fotky muzete zasilat ve zmensene verzi na adresu fotosoutez@honda-club.cz pouze po predem urcenou dobu souteze vyhlasenou moderatorem. Do nazvu souboru nezapomente napsat svuj nick! Po prijeti Vam moderator vzdy potvrdi prijeti, popr. Vas upozorni, ze fotka nesplnuje podminky a muzete sjednat napravu.

Nasledne budou vsechny fotografie zverejneny, a to v poradi, v jakem dorazily, a zacne hlasovani. Kazdy hodnotici ma pravo dat hlas az trem fotografiim, hlasovani bude probihat 7 dni. Pote budou vyhlaseni vitezove a autor prvni vitezne fotografie bude pozadan o zaslani fotografie v originalnim rozliseni. Soutezici, jehoz foto skonci druhe, bude taktez pozadan o zaslani fota, z nejz bude vytvoren wallpaper v designu H-C.

Poznamky- dulezite!
Moderator, potazmo OS Honda Club, si vyhrazuje pravo na zmenu pravidel a vyrazeni jakekoliv fotografie nesplnujici uvedene podminky. V pripade zjisteni zamerneho podvodu hrozi autorovi zakaz ucasti v soutezi po cely rok nebo dokonce i ban.
Z duvodu nutneho predstihu kvuli priprave a distribuci kalendare pred koncem roku rocnik souteze 2012 probehne ne po kalendarnich mesicich, ale v intervalech cca 25 dni. Dalsi rocniky potom po kalendarnich mesicich, s tematem odpovidajicim danemu mesici (tzn. 1. soutezni mesic pro r.2013 bude listopad s tematem listopadu).

maxxi.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
maxxi.jpg, 566.57 kB

Martin 16.jpg

Martin 16.jpg, 332.45 kB

vespula.mortifer.JPG

vespula.mortifer.JPG, 292.75 kB

M@jk.jpg

M@jk.jpg, 248.6 kB

zend3r.jpg

zend3r.jpg, 798.39 kB

SaKaL.jpg

SaKaL.jpg, 947.24 kB

Petura.jpg

Petura.jpg, 608.05 kB

myst.jpg

myst.jpg, 256.07 kB

Kapky.jpg

Kapky.jpg, 307.83 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 11:29   Citovat  

Up! je to dobrý

Soutezicim tradicne doporucuji precist si pravidla, predevsim bod 1. o formatu a velikosti snimku.
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 12:43   Citovat  

OK, zasílám fotku z Ještědu, kde jsme po dlouhém výstupu, focení, relaxu a pohody ve finále sedli do auta, odpočívali a poslouchali přes autorádio druhou třetinu mistrovství světa v hokeji - utkání se Slovenskem... Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 22:29   Citovat  

Zdravím,
foto odesláno ...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:10   Citovat  

Dostal jsem se na net az ted, skoda, mohlo ubyt hodne zbytecnych prispevku.

Soutezit muze pouze autor zaslane fotografie- viz bod 3. AUTORSTVI A PODMINKY (ne ten kdo stoji modelkou/modelem, je pouze majitelem auta na snimku a nechal ho od nekoho nafotit, ten kdo treba fotil ale nechal fotku nekym jinym upravit apod.). Takze ten kdo skutecne zmackl spoust a sam prip. upravil fotku.

Kdo tohle pravidlo (jako kazde jine v tehle fotosoutezi) nesplni- jeho poruseni zamlci nebo primo zalze, samozrejme bude diskvalifikovan, a to klidne i zpetne po odhlasovani (potom se vyhercem stava dalsi v poradi). Nejsem Ded Vseved abych to pokazde poznal a klidne muzu neco prehlednout, takze uvitam i vasi pomoc pokud o tom budete sami neco vedet přátele .
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:19   Citovat  

Bully napsal:

Soutezit muze pouze autor zaslane fotografie- viz bod 3. AUTORSTVI A PODMINKY (ne ten kdo stoji modelkou/modelem, je pouze majitelem auta na snimku a nechal ho od nekoho nafotit, ten kdo treba fotil ale nechal fotku nekym jinym upravit apod.). Takze ten kdo skutecne zmackl spoust a sam prip. upravil fotku.

Kdo tohle pravidlo (jako kazde jine v tehle fotosoutezi) nesplni- jeho poruseni zamlci nebo primo zalze, samozrejme bude diskvalifikovan, a to klidne i zpetne po odhlasovani (potom se vyhercem stava dalsi v poradi). Nejsem Ded Vseved abych to pokazde poznal a klidne muzu neco prehlednout, takze uvitam i vasi pomoc pokud o tom budete sami neco vedet přátele .

V pripade ze to teda fotil nekdo mimo H-C, tak staci aby se registroval a poslal fotku za sebe?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:19   Citovat  

Bully napsal:

Dobre a kdyz ja udelam fotku a treba sopta mi ji vyretusuje, tak je pak autorem kdo? To je pak fotka v soutezi nepouzitelna?
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:20   Citovat  

tak jsme si všeci ujasnili, že fotku může zaslat jen autor...OK...akceptuji pravidla a fotku tudíž posílat nebudu..
Tím pádem jste se ale sami připravili o to, o co mě sami členové klubu žádali - o moji fotku s Accordem do kalendáře...já nikomu svoje fotky necpala..je to škoda, protože si myslím, že by ta fotka kalendář hezky okořenila Úsměv

myst se musím zastat, protože to myslela dobře a sama tady bojovala za něco, z čeho jste udělali frašku...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:22   Citovat  

Gulash napsal:
Podle vasich argumentu mi z toho vypliva, ze pokud by tedy byli 4 lide profesionalni fotografove a meli registraci na HC, tak by zaplnili celej kalendar, protoze by meli nejhezci fotky a vsichni by pro ne hlasovali (viz. minula skoro vyhra NSX HaHaaa )
Chapu to, ze nema nekdo posilat fotky z netu apod., ale jak se ma clovek u auta vyfotit sam Velmi šťastný (lechce si rejpnu, co kdybych naucil mackat spoust svyho psa, kterej si asi tezko udela registraci HaHaaa to taky nemuzu potom soutezit a kdybych nahodou fotku poslal, tak bych se fakt citil hodne trapne, ze nejsem autor Velmi šťastný )

Dalsi vec, co kdyz se nekdo autorstvi vzda vuci nekomu, coz vidame casto v hudebnim prumyslu.

Takze cela diskuze o tom, kdo je autor a kdo neni, je dle meho bezpredmetna.

Nevim jestli se neceho bojite nebo jen potrebujete ze sebe dostavat nejakou spatnou energii timto zpusobem.

Kazdopdne je podle me nesmysl, ze dela autora to ze zmacknul spoust (fotografie nejak vznika, tzn. objek, postaveni, svetlo,...).

Existuje samospoušť,pokud chceš být na fotce... Úsměv

V hudebním průmyslu ať se chlubí cizí prací kdo chce. Tady tohle je soutěž mezi námi a ne,že ti někdo daruje svou fotku pro soutěž. Osobně se fakt nebojím,protože fotit neumím, ale rád bych aby každý soutěžil sám za sebe. Ano, máme tu pár lidí,kteří opravdu umí, ale jak vidíš,tak jsou sami i rozumní,aby neposílali pořád. (tohle se řešilo už několikrát..)

Fotograf si nevolí objekt focení, neurčuje,jak má být objekt naaranžován, nenastavuje foťák (min. do pozice,aby objekt focení byl skutečně v záběru) atd. a na závěr nezmáčkne spoušť?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:23   Citovat  

Gulash napsal:
V pripade ze to teda fotil nekdo mimo H-C, tak staci aby se registroval a poslal fotku za sebe?

Podle pravidel samozrejme ano, pokud mu stoji zato se zaregistrovat jenom proto aby mohl soutezit o poctu mit fotku v kalendari H-C.cz.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:24   Citovat  

myst napsal:
Dobre a kdyz ja udelam fotku a treba sopta mi ji vyretusuje, tak je pak autorem kdo? To je pak fotka v soutezi nepouzitelna?

Pokud se to dozvim tak samozrejme ano. Tvorba fotografie je i jeji zpracovani v nejakem editoru.
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:24   Citovat  

Verča napsal:
tak jsme si všeci ujasnili, že fotku může zaslat jen autor...OK...akceptuji pravidla a fotku tudíž posílat nebudu..
Tím pádem jste se ale sami připravili o to, o co mě sami členové klubu žádali - o moji fotku s Accordem do kalendáře...já nikomu svoje fotky necpala..je to škoda, protože si myslím, že by ta fotka kalendář hezky okořenila Úsměv

myst se musím zastat, protože to myslela dobře a sama tady bojovala za něco, z čeho jste udělali frašku...

Tak zaregistruj dotyčného autora fotky a může se zúčastnit ne? kouř
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:26   Citovat  

Promazal jsem v rychlosti vsechen offtopic Ted jdu na kolo, tak me zatim omluvte Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:31   Citovat  

ICE.J napsal:
Tak zaregistruj dotyčného autora fotky a může se zúčastnit ne? kouř

myslím, že je úplně zbytečny, aby se musel registrovat, kvůli takové prkotině..

Bully to zabil.. OK Velmi šťastný
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 17:53   Citovat  

Beztak se tady z toho dela zbytecny gulas, ja sice na kolo nejdu, ja si dam projizdku trochu jinak kouř
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 18:29   Citovat  

Verča napsal:
myslím, že je úplně zbytečny, aby se musel registrovat, kvůli takové prkotině..

Bully to zabil.. OK Velmi šťastný

vyprdni se na to Verčo,většina si tě stejně dala domů na tapetu Velmi šťastný

Všichni víme že jsi to ty a tvoje auto,to že spoušt zmáčkne někdo jiný a tím pádem nemůžeš soutěžit je byrokracie jako u nás v politice meetallll
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 20:01   Citovat  

Dovolím se připojit k frakci Hellborn, Bully apod., tzn. že autor fotky je zároveň soutěžící. Přeci když pojedu někam, dejme tomu, na závody svým autem a tam ho půjčím, dejme tomu, M. Schumacherovi, kterej to tam všechno vyhraje, tak taky nebudu všude tvrdit, že jsem vlastně vyhrál já, protože jsem mu půjčil, dovolil a byl jsem u toho, když řídil moje auto. Pokud to tvrdit budu, tak budu akorát lhát sám sobě...

Bully napsal:
Pokud se to dozvim tak samozrejme ano. Tvorba fotografie je i jeji zpracovani v nejakem editoru.

Tady bych nebyl úplně takhle striktní, ale dost těžko se samozřejmě hledá hranice co by ještě mohlo být a co ne. Ale pokud by mi někdo poslal fotku, abych dejme tomu, zaretušoval eRZetku, nebo něčí ruku co kouká někde za autem, prostě něco, co zásadně neovlivňuje výslednou fotografii, tak bych to neviděl tak černě (viz případ Šílence a jeho Constructu, kterej tam byl jak pěst na oko). Pokud ale dotyčný retušista (mno to je tedy zase slovo) bude fotku nějakým způsobem kolorovat, barevně upravovat, rozmazávat atd. tak tam už vidím tvorbu nové fotografie, což už je, dle mého názoru, mimo pravidla. Ale jak jsem psal, najít hranici je asi trochu na každém. Jedině asi tak, že si fotku přivezu za oním dotyčným a u něj společně budeme provádět úpravy, které si budu vybírat a odsouhlasovat...

No, to jsem zase pustil prsty ke klávesnici... Tak to valím bulvy
A jinak díky, skyline, za ty slova, která jsi o mně psal, potěšilo mě to, neb nejsem žádnej profi fotograf, nikdy jsem si žádnou svojí fotkou nic nevydělal, nic jsem nevyhrál, prostě jen tak fotím, zatím Mrk , pro radost hlavně svojí...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 20:44   Citovat  

needs napsal:
vyprdni se na to Verčo,většina si tě stejně dala domů na tapetu Velmi šťastný

Všichni víme že jsi to ty a tvoje auto,to že spoušt zmáčkne někdo jiný a tím pádem nemůžeš soutěžit je byrokracie jako u nás v politice meetallll

Myslim ze nikdo nepochybuje o tom ze to Verci slusi je to dobrý
Co se tyka druhe casti- jde o fotosoutez s konkretnimi pravidly, bez nich by to neslo. Zucastnit se muze kazdy kdo je respektuje.
Delame to pro sebe, dobrovolne, bez naroku na nejakou odmenu a proto ze nas to bavi, ne? Úsměv přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 20:56   Citovat  

SaKal:
ad upravy fotek- myslim ze neni potreba slovickarit a ze si rozumime. Pokud mi nekdo pri editaci fotky kouka pres rameno a treba i klikne mysi, nebral bych to jako nejaky extra prohresek. Neumime vsichni vsechno a poradit potrebujeme obcas kazdy. Osobne bych se ale urcite snazil o to abych si vsechno udelal sam, od A do Z, jak bych pak mohl mit radost z toho kdybych ev. vyhral s necim co neni uplne moje.
Naopak udelat nejaky vycvak a dat ho komplet na zpracovani nekomu jinemu co mi z nej v editoru udela neco zasadne odlisneho je myslim jasna vec.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 21:29   Citovat  

v mým případě vůbec nejde o autora fotky, jak o to, co na ní je..

a fotit se samospouští jen proto, abych mohla soutěžit, nebo shánět někoho, kdo je člen klubu, aby mě vyfotil - no to bych se na to mohla pěkně wc
Jasně, že bych byla ráda, kdyby moje fotka byla v kalendáři, ale za každou cenu se do něj cpát nebudu..
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 21:45   Citovat  

Verča napsal:
v mým případě vůbec nejde o autora fotky, jak o to, co na ní je..

a fotit se samospouští jen proto, abych mohla soutěžit, nebo shánět někoho, kdo je člen klubu, aby mě vyfotil - no to bych se na to mohla pěkně wc
Jasně, že bych byla ráda, kdyby moje fotka byla v kalendáři, ale za každou cenu se do něj cpát nebudu..

Měl bych jedno řešení - nevím tedy podle čeho se vybírají fotky na titulní stranu kalendáře - tedy jestli nějaká je, ale jestli je tedy ta fotka tak super bombastická (což si všichni myslíme, že je), tak jí můžeme dát mimo soutěž, třeba do hlasování, jestli jí umístit na titulní stranu... Zase by bylo škoda o ní takhle přijít, že... A třeba bychom jí ani možná nikdy nikdo neviděli...
A nebo plakát číslo 2...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 21:47   Citovat  

SaKaL napsal:
Měl bych jedno řešení - nevím tedy podle čeho se vybírají fotky na titulní stranu kalendáře - tedy jestli nějaká je, ale jestli je tedy ta fotka tak super bombastická (což si všichni myslíme, že je), tak jí můžeme dát mimo soutěž, třeba do hlasování, jestli jí umístit na titulní stranu... Zase by bylo škoda o ní takhle přijít, že... A třeba bychom jí ani možná nikdy nikdo neviděli...
A nebo plakát číslo 2...

Prosím Tě, stačí, když Verča zapóuje u svého auta na HONDAyi a další měsíc se bude vybírat min. z 10 jejích fotek... Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:20   Citovat  

Verča:

tak ji dej do sekce Co tady máme za modelky Úsměv 18+

s návrhem na obálku kalendáře a věřím, že pokud se bude líbit, tak si ji všichni hondaři odhlasují a může být třeba na obálce...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:22   Citovat  

na obalku by se podle me vice nez hodil a Verce by to asi nevadilo Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:26   Citovat  

Mimochodem... kuky kuk

viděl tu fotku vlastně vůbec někdo? Nebo se tu bavíte o nějaké mystické fenomenální fotce, kterou jsem neviděl jen já? zmatenej

Úsměv
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:32   Citovat  

tady je jedna a pár jich bylo ještě na fb, snad nebude vadit že jsem jí sem dal Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:36   Citovat  

tohle ale neměla být soutěžní fotka... Úsměv ta není ani na FB... Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:37   Citovat  

PK81 napsal:
Mimochodem... kuky kuk

viděl tu fotku vlastně vůbec někdo? Nebo se tu bavíte o nějaké mystické fenomenální fotce, kterou jsem neviděl jen já? zmatenej

Úsměv

Byla i v H-Dnes.
Jinak jeste nez si zacnete delat delat svoje hlasovani bez ohledu na moderatory Velmi šťastný Zeptam se aspon tech co o foceni neco vi- vam tahle fotka prijde vazne kvalitni? Dokonce az tak ze byste ji dali na titulni stranku kalendare jako vizitku klubu? Neptam se na modelku, Verca se samozrejme povedla az moc dobre svatoušek
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:52   Citovat  

Bully napsal:
Byla i v H-Dnes.
Jinak jeste nez si zacnete delat delat svoje hlasovani bez ohledu na moderatory Velmi šťastný Zeptam se aspon tech co o foceni neco vi- vam tahle fotka prijde vazne kvalitni? Dokonce az tak ze byste ji dali na titulni stranku kalendare jako vizitku klubu? Neptam se na modelku, Verca se samozrejme povedla az moc dobre svatoušek

pravda..ta kvalita není žádná hitparáda Velmi šťastný nikdo nepočítal s tím, že by se fotky měly účastnit souteže...chtěla jsem mít hlavně památku na to, že jsem taky byla mladá, sexy a okouzlující Velmi šťastný
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 23:40   Citovat  

Bully napsal:
Byla i v H-Dnes. Honda

Vim o focení něco málo , profík nejsem, pokud nepočítám par fotek pro nějaký portály, reklamku a tydenik Sedmička (nikoliv pionýrů), ktery mi dodnes část honoráře snad i dluží, takže nejsem asi pro dost lidí kompetentní to hodnotit, ale polivku si prihreju.
1. Modelka - tedy to co je z ni vidět - luxusní a sexy, k focení se asi umí postavit, což je pro výsledek důležitý.
2. Auto, mimoto že je krásné, čisté , naleštěné a je to Honda je pouze rekvizita nutná k tematu fotky , prosim neurážejte se, auto jiný tam být nemůže.
3. Fotka , jak to napsat..... Neni dobrá, špatná kompozice, celé tema není špatně ale je ve špatném prostředí a je tam spousta rusivych elementu ktere kazí výsledný dojem fotografie. Ono právě focení neni jen o tom neco cvaknout , ale spíš o tom neco umět vidět. Proto slavní fotografové maji jine fotky než ostatni lidi kteří něco cvakaj.
Jednoduše řečeno a shrnuto : Kdyby to bylo nafoceno v jinem prostředí a ne prostě na silnici u svodidel a kdyby byl alespoň částečně vidět obličej modelky, nejlépe oči, tak by to skutečně mohla být fotka na titulni stranu. A dost možná nejen kalendáře. Tohle je s prominutím tak na amateri.cz , akorat tam by to zhodnotili jako malo erotické.
Ufff, omlouvam se pokud jsem se nekoho dotkl, nebyl to úmysl, jen názor.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž- Červen 2012- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina