Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda BEK Ústí n.L
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 20:09   Citovat  

V březnu jsem jim tam přivez dieslový acco,pže se mi nezdál zvuk motoru,neměl servisku.Historii samo vytáhli z kompu,napíchli auto na diagnostiku,nic,poslouchali stetoskopem,šlo to od kliky,takže motor by se musel rozdělat a oprava možná za 6tis,možná za 40,každopádně řekli at to nekupuju..Cena rozboru 300,-
Dneska jsem jim volal,že jsem tam byl v březnu s tím autem.."Jo,vy máte preludu..." a že jsem teda koupil jiný a přestala mi šlapat klima..Tak at se odpoledne stavim.Přijel jsem,napíchli ho na diagnostiku,kompresor i spojka cajk,bude něco s elektrikou.Nechte nám ho tu hodku dvě,mrknem na to,to určitě najdem,zavoláme..
Za hodinu a půl telefon,že si mám přijít.Tak jsem cestou vyždímal bankomat,přece jen značkovej servis,tak abych tam nebyl za trapku s litrem v kapse HaHaaa
Bylo to nějaký pošahaný relátko a za diagnostiku+relátko(490,-)+práci jsem vysolil 940,-

Trošku jsem jim tu přihřál polívčičku,myslim,že si to zasloužej,i když nikdo není neomylný,chybička se může vloudit.
Jezdim k nim jen občas,na servisní kampaň nebo když se mi něco nezdálo na preludě(startér,ložisko)Peníze,který jsem jim tam za ty 4roky po 6-7 návštěvách nechal jsou v řádech stokorun,většinou mi jen řekli co s tim je a odkázali na nákup dílu jinde,pže v originále bych se nedoplatil..
Takže i v honda servisu se dá slušně pořídit.Klimu teď plněj,včetně desinfekce,za 950,- Když jsem se ptal v úterý v kolínský hondě,chtěl 800,- bez daně za hodinu práce s plničkou+materiál.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 20:13   Citovat  

Hezký Spoone,

také tam ted začnu jezdit z c5g se mi fakt nechtělo.

Byl jsem tam na jarní kampani a také spokojenost, navíc tam mám i trošku známost.

Takže taky OK
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 20:21   Citovat  

z vlastní zkušenosti vynikajcí přístup dost se tam se mnou nazlobil mám tam kámoše kterej dělá v mazdě(dílna je společná) fakt zatim jen spokojenost
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 20:34   Citovat  

jako dobry, vcelku to zni jako slusnej oddil...
ale proc nejezdis ke kuhnelovi? by ti na to relatko prisel levnejc :) (vlastni zkusenot)
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 20:35   Citovat  

co se tyka servisu a bazaru tak sou dobry, ale co se tyka naky komunikace na schaneni dilu tak to je bida. vyuzivam obcas oba salony, v mazde je ta pani tak tupa(volim tohle slovo protoze dohady trvali asi 20 minut dokud neprisel sef servisu), ze se se mnou hadala ze nemam mazdu, presto ze videla technicak i velkej technicak, a v honde se se mnou zase hadali ze mam predface, ale to bude z casti neproskolenym presonalem a zcasti bordelem v systemu nahradnich dilu hondy. ale co muzu vrele doporucit tak je mistni bazar. kdyz sem mel jeste C5g tak to tam prohlizeli a odhadli mi i hezkou prodejni cenu. nedavno sem tam byl koukat na jedno auto a uplne uprimne mi ho nedoporucili.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 21:16   Citovat  

Bitkar napsal:
jako dobry, vcelku to zni jako slusnej oddil...
ale proc nejezdis ke kuhnelovi? by ti na to relatko prisel levnejc Úsměv (vlastni zkusenot)

Protože Kuhnel bejvá tak vytíženej,že radši cinknu sem a když by mi tam náhodou auto zůstalo viset,mám odvoz do deseti minut,ve Volfarticích než by mě někdo našel a vyzved.. Velmi šťastný Samo,že s opravou bych šel asi k němu,když by to bylo plánovaný,ale tohle bejvaj rychlý akce,navíc jsem neměl ani úmysl je to nechat dneska dělat,ale ty dvě hodky jsem obětoval Mrk
Winie:je to možný,já jdu vždycky za Klepetkem ml. nebo je tam takovej střelec,blonďák s brejlema a tihle dva vždycky díl v kompu našli,poradili nebo objednali..Jak je na tom zbytek nemám šajn..Netvrdim,že jako celek jsou 100%,ale zatím mi vždycky pomohli,udělali cenu,nevylez jsem od nich našlápnutej jako z českolipský hondy.
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 5:37   Citovat  

tak to tedy koukám, to není jako Honda Česká Lípa Velmi šťastný a s tím p.Kuhnelem máš pravdu a teť je opravdu extra vytíženej.
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 9:08   Citovat  

Taky musím přidat svou zkušenost s Hondou Ústí nad Labem. Citynku mi servisují už druhým rokem a maximální spokojenost, jsou rychlí, spolehliví a vstřícní. Navíc mají velice přijatelnou cenu. je to dobrý
   Návrat  
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 10:47   Citovat  

Jezdím tam 7 let s civic 6g a acco7g a musím říct, že bych neměnil. Přístup výborný, práce vždy skvěle odvedena.. No a kdo může říct, že má u origo servisu 270kč/hod? Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda BEK Ústí n.L
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina