Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
výměna okna C6G 3D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 14:50   Citovat  

no tak jak jsem už psal v jiném příspěvku, že mi štěstí nepřeje, tak se naopak smůle u mě velice dobře daří ...
vezl jsem auto do servisu na výměnu čelního okna, auto připravil na výměnu (vše odstrojil), okno zamluvené u dodavatele a když ho přivezli tak okno bylo úplně jiný zřejmě na C5G (asi chyba skladníků nebo toho kdo psal štítek na sklo) tak se objednalo jiné sklo, to dnes dorazilo a opět o 8mm užší než původní sklo a dalších pár kousků co mají skladem se stejným označením jsou úplně stejný...
těsnící guma kolem okna (bauset) se taky musí dát nový, protože už někdo předemnou ho kus něčím dolepoval a nepovedlo se z něj sklo vyřiznout, takže čekám na dodávku přímo z Japonska včetně těsnící gumy, a tak jsem opravdu zvědavej na kolik mě ta celá sranda vyjde Tak to koukám!
není to opravdu jen tak vyměnit okno za jiné a být to jiná značka vozu, tak už jí dávno nenávidím jako bývalou Felíci a Mazdu 323f Velmi šťastný ale jen proto že to je na mazla Honda tak to vše trpělivě snáším a už se fakt fakt moc těšim až se letos svezu a nebudu jen přejíždět mezi servisy Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 14:55   Citovat  

mno taky s tím mám problémek, tak zbastlené přední okno jako mám já jsem dlouho neviděl.... nechápu který expert to dělal naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 15:53   Citovat  

já ho tedka měnil a kupodivu se podařilo bauset zachránit.. takže jsem dal jen 4500 za sklo.. (tónované s pruhem)

držim palce at ti to dopadne.. OK OK
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 17:00   Citovat  

No mě měnili čelní sklo na C6G nedávno, šlo to přes pojišťovnu, ale faktura byla cca 9 tisíc to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 20:17   Citovat  

neyo napsal:
No mě měnili čelní sklo na C6G nedávno, šlo to přes pojišťovnu, ale faktura byla cca 9 tisíc to mi hlava nebere

no sice mám taky připojištění oken do celkové částky 5ooo,- s 5oo,- spoluúčastí, ale podle toho jak se situace vyvíjí (nesedí žádné dostupné okno) tak mám strach, na kolik mi vyjde objednávka okna přímo z japonska.. Ble už teď je jasný, že do 5tis se nevejdu ...
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 20:20   Citovat  

Jaktože nesedí? To neuměj objednat správný sklo? To je přece blbost až z Japonska.. to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 7:22   Citovat  

neyo napsal:
Jaktože nesedí? To neuměj objednat správný sklo? To je přece blbost až z Japonska.. to mi hlava nebere

no jak už jsem psal, u auta už byly 3 skla a ani jedno nesedělo, jedno bylo tedy úplně jiný tvarem ale s označením na moje auto a zbylí dvě nepasovali a kluk co mi to bude lepit tak už obvolal všechny svoje dodavatele a ani jeden nemá skladem to co potřebuje, takže přišla v úvahu právě objednávka z JPN Ble
no taky se mi to nezdá, že by se tu nikde nenašlo to správný sklo, ale nebudu mu do toho kecat, když má každej svoje lidi a slevy na zboží ...

a co mě nejvíc dostalo, tak na C6G a hlavně na rok 96 (což je můj případ) je prý 5druhů skel (nejen zatmavením a s pruhem nebo bez, ale velikostně) prý 96 rok je přelomovej z předchozí generace (což by odpovídalo) a tam se automobilka "vyřádila" na tvarech a velikostech ...

fakt jsem netušil, že to bude takový problém, představoval jsem si auto odstrojit, vyříznout sklo, nalepit nový, den nechat stát a jezdit, ale takhle budu min 14dní ještě stát Smutný
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 7:27   Citovat  

Blbost to objednávat z Japonska,
kámoš mi ho za 2dny dovalil za 3000,-
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 9:08   Citovat  

kravina z japonska... zavocar.cz OK maj tam obyčejný bez tónovaní a bez pruhu za 2500 a s tón. a pruhem za 4500.. žádný japonsko, ale Kolín ! pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
výměna okna C6G 3D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina